Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DeanRain avatar
apetit1989Hali!Akkor a HDD -re voksolnék.Elég régóta nem lett újrarakva az op.rendszer.Az a gond,hogy rengeteg adat van rajta és nem tudom lementeni,mert nincs külső ,sem más belső merevlemezem. DVD lemezem meg végképp nincs annyi,hogy ennyi adatot eltudjak tárolni:S
Szar egy helyzetben vagyok. Alaplap,RAM,tápegység most lett cserélve...csak nem ezek hibásak.
Még amire gondolok az a videó kártya driver hibája. Nem rég raktam fel az újat..azóta fura az asztal képfelbontása is..nem tudom normálisan beállítani. Olyan zizisnek látszik,pedig majdnem maxon van.:S
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem biztos, hogy vga gond, sőt az is elképzelhető, hogy szoftveres baj van! Egy friss win installt mindenképpen megpróbálnék a helyedben. VGA hibánál ha a gpu a rossz, a gép fel sem kapcsol, postscreent sem ad. VGA memóriánál a kép kockás vagy csíkos...
A gond hamarább a rammal vagy hdd-vel lehet, legrosszabb esetben alaplap hiba, de még az is lehetséges, hogy a tápegység a hunyó.
0
0
0
0
DeanRain avatar
GAMER2Köszi!Kipróbálom.De amúgy sem ártana újítani a kártyán:S Sajna elég húzós áron vannak...több helyen is nézelődtem..árgép oldalon nézem mindig az adott kártyát hol a legolcsóbb...30 ezer alatt nem úsznám meg.(Pl egy Sapphire HD6790 1 GB GDDR5-ös nél.😕
Ha gyengébbet akarnék (pl. Sapphire HD6750 GDDR5 1GB) az is 25 ezer:S Ennél gyengébb már GDDR3 as lehetséges..de olyat nem akarok.(Már ahogy elnéztem a keresőben)
0
0
0
0
GAMER2 avatar
DeanRain írta:
GAMER2Hali!Nem mertem kipróbálni. Tegnap még nagyban játszottam mással is.(Tomb Raider-Underworld,The Elder Scrolls V.Skyrim,stb.)
Fifa korábban is akadt minimumon is sajnos,de mai nap kék halál.Aza fura,hogy a CCC felbontás állításnál is kék halál van. Korábban nem volt ez. Pár napja frissítettem drivert.) Nem merek már játszani a gépen,mert félek hogy végleg kipurcan. Legalább netezni tudok még.😀

Én kipróbálnék vmi más játékot, pl: Tomb Raidert hogy viszi-e, mert ha annál is kékhalál lesz akkor valszeg a vga-val lett valami.😕
0
0
0
0
DeanRain avatar
GAMER2Hali!Nem mertem kipróbálni. Tegnap még nagyban játszottam mással is.(Tomb Raider-Underworld,The Elder Scrolls V.Skyrim,stb.)
Fifa korábban is akadt minimumon is sajnos,de mai nap kék halál.Aza fura,hogy a CCC felbontás állításnál is kék halál van. Korábban nem volt ez. Pár napja frissítettem drivert.) Nem merek már játszani a gépen,mert félek hogy végleg kipurcan. Legalább netezni tudok még.😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
DeanRain írta:
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy a videó kártyám rosszalkodik-e vagy más lehet a probléma(win7 ultimate 32 bit) ? Játék indításnál(Fifa12, alacsony beállításokon) kék halál jön be sajna és újraindul a gépem. CCC-nél átakartam állítani a felbontást és ekkor is kékhalál ,majd újraindulás volt. Elég régi a kártya a gépemben..van vagy 5 éves (Sapphire HD 3650 512 MB).Lehet eddig bírta? Pár dolgot nemrég cseréltettem. RAM,alaplap,tápegység. Igaz a RAM elég kevés sajna...lehet 4GB kellene minimum..(csak az alaplapban két hely van..így a mostanit nem tudom bővíteni( 1+1 GB DDR3 800MHz)..új kellene ismét.)-Főleg játékhoz,de a win7 hez is kevés. Ötlet? V. kártya csere?

Minden játéknál ezt csinálja?
0
0
0
0
DeanRain avatar
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy a videó kártyám rosszalkodik-e vagy más lehet a probléma(win7 ultimate 32 bit) ? Játék indításnál(Fifa12, alacsony beállításokon) kék halál jön be sajna és újraindul a gépem. CCC-nél átakartam állítani a felbontást és ekkor is kékhalál ,majd újraindulás volt. Elég régi a kártya a gépemben..van vagy 5 éves (Sapphire HD 3650 512 MB).Lehet eddig bírta? Pár dolgot nemrég cseréltettem. RAM,alaplap,tápegység. Igaz a RAM elég kevés sajna...lehet 4GB kellene minimum..(csak az alaplapban két hely van..így a mostanit nem tudom bővíteni( 1+1 GB DDR3 800MHz)..új kellene ismét.)-Főleg játékhoz,de a win7 hez is kevés. Ötlet? V. kártya csere?
0
0
0
0
online22 avatar
üdv! a bf3 nál a win7 ujra telepítése előtt is akadoztak az átvezető videók miután ujra lett rakva ment tökéletesen aztán 2. indításra már megint akadoztak -.- nem tudom mi változott enniy idő alatt no de mind1 aztán mostmeg a hangok keztek el akadozni vagyis inkább 1-2 szót megismételnek ezt játék közben! de addig a win7 ujra rakása előtt se volt ilyen gond! a modern warfare 3 meg directX has encountered an unrecoverable error ezzel a problémával dob ki... a win ujra rakása előtt csak simán akadozott minimum grafikán is mondjuk most is de legalább most kiírja hogy mi piszkálja szegénykét! valaki egy kis help? 😜
0
0
0
0
no avatar
Ezt megjegyzem😃 De lehet aztán inkább új gépet veszünk, még nem tudjuk, hogy miként lesz majd munka.
0
0
0
0
Joker avatar
Viharvadasz írta:
niteforce írta:
Viharvadasz írta:
Sziasztok!
Tanácsot kérnék: mai nap a Windows drasztikusan lelassult, gondoltam hát újratelepitem, mert már 3 hónapja nem volt újratelepitve, plusz meg rá jött a sok szemét is. Hát a mai nap reggelén újra is installáltam a gépet, remélve, hogy egy mondhatni új gépet kapok vele. Az újratelepités sikerült, de ami azután jött, hát... A gép rendkivül lassan indul, a programok települése rendkivül lassú(például az Adobe Flash telepitése 30 percet vett igénybe, a Chrome elindulása körülbelül 10 percet várakozott és indult). Azóta ha a Windows-t újrainditom, telepitem a gond ugyan az: inditásnál a felhasználó kezdőképet már meg se jeleniti, fekete üresség van ott. Nem tudod mi lehet a gond, szerintetek mi okozhatja ezt?

lehet hogy a vinyó haldoklik. ha van türelmed akkor megnézheted esetleg HD sentinellel, ha nincs azt javaslom hogy amíg még megy ment le mindent nagyon gyorsan.
Nekem is ilyen tünetei voltak a vinyóhalálnak.
Lelassult, aztán minden indításnál ment a lemez ellenőrzés, ami erősen ajánlott volt. De amikor már az sem futott végig,akkor már kész ki kellett dobni.

Szia!
Elsőnek is köszi a választ! Egy ismerősöm épp ugyan ezt mondta, hogy lehetséges ez a gond. Igazából én is gondoltam rá, mert mostanában már eléggé hallható, ahogy dolgozik a vinyó. Adatokat már lementettem, most már csak arra várok, hogy jöjjön össze annyi összeg, hogy tudjunk venni egy újat.

Maxtort ne vegyél soha mert azok belassulnak egy idő mulva.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Viharvadasz írta:
Sziasztok!
Tanácsot kérnék: mai nap a Windows drasztikusan lelassult, gondoltam hát újratelepitem, mert már 3 hónapja nem volt újratelepitve, plusz meg rá jött a sok szemét is. Hát a mai nap reggelén újra is installáltam a gépet, remélve, hogy egy mondhatni új gépet kapok vele. Az újratelepités sikerült, de ami azután jött, hát... A gép rendkivül lassan indul, a programok települése rendkivül lassú(például az Adobe Flash telepitése 30 percet vett igénybe, a Chrome elindulása körülbelül 10 percet várakozott és indult). Azóta ha a Windows-t újrainditom, telepitem a gond ugyan az: inditásnál a felhasználó kezdőképet már meg se jeleniti, fekete üresség van ott. Nem tudod mi lehet a gond, szerintetek mi okozhatja ezt?

lehet hogy a vinyó haldoklik. ha van türelmed akkor megnézheted esetleg HD sentinellel, ha nincs azt javaslom hogy amíg még megy ment le mindent nagyon gyorsan.
Lelassult, aztán minden indításnál ment a lemez ellenőrzés, ami erősen ajánlott volt. De amikor már az sem futott végig,akkor már kész ki kellett dobni.

Szia!
Elsőnek is köszi a választ! Egy ismerősöm épp ugyan ezt mondta, hogy lehetséges ez a gond. Igazából én is gondoltam rá, mert mostanában már eléggé hallható, ahogy dolgozik a vinyó. Adatokat már lementettem, most már csak arra várok, hogy jöjjön össze annyi összeg, hogy tudjunk venni egy újat.
0
0
0
0
Joker avatar
bata8805 írta:
Szevasztok, gebasz van kivettem a cd meghajtóm azóta visszafele pörög a proci ventije... (de csak az) ötletek? S.O.S
Köszi😀

nincs fordítva bedugva a cpu fanba?
0
0
0
0
Joker avatar
adam990304 írta:
Hali!Egy nagyon nagy problémám lenne.
Tegnap játszottam a gépen.Aztán 20 percre kimentem a szobából,majd visszajöttem és
égett szag volt a szobában.A gépnek levan véve az oldala,beszagoltam(😆😉,és onnan jött.Kihúztam a konnektorból(mint mindíg,amikor abbahagyom a kockulást),és aznap már be sem kapcsoltam.Most reggel megint felkapcsoltam,és 10-20 perc után újra égett szag lett.Mi lehet a baj?Nem akarom,hogy ***ódjon,most a gép,lécci segítsetek!

Szerintem a táp pörkölődik😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Viharvadasz írta:
Sziasztok!

0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Hali!

Nézd meg a ventillátorokat, hűtőrácsokat, hogy nem e koszosak...
Ha tiszták, és jól működnek, akkor nézd meg a tápot, az is magába tudja szívni rendesen a port...

Egy programmal is megnézhetnéd a géped hőmérsékletét.
HWInfo32 vagy 64 is kimutatja.
0
0
0
0
no avatar
Hali!Egy nagyon nagy problémám lenne.
Tegnap játszottam a gépen.Aztán 20 percre kimentem a szobából,majd visszajöttem és
égett szag volt a szobában.A gépnek levan véve az oldala,beszagoltam(😆😉,és onnan jött.Kihúztam a konnektorból(mint mindíg,amikor abbahagyom a kockulást),és aznap már be sem kapcsoltam.Most reggel megint felkapcsoltam,és 10-20 perc után újra égett szag lett.Mi lehet a baj?Nem akarom,hogy ***ódjon,most a gép,lécci segítsetek!
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Újra felteszem ezt a kérdést hogy mi lehet a baj a gépnek??
Na akkor van egy ilyen fajta alaplapom asrock alivexfire-esata2 r3.0 amibe egy 512Mb 400 mhz memória és egy 400 W-os táp és AMD Athlon X2 proci van ma vettünk egy 512Mb 8800GT videókártyát. beleraktam és amikor fel kezdtem telepíteni a windowst és amikor kiírja hogy hardver kiépitésének vizsgálata és miután eltűnt akkor a kép feketére vált és a gomb a monitoron meg sárgán villog.próbáltam újra indítani de semmi memóriát vettem ki akko nem sípolt elkezdtem piszkálni a vidikártyát akkor meg elkezdett röviden sípolni de csak 3X
mi lehet akkor a baja a gépnek????
0
0
0
0
no avatar
Szevasztok, gebasz van kivettem a cd meghajtóm azóta visszafele pörög a proci ventije... (de csak az) ötletek? S.O.S
Köszi😀
0
0
0
0
Thomech avatar
Niteforce: Akkoriban még törődtek a minőségel!😀
Ximo: Köszi 😀 holnap 2x is újra lesz rakva mert a win 7 ett is ki kell próbálnom, még van rá 2 év gari ha más nem megyen garira😃 😕
Mikor behalt a maxtor egy csomó fontos adat volt rajta nekem sajnos 😕
Pedig tesóm be tudta rugdosni programsorral az xp-t 2 szer de azt hittem nem hal meg és aztán kapufa 😕
0
0
0
0
ximo avatar
Hát ez még a szerencsésebb verzió, drukkolok Tomech hogy egy reinstall megoldja, a mai HDD áraknál ez komoly érvágás 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem régebben egy seagate IDE 80-as ment tönkre hasonlóan mint thomech neked...
lassult, lassult, aztán már mindig "erősen ajánlott hogy folytassa" lemezellenőrzés következett rendszerindításnál (hát 2 óra 😃😉.
Aztán már nem is fejezte azt be, meghalt teljesen.
Szerencsére pótolhatatlan adatok nem voltak rajta 😀
0
0
0
0
ximo avatar
Nekem is egy Maxtor 60-as van most a régi gépben amiről éppen írok 😀 Bírják ezek, és MW3-at játszottam rajta, simán ment 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
én maxtorom még most is megy 😃 igaz, van egy hangja, de 100-as 😃
0
0
0
0
Thomech avatar
niteforce Ha úgy sem lesz jó kénytelen leszek kipróbálni! 😆
ximo Akkor az nagyon jól belőtték a gyárba, hogy meddig bírja! 😕
A régi Maxtor winyók voltak a királyak az enyém 10 évig ment csak hát nem bírta az NFS Word igényeit és ki akasztotta utána meg ment kukába! 😕 😆
0
0
0
0
ximo avatar
Ja ez szokott működni 😃
Amúgy nem lehet még kuka, nekem a Samsung 3 év garis volt 3 évig és 2 hétig bírta, aztán úgy ment tönkre, hogy minden adatom elveszett!
0
0
0
0
niteforce avatar
sürgesd meg őket 😀
"soha többet nem vásárolok itt" 😂
0
0
0
0
Thomech avatar
Hát igen holnap az is lesz!
Hát mindenképp csak azzal az a probléma hogy kb 1 hónap a gari nekem meg nincs másik! 😆 😕
De csak jó lesz, most lett 1 éves cucc! 😆
Köszi a segítséget! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Thomech írta:
100% nak írja.
32°C minden jó, viszont a winyó teljesítményénél a kihasználtság 50-60% nál nem akar feljebb menni! Ja és van a Smart Defrag 2 eddig mikor két részre volt osztva 15-30 perc alatt végzett vele, most meg fel raktam rá és 4 óra alatt készült el!

nem túl jó 😕
én egy rendszer reinstallal próbálkoznék még esetleg.
ha utána sem jó akkor gari.
0
0
0
0
Thomech avatar
100% nak írja.
32°C minden jó, és van a Smart Defrag 2 eddig mikor két részre volt osztva 15-30 perc alatt végzett vele, most meg fel raktam rá és 4 óra alatt készült el!
Mondjuk lehet valami az XP vel van mert a youtube is szaggat ha netezek 1000 rel közbe + semelyik adoble program nem akar futni sem a photoshop sem az adoble reader X, majd holnap újra rakom és kiderül! 😀
Köszi a segítséget! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Thomech írta:
Sziasztok
A gépem azt csinálta bekapcsoltam be adta az xp-t 1-2 perc múlva pedig teljesen meg fagyot semmire sem reagált a HDD led pedig fel se villant, csak az újra indítást vette be aztán megint ugyan az. Végül le töröltem egy mappát mert amikor ami volt benne azt használtam akkor volt probléma le töröltem és most jó! De azóta olyan mintha sokkal lassabb lenne az egész gép, mintha nem menne 100% osan a winyó! Szerintetek valami probléma van a winyóval? Mert ha igen vissza viszem még garis!

szerintem is szarakszik... nézd meg HD sentinellel. Azt sem szabad biztosra venni de 90%-ban jót ír.
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok
A gépem azt csinálta bekapcsoltam be adta az xp-t 1-2 perc múlva pedig teljesen meg fagyot semmire sem reagált a HDD led pedig fel se villant, csak az újra indítást vette be aztán megint ugyan az. Végül le töröltem egy mappát mert amikor ami volt benne azt használtam akkor volt probléma le töröltem és most jó! De azóta olyan mintha sokkal lassabb lenne az egész gép, mintha nem menne 100% osan a winyó! Szerintetek valami probléma van a winyóval? Mert ha igen vissza viszem még garis!
0
0
0
0
Szilard96 avatar
A videókártya lehet, de az nem vág tönkre semmit, max saját magát 😆
Próbáld ki egy másikkal 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Már megbocsáss, de egy grafikus kártya mit vág tönkre egy gépben?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
szcsaba1994 írta:
Sziasztok!
Nekem a következő gondjaim vannak a géppel (már jóideje):
-Játék közben időnként lefagy (Bármelyik játéknál)
-Youtube-on, 1080p-s videónál amikor teljes képernyőre állítom, zöld lesz az egész kép (pause/start után helyreáll)
-Szintén Youtube-on kikockásodik a gép
-A monitoron 1 cm-rel el van csúszva a kép bekapcsoláskor (monitor automatikus beállítássla megoldódik)

Én VGA-ra gyanakszok. (4 éves 9500GT)
Alaplapot, tápot, RAM-ot most vettem újat

Minden bizonnyal a videókártya a ludas. Nézesd meg egy szakértővel, vagy szerelővel. Mert egy idő után tönkre vághatja a géped.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Nekem a következő gondjaim vannak a géppel (már jóideje):
-Játék közben időnként lefagy (Bármelyik játéknál)
-Youtube-on, 1080p-s videónál amikor teljes képernyőre állítom, zöld lesz az egész kép (pause/start után helyreáll)
-Szintén Youtube-on kikockásodik a gép
-A monitoron 1 cm-rel el van csúszva a kép bekapcsoláskor (monitor automatikus beállítássla megoldódik)

Én VGA-ra gyanakszok. (4 éves 9500GT)
Alaplapot, tápot, RAM-ot most vettem újat
0
0
0
0
no avatar
Akkor nem tom.Nälam most ami vältozäs volt,hogy ättraktam a Win7-t az ssd-re,de mär nem az sp1 es win-t hanem a regebbit!Minden gondom megoldodot!Az F1 2011 nem hogy szaggat,de 81 fps alä nem megy!Szoval lehet hogy ugy järunk ezzel az sp1-el mint a Vistänäl,hogy nem javitott rontot a dolgokon!
0
0
0
0
no avatar
Vidiarid szoftveret frisitetted?
0
0
0
0
Joker avatar
sziasztok valaki meg tudná mondani nekem mit jelent ez a procimnál nézegetem de fogalmam sincs mit jelenthet és miért van letiltva.Virtualizáció-Támogatott, Letiltva
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Tuningolni ne nagyon akarjon haverod a Gigabyte lappal. (pórul járna előbb utóbb.) Tesztek alapján sokat változtatott a Gigabyte az előző szériás lapjaihoz képest (1155.) Viszont sok helyen néztem, ezek a tuningolás utáni károk fellépnek az új 2011-es lapoknál is. Gondolom kitalál valamit a Gigabyte, mert ez így nem nagyon lesz nyereséges nekik.

Mivel még nagyon újak a cuccok, ezért előfordulhat amit már Synda is írt, hogy szoftver hibák/problémák vannak.
0
0
0
0
no avatar
Lene egy eget verö problemäm!Vagyis jo pär ismerössel együt.
Fönököm es az egyik haverom is beujitott olyan procit ami nekem van (I7 3930K) es szivunk rendesen!Nekem ugyebär Asus lapom van Havernak MSI,fönök fiänak Gigabyte mind1ik x79 es uj biossal van.Na mär most a problemäk tömegeböl egy kicsi:Nem tudjuk a Windowst feltörmi mert ezt irja ki a progi:Error details:Using Volume ID (HarddiskVolume1)Sokan azt mondjäk nem ismeri fel a Biost,bär ez merevlemez problema!Nekem az egyik S-ata2 en van az op,nem az SSD-n!A töieknek az SSD-n van es ugyan ez a gebasz!Az összes progi ezt csinälja!A Quad rammal is szarakodäs van.Nagyon sok Game es Progi szarul megy vele kikel lönöm,de szerintem ez is a Bios.A havernak voda nete van es ällandoan letiltja neki ugy hogy leveszi a feszt az USBröl!Nälam ment faxän!......stb!
Kerdes!Esetleg nem hallotatok Magyarban arrol,hogy mi van ezzel a Biossal!Vagy mi a tököm van az x79el???Mert ez igy nagyon gäz!A neten nem talälok semmit,pedig ugy tünik nekem nem csak nällam ällnak fent ezek a hibäk!
Elöre is köszönöm a välaszt!
0
0
0
0
akos328 avatar
Liqvorx írta:
Sziasztok van egy nagyon komoly problémám, a bios működik, a win7 op rendszer töltő logóját még látom de aztán mikor betölt a rendszer fekete képernyő fogad majd fehér pamacsfoltok jelennek meg a képernyőn, felül a tálcát vékonyan még látom de nem érek vele semmit. Többször szivárvány féle függőleges csíkok. Ha az integrált vga-t használom akkor nincs semmi problémám de azzal meg nem tudok kezdeni semmit. Most is annak köszönhetem hogy tudok gépezni. Azt hittem vga hiba, ezért vettem egy másik karit tegnap, de nem mert az újnál is ez a probléma de csak akkor jött elő mikor felraktam hozzá a drivert. Ha letörlöm a drivert mindkét kártya működik de akkor nem tudok játszani mert nincs vezérlő. Letöltöttem egy régebbi nvidia vezérlőt az új kártyához de mikor azt feltelepítettem akkor annál is jelentkezett a probléma. Mit tegyek?

Kikéne deríteni hogy ATI/AMD kártya mellett, driverrel együtt is ezt csinálja-e.
Mert ha igen akkor az nvidia driverrel van a gond.
Melyik két VGA-val próbáltad?
0
0
0
0
Joker avatar
sziasztok valaki meg tudná mondani nekem mit jelent ez a procimnál nézegetem de fogalmam sincs mit jelenthet és miért van letiltva.Virtualizáció-Támogatott, Letiltva
0
0
0
0
no avatar
Liqvorx írta:
Sziasztok van egy nagyon komoly problémám, a bios működik, a win7 op rendszer töltő logóját még látom de aztán mikor betölt a rendszer fekete képernyő fogad majd fehér pamacsfoltok jelennek meg a képernyőn, felül a tálcát vékonyan még látom de nem érek vele semmit. Többször szivárvány féle függőleges csíkok. Ha az integrált vga-t használom akkor nincs semmi problémám de azzal meg nem tudok kezdeni semmit. Most is annak köszönhetem hogy tudok gépezni. Azt hittem vga hiba, ezért vettem egy másik karit tegnap, de nem mert az újnál is ez a probléma de csak akkor jött elő mikor felraktam hozzá a drivert. Ha letörlöm a drivert mindkét kártya működik de akkor nem tudok játszani mert nincs vezérlő. Letöltöttem egy régebbi nvidia vezérlőt az új kártyához de mikor azt feltelepítettem akkor annál is jelentkezett a probléma. Mit tegyek?

Akkor lehet az alaplapod...
0
0
0
0
Liqvorx avatar
0
0
0
0
no avatar
Attila007 írta:
megnéztem szerintem elszállt az eggyik kondi csak😀 mert bekapcsolom és hallom hogy sípol az eggyik kondi és púpos de csak az az egyy.otton kitudnám cserélni azt az 1 kondit? szerinted

Hallottam már olyat aki megcsinálta de hogy pontosan hogy kell na azt nem tudom 😃 Erre majd vmi szaki válaszol😃
0
0
0
0
Joker avatar
megnéztem szerintem elszállt az eggyik kondi csak😀 mert bekapcsolom és hallom hogy sípol az eggyik kondi és púpos de csak az az egyy.otton kitudnám cserélni azt az 1 kondit? szerinted
0
0
0
0
no avatar
Nekem ilyet (jelzem nagyon régen) akkor csinált mikor gyenge volt a tápom és megfejeltem egy radeon 9200 kártyával... Ha kivettem szépen indult meg minden, elvitték a kártyát, megvizsgálták, semmi baja nem volt, aztán beleraktam próbából egy erősebb tápot és semmi problem...😀 Próbáld ki hogy minél kevesebb Hardverrel indítasz... hátha...
0
0
0
0
Joker avatar
sziasztok kaptam egy asusp5b alaplapot és nem tudom milehet a baja ezt csinálja a ventik felpörögnek egyszer gyorsan egyszer lassan de mást nem csinál a vinyó nem pörög fel az is csak villog és a monitor sem kapcsolt be.valami ötlet? vagy kuka az alaplap?
0
0
0
0
Thomech avatar
Darabokra szedtük, a proci jó a kari jó eddig arra jutottunk, hogy halott a lap, úgy hogy amit tesómtól kértem ramot vissza adtam neki és neki is ezt csinálta, úgy hogy ment fél órát a gép és kék halál újraindult és ez sem akart képet adni azzal is el basztunk 1 órát végül ki vettük a ram ott a gépéből és jó lett! De a RAM az jó mert ki cseréltük más slotba és ment! Aztán vissza raktuk ahol volt, megtisztítottuk, és jó volt onnantól, lehet kontakt hiba volt kicsi por vagy valami? Úgy, hogy szcsaba1994 igazad lehet! Majd holnap után újra neki próbálkozok!
Köszi mind a hármótoknak a segítséget!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció