Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
hát töröld a cookie-kat meg a gyorsítótárat...
0
0
0
0
Yezi_ avatar
https://kepfeltoltes.hu/150727/33580181Screenshot_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tudna valaki segíteni? 😠

Mozilla Firefox
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm. Nem kerreg amúgy. Thx all.
0
0
0
0
gibdj avatar
Csak ne a legolcsóbb pasztát vedd. S ne kenj fel túl sokat, az se jó.

Egyébként attól is függ, hogy mi okozza a hangosságot. Szélzaj, vagy valami kerregés. Ha nem segítene a pasztázás, akkor lehet, hogy csak egy új venti kell a hűtődre.
0
0
0
0
no avatar
Ja régi. Alacsonyon nem hangos 😃 Szerintem írtam de tudok róla hogy nem egyértelmű a megfogalmazásom általában. Akkor megcsinálom én magam,köcce arcok.
0
0
0
0
Puffin avatar
Ha meg a venti régi rajt már akkor érdemes cserélni!
0
0
0
0
Bronson avatar
de alacsonyabb fordulaton is zajos ezek szerint, nem írtad le egyértelműen... amúgy ha van kidobni való pénzed, vidd el mesterhez, nem nagy kunszt levenni a hűtőt és újrapasztázni... youtube-on kismillió oktatóvideó van róla, lépésről-lépésre, 10perc az egész...
0
0
0
0
no avatar
Igazából az a baj hogy nem mehet 100%-on mert hangos. Írtam hogy nem a hőfokkal van gond. Maga a venti rég volt kitakarítva,jövő 7en elviszem valami szerelöhőz csinálja meg és pasztázza újra. THX a segítséget.
0
0
0
0
Bronson avatar
de ha alacsonyabb fordulatszámon max 55-ig megy, és nem is hangos, akkor mi a problémád...? ha régen volt takarítva, akkor meg ess neki mindenképp.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
robinxd : Köszi a segítséget! :)
0
0
0
0
no avatar
Nem valami arctic cooler lehet valami jobb félét vettem rá anno.
0
0
0
0
winrar avatar
Gyári AMD hűtőd van?
0
0
0
0
no avatar
Aha ezek ha levettem. 100%ban nem hajtom a hütöt mert kurva hangos. És ha átpasztáztatom? Segít?
0
0
0
0
Bronson avatar
nincs azzal a hőfokokkal semmi gond... ezek úgy annyik hogy leveszed? mennyi amikor leveszed, ha nem..?
0
0
0
0
no avatar
Hát nem olyan rossza a helyzet,a fokok jók csak hangos. Na mondom. Most 41 fok szuper,játék közben olyan 50-55 szokott lenni az se gáz csak hogy ne legyen hangos mindig leveszem az rpm-et olyan 1800-2200-re,így nem hangos csak melegebb mint kéne.
0
0
0
0
winrar avatar
Rents01: Hány fokos a proci? Játék (vagy egyéb terhelés) alatt csinálja csak, vagy netezés közben is? Az is lehet, hogy csapágyas lett a venti 😕
0
0
0
0
no avatar
Skacok! Hangos lett a proci hütöm,lehet csak újra kell pasztázni?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
robin😆 a sony csak 2-3ezer forintal olcsobb mint a razer de ha a razer sokkal jobb játékra akkor nyilván razer de ha nem sok a különbség akkor inkább sony.. szirintegy meggyi különbség lenne?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Ha csak nem jár más jelenséggel akkor tényleg nincs gáz. Esetleg ha Chrome böngészőt használsz, az kavarhat be a driver-nek. Hogy miért azt ne kérdezd valami nem klappol köztük.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Nem rég raktam fel az új drivert de előtte is csinálta... Annyira nem zavaró, játékok közben még nem volt ilyen probléma. De legalább tudom, hogy nem a gépemmel van a gond. 😆
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Maga a driver okozza. Tegyél vissza egy régebbit, kerüld a beta verziókat. Régebben az NV sokat szenvedett az úgynevezett TDR hibával ami nagyon sokak (köztük én is) életét megkeserítette. Szimpla "gyors" fagyás. Nagyobb gondot nem okoz csak jelen van. Manapság egyre ritkább de még fel-fel tünedezik. 😕
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!

Néha van olyan, hogy egyszerűen csak elmegy a kép, visszajön és ez fogad.

https://kepfeltoltes.hu/150726/N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem sűrűn van ilyen de azért gondoltam megkérdezem...

Mégis miért csinálhatja ezt?
0
0
0
0
Payphoner avatar
asus1650 Ne használj ingyenes se olcso cuccokat. Egyértelműen a nod 32. És a gépnek a védelemre nagyon is szüksége van. a Nod nem eszik sok ramot, barmikor bekapcsolható a játékos üzemmód, a védelem kikapcsolás nagyon egyszerű. Én havonta csinálok vírusirtást + egy töredezettség mentesítést
0
0
0
0
Arnybiro avatar
asus1650 én most kasperskyt használok, azzal meg vagyok elégedve. Könnyen használható, nem riaszt be fölöslegesen, de mikor kell jól működik.
0
0
0
0
no avatar
Én nem használok semmilyet, de nem is veszek észre rossz dolgot.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Melyik vírusirtót érdemes használni ?
0
0
0
0
Payphoner avatar
BenjaminHun Nem üti meg nyilvan, de pl egy razer sokkal dragabb is. Egy zene vagy egy film hallgatasa közben nem fogsz észre venni semmit. Csak az ilyen apró neszeket. De azok amúgy is gamer fejes kent vannak árulva. De egyébkánt fejhallgatóban szerintem a razer meg hasonlók nem érik meg az árukat
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem akkor meg valami vírus volt a gépeden...
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Újra kellet raknom a rendszert és minden jó lett , igaz előtte a norton kitörölt valamit.
Azt írta fenyegetés magas kockázat stb , utána el sem indult a rendszer kék halál. Az a retek kitörölhet olyat is ami kell a rendszernek ?
0
0
0
0
Bronson avatar
biosban a bootsorrend hogy van beállítva?
0
0
0
0
gytomi avatar
3 verzióból egy sem indult el...😞
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Robinxd Pl.: razer kraken pro, steelseries siberia v2, Asus Echelon <-- Ezek szintét meg üti?Vagy inkább vegyem ezek közül valamelyiket?
0
0
0
0
Bronson avatar
hibás windows verzió... szedj le egy másikat!
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok! Lenne egy problémám. Jelenleg 32bites win7 van a gépemen, de 4gb ram és 64bites processzor mellé illene feltenni egy 64bites Os-t. Azonban a gép nem bootolja be sem az usb-t, sem a dvd-t. Mindig lefagy a windows logonál. Valami ötlet esetleg?
0
0
0
0
Payphoner avatar
Mit szeretnél pontosan? Mert ha előnyt akarsz szerezni magadnak játék közben hogy neked iszonyat jo füled van és pl CS-go-ban 600m-ről meghalld ha valaki guggolva ólálkodik akkor azok nagyon drága eszközök. De ha csak olyat akarsz amiben nagyon jó a lövések hangja, maga az egész akusztika akkor ez a Sony nagyon megfelelő. Attól függ mit akarsz pontosan 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Szevasztok. Szeretnék vásárolni egy vezeték nélküli fülest és ki néztem magamnak egy SONY MDR FR865RK tipusut és a kérdésem az lenne hogy ez megfelelne e játékra? Itt elsősorban arra gondolok hogy nem e késik a hang stb.. de játék mellett zene hallgatásra is használnám.. vagy ha ez nem jó akkor ebben az árban tudnátok mondani nekem hasonót ami vezetéknélküli?
0
0
0
0
Bronson avatar
usb 2.0 nem olyan gyors alapból... én vettem egy olcsó usb 3-as pendrive-ot:

https://kepkezelo.com/images/jn88wn5wrq2q31a2k7m1.png

az írási sebessége nem valami jó, de az olvasás egész gyors. tehát usb3-al nyerhetsz sebességjavulást...
0
0
0
0
no avatar
Bronson Kb. mennyinek kellene lennie ? Mondjuk szerencsére 1 hónap és új gép.
0
0
0
0
Bronson avatar
kíváncsi vagyok én is, mi lehet a gubanc, kifogytam az ötletekből, elég fura hogy egyik napról a másikra eltűnik a hyper threading...
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Megvárom a vasárnapot , hogy mit mond a szaki Nagyon szépen köszönöm!! mindenkinek a segítséget. Végre van egy oldal ahol vannak olyan emberek akik próbálnak megoldást találni a problémára.
0
0
0
0
Bronson avatar
nem tudom... bios reset sem segített, akkor nem tudom... lehet valami szofveres katyvasz, nem tettél fel valami programot mostanában? végső megoldás a win reinstall lehet...
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Nem rég cseréltem Hyper 212 Evo hűtőre és nem megy a hőfok 60 Celsius jobban játék alatt sem , amit írtál ott 4
http://kepfeltoltes.hu/view/150724/10932977511_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Bronson avatar
nem lehet hogy esetleg túlmelegszik és letiltja? ezt még próbáld: Start – msconfig – Boot – Advanced Options és a stratnál hány cpu van bejelölve?
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Igen próbáltam a HT-t mind a két módban , de annyit értem el vagy 4/4 a másik még jobb 2/4 mag/ szál
Kezdek megzavarodni mert ilyen problémával még nem találkoztam , most már magamban is beszélek huurá das ist gut
0
0
0
0
Bronson avatar
Zora : hát ez elég lassú, sajnos annyit kell várni rá, nincs hiba...

asus1650: szerintem a HT kikapcsolódott valahogy... biosban engedélyezve van?
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Annyit kérdeznék aki ért ehhez a processzor nem haldoklik , tehát ha baja lenne nem is menne egyáltalán. Vagy így is baja lehet ?
Ez is azt írja 4/4 és ez az Intel oldaláról szedtem le http://kepfeltoltes.hu/view/150724/I_7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
no avatar
Bronson
Tessék, itt a kép:
https://kepfeltoltes.hu/150724/eredmeny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megnéztem a 2GB-os Kingstonomnál is ott az eredmény:
20,58-6,247 lett.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
http://kepfeltoltes.hu/view/150724/Cpu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csináltam mindent és így maradt az egész , vasárnap elvileg majd jön egy szaki aki vágja ezt az égesszét. Ő rakta be a procit dobott rá friss bios-t , akkor jó volt minden.
Esetleg ha valaki dobna egy képet az Aida 64 program sebesség tesztről ( processzor ) az nagyon megköszönném. Mindegy melyik teszt csak összehasonlítás végett , kíváncsi vagyok mennyi a lassulás.
Itt az enyém : http://kepfeltoltes.hu/view/150724/Teszt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem is az... töltsd le a speedout nevű progit és dobj ide egy screenshotot!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció