Tényleg nagyon jó amúgy meg minden csak 1 bajom van vele...Hogy nincs befejezve. Ha idén nem jelentik be a második évadot akkor már tudom, hogy mi lesz az első manga amit olvasni fogok.😃
Valaki beszáll a játékba?😃
Hát igen LoL-on így megy. "Nem segítettünk neki ezért kikaptunk....Reportoljuk!" -.-" Lehet, hogy mostanság pont ezért játszok keveset. Pedig így season vége előtt kéne, hogy megkapjam a gold rewardokat. xoki ha belenézel akkor majd egy véleményt is mondhatsz róla. De csak ha jó vélemény.😃
xoki: nekem is ez a véleményem, legalább 6-anb reportoltak, mert unfair enemy-t kaptam ki magam mellé és senki nem segített.... az egyetlen jó meccsem az egy bot meccsem az egy bot meccs volt.
Ha már comedy, és olvastam róla a Mondo-ban, akkor megkérdezem: a No Game No Life-ban tényleg sok a "rajongói szolgáltatás"? (na jó csak ki írom normálisan 😆 : fan service )
Mert ha igen, akkor inkább rendelek valahonnan mangát 😜
norbli01: ó értem, és egyre lejjebb csúszik, minél több comedyt látok, konkrétan ami nem csak a történet nélküli comedy hanem olyan mint az első két helyezett, a k-on és az idolmaster 😃 Kiváncsi vagyok ezeknél találok e valaha jobb animét 😜
Nem, még nem láttam egyiket se de úgy tervezem, hogyma este belenézek mind2-be. Köszi szépen.😃
Rávettem magam, hogy like-oljam az After School Navigators oldalt. Gratula a 10.000 like-hoz.😀
flyaway2: Hát az a baj, hogy nem tudom mit láttál eddig. De mondok párat majd szólj ha valamelyiket láttad már esetleg.
Ha tetszett a Zetsuen no Tempest-t ben az idő utazós rész akkor tudom ajánlani a Stains Gate-t. Egyébként nincs olyan sok időutazós anime, amik vannak azok közül a S;G a legjelentősebb szerintem.
Esetleg még tegyél próbát a Tengen Toppa Gurren Lagann-al. Ez is egy ilyen posztapokaliptikus világban játszódik, első pár rész nek ilyen shounenes beütése van, de aztán komolyra fordulnak a dolgok. A vége fele már meglepődtem, hogy milyen komoly dolgok vannak benne ahhoz képes, hogy egy shounen anime.
Úúúú noNameFPS te mindig jó animéket ajánlasz. Legalábbis nekem eddig 2-őt mondtál mind a 2 nagyonnagyon jó volt.😃 Nem tudsz egy Zetsuen no Tempest szerű animét? A lényeg a kicsit komolyabb történet meg hogy, legyen benne szerelmi szál.
xoki: akkor jól emlékeztem hogy volt valami ilyesmi is 😜
Nekem őszintén szólva elment a kedvem a Code Geass-től 😜 nagyon hasonlít a DN-re... de még biztos folytatom, elvégre izgalmasnak izgalmas és biztosan rejteget még valamit.
Suliban olvastam az októberi Mondo-t és volt benne pár érdekes cím, szóval +4-5 anime a "megnézendő" kategóriába 😜
norbli01: már nem értek vele egyet 😃 Ha csak az animét vesszük alapul akkor végül is igen, de én a mangába most akkorát csalódtam hogy már 4-5 hete nem is olvastam el, mert annyira unalmas...
Itt van az új top 5 animém, kicsit változott 😃
[LINK]
5. helyet kapott a Bleach, de szerintem lassan nem lesz benne a top 5 be...
Megnéztem az idolmastert. Hát ez valami kegyetlen jó volt. Szép kis comedyként indul majd drámába megy át majd megint comedy és végül egy szép befejezés. Season 2 -t akarok!!!! 😃
Tudtok ajánlani valami komoly hangvételű animét mint PL a death note. Lehet más is a stílus csak ne ez a mindent elviccelünk anime legyen. Azért 1-2 poén még lehet. Szóval valami epikus szájtátós anime a durva fordulatoktól.
SAO rész mikor is jön? 😃 addig nézek még 1-2 részt az első évadból aztán alszom 😃
szerk.: Hoppá ebből az SAO-ból véletlen Psycho-Pass 2 lett 😆 az első 2 rész eddig... nem lett laposabb mint az első, ez is jól indít, csak el felejtettem a szereplők kinézetét, és nevét, még jó hogy a fontosakra emlékszem, eddig minden a régi csak a bevezetés az új karakterekkel... valahogy elmaradt.
xoki: szándékos volt ugye? 😃 én direkt miattad nem írtam SAO-ból spoiler-eket 😆 de amúgy ezt most pont kibírom 😃 mostanában amúgy sem néztem FT-t, kicsit sokat SWtOR-oztam meg LoL-oztam 😃 meg kéne mást is.... kevés az időm és 3.-án jön meg a CoD :/
flyaway2: ez a zene nagyon jó én bírom lehet az animébe is bele nézek majd
hát erről a következőbe lesz szó szerintem, de igen nekem ez jött le hogy életben van még "lefagyasztva" vagyis igen időkapszula...vagy valami ilyesmi. Szóval gondolom ő lesz a fegyver/mágus amikor kiszedik onnan
Elvileg most 67-ért adják darabját a nagyobb cégeknek tesztre vagy mi, és még olcsóbbá akarják tenni. Az a cél, hogy 0 forintba kerüljön. Ami mondjuk úgyse fog összejönne de levinnék mondjuk egy 10-esre vagy 5-örsre az árát tuti vennék egyet.:D És SAO-znék. És nem lépnék ki a játékból 2 évig. És nem is tudnék....:dddddd Witcher jó játék? Mindig ki akartam próbálni de nem volt rá időm.:D Most képzelj el egy Witchert vagy egy Skyrim-et Ocolussal.
Szerk.: Találtam így randomban egy AMV-t.
Kb megszerettette velem ezt a zenét.:D Az animét amiből készült meg imádom. Comedy/ecchie anime de szerintem nagyon eltalálták.XD Egyik kedvencem. Ha lenne toplistám tuti felírnám rá.:)
Ott harcoltak ahol először a két ninja szobornál a vizesésnél és ott a legnagyobb kár az lett hogy elvesztette mindkét szobor a fejét 😃
Nem tudom de nekem könnynek tűnik. Szerintem is buzis 😆
xoki: megnéztem, mert már nagyon nem érdekelnek benne a spoiler-ek, de ugye elpusztult benne 36 falu, 36924 ember és állat? a fákat már ne is említsük.... Spoiler!
Ja el tudnád mondani nekem hogy mit is látott sasuke arcán a jobb oldali oldalon? azt értem, hogy olyan mintha fognák egymás kezét.... ez a naruto kicsit buzis, már bocsánat
Valaki tudja mi történt az SAO 15. részében?? nem úgy volt hogy kihallgatás lesz?? vagy én valami mást néztem? 😆 esetleg random-quest line-filler van vagy most mégis mi ez? nem mintha felháborodott lennék, vagy valami csak ezt most nem értem... most találtam meg a 16. részt is 😆 valaki valami magyarázat? 😃 De a lényeg az, hogy pörgősnek ígérkezik a következő 3-4 rész 😀
szerk.: hmm... meglátásom szerint ez kb. filler-nek minősül, de inkább epizódnak mondanám... oké, majdnem ugyan az...
flyaway2: Én nem találkozom walking dead-el olyan sokszor lehet csak azért mert nem szoktam face-elni mostanában, meg a túl hype-olást sem érzem mivel körülöttem senki nem nézi csak én... szint úgy az animéket... Na mind1 kéne már nézni valamit, talán Bleach-et...
Aktivkodtam volna én csak mamánál voltam és ott nem volt valami gyors a 3g.😃 Most, hogy így szünet van a suliban van 1 hetem beérni a Fairy Tailt. (kb 90-nél járok)
Tényleg sokan mondogatják, hogy kurvajó a TWD. Osztályomból is 3-an elkezdték most, 1 már rég nézi. Neten is ha nem találkozok naponta 3-szor vele akkor nem lenne net a net... Régebbi ismerősömmel is találkoztam a buszon ő is ment a többiekhez TWD-t nézni. Szóval biztos, hogy jó.....de a zombikkal már a f@s#om kivan. Minden 2. játék és 3. film zombikról szól már úgy kb 2 éve. Szóval nekem a zombi az kerülendő téma. De ha mégis jönne a zombi apokalipszis akkor én ezekkel fogok védekezni:
Köszönöm nektek, hogy itt mindig találok egy-két jó tippet! 😀
Most már tudom azt is, hogy honnan van ez a gif Spoiler!
Valaki beszáll a játékba?😃
xoki ha belenézel akkor majd egy véleményt is mondhatsz róla. De csak ha jó vélemény.😃
Sok lol ranked után ez a véleményem:
Szóval kéne kis nyugtató 😆
Mert ha igen, akkor inkább rendelek valahonnan mangát 😜
norbli01: ó értem, és egyre lejjebb csúszik, minél több comedyt látok, konkrétan ami nem csak a történet nélküli comedy hanem olyan mint az első két helyezett, a k-on és az idolmaster 😃 Kiváncsi vagyok ezeknél találok e valaha jobb animét 😜
Rávettem magam, hogy like-oljam az After School Navigators oldalt. Gratula a 10.000 like-hoz.😀
😆 Ez a Code Geass-es spoiler jó volt 😆DD
A tengen toppa jó anime, azt érdemes megnézni.
norbli01: nem vágom hogy ezt mire irtad 😃
Ha tetszett a Zetsuen no Tempest-t ben az idő utazós rész akkor tudom ajánlani a Stains Gate-t. Egyébként nincs olyan sok időutazós anime, amik vannak azok közül a S;G a legjelentősebb szerintem.
Esetleg még tegyél próbát a Tengen Toppa Gurren Lagann-al. Ez is egy ilyen posztapokaliptikus világban játszódik, első pár rész nek ilyen shounenes beütése van, de aztán komolyra fordulnak a dolgok. A vége fele már meglepődtem, hogy milyen komoly dolgok vannak benne ahhoz képes, hogy egy shounen anime.
Nekem őszintén szólva elment a kedvem a Code Geass-től 😜 nagyon hasonlít a DN-re... de még biztos folytatom, elvégre izgalmasnak izgalmas és biztosan rejteget még valamit.
Suliban olvastam az októberi Mondo-t és volt benne pár érdekes cím, szóval +4-5 anime a "megnézendő" kategóriába 😜
Itt van az új top 5 animém, kicsit változott 😃
[LINK]
5. helyet kapott a Bleach, de szerintem lassan nem lesz benne a top 5 be...
Megnéztem az idolmastert. Hát ez valami kegyetlen jó volt. Szép kis comedyként indul majd drámába megy át majd megint comedy és végül egy szép befejezés. Season 2 -t akarok!!!! 😃
szerk.: Hoppá ebből az SAO-ból véletlen Psycho-Pass 2 lett 😆 az első 2 rész eddig... nem lett laposabb mint az első, ez is jól indít, csak el felejtettem a szereplők kinézetét, és nevét, még jó hogy a fontosakra emlékszem, eddig minden a régi csak a bevezetés az új karakterekkel... valahogy elmaradt.
Jah az OP nem spolerezik annyit mit amennyit szokott.
bertalan456: xoki biztos egyet ért veled 😃
Hivatalosan nem is ez következne.
flyaway2: ez a zene nagyon jó én bírom lehet az animébe is bele nézek majd
NAGY SPOILER (norbli01: kibirod e 😆 )
Spoiler!
Szerk.: Találtam így randomban egy AMV-t.
Kb megszerettette velem ezt a zenét.:D Az animét amiből készült meg imádom. Comedy/ecchie anime de szerintem nagyon eltalálták.XD Egyik kedvencem. Ha lenne toplistám tuti felírnám rá.:)
Te jó ég a The Witcher 2 mennyire ki idegel! -.-" tele van bug-al vagy csak szimplán gagyi...
Nem tudom de nekem könnynek tűnik. Szerintem is buzis 😆
Spoiler!
xoki kedvéért
szerk.: hmm... meglátásom szerint ez kb. filler-nek minősül, de inkább epizódnak mondanám... oké, majdnem ugyan az...
Tényleg sokan mondogatják, hogy kurvajó a TWD. Osztályomból is 3-an elkezdték most, 1 már rég nézi. Neten is ha nem találkozok naponta 3-szor vele akkor nem lenne net a net... Régebbi ismerősömmel is találkoztam a buszon ő is ment a többiekhez TWD-t nézni. Szóval biztos, hogy jó.....de a zombikkal már a f@s#om kivan. Minden 2. játék és 3. film zombikról szól már úgy kb 2 éve. Szóval nekem a zombi az kerülendő téma. De ha mégis jönne a zombi apokalipszis akkor én ezekkel fogok védekezni: