nono79: hogy gondolod? Van egy-két olyan játék ami még támogatja a LAN-t, routeren keresztül.
Fifával akkor tudtok ketten játszani 2 külön gépen, ha megvan 2db eredeti.
Milyen játékokat akartok játszani? Írj konkrét példát!
Helló,egy kérdésem lenne,haverom kinézett két videókártyát magának,annyit szeretnék melyik a jobb,esetleg valami vélemény? melyik az erőssebb?
AMD radeon HD 7730, 2 GB ,128 B ,GDDR5
vagy: Geforce GT 730 gigabyte 2 gb ,128B, DDR3
toopa: tisztában vagyok vele hogy egy laptop sosem lesz olyan erős mint egy asztali gép,de mivel külföldön tartózkodom többet mint otthon ezért jobb a laptop számomra 😃 Nincs nagy probléma csak néha így szaggat és idegesítő de egyébként megy szépen a játék ,azért is idegesít mert a geforce experience-el optimalizálom az az elméletileg arra való hogy be állítja nekem szépen a gép hardveréhez hogy milyen beállításokat használjak és még így is akad akkor tulajdonképpen nem ér semmit az egész progi ? 😃 Egyébként próbáltam le venni és akar is néha előfordul hogy szaggatgat azért gondoltam hogy valami más lesz a gond.
Az alaplap nem a legideálisabb egy FX alá. Örülj, ha nem lesz cpu throttling. Továbbá a gyári AMD hűtővel lehet meggyűlik majd a bajod. Tápegység ugye nem Cooler Master Elite Power 500W?
Eléggé hasonlít valami Computer Imperiumos előre összerakott vacakra.
Üdv. Bocsánat előre is ha rossz helyre irnék.
Csak egy szimpla véleményt szeretnék kérni a "birthday pc" gépemről. 😀
Első komoly gamer gépem, születésnapomra kaptam. Jelenleg várom a szállítást.
Köszönöm szépen! 😀😆
Ha új memória is szükséges akkor lehet ,hogy nem most lesz váltás bár csak egy gondolat volt a 6600k 😀 De nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat 😀
Sziasztok! Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egy FX-8350-et megérné-e lecserélni egy i7 4770-90-re vagy egy i5-6600K-ra? 😀 A választ előre is közsönöm! 😀
djakos: A 960M elvileg kicsit gyengébb mint egy GTX 750 Ti. Ez pedig nem elég erős ahhoz hogy fullHD-n minden játékot magas grafikai beállításokkal futtasson. Ha szaggat a játék, csökkents pár grafikai beállítást, mást nem tehetsz.
Laptopra költhetsz nagy összeget, akkor sem lesz olyan teljesítményed mint ha kevesebből összeraktál volna egy asztali gépet.
Sziasztok ! Olyan problémán lenne hogy vásároltam egy elég erős gamer laptopot viszont nem vagyok elragadtatva valami nem okés. Asus G771 JW Intel i7 4720HQ 2,6 Ghz 4 mag turbo 3,6Ghz ,16GB RAM Geforce 960M 4GB videó kártya van benne. Szóval Geforce Experience-el optimalizálom a játékokat és mégis akad néha nem melegszik olyan mértékben sztem ami adhatna okot esetleg legfrissebb bios van és legújabb videókártya driver ! Próbáltam a Far cry 4-et The witcher 3 wild huntot , Batman Arkham originst mindegyik néha beszaggat,van esetleg valakinek valami ötlete?
Elméletben működni kellett volna a drága G31M-S lapommal de hát nem így lett. 😆
Végül is pénzt nem buktam rajta mert 7500-ért vettem és 7500-ért veszik meg a jövő héten.
Teljesen jó a szerverproci is 775-ös lapba. Ha már olcsóbb, mint a Core2Quad és annak a szintjét hozza, akkor miért ne?
Csak ugye nem 100%, hogy működni fog.
Csak ezek a procik nem 7500Ft-ba kerülnek.
Mások is használtak 775-ös lapba 771-es Xeon procit, ugyan olyan jó volt mint egy Quad. Úgy tűnik az én lapommal nem működik pedig G31 Chipset-es.
Igazából ezt jobban megérné, mivel szorzózár mentes, és simán rá tudsz dobni párszáz mhz-et... ha ez a minimum, akkor jobb választásod nem nagyon van...
Azt vágom mire kell oda figyelni az apuknál csak maga az igp teljesítményével nem vagyok sajnos tisztában😞 az baj hogy az a proci már kifutna a keretből de ha lesz rá pénz az lesz ha nem akkor ezt néztem még erről vélemény? (nem nekem lenne amúgy hanem családi gép lenne csak öcsém ezekre használná)
Elég lenne! csak figyelj a lapválasztásra! lehetőleg olyat vegyél, ami támogat gyors ramokat, pl 1866mhz, vagy többet! dual channelben legyenek a magas órajelű modulok modulok és akkor hasítani fog! Ha többet nem tudsz áldozni lapra, csak 13k, akkor ezt ajánlom GIGABYTE GA-F2A68HM-DS2H
Nem vagyok otthonos az APU témában szóval kérnék némi helpet 😀
Ez a proci [LINK]
Elég lenne a Wow+cs:go mellé egy 10-12k-s alaplap meg 4gb 1600mhz-s ramok mellet?Csak erre kéne semmi másra meg netezni csak win7 x64 lenne rajta.Felbontás 1280x1024 lenne med graf már elég lenne vagy med/low keverék.Persze az igp használata mellet kéne mind ez!
Van egy ASRock G31M-S lapom, legújabb, 2.10-es BIOS-al. E5400-as processzorral üzemelt de vettem bele egy Xeon E5420-at. Kicseréltem a processzort, el is indult a gép de csak 2 magot használt. Visszanyomtam az alap BIOS beállításokat. Ezek után az első indításnál kék halál majd utána már el sem indult a gép, minden indításnál újraindult.
Mondták azt is, hogy lehet a foglalatban lévő tüské(ke)t elhajlítottam és ezért nem működik rendesen.
Küldtek nekem egy 2.10-es BIOS-t amiben elvileg ki van bővítve Xeon mikrokóddal.
Elképzelhető, hogy ha ezt felrakom működni fog normálisan?
Fifával akkor tudtok ketten játszani 2 külön gépen, ha megvan 2db eredeti.
Milyen játékokat akartok játszani? Írj konkrét példát!
Olyan kérdésem lenne, hogy az megoldható-e, hogy két külön laptopon játszunk egy játékkal? (pl.: FIFA). Esetleg egy UTP kábellel ez megoldható?
Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CMV4GX3M1A1600C11 ez menne Dual Channelben ha kettőt vennék belőle?
[LINK]
Mennyiért venné?
AMD radeon HD 7730, 2 GB ,128 B ,GDDR5
vagy: Geforce GT 730 gigabyte 2 gb ,128B, DDR3
Eléggé hasonlít valami Computer Imperiumos előre összerakott vacakra.
Csak egy szimpla véleményt szeretnék kérni a "birthday pc" gépemről. 😀
Első komoly gamer gépem, születésnapomra kaptam. Jelenleg várom a szállítást.
Köszönöm szépen! 😀😆
Ui.: Köszi már ne fáradjatok megoldódott! Ha valakinek ilyen problémája van, akkor a particionáló progiban állítsa át MBR-ről GPT-re és már megy is!😀
Laptopra költhetsz nagy összeget, akkor sem lesz olyan teljesítményed mint ha kevesebből összeraktál volna egy asztali gépet.
Aztán ha a Quad sem fog rendesen működni esküszöm kib*szom a lapot...
Végül is pénzt nem buktam rajta mert 7500-ért vettem és 7500-ért veszik meg a jövő héten.
Csak ugye nem 100%, hogy működni fog.
Mások is használtak 775-ös lapba 771-es Xeon procit, ugyan olyan jó volt mint egy Quad. Úgy tűnik az én lapommal nem működik pedig G31 Chipset-es.
[LINK]
Ez a proci [LINK]
Elég lenne a Wow+cs:go mellé egy 10-12k-s alaplap meg 4gb 1600mhz-s ramok mellet?Csak erre kéne semmi másra meg netezni csak win7 x64 lenne rajta.Felbontás 1280x1024 lenne med graf már elég lenne vagy med/low keverék.Persze az igp használata mellet kéne mind ez!
Van egy ASRock G31M-S lapom, legújabb, 2.10-es BIOS-al. E5400-as processzorral üzemelt de vettem bele egy Xeon E5420-at. Kicseréltem a processzort, el is indult a gép de csak 2 magot használt. Visszanyomtam az alap BIOS beállításokat. Ezek után az első indításnál kék halál majd utána már el sem indult a gép, minden indításnál újraindult.
Mondták azt is, hogy lehet a foglalatban lévő tüské(ke)t elhajlítottam és ezért nem működik rendesen.
Küldtek nekem egy 2.10-es BIOS-t amiben elvileg ki van bővítve Xeon mikrokóddal.
Elképzelhető, hogy ha ezt felrakom működni fog normálisan?