Ezt nemm tudtam hogy kamu amik ezeka minimum wattok.De igy már érthető akk hogy miért. 😀 hát remélem h utánna jó lesz minden,mert igy vezetékes ps2 csatis egérrel ami darab ezeréves nagyon rossz. 😃 :S
szilver írta:
De a 6950-hez minimum 500 watt kell.egy 600 wattoson gondolkozok,tudnál ajánlani valamit olyan 15e körül?
XFX Pro 450W.
Nem kell elhinni ezt, azért írják ki az ekkora értékeket, hogy akinek szar tápja van, annak se égjen le az egész., ne lehessen emiatt perelni.
Én VGA-m nak is ajánlottak már 650W-os tápot is, de mégis megy egy jó 400-assal
ja most nézem hogy HKC tápod van. Akkor lehet az is a probléma, de ha nem is ez, akkor is ajánlatos kicserélni egy normálisra. Egy nomrális tápból akár egy 450W-os is elég.
Semmi gond nincs az elemmel.amikor merül olyankor villogni zokott meg akadozni,de lefagyni nem.amióta megvan a vga azóta van ez.most egy ps2 csatis egeret használok eddig nem fagyott le ez.szerintem táp ellátás lesz itt a baj.vagyis olvastam oylanról h az usb portokat lekapcsolhatja a gép energiamegtakarítás céljából.de akk a billenytűzetem miért nem fagyott le?Nem értem.amúgy eléggé televan pakolva ventikkel a gépem,és még egy érintő kijelzős venti sazbályzóm is van,ezért gondolok a tápra.CSak habra nem akarok nagyobbat venni azért.
Egy olyan problémám lenne hogy lefagy az egerem.Általában játékok alatt amikor terhelés alatt van nagyon a VGA-m.de néha windows alatt is(.Gygabyte GM-M7600 Wireless Optical Mouse)Most vettem a napokban a VGA-t(HD6950 2GB) és úgy vettem észre hogy azóta csinálja ezt.Mi lehet a baj?Kevés a táp az 550wattos vagy valami rossz lesz a lapban?
Előre is köszönöm a válaszokat.
lehet hogy merül az elem az egeredben, látom vezeték nélküli.
Egy olyan problémám lenne hogy lefagy az egerem.Általában játékok alatt amikor terhelés alatt van nagyon a VGA-m.de néha windows alatt is(.Gygabyte GM-M7600 Wireless Optical Mouse)Most vettem a napokban a VGA-t(HD6950 2GB) és úgy vettem észre hogy azóta csinálja ezt.Mi lehet a baj?Kevés a táp az 550wattos vagy valami rossz lesz a lapban?
a winyómnak 36% a kondíciója szokott néha kattogni meg lefagyni..ez miatt a többi alkatrészt nem vágja tönkre?? csak azé kérdezem mert most nincs pénzem venni új winyót
ittvan amiről beszélek http://www.kephost.com/view3.php?filename=mm1001j8jpkh52ii71mv.png
apuci23 írta:
Sziasztok vettem egy speedlink sl6682-es kormányt az uj gépembe asus H61-m-lx3-plus alaplap intel g620 4 gb rammal és már több op rendszeren kiprobálva nem ismeri fel mig más gépekben hibátlanul felismeri kérnék egy kis helpet
Próbálj meg leszedni egy drivert hozzá. Pl: innen [url]http://www.speedlink.com/?p=3&cat=4322&pid=1995&paus=1&anc=sw507#sw[/url]
a driver sajnos hibás nem lehet letölteni :S probáltam vele más speedlinkes drivereket megetetni de nem engedi és az a gáz hogy hid vezérlőként se ismeri fel és nézem olyan mintha az usb nem adna neki áramot:S
Azt szeretném kérdezni hogy bekapcsoltam a gépet vártam míg betölt minden de lefagyott és újraindítottam és ezt írta ki Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key
hiába nyomtam meg akármelyik gombot csak kiírta még egyszer!
dzsanni94 írta:
sziasztok
nemrég jött egy kis probléma az új tápegységgel és azt szeretném kérdezni hogy ha ki van kapcsolva a gép akkor muszáj neki melegednie?
Kikapcsolva nem melegedik, esetleg alvó állapotban, bár akkor kb 10w a fogyasztása.😃
apuci23 írta:
Sziasztok vettem egy speedlink sl6682-es kormányt az uj gépembe asus H61-m-lx3-plus alaplap intel g620 4 gb rammal és már több op rendszeren kiprobálva nem ismeri fel mig más gépekben hibátlanul felismeri kérnék egy kis helpet
Próbálj meg leszedni egy drivert hozzá. Pl: innen [url]http://www.speedlink.com/?p=3&cat=4322&pid=1995&paus=1&anc=sw507#sw[/url]
A napokban egy oylan problémám jelentkezett, h a gép 1 idö után lefagy/megáll.. majd restrartnál elöfordul, hogy nem tud bootolni winyo rol. (3honapos a hdd)
Tiszteletem! Olyan problémám merült fel, hogy beállítok mindent a biosba cpu sebesség stb... Ezeket el is menti a cmosba. A gond ott keződik hogy ha áramtalanítva lesz a gép (kihuzva az áramkábel) és utánna visszadugom akkor, a fail safe defaultsot tölti be. Viszont ha nincs kihúzva az áramkábel és újrainditom a gépet akkor tökéletesen működik az általam megadott módosításokkal. Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a probléma sürgős lenne eléggé, előre s köszönöm! (AN35N Ultra alaplap)
Most fogok venni egy hd 6850-et I3 2100 cpu mellé, addig most nincs vga-m
Néztem neten hogy az i3 2100 amiben hd 2000 van viszi a hot pursuitet, de minden játék amit én próbálok nem indul, nfs world pl. azt írja no directx device found régebben 9600gt-m volt azzal minden ment.
Superlompos írta:
Akkor az valószínűleg instabil oc miatt van, vagy a tápegység haldoklása miatt. Először nézd meg alap órajelen. Ha továbbra is csinálja, akkor a táp a hunyó.
Akkor az valószínűleg instabil oc miatt van, vagy a tápegység haldoklása miatt. Először nézd meg alap órajelen. Ha továbbra is csinálja, akkor a táp a hunyó.
A bekapcsolást úgy értettem (bocs, hogy ezt nem írtam), hogy elindul a gép és kiírja, hogy Üdvözöllek(vagy mit) és utána újraindul.. Amúgy meg kösz a gyors válaszokat. 😀
Ha nem kapcsol be, akkor az lehet tápegység hiba, bár ha megjavul az op.rendszer újrarakása után az érdekes. Bár a bekapcsolásnak semmi köze az op.rendszer frisseségéhez.
A proci stabil a tuning után? Bár ez se javulna meg az op.rendszer reinstall után.
Segítség kéne nekem! 😃
Valaki nem tudja megmondani, hogy miért van az,hogy a gépem fogja magát és el kezd akadni, lefagy, újraindul, vagy csak szimplán nem kapcsol be? Általában amikor ezek elkezdenek előjönni akkor újra szoktam telepíteni a Windows - t(2-3 havonta), ilyenkor 2-3 hónapig nincs is gond vele, de utána megint. Erre megoldás lehet, ha veszeg még 1 Gb RAM - ot?
Amúgy a konfigom:
Intel Pentium 4 3.0GHz --> felhúzva 3.49GHz - re
GeForce FX5200 128Mb
1280Mb RAM
Ha valakinek van elképzelése, hogy mi lehet a gond az kérem szóljon, Kösz! 😀
Hát nem oldottam meg , újraraktam a drivert és már a youtube-nál nem ír ki semmi hibát tehát nem fagy le de már ma játszottam Battlefield 3-mon minden remek volt most be akartam lépni és kékhalált kaptam megint.. Valaki HELP!
Beszereltuk tegnap az UPC fibwer power 25-netet,es azota zavaroan hullamzik a monitor foleg ha fekete a hatterkep. Monitorom:
MON ASUS VH192D 19" Wide 1366x768 1000:1 5ms
Ha kihuzom a "fehér kabelt" ami a modemet koti ossze a geppel a hullamzas megszunik. Ha visszaszurom ujra kezdi. Probaltam a kabeleket elrakni egymastol a net es a monitor kábelek NEM ernek ossze volt amikor 1-2 percig helyrejott de most tobb oraja csinalja. Ilyenkor mi a tehendo? Esetleg vki tudna segiteni,vagy járt már igy? koszi 😀
lehet h nem ide tartozik de nem megy a facebook a chrome-in most nem töltött be ezt írta: Oops! Google Chrome could not find www.facebook.com meg valami dns failure
e server at www.facebook.com can't be found, because the DNS lookup failed. DNS is the network service that translates a website's name to its Internet address. This error is most often caused by having no connection to the Internet or a misconfigured network. It can also be caused by an unresponsive DNS server or a firewall preventing Google Chrome from accessing the network.
jokerke96 írta:
Ide írom szerintem ez a legmegfelelőbb topic. Nos az lenne a gondom hogy nem tudom mi baja lehet a gépnek de mikor pl youtube-ozok akkor csak elsötétedik a kép majd visszajön és azt írja hogy AMD Képernyőillesztő program nem válaszolt de sikeresen helyreállt (ott lenn a jobb alsó sarokban) majd egyszer csak efay megakad a hang és ilyen kék képernyő sok írással jön be (gondolom ez kékhalál nem tudom nekem még soha nem volt) és valami display szót ki tudtam szedni belőle. Mikor újraindítom a gépet akkor bejön egy kis ablak miszerint :
A windows helyreállt egy váratlan leállás után
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA80062AD010
BCP2: FFFFF8800717A768
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\080212-16645-01.dmp
C:\Users\gergo\AppData\Local\Temp\WER-56706-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Lehetséges hogy a VGA driverrel van valami bibi? Nagyon megköszönném ha valaki segítene nem először csinálja.
SZERK : Megoldódott!
Hali.Hogy oldottad meg?Csak azért mert IE alatt nekem is ezt csinálta az utóbbi idöben még akkor is ha ujra raktam a gépet,szal nem win bibi,most chromot használok,azzal nincs gond.
VAlaki pls heeelp!A gépen hüllye!!!Eddig minden simmán ment de most minden játék csak 2 fps-el megy és a processzor kihasználtsága is 100% még akkor is amikor semmi nem megy csak a windows!!!
Ide írom szerintem ez a legmegfelelőbb topic. Nos az lenne a gondom hogy nem tudom mi baja lehet a gépnek de mikor pl youtube-ozok akkor csak elsötétedik a kép majd visszajön és azt írja hogy AMD Képernyőillesztő program nem válaszolt de sikeresen helyreállt (ott lenn a jobb alsó sarokban) majd egyszer csak efay megakad a hang és ilyen kék képernyő sok írással jön be (gondolom ez kékhalál nem tudom nekem még soha nem volt) és valami display szót ki tudtam szedni belőle. Mikor újraindítom a gépet akkor bejön egy kis ablak miszerint :
Probléma-aláírás:
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
Lehetséges hogy a VGA driverrel van valami bibi? Nagyon megköszönném ha valaki segítene nem először csinálja.
Na sikerült megoldani a problémát! 😀 Tettem be Linux Live CD-t, ott bedugtam egy USB-t jó volt. Töltöttem le másik Windowst, és azzal nem produkálja már ezt. 😀
nekem az a problémám hogy régen minden szépen ment a laptopon nyomtam vele egy két órát most meg felnyomtam rá pár héttel ezelőtt 1 driver és azóta túlmelegszik a laptop meg
elkezd laggolni is ráadásúl
Hali, a porbléma a következő, ma reggel bekapcsoltam a gépen, ment is minden normálisan amíg a be nem jött a tálca, itt a monitor kikapcsol magától és azt írja, hogy no signal detected, most az integrált kártyával tolom de ezzel tökéletesen működik, monitor vagy videókártya hiba szerintetek?
De a 6950-hez minimum 500 watt kell.egy 600 wattoson gondolkozok,tudnál ajánlani valamit olyan 15e körül?
XFX Pro 450W.
Nem kell elhinni ezt, azért írják ki az ekkora értékeket, hogy akinek szar tápja van, annak se égjen le az egész., ne lehessen emiatt perelni.
Én VGA-m nak is ajánlottak már 650W-os tápot is, de mégis megy egy jó 400-assal
Dehogy kell 500w, minőségi 400 de inkább 450w bőven elég.
200w a max TDP amit soha nem fogsz elérni.😉
Sziasztok!
lehet hogy merül az elem az egeredben, látom vezeték nélküli.
Nem tud betölteni rendszert. A HDD kábeleit nézd meg, húzd ki és dugd vissza
Már újra raktam de következőnek megpróbálom kösz!!!
ittvan amiről beszélek http://www.kephost.com/view3.php?filename=mm1001j8jpkh52ii71mv.png
a driver sajnos hibás nem lehet letölteni :S probáltam vele más speedlinkes drivereket megetetni de nem engedi és az a gáz hogy hid vezérlőként se ismeri fel és nézem olyan mintha az usb nem adna neki áramot:S
Azt szeretném kérdezni hogy bekapcsoltam a gépet vártam míg betölt minden de lefagyott és újraindítottam és ezt írta ki Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key
hiába nyomtam meg akármelyik gombot csak kiírta még egyszer!
Mi lehet a baja?????
Üdv:mamusz11
sziasztok
nemrég jött egy kis probléma az új tápegységgel és azt szeretném kérdezni hogy ha ki van kapcsolva a gép akkor muszáj neki melegednie?
Kikapcsolva nem melegedik, esetleg alvó állapotban, bár akkor kb 10w a fogyasztása.😃
Mi az az MPC? És az normális hogy 92 fok körül van?
Az alaplapi chipset. Melegben nem olyan nagy baj ha 90 fokos. Az eléggé bírja a hőt, ha zavar, a hűtőbordájára tehetsz egy kicsi ventit.
Mi az az MPC? És az normális hogy 92 fok körül van?
Nincs tuningolva valamelyik hardver a gépedben?
Nincs huzva semmi. videokari eléggé melgeszik ,azért gyanakszok arra. vagy mitöl lehet ilyen?
attól is lefagyhat a rendszer, ha túlmelegszik a VGA. bár ahhoz el kell érnie a TJmax-ot, ami kb. 105 fok.
De még több oka is lehet a fagyásnak. Akár egy haldokló tápegydég is okozza. Főleg, hogy restart nem működik mindig.
Nincs tuningolva valamelyik hardver a gépedben?
Nincs huzva semmi. videokari eléggé melgeszik ,azért gyanakszok arra. vagy mitöl lehet ilyen?
Üdv.
A BIOS elem van elromolva amiatt van az hogy ha áramtalanítod akkor elvesznek a beállításaid.
Cseréld ki az elemet és jó lesz 😀
Köszönöm gyors válaszodat az elemcserével megoldódott a probléma😀
A napokban egy oylan problémám jelentkezett, h a gép 1 idö után lefagy/megáll.. majd restrartnál elöfordul, hogy nem tud bootolni winyo rol. (3honapos a hdd)
videokarihoz, esetleg táphoz lehet koze ennek?
A BIOS elem van elromolva amiatt van az hogy ha áramtalanítod akkor elvesznek a beállításaid.
Cseréld ki az elemet és jó lesz 😀
Most fogok venni egy hd 6850-et I3 2100 cpu mellé, addig most nincs vga-m
Néztem neten hogy az i3 2100 amiben hd 2000 van viszi a hot pursuitet, de minden játék amit én próbálok nem indul, nfs world pl. azt írja no directx device found régebben 9600gt-m volt azzal minden ment.
be kell valamit kapcsolni BIOS-ba vagy mi?:S
Rendben megpróbálom. Kösz mindent még egyszer. 😀
A proci stabil a tuning után? Bár ez se javulna meg az op.rendszer reinstall után.
Segítség kéne nekem! 😃
Valaki nem tudja megmondani, hogy miért van az,hogy a gépem fogja magát és el kezd akadni, lefagy, újraindul, vagy csak szimplán nem kapcsol be? Általában amikor ezek elkezdenek előjönni akkor újra szoktam telepíteni a Windows - t(2-3 havonta), ilyenkor 2-3 hónapig nincs is gond vele, de utána megint. Erre megoldás lehet, ha veszeg még 1 Gb RAM - ot?
Amúgy a konfigom:
Intel Pentium 4 3.0GHz --> felhúzva 3.49GHz - re
GeForce FX5200 128Mb
1280Mb RAM
Ha valakinek van elképzelése, hogy mi lehet a gond az kérem szóljon, Kösz! 😀
MON ASUS VH192D 19" Wide 1366x768 1000:1 5ms
Ha kihuzom a "fehér kabelt" ami a modemet koti ossze a geppel a hullamzas megszunik. Ha visszaszurom ujra kezdi. Probaltam a kabeleket elrakni egymastol a net es a monitor kábelek NEM ernek ossze volt amikor 1-2 percig helyrejott de most tobb oraja csinalja. Ilyenkor mi a tehendo? Esetleg vki tudna segiteni,vagy járt már igy? koszi 😀
e server at www.facebook.com can't be found, because the DNS lookup failed. DNS is the network service that translates a website's name to its Internet address. This error is most often caused by having no connection to the Internet or a misconfigured network. It can also be caused by an unresponsive DNS server or a firewall preventing Google Chrome from accessing the network.
Probléma-aláírás:
Hali.Hogy oldottad meg?Csak azért mert IE alatt nekem is ezt csinálta az utóbbi idöben még akkor is ha ujra raktam a gépet,szal nem win bibi,most chromot használok,azzal nincs gond.
Probléma-aláírás:
elkezd laggolni is ráadásúl