Csikinelli: Utánnéztem pár helyen, ha minden igaz nincs rá hatással, nyugodtan rakhatod nem lesz mérhető teljesítménykülönbség. De azért várd meg még más válaszát is aki jobban ért hozzá. 😀
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az alaplapom most egy GIGABYTE GA-F2A85XM-HD3, ami PCI-E 2.0 slottal van ellátva, viszont egy R9 270-et szeretnék venni ami PCI-E 3.0-val van feltűntetve. Okozhat bármiféle problémát (kártya teljesítményében vagy bármiben) az, hogy az alapom csak 2.0-as de a kartya 3.0?
A válaszokat előre köszönöm!
Minden jót!
BukoTt gondolom úgy értette hogy cd-n vette meg ezért nem akarja letölteni 😀
lacusmester: szerintem cd-ről telepítsd fel és utána aktiváld originen úgy elvileg nem kell letölteni csak ne a termékkód beváltására menj hanem játék hozzáadása azon belül meg hogy egységesítsd a gyűjteményed és ott elvileg meg tudod keresni
Amúgy nekem is megoldódott a problémám újra raktam a win7-et ugyan úgy csináltam mindent 😀
és most 26 s a bekapcsolás 😀
Hát ha megvetted akkor érdemes originen beaktiválni(vagy magától berakja nem tudom), mivel akkor bármikor le tudod tölteni, bármely gépre(persze egyszerre csak egy gépen ajánlott). Amúgy is szerintem ha multizni is akarsz vele az origin szerveren keresztül fog menni. Vagy mint a battlefield-nél.
Szóval igen töltsd le és kész. Vagy rakd fel és crack-eld meg.
sziasztok lenne egy egyszerű kérdésem. megvettem a crysis 3 at viszont az Origin leakarja tölteni akkor most töltsem le és csak utána tudok vele játszani?😕
Multis játék közben mindig kinyomom a torrentet, viszont ha be van kapcsolva a gép vagy singleplayer-t tolok, mindig megy a torrent. Witcher3-ból már 60GB-t föltöltöttem 😂
Ezek az oldalak amúgy "biztonságosak"? Mármint nyilván nem legális, csak nehogy visszakövethető legyen. Bár nem én lopom, hanem ők, én csak tőlük szedem le, technikailag.
Én egész nap torrentezek. De már elszoktam a lassú bekapcsolástól 😃 MaTpr0F: Programot nem igazán, viszont weboldalt annál inkább. Én ezeket szoktam használni:
videó: (tud hangot is, de egyszerűbb azt a lentivel): [LINK]
hang: [LINK]
cd-ről raktam fel a drivert meg azok a programok vannak a cd-n amit linkeltél
azért köszi nektek a segítséget :9 ráfogom hogy a sata 2 csatlakozó miatt
most jó lesz így az majd ugyis lesz új alaplap valamikor szoval addig valahogy túlélem végülis 30 másodpercel hamarabb bekapcsol mind hdd-ről
köszi a segítséget mégegyszer
Bios nálam úgy volt frissítve hogy akitől vettem az alaplapot ő frissítette. De én azóta voltam olyan gyökér és visszaállítottam. Amúgy nem tudom hogy kell frissíteni(még).
Az ssd-hez amit adtak cd, onnan raktad fel a dolgokat. Egyáltalán adnak ssd-hez driver cd-t?
[LINK]
Itt van néhány valami ami talán segíthet. De nem tudom
lehet nem segít, de én ha vennék egy ssd-t akkor első dolgom lenne, hogy adatok mentése és úgy ahogy van leformázom a vinyót. Aztán ssd-re mehet a win. Haveromnak is a héten jött meg az ssd-je, ugyan azt csinálta amit most leírtam és még 10 másodperc se kell neki hogy bekapcsoljon. Neki 8.1 van.
És igen szerintem lehet lassabb azért mert sata 2-es csatival csináltad. 3-as jobb lenne.
Sziasztok! vettem egy samsung 850 evo ssd-t be is kötöttem de valamiért nem olyan gyors mint a haveromnál, felraktam hozzá a cd-ről a programot ami állandóan kiírja hogy frissítsem vagy mit
hard disc sentinel meg 80%-os teljesítményt ír
a gép olyan 1 perc alatt kapcsol be (win7) haveromnál volt 16s
vagy attól ilyen lassú hogy sata 2 csatlakozóra van rádugva?
illetve hogy lehet frissíteeni azt a magician programot?
tud valaki segíteni? előre is köszi
[i]winrar[/i]: sikerült minden odáig hogy tudtam formázni a vinyót. Majd kiválasztom a C-t és a következőt írja ki:
"Nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni sem meglévőt találni. További információt telepítési naplójában talál"
Most ez mi? Töröltem őket, újra csináltam őket minden lehetséges opciót megcsináltam ami ott volt és mindig azt a szar üzenetet dobja be.
Most próbálom a 8.1-et dvd-ről felrakni csak azt meg nem akarja betölteni.....
UI.: 8.1 rakja fel. Felrakta és onnan egyből rakom fel a 10-et. Azért nem törlöm ezt mert ha tud valaki megoldást arra a problémára akkor arra kiváncsi vagyok, mert ha majd a jövőben történik ilyen velem vagy haverral akkor tudni akarom mit kell csinálni
Sziasztok. Teljesen le szeretném formázni a hdd-t de nem sikerül. A d-t azt simán ment a C nem, mivel ezen van a win. Pendrive-ra ráraktam a win10 telepítőt(most is az van a gépen) és csak azt. Gép reset, biosban beállítom hogy pendriveról bootoljon és ugyan úgy betölt a win. Vagy lehet máshogy is formázni?A biosban voltak olyanok hogy usb-cdrom, usb-ff valami, usb-hdd. Ezek mik? Melyiket kell beállítani?Tudnátok segíteni?
A válaszokat előre köszönöm!
Minden jót!
lacusmester: szerintem cd-ről telepítsd fel és utána aktiváld originen úgy elvileg nem kell letölteni csak ne a termékkód beváltására menj hanem játék hozzáadása azon belül meg hogy egységesítsd a gyűjteményed és ott elvileg meg tudod keresni
Amúgy nekem is megoldódott a problémám újra raktam a win7-et ugyan úgy csináltam mindent 😀
és most 26 s a bekapcsolás 😀
Szóval igen töltsd le és kész. Vagy rakd fel és crack-eld meg.
MaTpr0F: Programot nem igazán, viszont weboldalt annál inkább. Én ezeket szoktam használni:
videó: (tud hangot is, de egyszerűbb azt a lentivel): [LINK]
hang: [LINK]
Tudtok egy jó programot amivel youtube videót le lehet szedni, vagy csak a hanganyagot link alapján?
azért köszi nektek a segítséget :9 ráfogom hogy a sata 2 csatlakozó miatt
most jó lesz így az majd ugyis lesz új alaplap valamikor szoval addig valahogy túlélem végülis 30 másodpercel hamarabb bekapcsol mind hdd-ről
köszi a segítséget mégegyszer
Az ssd-hez amit adtak cd, onnan raktad fel a dolgokat. Egyáltalán adnak ssd-hez driver cd-t?
[LINK]
Itt van néhány valami ami talán segíthet. De nem tudom
És igen szerintem lehet lassabb azért mert sata 2-es csatival csináltad. 3-as jobb lenne.
hard disc sentinel meg 80%-os teljesítményt ír
a gép olyan 1 perc alatt kapcsol be (win7) haveromnál volt 16s
vagy attól ilyen lassú hogy sata 2 csatlakozóra van rádugva?
illetve hogy lehet frissíteeni azt a magician programot?
tud valaki segíteni? előre is köszi
[LINK]
na szóval megpróbáltam felrakni hozzá a drivert de a telepítő nem ismerte fel a kártyát, úgyhogy el kezdtem gyanakodni a pci-os csatlakozóra
ám ahogy egy másikba át raktam bár feltelepült a driver, de egy hosszú recsegő hang hallatszik csak
ugye vége a hangkártyának?
előre is köszönöm
"Nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni sem meglévőt találni. További információt telepítési naplójában talál"
Most ez mi? Töröltem őket, újra csináltam őket minden lehetséges opciót megcsináltam ami ott volt és mindig azt a szar üzenetet dobja be.
Most próbálom a 8.1-et dvd-ről felrakni csak azt meg nem akarja betölteni.....
UI.: 8.1 rakja fel. Felrakta és onnan egyből rakom fel a 10-et. Azért nem törlöm ezt mert ha tud valaki megoldást arra a problémára akkor arra kiváncsi vagyok, mert ha majd a jövőben történik ilyen velem vagy haverral akkor tudni akarom mit kell csinálni
És köszi mindent
valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban? 😀
[LINK]
Előre is Köszönöm 😀
De mivel csináltad meg pendrive-ra a Windows telepítőt?
Kerestem google-n is.
winrar: Ez volt az első dolog amit próbáltam de semmi...
Valaki tudna segíteni...? Indításnál ezt az üzenetet kapom, egy játékot sem hajlandó "felismerni".