Torrentezésről minden
Minden amit a torrentezésről tudnunk kell, mi az a p2p, aktív passzív kapcsolat, seed szerverek, net sebességek, szolgáltatók, routerek, modemek és minden más ami a torrentezéssel kapcsolatos.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mi a emailcimed es kuldom
írtam 😃
Semmiért cserébe itt ne nagyon várj...
Hát, az személyiségtől függő! Én ha fent lennék nagyobb oldalon szivesen adnák meghívót, akár semmiért is cserébe. 😉 De nem vagyok fenn, elvagyok Én a Tera-n is 😀
kéne 1 ''nagyobb'' torrent oldalra meghívó, mert csak Big-em van és jó lenne ha még 1 tori oldalon és fent lennék, de az is jó ha csak megírjátok, hogy lehet regisztrálni...
Kösz
ki adott meghivot?
Nem ismered, az egyik osztálytársam.
Ingyen és bérmentve a leggyorsabb PÜ-küldő viszi!Jelszót,e-mail címet nem változtathac benne illetve sehol nem szólhatsz hozzá semmihez!Kizárólag le és feltöltési jogot adok!Letölteni tölthetsz le nem ingyeneset is de ha mód van rá lehetőleg legyen ingyenes,illetve a ha nem ingyenes akkor a visszaosztásio arány minimum legyen 0.5!Ha közösbe szeretnéd kapni akkor normális PÜ-t írj, illetve egy speedtest képet linkelj be otthoni nem seb ességedről,ha van szervered akkor elég azt!
mondjuk demonoid se rossz oldal 😆
Fent vagyok, ha kell meghívó szólj 😆
Minek kell oda regelni,igy is birok letölteni!
mondjuk demonoid se rossz oldal 😆
Fent vagyok, ha kell meghívó szólj 😆