Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Puffin avatar
nono79: hogy gondolod? Van egy-két olyan játék ami még támogatja a LAN-t, routeren keresztül.
Fifával akkor tudtok ketten játszani 2 külön gépen, ha megvan 2db eredeti.

Milyen játékokat akartok játszani? Írj konkrét példát!
0
0
0
0
no avatar
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az megoldható-e, hogy két külön laptopon játszunk egy játékkal? (pl.: FIFA). Esetleg egy UTP kábellel ez megoldható?
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
q6600 processzor, tuning nélkül hány szzalékban tud kihajtani egy hd6970 2gb vga-t?
0
0
0
0
no avatar
Köszi a gyors választ! 😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CMV4GX3M1A1600C11 ez menne Dual Channelben ha kettőt vennék belőle?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
KRZT963: Inkább ezt vedd [LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
Kenzo : annyiért még véletlenül sem vegyetek újat...
0
0
0
0
KRZT963 avatar
Szerintetek ez jó?

[LINK]
0
0
0
0
Kenzo avatar
Nem az sajnos 😃 7730,kupujemról lehet meglesz véve 😃
0
0
0
0
Kenzo avatar
Nállunk van az orionba 9,490 dinért 😃 vadi újj 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Kenzo : mennyi dinárt szántok rá? kupujem prodajemon van vadi új sapphire HD7850 2gb 10ezerért, az jó választás! újat nálunk nem érdemes venni!
0
0
0
0
Kenzo avatar
Jobban mondva újjat szeretne venni,neki megfelel az is 😀
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Használtba nem gondolkodott még? Jóval erősebb kártyát is tudna venni. Mondjuk egy garanciális HD7770/R7 250X vagy GTX 650 (Ti).
0
0
0
0
Kenzo avatar
Felénk mondjuk dinár megy,mivel szerbiai a haverom meg én is 😃 24 ezer FT ,átszámolva
0
0
0
0
Yezi_ avatar
HD7730 DDR5

Mennyiért venné?
0
0
0
0
Kenzo avatar
Helló,egy kérdésem lenne,haverom kinézett két videókártyát magának,annyit szeretnék melyik a jobb,esetleg valami vélemény? melyik az erőssebb?
AMD radeon HD 7730, 2 GB ,128 B ,GDDR5
vagy: Geforce GT 730 gigabyte 2 gb ,128B, DDR3
0
0
0
0
no avatar
toopa: tisztában vagyok vele hogy egy laptop sosem lesz olyan erős mint egy asztali gép,de mivel külföldön tartózkodom többet mint otthon ezért jobb a laptop számomra 😃 Nincs nagy probléma csak néha így szaggat és idegesítő de egyébként megy szépen a játék ,azért is idegesít mert a geforce experience-el optimalizálom az az elméletileg arra való hogy be állítja nekem szépen a gép hardveréhez hogy milyen beállításokat használjak és még így is akad akkor tulajdonképpen nem ér semmit az egész progi ? 😃 Egyébként próbáltam le venni és akar is néha előfordul hogy szaggatgat azért gondoltam hogy valami más lesz a gond.
0
0
0
0
winrar avatar
Az alaplap nem a legideálisabb egy FX alá. Örülj, ha nem lesz cpu throttling. Továbbá a gyári AMD hűtővel lehet meggyűlik majd a bajod. Tápegység ugye nem Cooler Master Elite Power 500W?
Eléggé hasonlít valami Computer Imperiumos előre összerakott vacakra.
0
0
0
0
Bronson avatar
mennyiből lesz ez kihozva? tápegység valami noname?
0
0
0
0
Sicko_Istii avatar
Üdv. Bocsánat előre is ha rossz helyre irnék.
Csak egy szimpla véleményt szeretnék kérni a "birthday pc" gépemről. 😀
Első komoly gamer gépem, születésnapomra kaptam. Jelenleg várom a szállítást.
Köszönöm szépen! 😀😆
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Skacok egy kis segítség kellene. Vettem egy 3 TB-os hdd-t letöltöttem hozzá egy particionáló progit de csak 2TB-ot enged létrehozni. Miért?

Ui.: Köszi már ne fáradjatok megoldódott! Ha valakinek ilyen problémája van, akkor a particionáló progiban állítsa át MBR-ről GPT-re és már megy is!😀
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Akkor valószínű ,hogy 4790 lesz 😀 Köszönöm szépen a segítséget! 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
persze! Sok különbség nincs teljesítményben a Haswell és a Skylake között. Amúgy a 4790-es mégis csak i7 a 6600K meg "csak" i5...
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
És a 4770/90 estében is tapasztalnék javulást? 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
Hát igen a Skylake-hez már DDR4-es kell. De ha 4770/90-re váltanál ott megtarthatod a mostanit is.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Ha új memória is szükséges akkor lehet ,hogy nem most lesz váltás bár csak egy gondolat volt a 6600k 😀 De nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
PatrikVagyok: ha 6600K-t akarsz venni akkor új memória is kell. Amúgy megérné. Jobb az Intel.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Inkább a fogyasztás a probléma meg ,hogy érezteti hogy nem egy valós 8 magos proci 😀
0
0
0
0
winrar avatar
PatrikVagyok: Kevésnek érzed a mostani FX-et? Mert ha nem, akkor nem érdemes lecserélni, elég a kártyádnak.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok! Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egy FX-8350-et megérné-e lecserélni egy i7 4770-90-re vagy egy i5-6600K-ra? 😀 A választ előre is közsönöm! 😀
0
0
0
0
toopa avatar
djakos: A 960M elvileg kicsit gyengébb mint egy GTX 750 Ti. Ez pedig nem elég erős ahhoz hogy fullHD-n minden játékot magas grafikai beállításokkal futtasson. Ha szaggat a játék, csökkents pár grafikai beállítást, mást nem tehetsz.
Laptopra költhetsz nagy összeget, akkor sem lesz olyan teljesítményed mint ha kevesebből összeraktál volna egy asztali gépet.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ! Olyan problémán lenne hogy vásároltam egy elég erős gamer laptopot viszont nem vagyok elragadtatva valami nem okés. Asus G771 JW Intel i7 4720HQ 2,6 Ghz 4 mag turbo 3,6Ghz ,16GB RAM Geforce 960M 4GB videó kártya van benne. Szóval Geforce Experience-el optimalizálom a játékokat és mégis akad néha nem melegszik olyan mértékben sztem ami adhatna okot esetleg legfrissebb bios van és legújabb videókártya driver ! Próbáltam a Far cry 4-et The witcher 3 wild huntot , Batman Arkham originst mindegyik néha beszaggat,van esetleg valakinek valami ötlete?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Még jó, hogy van kereset a Xeon procikért... 😊
Aztán ha a Quad sem fog rendesen működni esküszöm kib*szom a lapot...
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Elméletben működni kellett volna a drága G31M-S lapommal de hát nem így lett. 😆
Végül is pénzt nem buktam rajta mert 7500-ért vettem és 7500-ért veszik meg a jövő héten.
0
0
0
0
winrar avatar
Teljesen jó a szerverproci is 775-ös lapba. Ha már olcsóbb, mint a Core2Quad és annak a szintjét hozza, akkor miért ne?
Csak ugye nem 100%, hogy működni fog.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Csak ezek a procik nem 7500Ft-ba kerülnek.
Mások is használtak 775-ös lapba 771-es Xeon procit, ugyan olyan jó volt mint egy Quad. Úgy tűnik az én lapommal nem működik pedig G31 Chipset-es.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Újonnan lett rárakva az átalakító.
0
0
0
0
Bronson avatar
Igazából ezt jobban megérné, mivel szorzózár mentes, és simán rá tudsz dobni párszáz mhz-et... ha ez a minimum, akkor jobb választásod nem nagyon van...
0
0
0
0
Pixx avatar
Azt vágom mire kell oda figyelni az apuknál csak maga az igp teljesítményével nem vagyok sajnos tisztában😞 az baj hogy az a proci már kifutna a keretből de ha lesz rá pénz az lesz ha nem akkor ezt néztem még erről vélemény? (nem nekem lenne amúgy hanem családi gép lenne csak öcsém ezekre használná)

[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
Elég lenne! csak figyelj a lapválasztásra! lehetőleg olyat vegyél, ami támogat gyors ramokat, pl 1866mhz, vagy többet! dual channelben legyenek a magas órajelű modulok modulok és akkor hasítani fog! Ha többet nem tudsz áldozni lapra, csak 13k, akkor ezt ajánlom GIGABYTE GA-F2A68HM-DS2H
0
0
0
0
Pixx avatar
Nem vagyok otthonos az APU témában szóval kérnék némi helpet 😀

Ez a proci [LINK]

Elég lenne a Wow+cs:go mellé egy 10-12k-s alaplap meg 4gb 1600mhz-s ramok mellet?Csak erre kéne semmi másra meg netezni csak win7 x64 lenne rajta.Felbontás 1280x1024 lenne med graf már elég lenne vagy med/low keverék.Persze az igp használata mellet kéne mind ez!
0
0
0
0
Bronson avatar
de ahhoz kell átalakító is, vagy rosszul emlékszem...?
0
0
0
0
Puffin avatar
filmgru: de azért 775-ös lapba bele lehet monyákolni a Xeon procit és C2Q-nak látja
0
0
0
0
Bronson avatar
Próbáld ki, kiderül...
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!

Van egy ASRock G31M-S lapom, legújabb, 2.10-es BIOS-al. E5400-as processzorral üzemelt de vettem bele egy Xeon E5420-at. Kicseréltem a processzort, el is indult a gép de csak 2 magot használt. Visszanyomtam az alap BIOS beállításokat. Ezek után az első indításnál kék halál majd utána már el sem indult a gép, minden indításnál újraindult.
Mondták azt is, hogy lehet a foglalatban lévő tüské(ke)t elhajlítottam és ezért nem működik rendesen.
Küldtek nekem egy 2.10-es BIOS-t amiben elvileg ki van bővítve Xeon mikrokóddal.
Elképzelhető, hogy ha ezt felrakom működni fog normálisan?
0
0
0
0
winrar avatar
Párszáz forintért tudsz venni molex to pci-express 6 pin átalakítót.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció