Asia Argento
Valakinek véleménye a Blood Plus-ról? Megéri megnézni mind az 50 részt belőle? Nem lesz egy fölösleges folt az életemben? Na szóval értitek...Jó-e vagy rossz?😆 Vagyis inkább azt kérdezem, hogy akciódúsabb lesz-e az első 14 rész után?(mert ugye addig láttam)
Amúgy ez is egy ilyen idegtépő anime amiben kb 2 részenként elhangzik hogy "Harcolnod kell Saya". Tökre mint a Strike the Bloodban minden arc végén az, hogy
"-Ez az én harcom!
- Nem mester ez a mi harcunk!" (Legalábbis azthiszem így volt, de hallottam elégszer ahoz, hogy megjegyezzem.)
ÓÓÓÓ lesz új idolmaster januárba!! Mondjuk úgy látom más szereplőkkel... de remélem azért lesz olyan jó mint emez. Na én azt mindenképpen ajánlom mindenkinek. A régit is meg az ujat is attól függetlenül hogy nem tudom milyen lesz 😃
Ismeritek? Lehet, hogy Spice and Wolf néven már ismerősebben cseng a neve.
Valakinek véleménye a Blood Plus-ról? Megéri megnézni mind az 50 részt belőle? Nem lesz egy fölösleges folt az életemben? Na szóval értitek...Jó-e vagy rossz?😆 Vagyis inkább azt kérdezem, hogy akciódúsabb lesz-e az első 14 rész után?(mert ugye addig láttam)
Amúgy ez is egy ilyen idegtépő anime amiben kb 2 részenként elhangzik hogy "Harcolnod kell Saya". Tökre mint a Strike the Bloodban minden arc végén az, hogy
"-Ez az én harcom!
- Nem mester ez a mi harcunk!" (Legalábbis azthiszem így volt, de hallottam elégszer ahoz, hogy megjegyezzem.)
Mert régen volt A
Amm engem is leginkább a Tokyo Ghoul érdekel.
Damn mennyi "A" 😃
Csoda, hogy senki sem írta, bár lehet nem is volt t-re végződő.
Ehhez már keresni kellett, nem ment fejlből 😃 De találtam egyet 😜
Remélem ezzel feladtam a leckét 😃 Az idolmaster engem is érdekel 😀
ÓÓÓÓ lesz új idolmaster januárba!! Mondjuk úgy látom más szereplőkkel... de remélem azért lesz olyan jó mint emez. Na én azt mindenképpen ajánlom mindenkinek. A régit is meg az ujat is attól függetlenül hogy nem tudom milyen lesz 😃
[LINK] Válogass.
Személy szerint engem sok minden érdekel belőle,de talán a legjobban a Tokyo Ghoul folytatását várom.
Amm valaki tudd valami jó animét ajánlani ami majd most indul a Winter 2015-ös szezonba?
Nemtudom ki nézi innen az Akame ga kill-t de kíváncsi lennék,hogy ti is akkora agyf*szt kaptatok-e a sorozat végére mint én.
Androids Saga
szerintem "A"val sokkal nehezebb 😀 U val tudok sokat, monjuk I vel is nehéz, mert nem jut eszembe 😃
Ha lehet kerüljük az olyan szavakat ami I, ill U-ra végződik, elég kevés van belőlük, és ami van annak is a legtöbbje totál ismeretlen.
Bocsesz,lusta vagyok az összes kommentet végig olvasni h volt-e már. :/ Remélem ez még nem volt.
Azért is irtam olyat hogy arra végződjön 😃
U-ra már nehéz 😃
Durarrara -t írtam amúgy már 😃
ehhh,nem hittem volna h valaki a P-re egyből az SAO-s mézes bödönre asszociál 😃D
accel world
noNameFPS hát nona elismerésem még többen jöttek a témához a szólánc ötletednek köszönhetően 😃
Hát ami a p-re eszembe jutott én azt lenem írom 😃
Szerintem aki látta az SAO-t az tudja mire gondolok, ha nem akkor Silica sárkányára
Közben észre vettem,hogy pont alattam írták,bár nem a teljes nevét 😃 De javítottam.