Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerintetek dobna a gép teljesítményén ha a ramoknak adok egy kis tuningot?
Naná hogy dobna!..a gép bekapcsolási idejétől a játék betöltésen keresztül mindent felgyorsít, főleg a kicsomagolást!..de hűtő nélküli RAM-ok OCzését nem ajánlom!
Ja és az dobna valamit a hűtésen ha a cpu ventire még 1-et rárakok?
[LINK]
nos lenne egy olyan kérdésem hogy nekem 300Mhz felett a proci nem okés... vagyis elindul a windows 3400Mhz-n is meg minden de ha prime-t indítok kb. max 10 másodperc után leáll 3. majd 4. mag nos van egy olyan gondolatom hogy ha ez leáll prime közben attol még játék közben nem lehet vele gond mert ugye egyik játék sem izzasztmeg egy procit maxon... nos lehet e valami baj abbol ha én 3400on használom a gépet de prime közben nem stabil? procim 3000Mhz felett minden feszültségemeléssel és beállítással ien... remélem érthető mire akarok kilyukadni... ja meg még egy olyan kérdés ha emelek a ramoknak a Mhz-jén akkor várható nagyobb gyorsulás?
Adtál neki elég feszültséget? Meg mindent jól lőttél be?
Köszi az INFO-t
3GHZ-nél kellene e emelni már a feszültséget???
Tudnátok mondani egy stabilitás tesztelő progit???
És az hogy működik???
Azt honnan lehet tudni hogy kell e vagy nem???
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy Core 2 Duo E4300 as procim, és húzom. Hány fokig lehet azt mondani h jó? MElyiket nézzem a CPU hőmérsékletet, vagy a mag hőmérséklete? Everestet használok
Csak sajnos két évvel ezelőtt nekem is csak egy Intel pentium dual core-ra futta 😢
[img]http://fl1.shopmania.org/files/kepek/3425/gef-8400gs-asus-silent-p-512m-a-pcx-vga~3424822.jpg[/img] ilyen lesz e a videókártyád???
S Celeron procit ne nagyon vegyél főleg 1 magos a 2 magos még jó de az 1 magos nem valami....
De ahhoz képest h mim van hatalmas felüdülés lessz azt használni!
Csak legyen már meg az a gép!
Én most az egész gépet kifogom cserélni!
Egy ien alaplappal kezdem :Gigabyte G31M-ES2L !
Az sokat segít!
Egy ien alaplappal kezdem :Gigabyte G31M-ES2L !
GPU clock-ot húzd 625-630MHZ-re és Memory-t azt hagy úgy 260-ig felhúzhatod ha van jó hűtése....
Első körben csak simán belerakom,hogy mit kezd vele. BIOS-ával nem akarok bajlódni. Amúgy is van egy ABIT I45D lapom, ami támogatja.
Szerk: Megy az Abit-ba. Nem bajlódok vele
Választ előre is köszi!