Nyers erőben a HD 4850 a GT 640-nél is jobb, viszont csak DX 10.1-et támogat, csak 512mb vram és sokat zabál.
Viszont ahogy írtad, hogy minimumon játsznanál 1024x768-ba akkor elégnek kell lennie a 512mb-nek.
Sziasztok.
Elképzelhető, hogy ideiglenesen egy HD4850 512mb lenne nálam. Kérdésem az lenne, hogy GT 630 után mire számítsak? Kis FPS növekedés/csökkenés vagy kb. változatlan lenne?
hp pavilion dv9000 laptop bekapcsolásakor press esc to change boot order press F10 to enter setup
két opció fogad. bármelyik választásnál enter password jön ki, ha nem csinálsz semmit, akkor is idő után kiadja. Senki sem tudja a jelszót. Annyi lett csinálva rajta, hogy Win8 ról gyerek átrakta Win7 ult.ra az oprendszert és 3 napig ment, aztán ennyi volt. Hogy töröljek jelszót rajta?
Kmisi99 - Ezzel kezdtem, hogy 5-10 perc után le is kapcsolt. Ennek okára rájöttem, biosban beállítás miatt éppen hogy pörgött a proci hűtő. Beállítottam úgy hogy ahogy melegszik úgy gyorsuljon a hűtő. Azóta nem tapasztaltam leállást. Akkor valószínűleg csak a hibás hőmérséklet érzékelő miatt mutathat 114 fokot?
Sziasztok vettem egy Razer Kraken Pro-t de annyi hibája van hogy sajnos ha ismerősük beszélnek TS3-on akko saját maguk vissza haljak nálam.. szal amit fülesen hallgatok legyen az TS3-on többiek vagy youtubeon zene.. azt ők is hallják a mikrofonomon keresztül.. Ezt lehetne valahogy orvosolni?
Ennél a procinál is mint általában a hivatalos maximum érték 72fok. Nem is nagyon használnám a helyedben, mármint nem terhelném mert így tényleg baj is lehet, 60-70fokosnak kéne lennie játékban, de még igazából az is sok.
Meg is volt az egyik gond... Valami miatt az alaplap a proci hűtőt csak 900-as fordulaton pörgette... Be lett állítva, most ahogy melegszik, úgy gyorsul a hűtés.
Viszont... Normális hogy CPU-t leterhelve cirka negyed óra alatt felmelegszik 114 fokra? 😲
Kb. 1 hónapja pasztáztam újra.
Sziasztok!
Egy eléggé idegölő problémával fordulnék hozzátok. Elkezdte a gépem azt csinálni hogy használat közben hirtelen újra indul (mintha benyomnám a reset gombot). Ezt általában 5-10 perc használat után csinálja. Hol keressem a hibát? Cseréltem videókártyát akkor néhány napig megszünt a probléma, majd újra előjött. Köszönöm a válaszokat.
a C: meghajtón 5százalék töredezettség volt. Azt javítom most. Remélem ettől megjavul 😀 Jelzek majd idővel jó-e lett, és külön megköszönöm majd a segítséget. Addig is köszönöm
Helótok. Újbol hozzátok fordulok,mert itt már sok segítséget kaptam, és vannak akik nagyon értnek a gépekhez. Régen volt olyan problémám,mint már írtam is régebben,csak sajna arra választ nem kaptam,hogy bekapcsolom a gépem, és hihetetlenül szaggat. Az egér is szaggatva megy,ahogy megmozdítom, a hang is fura hangot ad ki. Azóta arra rájöttem,hogy van olyasmi,hogy lapozófájl. Na nekem szerintem ezzel lenne a problémám. Bekapcsolom a gépet, és alapból a lapozófájl 2gb-ból 1,5-öt elvesz, és ilyenkor van ez a szaggatás. Ha viszont csinálok egy restartot, akkor mind a 2gb-om szabad. Ez mitől lehet? Van valakinek valami ötlete? A segítséget nagyon megköszönném 😀
Gamer125: Igen felteheted SSD-re, sőt pont oda kell telepíteni, mert akkor lesz gyors a rendszered. Azt, hogy milyet vegyél, sok mindentől függ. Nagy általánosságában a Kingston és a Samsung jó, de azon belül is van olyan, ami nem. Ha leírod, hogy mekkorát akarsz és mennyi pénzt szánsz rá, akkor nálam okosabbak azt is megmondják, hogy melyiket.
Üdv!
SSD vásárlás előtt állok, de mivel még sosem volt ilyenem, kérdeznék.
Feltelepíthetem az SSD-re az oprendszert? Mert akkor a HDD-met csak adattárolásra használnám.
Milyet ajánlotok?
A válaszokat előre is köszi!
Sziasztok!
Újra raktam a gépet és egy kis netezéssel és bármilyen online játékkal 1000< pingem van,semmiylen letöltés seed nem megy semmi netes progi.Van valami ötletetek??
Én sem használok vírusirtót és gyorsabb a Firefox. Chrome először egyik irányba forog, aztán másikba és csak utána tölt be. Nem rossz böngésző a Chrome sem, azonban én jobban szeretem a tűzrókát. De sebességben mindkettő veri a Microsoft Edge, amin meglepődtem 😲
Chrome lassú megfertözödik?talán bárányhimlő 😀 érdekes én 5 éve vírusírtót se használok és ilyen bajom sose volt vele.De ha minden random oldalra rámész hát az a te bajod.
Na végre egy értelmes ember deakzsolt2001 (rajtam kívül persze) 😆
Gépen csakis Firefox (tartaléknak van nekem is Chrome), telefonon pedig Opera Mini 4.
Chrome? Azt utálom a legjobban... 😆 Olyan hamar megfertőződik mindenféle sz*rral, ráadásul nálam dög lassú is. Mozilla Firefox <3 Esetleg még a Maxthon ami jónak mondható bár van abban is egy-két hiba. (Pl. facebookon ha rákattintok egy képre majd visszalépek nem lehet görgetni tovább, tölthetem újra az oldalt. 😆 )
Viszont ahogy írtad, hogy minimumon játsznanál 1024x768-ba akkor elégnek kell lennie a 512mb-nek.
Elvileg futni kellene.
Nem sokáig lenne, maximum pár hónapig nálam. GT 630-ból a leggyengébb verzió van meg (Régi HD4650 DDR2-es kártyám is volt ilyen erős...)
Elképzelhető, hogy ideiglenesen egy HD4850 512mb lenne nálam. Kérdésem az lenne, hogy GT 630 után mire számítsak? Kis FPS növekedés/csökkenés vagy kb. változatlan lenne?
Valami hasonlóra gondoltam én is, köszönöm szépen! 😉
hp pavilion dv9000 laptop bekapcsolásakor press esc to change boot order press F10 to enter setup
két opció fogad. bármelyik választásnál enter password jön ki, ha nem csinálsz semmit, akkor is idő után kiadja. Senki sem tudja a jelszót. Annyi lett csinálva rajta, hogy Win8 ról gyerek átrakta Win7 ult.ra az oprendszert és 3 napig ment, aztán ennyi volt. Hogy töröljek jelszót rajta?
Videokartyakrol minden topicban a tobbi....
http://ark.intel.com/products/36547/Intel-Core2-Quad-Processor-Q8200-4M-Cache-2_33-GHz-1333-MHz-FSB
Ennél a procinál is mint általában a hivatalos maximum érték 72fok. Nem is nagyon használnám a helyedben, mármint nem terhelném mert így tényleg baj is lehet, 60-70fokosnak kéne lennie játékban, de még igazából az is sok.
Viszont... Normális hogy CPU-t leterhelve cirka negyed óra alatt felmelegszik 114 fokra? 😲
Kb. 1 hónapja pasztáztam újra.
http://kepfeltoltes.hu/150731/20150731_182538_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy eléggé idegölő problémával fordulnék hozzátok. Elkezdte a gépem azt csinálni hogy használat közben hirtelen újra indul (mintha benyomnám a reset gombot). Ezt általában 5-10 perc használat után csinálja. Hol keressem a hibát? Cseréltem videókártyát akkor néhány napig megszünt a probléma, majd újra előjött. Köszönöm a válaszokat.
SSD vásárlás előtt állok, de mivel még sosem volt ilyenem, kérdeznék.
Feltelepíthetem az SSD-re az oprendszert? Mert akkor a HDD-met csak adattárolásra használnám.
Milyet ajánlotok?
A válaszokat előre is köszi!
Újra raktam a gépet és egy kis netezéssel és bármilyen online játékkal 1000< pingem van,semmiylen letöltés seed nem megy semmi netes progi.Van valami ötletetek??
Gépen csakis Firefox (tartaléknak van nekem is Chrome), telefonon pedig Opera Mini 4.
Bár meg kell mondjam ez a Microsoft Edge sem olyan rossz. Sokkal... simább vagy hogy mondjam 😃
Ehh mindegy, akkor váltok böngészőt.