Ja hát miért nem aktivkodtál valamit ide, ha más nem 😃
Nézem sorba most a 12 részes comedyket amit myanimelisten ajánlanak, tehát ami hasonlít a k-on! ra, non non biyori stb, eddig mindegyik ilyen ajánlat jó volt 😃
Egyébként a TWD -t szintén azért nem kezdtem el, mert túlhypeolt. Mondjuk nem tudom mennyire komoly, mert ha nagyon, akkor igy se ugy se kezdeném el...
flyaway2: a TWD nagyon jó 😃 habár az eleje kicsit gagyibb mint a közepe felé, de szerintem észre se fogod venni csak ha újra nézed. Én személy szerint imádom 😀 Jól ki van találva és mindig izgalmas, vagy érdekes dolgok történnek, a színészek nagyon jól játsszák a szerepüket és sablon karakterek... nem sok van. Talán a főszereplő egy kicsit az az elején.
Már 2 napja sehol semmi? Hát mi van itt? Amúgy a TWD az jó? Mert sokan mondják, hogy kezdjem el nézni de valahogy nem vitt rá a lélek, hogy széthypeolt zombis cuccokkal törődjek.
Már az új információk alapján 700 forinttal nőne a szolgáltató adója a net után nem a felhasználóknak.... Szóval lényegében megnövekedett havi dija lenne a netnek...
Na most, én csak 15 (márciusban 16 😃😉 vagyok de azért a véleményem:
Nem valószínű, hogy megcsinálják, már egy rakat ember készül tüntetni (nem vicc menjetek csak fel facebook-ra) a másik, hogy ezzel nagyon keresztbe tesznek az összes embernek, igen xoki lecsökkenne az internet használók száma de azért mert csak a gazdagok engedhetnék meg maguknak, vagy akik be nyalnak... nagyon ismerős... ja és ahogy xoki mondta lehetséges, hogy figyelem elterelés, de azért ezt nem tartom nagyon valószínűnek, de nem akarok annyira belemenni a politikába, én személy szerint utálom, a vallással eggyüdt, habár ez komplikált 😃
Nos engem nem érint meg nem is akarok belemenni a politikába mert őszintén szólva nem érdekel, de:
1. nagy hülyeség, ha elfogadják bármilyen formában akkor ugyanaz a véleményem mint neked
2. lehetséges hogy ez figyelemelterelés vagy hasonló
3. ha elfogadták nem fog sokáig maradni, mert lecsökkenne a netfelhasználók száma nagy mértékben szvsz, mivel nagy lenne a szolgáltalás havi dija...
Azért irja az mert a 3v3 team ranked csapat gold V 😜
Na megnéztem még egyszer az első részt, de még igy is alig lehet észrevenni a különbséget, viszont mintha egy 2-3 évvel idősebbnek néznének ki, amit csak magasságból lehet megállapitani... 😃 Btw még igy is nagy teljesitmény megtanulni japánul szerintem 😃 😃
xoki: úgy láttam hogy gold V-ben vagy noNameFPS-el 😃 lehet én tévedtem 😜 én most mentem az elsőt és gondoltam ha Soraka-zok akkor tuti megnyerjük, de sajna ki kaptam egy lentyel Draven-t 😜
flyaway2: nos az anime ezt nem emliti. Viszont amikor felkel iskola van, amikor ott volt angliába akkor pedig nyári szünet volt ha minden igaz, szóval igen pár hónap alatt perfekt japán tudás birtokában van és kultúra/szokás ismerete is szinte tökéletes 😃 Lehet megnézem még egyszer az első részt, hátha időhöz tudom kötni 😃
Valamint lolhoz: én 10 ből 6 ot nyertem anno és silver 3 ba rakott 😃 Aztán leestem silver 5 be és abbahagytam most meg a skin miatt elkezdtem megint hogy meglegyek gold... Jelenleg silver II és lefelé haladok ... Ezért most adct gyakorolom azzal lehet rendesen carryzni...
flyaway2: Nekem a haverjaim is így kerültek silver 5-be 😆 háát... Az SAO-ból már megnéztem az eddigi összes részt, ha valami tetszik, akkor a legunalmasabb részeket is megnézem mint pl..... fairy tail-ben az összes rész? nem az hogy unalmasak, szó se róla de nem hagytam ki egy részt sem, nem úgy mint a Naruto Shippuuden-ben a Kakashi-s fillereket.... -.-
xoki Nem tudom mennyi idő telt el 1 rész alatt de gondolom nem volt több pár nap/1hét/hónap-nál. És végül is tök reális, hogy megtanul az ember japánul pár nap alatt.😃 nobli01 Én 10-ből 3-at nyertem a promoban és Silver V lettem.😆 Jó tegyük hozzá azt is hogy nem én voltam a szar...Volt olyan, hogy topot 6/0-ba hoztam és mégis vesztettünk. 10-ból 2 vereséget ismerek el úgy, hogy tényleg én se voltam a legjobb... Nagyon jól folytatódik tovább a SAO. Még az is lehet, hogy túl jól.;D De a 14.5 részt nyugodtan hagyd ki. Tényleg unalmas...
Én most valahogy leragadtam ott, hogy csak a Fairy Tailt, Akame ga Kill-t és SAO-t nézek. Ja meg a Log Horizon 2-őt is mostmár.😃 És az a furcsa, hogy nem untam még bele, hogy csak ezek mennek egymás után.
xoki: Hát igen az érdekesebb lett volna, mondjuk vicces részek is jöhettek volna abból, hogy nem értik meg egymást stb. + ilyet még nem láttam...
Emellett igen, ideje volt mert őszi szünetben le viszem a ranked meccseket és remélem valahol silver közelében lyukadok ki 😃
Most hogy láttam a 14. részt is az SAO-ból, nagyon érdekel hogyan folytatódik tovább, remélem lesz benne egy jó csavar 😃
Most kezdtem nézni (igen még egybe belekezdtem 😃 ) a kiniro mosaic ot, az első részben egy japán lány elutazik angliába, majd a rész végén hazatér, ott megismerkedett egy lánnyal aki kb 2 szót tudott japánul. Ez a lány a rész végén japán iskolába kezd járni ahol a japán lány él, itt már perfekt megtanult japánul... Nekem ez akkora csalódás volt... azt hittem hogy majd nem fog tudni és ez lesz a történet része, hogy megtanulja a kultúrát stb valamint hogy nem lesz iskolás klisé majd belőle de még is az lett, sokkal érdekesebb lett volna pl ha még mindig alig tud japánul vagy valami... Csak egy rész láttam szóval nem tudom mi lesz még....
Én mostanában nem is nézek fairy tail-t.... azt sem tudom hol tartottam, de ez azért lehet mert ha nem történik semmi, akkor annyira nem érdekel... ez a GGO nekem nagyon bejön, izgalmas pörgős, és Kirito 😃 de csak a 11.résznél tartok... hát akkor egy kis fairy tail a rankedezés előtt... (xoki: Igen meglettem 30-as 😃😉
Szerk.: Srácok, tévedtem 😃 az a szál ami a való világban megy most sokkal érdekesebb mint a játékbeli bármikor 😃 Habár az első évadnak az első 14 része sokkal jobb volt mint a többi... na a 14. részt hagyjuk holnapra mert még így is alig tudok majd aludni 😃 Kirito nagyon király, ez a belépő durvább volt mint bármelyik filmben vagy animében, habár talán Natsu rud még hasonlókat...
Ha már Fairy Tail. Nézem az új Openinget és mondom dafuq nincs benne spoiler. Egészen addig még az utolsó kockát nem látod belőle az többet mond minden szónál.😆😆😆
Szerintem az egyik legjobb 😃
Akartam még irni de minden mondat vége az lett hogy egy nagy spoiler szóval inkább maradok ennyinél 😃
(btw legalább a fairy tail lehet egy téma, mert majdnem mindenki nézi itt 😃 )
Na egyébként nem hiszem hogy sok mindenkit érdekel de hátha valakit igen, csak hogy ne ilyen rövidet irjak 😃
Megnéztem az A-channelt meg a Yuru yurit. Az első ilyen kis k-on szerű comedy a második meg yuri comedy, másképpen nem lehet leirni. 😃 Valamint kezdem most a sao II t, addig megnézem amig el nem érek benne az uj részhez ami most kezdődött... Azután kezdem majd az idolmastert, remélem jó lesz.
Én is rengetegszer felnézek erre a topicra de senki se ír kb 1 hete.😃 Amúgy most tartok a 83.résznél a Firy Tailben. Ez az Edolas-os rész izgalmas? Majdnem ebola.😃
flyaway2: Kihalt a topic?!?! Én pont azt várom, hogy valaki dobjon fel egy témát. 😀 1 nap legalább minden alkalommal felnéztem, de sajnos nem tudtam milyen témát dobjak fel. 😞
Nem mondom azt, hogy én tudtam...De éreztem, hogy a 14.rész után beindul és megint jó lesz a SAO. Engem valahogy nem fognak meg a lövöldözős, fegyveres cuccok egy ideje. Még kb a CoD:BO volt az utolsó ami tetszett. De ahol van kard vagy íj vagy hasonló jó dolgok azt csak szeretni tudom. Ezért van az, hogy mióta kijött azóta játszom a Skyrim-et. ÉÉÉS még mindig nem unom. Csak azt a köcsög elf fület tüntetnék még el és akkor ennél is jobban tetszene. És végre egy téma ami megmozgatja az embereket ebben a topicban. Nem halt még ez ki.😃
Áááááá ez az új SAO rész nagyon nem oké. Gondoltam, hogy a 14.5 kifejezés már nem hangzik valami jól..És kaptunk egy Sinon elmélkedést/visszaemlékezést.😞
Hmm hát igen beigazolódott amitől féltem... Monotonná vált egy kicsit most már, lényegében minden rész negyede arra megy el hogy képzeleg a nem régi hozzászólásomban lévő képen látható lány... Viszont ezt leszámitva minden rész 9/10 comedybe 😜 Történet nem igazán van... Első évadból maradt még 2 rész, kicsit lassan haladtam vele, mindig el lol ozom az időt 😃
Köszi 😃 szerintem olyan napi egy részt szedek le mert kb 30-40 perces egy letöltés 😆 :3
Eléggé.... érdekes anime ez a Yuru Yuri 😃 nem nagyon kiemelkedő az első része, de... jó és még ki tud magából hozni ennél sokkal jobbat szóval kíváncsi vagyok 😃
Természetes "nkór", de egyébként fenn van nyaa.se - n, ott minden animét megtalálhatsz, csak arra figyelj hogy olyat tölts le amire van felirat, ha magyarul nézed. Ha angolul akkor elvileg mindegyik torrent tartalmazza a feliratot is... Viszont ezek forditották és ugy látom itt van videó letöltés is 😃 [url]http://winter-triumph.aninet.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=140:yuru-yuri&catid=88&Itemid=1181[/url]
Jajj de annyira tetszik, mindjárt végigérek az első évaddal 😃 Ha végig ilyen lesz akkor még lehet a k-on! fölé kerül, viszont karakterekbe k-on jobb szerintem vagyis eddig a Yuru yuriba egy kiemelkedő jellem sincs, nem hogy olyan kawaii mint azunyan 😜
Nézem sorba most a 12 részes comedyket amit myanimelisten ajánlanak, tehát ami hasonlít a k-on! ra, non non biyori stb, eddig mindegyik ilyen ajánlat jó volt 😃
Egyébként a TWD -t szintén azért nem kezdtem el, mert túlhypeolt. Mondjuk nem tudom mennyire komoly, mert ha nagyon, akkor igy se ugy se kezdeném el...
Here nico nico nii 😃
Ja és hogy ne legyen off, here tsukiko:
Nem valószínű, hogy megcsinálják, már egy rakat ember készül tüntetni (nem vicc menjetek csak fel facebook-ra) a másik, hogy ezzel nagyon keresztbe tesznek az összes embernek, igen xoki lecsökkenne az internet használók száma de azért mert csak a gazdagok engedhetnék meg maguknak, vagy akik be nyalnak... nagyon ismerős... ja és ahogy xoki mondta lehetséges, hogy figyelem elterelés, de azért ezt nem tartom nagyon valószínűnek, de nem akarok annyira belemenni a politikába, én személy szerint utálom, a vallással eggyüdt, habár ez komplikált 😃
1. nagy hülyeség, ha elfogadják bármilyen formában akkor ugyanaz a véleményem mint neked
2. lehetséges hogy ez figyelemelterelés vagy hasonló
3. ha elfogadták nem fog sokáig maradni, mert lecsökkenne a netfelhasználók száma nagy mértékben szvsz, mivel nagy lenne a szolgáltalás havi dija...
Na megnéztem még egyszer az első részt, de még igy is alig lehet észrevenni a különbséget, viszont mintha egy 2-3 évvel idősebbnek néznének ki, amit csak magasságból lehet megállapitani... 😃 Btw még igy is nagy teljesitmény megtanulni japánul szerintem 😃 😃
Valamint lolhoz: én 10 ből 6 ot nyertem anno és silver 3 ba rakott 😃 Aztán leestem silver 5 be és abbahagytam most meg a skin miatt elkezdtem megint hogy meglegyek gold... Jelenleg silver II és lefelé haladok ... Ezért most adct gyakorolom azzal lehet rendesen carryzni...
nobli01 Én 10-ből 3-at nyertem a promoban és Silver V lettem.😆 Jó tegyük hozzá azt is hogy nem én voltam a szar...Volt olyan, hogy topot 6/0-ba hoztam és mégis vesztettünk. 10-ból 2 vereséget ismerek el úgy, hogy tényleg én se voltam a legjobb... Nagyon jól folytatódik tovább a SAO. Még az is lehet, hogy túl jól.;D De a 14.5 részt nyugodtan hagyd ki. Tényleg unalmas...
Én most valahogy leragadtam ott, hogy csak a Fairy Tailt, Akame ga Kill-t és SAO-t nézek. Ja meg a Log Horizon 2-őt is mostmár.😃 És az a furcsa, hogy nem untam még bele, hogy csak ezek mennek egymás után.
Emellett igen, ideje volt mert őszi szünetben le viszem a ranked meccseket és remélem valahol silver közelében lyukadok ki 😃
Most hogy láttam a 14. részt is az SAO-ból, nagyon érdekel hogyan folytatódik tovább, remélem lesz benne egy jó csavar 😃
Most kezdtem nézni (igen még egybe belekezdtem 😃 ) a kiniro mosaic ot, az első részben egy japán lány elutazik angliába, majd a rész végén hazatér, ott megismerkedett egy lánnyal aki kb 2 szót tudott japánul. Ez a lány a rész végén japán iskolába kezd járni ahol a japán lány él, itt már perfekt megtanult japánul... Nekem ez akkora csalódás volt... azt hittem hogy majd nem fog tudni és ez lesz a történet része, hogy megtanulja a kultúrát stb valamint hogy nem lesz iskolás klisé majd belőle de még is az lett, sokkal érdekesebb lett volna pl ha még mindig alig tud japánul vagy valami... Csak egy rész láttam szóval nem tudom mi lesz még....
Szerk.: Srácok, tévedtem 😃 az a szál ami a való világban megy most sokkal érdekesebb mint a játékbeli bármikor 😃 Habár az első évadnak az első 14 része sokkal jobb volt mint a többi... na a 14. részt hagyjuk holnapra mert még így is alig tudok majd aludni 😃 Kirito nagyon király, ez a belépő durvább volt mint bármelyik filmben vagy animében, habár talán Natsu rud még hasonlókat...
Akartam még irni de minden mondat vége az lett hogy egy nagy spoiler szóval inkább maradok ennyinél 😃
(btw legalább a fairy tail lehet egy téma, mert majdnem mindenki nézi itt 😃 )
Na egyébként nem hiszem hogy sok mindenkit érdekel de hátha valakit igen, csak hogy ne ilyen rövidet irjak 😃
Megnéztem az A-channelt meg a Yuru yurit. Az első ilyen kis k-on szerű comedy a második meg yuri comedy, másképpen nem lehet leirni. 😃 Valamint kezdem most a sao II t, addig megnézem amig el nem érek benne az uj részhez ami most kezdődött... Azután kezdem majd az idolmastert, remélem jó lesz.
Valahogy ez a történet jobban érdekel mint a GGO-os részek.
Miért nem 2.-án születtem. 😠 Na mind1. 😃
Eléggé.... érdekes anime ez a Yuru Yuri 😃 nem nagyon kiemelkedő az első része, de... jó és még ki tud magából hozni ennél sokkal jobbat szóval kíváncsi vagyok 😃
Jajj de annyira tetszik, mindjárt végigérek az első évaddal 😃 Ha végig ilyen lesz akkor még lehet a k-on! fölé kerül, viszont karakterekbe k-on jobb szerintem vagyis eddig a Yuru yuriba egy kiemelkedő jellem sincs, nem hogy olyan kawaii mint azunyan 😜
Hát ezt a Yuru yuri t nagyon dícsérni fogom most egy ideig (spam incoming 😆 ), szóval:
Rohadt jó 😃 Mindenkinek ajánlom 😃