Milyen kiegészítőket vegyek?

Szerző: Ferrari, 2009. October 01., téma
Fórum » Periféria
Itt lehet tanácsot kérni, hogy milyen kiegészítőt vegyél.
Pl: hangfal, mikrofon, webcamera...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gytomi avatar
CSőváz!
VAn 10eFt-m fülesre, milyet ajánlotok?(gamer)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tomaszka88 írta:
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy 2.1-es hangszóró szettet? Olyan 10-12 ezer ft körül.
Köszi!
Én ezt néztem ki:
Logitech 2.1 Z-323 hangszóró fekete
Philips SPA 5300

Szerintetek melyik a jobb?
Asus DRW-24B3ST/BLK/B/AS
Asus DRW-24B3ST/BLK/G/AS
A G 400ft-al drágább.
Vagy ezek közül melyik a jobb?
NEC 7261
NEC 7280
ASUS 24B3ST
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy 2.1-es hangszóró szettet? Olyan 10-12 ezer ft körül.
Köszi!
Én ezt néztem ki:
Logitech 2.1 Z-323 hangszóró fekete
0
0
0
0
Joker avatar
sziasztok szeretnék egy kis segitséget kérni hogy meik headszet lenne a legérdemesebb megvenni mert van 1-2 variáció
íme:[LINK]vagy[LINK]vagy[url]http://genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00000068&csoportid=00000001[/url][url]http://genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00000656&csoportid=00000001[/url]vagy[url]http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%E1s%E1rt%E9r&id=00000306&csoportid=00000001[/url]..
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
gytomi írta:
Az Attack és az Attack Snow miben külömbözik?
Az attack mekkora ?

csak külső különbség van. az Ozone Attack az fekete, az Ozone Attack Snow meg fehér. Hangzás különbség nincsen.
0
0
0
0
gytomi avatar
Az Attack és az Attack Snow miben külömbözik?
Az attack mekkora ?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
gytomi írta:
Hali!
Gamer headsetet vennék, mert a mostani eltört.
Maximum 10eFt-ot szánnék rá. Ti mit ajánlotok??
Üdv Tomi

Én ezt ajánlom:

Speed-link Medusa (6700Ft) ; Ozone Oxid (8600ft) vagy Ozone Attack(5500Ft).
Mind 3 remek gamer füles, jó térhangzással és az Ozone szép, designes külsővel.
0
0
0
0
gytomi avatar
Hali!
Gamer headsetet vennék, mert a mostani eltört.
Maximum 10eFt-ot szánnék rá. Ti mit ajánlotok??
Üdv Tomi
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
looserking írta:
hali all
Olyan Billentyűzetre vágyom amiben van anti-ghosting és macro lehetőség kivilágított gombsor és nem túl drága (természetesen HUN QWERTZ)
Aztán kéne még valami egybe füles (hangcucc+mikrofon) ami elég jó gamelni jó minőségű hangot továbbít és nem veri a plafont az ára...
Tudnátok nekem ebben segíteni ? előre is thx

Gigabyte AIVIA K8100 (13.000Ft) Olcsóbban nem találtam.
Ozone Attack vagy Genius HS-G500V (5.000Ft)
0
0
0
0
DCMAN avatar
az sem rossz ötlet gondoltam már rá
0
0
0
0
Osynho avatar
Ha az ár nem számít, akkor vegyél valami combos hifit. Erősítő + hangfalak. Ebben az esetben nem is kell drága hangkarira költeni, digit kimenettel összekötöd és kész. 😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
oksa nagyon köszi😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
DCMAN írta:
tudtok mondani valami jó 5.1-es hangkártyát?ár nem számit...

Nem számít az ár? ok.

Asus Xonar Essence ST
Asus Xonar HDAV 1.3
Asus XONAR-D2

De nagyon ajánlom a(z) Creative X-Fi HD-t. De ha nagyon jót akarsz akkor a fentiek közül valamelyiket.
0
0
0
0
DCMAN avatar
tudtok mondani valami jó 5.1-es hangkártyát?ár nem számit...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
niteforce írta:
szerintem igen 😀

Köszönöm,na ma is érdemes volt felkelni😀😉
0
0
0
0
Sicu33 avatar
niteforce írta:
djwarp írta:
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz-es procihoz milyen hűtő kellene ami kibírja a 4Ghz-et Magonként?😊

Arctic Freezer 13

Köszi és a Cooler Master 331 Black házba bele is fér?😊
0
0
0
0
niteforce avatar
djwarp írta:
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz-es procihoz milyen hűtő kellene ami kibírja a 4Ghz-et Magonként?😊

Arctic Freezer 13
0
0
0
0
Sicu33 avatar
0
0
0
0
_AsheXp avatar
maniacc:
-icon7 Z500 egér
-Roccat Sota egérpad
0
0
0
0
maniacc avatar
Hali! Aki jobban ért a gamer cuccokhoz segíthetne a döntésemben 😃 Egeret és egérpadot szeretnék venni összesen max 15ezer ft-ért. Amit eddig kinéztem: (oldal: lambda computer/hu) -> *egybe írd*

Logitech G400 - [url]http://***/termekek/reszletek/8995_logitech_g400_910-002278/[/url]

SteelSeries Kinzu - [url]http://***/termekek/reszletek/3450_steelseries_kinzu/[/url]

SteelSeries Qck+ - [url]http://***/termekek/reszletek/1637_steelseries_qck/[/url]

Roccat Sense Glacier Blue - [url]http://***/termekek/reszletek/1632_roccat_sense_glacier_blue/[/url]

Ha tudtok hasonló áron mást ajánlani, azt is meghallgatom 😀
0
0
0
0
Thomech avatar
Valaki tudna ajánlani egy olyan oldalt ahol lehet venni ilyen UV - NEON színű SATA 2-es kábeleket?
Köszi előre is! 😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Annyiért nincs jobb 😀
0
0
0
0
no avatar
Ozone Attack füles megéri az árát? Vagy valami hasonló árértékben tudtok még jó fülest ajánlani? (5000-6000 FT között mozog az ára)
0
0
0
0
niteforce avatar
sharkoont amúgy ne vegyél semmiképpen, én vettem, de nagyon szar, nekem folyton lekapcsolt miatta a táp, nem is világított, villogott, minden baja volt... ki is dobtam
0
0
0
0
cadillacv8 avatar
Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni fénycső ügyben:
Vettem egy Sharkoon 4db-os piros szettet,de az inkább bugyirózsaszinű mint piros :-) így visszavittem becseréltem egy 2db-os Revoltec pirosra..de ez is csak piroskás-narancsos..

Nekem vörös kellene olyan komcsivörös,láttam a kék az kék,a sárga-zöld jó..lehet nehéz fába vágtam a fejszém a vörössel ?

Gondoltam lehenem körömlakkal a fénycsövet vagy valami üvegfestékkel ,mikulás csomagokat sajna kidobtam ..
0
0
0
0
niteforce avatar
én azt hallottam hogy a Z506 kicsit gyengébb mélyet ad mint az X-530.
Ugyanezt hallottam a Z-906 ról hogy a Z-5500-hoz képest gyengébb a mély.

Amúgy nekem X530-am van, ára miatt is nagyon megéri, nagyon jól szól, kellően hangos is egy normál szobába.
0
0
0
0
jasko avatar
szerintetek melyiket vegyem:

Logitech Z506 vagy Logitech X530?

árban 3-4.000 ft-os a különbség, a z506 drágább
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
CoolerMaster Excalibur árában van jobb ventilátor? Vagy megéri megvenni?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, Telefonhoz kellene fejhallgató főleg zenét hallgatni, max 4 ezer forintig tudnátok ajánlani valami jót?

Válaszotokat előre is köszönöm, Üdv!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
SyntaxXx írta:
zsolty87 írta:
SyntaxXx írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Lehet valahol kapni olyan kompresszort ami hálózatról működik és nem túl erős ahhoz hogy veszély nélkül ki merjem vele takarítani a gépház belsejét. Szétszedni nem merem mert még csak 3 hónapos a gép.

Hát szerintem 3 hónap alatt nem szívhatott be annyi port, ami kárt tehetne. Ilyen kompresszort nem tudok, amit hálózatra lehet kötni, de vannak ilyenre kitalált spray-k amik meggátolják hogy porosodjon a gép (bár ez sem egy életbiztosítás a folytonos por ellen)

Nem is aazért akarom kipucolni mert a por kárt tesz benne, hanem azért mert azt akarom hogy tiszta legyen.
Én is néztem ilyen sűrített levegős spray-t, de azt szinte arany áron adják, és kevés van benne.

gondoltam hogy azért, csak viccként mondtam a poros részt 😃 én is azért szoktam tisztítani a gépet hogy tiszta legyen.
Régen arányban jó ára volt azoknak a spray-knek, mondjuk én akkor sem vettem volna. Anyi port nálam nem szokott nyelni a gép hogy félnem kellene tőle.
Mondanám azt, hogy porszívóval fújasd ki, de az kicsit veszélyes lenne. De lehet az a kis porszívó, amit sarkokban meg a kárpitok tisztításánál meg ilyen helyeken szoktak használni az jól kifújná, az nem olyan erős mint egy nagy porszívó.

Szerintetek egy olyan hordozható kompresszor ami az autó szivargyújtójáról kap energia ellátást elég lenne ilyen célra? Mert láttam neten hogy lehet kapni olyan átalakítót ami 220-at alakít át 12 V-re, és ilyen hordozható kompresszort meg lehet venni 4.000-5.000 Ft-ért.
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
zsolty87 írta:
SyntaxXx írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Lehet valahol kapni olyan kompresszort ami hálózatról működik és nem túl erős ahhoz hogy veszély nélkül ki merjem vele takarítani a gépház belsejét. Szétszedni nem merem mert még csak 3 hónapos a gép.

Hát szerintem 3 hónap alatt nem szívhatott be annyi port, ami kárt tehetne. Ilyen kompresszort nem tudok, amit hálózatra lehet kötni, de vannak ilyenre kitalált spray-k amik meggátolják hogy porosodjon a gép (bár ez sem egy életbiztosítás a folytonos por ellen)

Nem is aazért akarom kipucolni mert a por kárt tesz benne, hanem azért mert azt akarom hogy tiszta legyen.
Én is néztem ilyen sűrített levegős spray-t, de azt szinte arany áron adják, és kevés van benne.

gondoltam hogy azért, csak viccként mondtam a poros részt 😃 én is azért szoktam tisztítani a gépet hogy tiszta legyen.
Régen arányban jó ára volt azoknak a spray-knek, mondjuk én akkor sem vettem volna. Anyi port nálam nem szokott nyelni a gép hogy félnem kellene tőle.
Mondanám azt, hogy porszívóval fújasd ki, de az kicsit veszélyes lenne. De lehet az a kis porszívó, amit sarkokban meg a kárpitok tisztításánál meg ilyen helyeken szoktak használni az jól kifújná, az nem olyan erős mint egy nagy porszívó.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
SyntaxXx írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok.

0
0
0
0
SyntaxXx avatar
Gta4vevo írta:
5 ezer forintig milyen billentyűzetet ajánlotok?

Gigabyte GK-K7100
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
5 ezer forintig milyen billentyűzetet ajánlotok?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.

😆DD az a BAR nyomástol függ hogy milyen erős azt pedig jelzi a kompresszor
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.

0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ozone Spark
Roccat Vire

Ez 8ezer FT de ez ár ér is valamit:
Creative Fatality Gaming Headset
0
0
0
0
Sezx avatar
Ajánljatok nekem légyszives egy jo gamer fülest max 7000 forintért. 😃
0
0
0
0
Devis avatar
hát.... a gb-nek jobban örülnél 😀
0
0
0
0
tametix avatar
Goclever I70 Tablet PC-ez már jobb lenne?😀 csak 2.1-es android van rajta. Az nagy gond?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
csillagok helyére írd be hogy a q u a szóközök nélkül.
0
0
0
0
Devis avatar
hát akad is meg lassú is.

sztem ennél a hardvernél ne adjál lejjebb, bár lehet h még ez is akadna. nem azt mondom h ezt vedd meg csak példának linkelem
[url]http://www.***/concorde-tab-7020-tablet-pc-4gb-android-23-wifi-ezust--tarto-concorde-tab-7020-156869.html[/url]
a q u a
0
0
0
0
tametix avatar
Nem kell nekem valami high tech cucc vagy tényleg annyira nem tudja kezelni, hogy használhatatlan?😕
0
0
0
0
Devis avatar
ne vedd meg. a tableteknek túl nagy a képernyőjük ahhoz h egy 800 mhz-es proci normálisan tudja hajtani.
0
0
0
0
tametix avatar
Helló. Internet tabletetről szeretnék kérdezni. Paraméterek:
7’’ SCREEN
ANDROID 2.3
ARM11 800MHZ PROCESSOR
SDRAM : DDR3 256MB
WIFI
WEBCAM
MP3/MP4/JPEG/TXT
INTEGRATED SPEAKER
HDMI CONNECTION

Azt szeretném kérdezni, hogy mire lehet képes egy ilyen masina. Nem nagyon ismerem az android rendszert ugyhogy fogalmam sincs hogy mit tudhat. Előre is köszönöm a válaszokat.😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció