Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A monitoromon a max felbontás 1366x768. GT 630 2GB DDR3 kártyám van, de lecserélem. Gigabyte r9 280-at néztem, de azt mondták, hogy felesleges. Annak a max felbontása 4096 x 2160. Ha ezt a kártyát venném akkor a monitoron tudnák állítani nagyobb felbontást vagy akkor is az 1366x768 lenne a max?
Köszi a válaszokat.
hd 6870 van 20ért.
cian880123
r9 270.
Milyen videókártyát ajánlotok a mostani helyett?
Spoiler!
Jó lesz bele.
Videokártyát váltanék. Gigabyte R9280 3GB DDR5-re gondoltam. Most GT 630 2GB DDR3 van.
Gépem adatai:
I3 3220 3.30 GHz. 8GB RAM
Ehhez jó lenne az R9 280? 1366X768-as felbontásban használható? Hogy milyen alaplapom van az számít?
Jelenleg már a 14.501.1003 verzió van fent. Esetleg ötlet, hogyan tudnám tesztelni? vagy csak simplán játsszak s majd idővel felbukkan megint? :/
Mit gondoltok erről? Legelsőnek Far cry 4be láttam, pár másodpercig majd eltűnt. Most megint elő jött de már asztalon is látom, nem csak ingame.
Konfigom itt: [url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=116475&sub=usercomp&comp=118289]Gépem adatai[/url] (a gép nevébe benne van h nem rég vettem csak)
a vga driver is max buszinterfér PCI Express 2.0x16
ez a telepités elött csak PCI Express 2.0x4 et mutatott.
nem tom hogy a bios vagy a win7 volt rossz de most jó
köszönöm a segitséget
szerintem nem a winnel van a baj de te tudod.
Én a biosresettel kezdeném 😀
Az is hozzátartozik ,hogy amikor bekapcsolom pittyeg egy hangosat az új kártyával meg nem.
a te kártyádon elvileg 2 DB dvi csatlakozó van mind a kettőt nézd meg az egyikkel működnie kell
Am alaplap az már 2 éves már nincs rajta gari.
Pedig a te lapodon abban a slotban 2,0 X16-on kellene mennie játék közben.
Nekem is visszaveszi de csak 1.1 x16 ra amikor nem játszom az energia gazdálkodás miatt.
Minden játéknál ezt csinálja ?
norbi6
Előbb töröld az 5450 driverét. aztán állítsd le a gépet tedd be a 240 est és elméletileg új hardverként fogja felismerni a win és lennie kell képnek is 😀
Van egy AMD radeon 5450 HD-s videokarim,lecseréltem és vettem egy Radeon R7-es 240-es 2gb DDR3-as vga-t . Betettem rögzítettem kapcsolom be és a monitorom azt írja ki hogy nincs jel. Visszateszem a régit működik. Mi lehet a gond neten nem találok semmi megoldást. A válaszokat előre is köszi.
(Remélem jó fórumtémába írtam ,ha nem elnézést!)
A gpuz-t ajánlom
lehet a windows on rossz?
A felsőbe legyen a kártyád rögtön a chipset alatt.
Bár a leírásod alapján a jó slotba van a kártyád.
Esetleg próbáld meg kivenni teljesen és ujra visszarakni a kártyát.
ma lettem rá figyelmes hogy a vidkari alaprájarton ha semmit nem csinálok akor pci express x4 1.1 a buszinterfész ha meg játszok akkor pci express x4 2.0 a buszinterfész
a lapom pedig x16 ra képes akor ez most hogy van?
Mi a tapasztalat(vélemény)a quad CF-röl ?
2db ati 7990-nél lehet probléma? lagg vagy más hiba?