Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bármilyen alkohol megteszi?
Bőven.
XFX Pro 450W 15700ft
FSP Raider 550W 17000ft
Corsair AX, RM, TX széria
Coolermaster V széria
BeQuiet is jó de utána kell nézi melyikek
FSP Aurum vagy Raider széria
Antec HCG széria
EVGA
Enermax
Seasonic
Thermaltake Berlin 630W már megfelel? (30 ezernél többet nem nagyon szeretnék rá szánni)
Guglis találatok alapján sokan panaszkodnak, hogy elszállt és vitte az alaplapot is magával.
Irodai gépbe tökéletes, de sanszos, hogy a 280X étvágya megfingatná.
Ez márkás táp?
És rájöttem hogy a 6pines csati melett van még egy 2-es csak a kábel rengetegben nem találtam😃
De itt van e: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2091&psn&lid=1
A kari 305mm hosszú,a leghosszabak között van,az enyém is pont ilyen,csak a 280x változat,de a hossza ugyan ez.Nekem pont befér a TT V4 házba,de nemtudni milyen házad van.Legegyszerübb ha leméred mennyi hej van.
Háát😃 Fejből nemtudom majd ha lesz időm leszedem az oldalát és megnézem. Amúgy kb. 2éves táp
R9 280x-nek elég egy 600W-os noname táp?
21.84 x 12.7 x3.81 centiméter
A ház pedig max ekkora vga-t fogad...
Max VGA card length: 250mm
szerk: szerintem próbálj meg win reinstallt hátha segít
De itt van e: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2091&psn&lid=1
Olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet a hiba?
Lett egy GTX 660 2GB SC EVGA kártyám, a legújabb driver van fent a gépen és egyszerűen a játékok nem mennek fel fel 30 fps környékére..:/ Far Cry 3, COD Ghost pl 20-25 fps-el megy.. És az Nvidia vezérlőpultban is kikapcsoltam minden élsimítást, amit lehetett, hogy az se terhelje a kártyát, de egyszerűen nem igazán mutatkozik meg a kártya ereje.. 😞
Valakinek valami ötlet, esetleg egy régebbi driver vagy valami kiegészítő dolog?
Kár hogy azon pár játék amit próbáltam nem támogatja sztem..
ETS2, f1 2014 sem😞
Lenne egy Cf rendszerem..és tesztelni szeretném játékkal is akár..bench módban vagy vmi..hogy miként és hogy viselkedik... esetleg vmi bench progi?
Heaven pl jólehet?
Akkor már csak a szünetmentes tápomat kell lecserélni mert az 360 W-os 😃
Szerinted elég akkor a videókártyához?
Ezenkívül még valami😃 Asus radeon r7 265 és Sapphire radeon r7 265 között mi a különbség?