Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TerrorDom avatar
Az a baj, hogy nem tudom. De eddig felsem tűnt, hogy olyan.
0
0
0
0
winrar avatar
Gyárilag külön volt az az 1 vezeték?
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Nincs rajta üres lyuk. Inkább veszek újat...
0
0
0
0
winrar avatar
Az valóban nem normális, ha kivan csúszva (nálam a molex to SATA átalakítómnál hajlamos kicsusszanni a +12V-os vezeték).
Ezt rakd vissza a helyére (ha tudod). Nem valószínű, hogy gond lenne, max annyi, hogy a többi sárgán több áram fog menni, mivel hiányzik egy. Ez szélsőséges esetben okozhatja azt, hogy megolvad a vezeték.
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Köszönöm szépen a válaszokat!
https://kepfeltoltes.hu/view/151015/2015-10-15_18.19.37_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/view/151015/2015-10-15_18.16.06_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szedtem szét a gépet és ez ütötte ki a szememet. Szerintem ez nem normális. Egy kábeldarab ott volt magának, annak a végét szigetelőszalaggal beragasztottam. A másik meg visszavan fordítva. Ettől lehet baja a VGA-nak? Ezt meglehet csinálni vagy vegyek inkább újat? Az első képen bevannak jelölve.
0
0
0
0
winrar avatar
TerrorDom: PCI-Express tápkábel
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Üdv!
Hogy hívják azt a kábelt ami a videókártyába megy bele? Nekem sárga és fekete.
0
0
0
0
levi1998 avatar
Van egy Razer Naga Molten Special Editionom, el szeretném adni, de fogalmam sincs, hogy mennyit ér. Vki tudna segíteni abban, hogy mennyiért tudnám eladni ahsználtan?
0
0
0
0
SZIGO avatar
KTM520 direct-x gondokat jelent.
0
0
0
0
KTM520 avatar
Armored Warfare 1-2 csata után kivág ezzel az üzenettel dxgi_error_device_removed!Valaki tudja a megoldást a problémára?Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Puffin avatar
Hunor95: én a vezeték nélkülit venném. Kényelmesebb. Nekem is van belőle 2db
0
0
0
0
MartiniHenry avatar
Sziasztok. Megvettem a FIFA 16-ot Pc-re és szeretnék venni egy kontrollert hozzá (Xbox360). Vezetékes vagy vezeték nélküli érné meg jobban? Vezetékeshez igaz hogy nem kell az a Microsoftos program?
Előre is köszi a választ 😀
0
0
0
0
no avatar
Helló! Szeretnék egy videó kártyát max 100ezer forintért tanácsokat szeretnék kérni milyet lenne érdemes venni játékra! Procim amd fx 6300 ram kingston 8giga alaplap Asus M5A78L-M LX3
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
[LINK]
Valamivel jobb a q6600 teljesítményben de csak apró különbség van köztük. Csak pár % van köztük te is látod zsoltdeak17.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Legújabb, 2.10-es BIOS van.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Gyári hűtőnek sajnos letört az egyik lefogatója és eléggé nehézkes felszerelni, ha pedig nem megy rá rendesen akkor nagyon melegedik a proci. 😕
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
zsoltdeak27:

Az Intelnek a gyári hűtője teljesen jó,leglaábbis nálam.
Nem cserélem le,ha csak nem akarom húzni.

Utasítás készlet az mindenképpen különbözik,de hogy még mi azt nem tudom.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!

Q6600 és Q8200 között játékokban mekkora eltérés lehet?
Illetve egy DeepCool ICE EDGE MINI FS V2.0 processzor hűtő elég lenne mind két procihoz?

Szerk: Még annyi, hogy ASRock G31M-S lappal ugye nem lesz gond...? Mind a két processzor ott van a támogatottak listáján, gondoltam azért megkérdezem.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Nekem se volt semmi gondom eddig de ezze meg ugy se,hogy dual bootom van,de ezzell az utolso driver updatel valami nincs rendben.Kozben sikerult elinditani a Battlefrontot is,jelenleg regebbi driver van rajta,ugy jatszom vele 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok!

Gép vásárlás előtt állok, használtan venném, és a következőt néztem ki.

VGA: Radeon HD6850
Proci: I5-2300
Ram: DDR3 4GB 1600mhz

Na erről lenne pár kérdésem. Ez a Proci maximum mekkora VGA-t képes kihajtani? Egy R9 280-al még elbírna? Valamint ezzel így hogy futnának a mai játékok 1440x900-ba mint pl. NFS Rivals, GTA V, Fifa 16, Fifa 15, F1 2015? Válaszod előre is köszönöm.
0
0
0
0
Bronson avatar
BenjaminHun : ha jó állapotban van, kb 18-19k lehet... mivel az új ára 26-27k kezdődik...
0
0
0
0
winrar avatar
Azt, hogy még kell 1-2 év, hogy legalább annyira problémamentes legyen, mint a Win7. Nekem a kezdeti nehézségek (hangvezérlő driver miatt se kellet régebben egész oprendszert újrarakni...) után semmi gondom nincs a rendszerrel.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
filmgru:ahogy mondod,win 10el az a baj hogy ha corrupt a directx -em az egesz os-t ujra kell rakni ahoz ,hogy helyrejojjon bezzeg a jo oreg 7esnel egy sima runtime-al meg tudnam ezt oldani.

mit ertessz azalatt 'ameddig ki nem forrja magat'? 😜

update:na hat azt csinaltam ,hogy visszaraktam a legelso windows 10es drivert es az helyrehozta de ha felrakom az utolsot akkor az megint hazavagja,nem tudom mi lehet vele.
Battlefrontos driver es azert raktam fel ,hogy kiprobaljam ,de hat igy nem igazan eri meg.Most meg nem indul a battlefront
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
20 rugó használtan? 😲
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
filmgru:koszi .csak az a helyzet ,hogy nekem windows 10el van directx problemam es az teljesen mas helyzet 😃😃
0
0
0
0
Bronson avatar
BenjaminHun : kb 19k...
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Valaki tudna segiteni? DirectX -emmel problemak vannak es sehogy sem tudom megoldani.Probaltam mar drivereket ujrarakni de nem hasznalthttps://kephost.com/images/2015/10/08/Screenshot24.png
0
0
0
0
Bronson avatar
egy ilyen olcsóbb hűtő nem hiszem hogy csodát fog tenni... egyáltalán nem volna szabad hogy alapjáraton 100c legyen gyári hűtővel... terhelés alatt még lehetséges, de valami itt nem stimmel...
0
0
0
0
Yezi_ avatar
[LINK]

Ilyen hűtőt rendeltem, remélem ezzel már nem lesz gond...
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
sziasztok segítenétek hogy mennyit érhet használtan ez a billentyűzet?
Razer BlackWidow Tournament egyik haverom eladná az övet én meg lehet meg venném.
Kb mennyi lehet használtan?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Le is kapcsolt vagy 2x-3x, aztán egyszer elindult, megnéztem a hőfokot és 100-on volt. Ki is kapcsoltam a gépet egyből.
2 programmal is megnéztem de lehetett érezni, hogy bitang forró a fém keret is a proci körül.
Persze, van rajta paszta.
Visszatettem addig az e5400-at míg nem lesz új hűtő.
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem valami nagyon nem kóser, elvileg le kellett hogy kapcsoljon már annyinál...
0
0
0
0
Puffin avatar
zsoltdeak17: az marha sok! Mivel mérted? Úgy ne is használd a gépet ha tényleg annyi. Paszta van a CPU hűtő alatt egyáltalán, vagy rajt van rendesen?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Újra én... Vettem egy Xeon E5420-as procit. Egyetlen probléma van, hogy a gyári hűtővel 100 fokos alapjáraton... Szerintetek egy Thermaltake CL-P0598 lehűtené? Ettől jobbra már nincs pénzem illetve a hűtő mérete is fontos.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
32bites memóriacímzéssel vicces nálam. Tudja a gép, hogy 4GB van telepítve, de csak kerek 3at kezel le (Természetesen 64bites rendszerrel)
0
0
0
0
Yezi_ avatar
filmgru: Köszönöm! 😀
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!
Miért van az, hogy 4GB RAM-ból csak 3.19GB használható? ASRock G31M-S alaplap, 2x2GB Samsung RAM van benne, 64bit-es operációs rendszer.
0
0
0
0
no avatar
Üdv Srácok.! Valaki megtudja mondani ,hogy tudom visszaállítani a dátumot a gépen ?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Olyat szeretnék kérdezni,hogy mi az igaz abból ,hogy ha a játéknak kevés az a bizonyos VRAM ( pl.: 1 GB ) és a játéknak tegyük fel kellene vagy 2GB.

Az igaz hogy azt a mennyiséget ami még kellene azt eltudja venni a RAM-ból???
0
0
0
0
winrar avatar
Szerverproci, de használt C2Q árán megkapod.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!

Xeon E5420 mennyire állja meg a helyét játékokban? Spoiler!
4GB RAM és egy HD 6850 mellett.
0
0
0
0
Sipos G avatar
norbi1990
Kizárt, hogy lagg nélkül full lowon elmenjen, de ha leveszed 720p-re esetleg mg élvezhető lehet
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok érdekelne hogy szerintetek jó a gépem 😃
proci: intel core 2 duo E6750 2.66ghz ( 2 core)
memória: 6gb ddr2
vga: Gigabyte nVidia GeForce GT 420 videokártya, 2048MB, DDR3, 128bit, HDMI, 2 x DVI,
vinyo: 160 gb
op rendszer: windows 7 ultimate 64 bit.

Szerintetek el fog menni rajta a mad max?
0
0
0
0
no avatar
terepmintaHun,piero86 köszi a gyors válaszokat! 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
luizadriano26: lehet az integrált videókártyát akarja használni a játék.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék tőletek.Nemrég megleptem magam egy notebook-kal.Ma feltelepítettem a PES 16-ot a kicsikére,de nem indítja el,ugyanis olyan hibaüzenet jelenik meg:

Warning:
Your computer does not meet the minimum system requirements to run this software.As a result you may experience errors during operation.Your videocard does not meet the required specifications.(GPU:VRam 512 MB)

A gépben egy AMD Radeon r7 m360 2GB van,windows 8.1 operációs rendszerrel.A játék settings menüjében minden követelménynek megfelel a gép,mégse indítja el a fenti hibaüzenet miatt.

Előre is köszi a segítséget és a válaszokat! 😀
0
0
0
0
Pixx avatar
Igen berakhatod az alaplap befogja állítani a nagyobb modult a kisebbhez így egyforma sebbeségen fognak menni.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció