Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
valaki nem tud olyan progit amivel amd procikat lehet tuningolni?és 1.9-es procit meddig lehet húzni?
Nem program kell hanem a biosban kell,de semmi értelme nem lenne tuning csak ilyen athlon II x2 felett ér valamit meg persze kéne vmi jobb vga is
Kezdőknek inkább a programban való húzást ajánlom (AMD OverDrive) s csak a haladóknak ajánlom a BIOS-ban való OC-t.
valaki nem tud olyan progit amivel amd procikat lehet tuningolni?és 1.9-es procit meddig lehet húzni?
Nem program kell hanem a biosban kell,de semmi értelme nem lenne tuning csak ilyen athlon II x2 felett ér valamit meg persze kéne vmi jobb vga is
Sziasztok! Na szóval próbált már valaki telefont tuningolni?😀 Gondolok itt bármilyenre, egyszerűtől az okostelefonig. Mert egy samsung i5700 vagy i5800 vételén gondolkodom, és az i5800 újabb, de lassabb benne a proci. Viszont azt olvastam, hogy 800MHZ-es darab van abban is, csak vissza van véve 667-re. Próbált már valaki olyat, hogy emelte egy telo procijának sebességét?😀 Köszi üdv
Persze lehet húzni a telókat is! Vannak hozzá programok (ne kérdezz hogy milyen program csak annyit tudok hogy lehetséges)
Egy ASUS UL80Vt-röl van szól. Alap vga órajelen 6855 pont lett az eredmény, de kisebb tuningal csak a vga-n.....
Egyébként a teszt alatt 92C felment a vga hőfoka.
Laptop tuninghoz ért vki? Vagy lehetséges azt egyáltalán tuningolni? Gondolok a procira és a vga-ra. Biosban nem találtam olyan beállítást amivel tudnék emelni az órajeleken. Vkinek van benne esetleg vmi tapasztalata?
Válaszokat köszi előre is. 😀
Laptopokat tudomásom szerint csak külső progikkal lehet OC-zni, pl SetFSB, ClockGen, ..., nem is írok többet nézd meg ezt a vidit. 😉
Válaszokat köszi előre is. 😀
mindkettőből 1gigás verziót néztem,a kissebbik 30,a másik 35k
a kérdés hogy a HD5750-et tuningal fel tudnám annyira tornázni hogy elérje a HD5770 szintjét,max pár százalékkal maradjon el teljesítményben?
olyan 180.000FT a teljes amiért vennék , mindenképp olyat ami még pár évig tökéletes és nem kell azon rágódnom hogy mit kellene még újítanom!😀
elgondolás az hogy mindenképp játékra kellene gta4 , maffia2 stb... ezért i5-ös vagy akár i7-es CPU-ra gondoltam de nem tudom hogy 1366-as vagy 1156-os foglalat legyen!:S DDR3 ramokat szeretnék illetve akkor ehez alaplapot akár 1156-os vagy 1366-as!Videókártya mindenképp DX11-es mostani példány! A tápegység meg nem tudom attól függ milyen gépet állítotok össze!😀 egér+billentyűzet+hangfal nem kell a legmodernebb, 1TB HDD-re gondoltam meg egy olcsó egyszerű gépházra! aki tud tanácsot adni annak megköszönném , akár linkekkel hol olcsóbb!
Prrobáld meg valamivel kisseb orajelekenn mint a GLH kártyáé.
60.000FT= táp+RAM+alaplap
Lizard: nem tom hogy mennyit szánnék alaplapra legyen meg a 60000ft kereten belül és DDR3 ramokat támogasson és a procimat(Core 2 Quad Q9400), elég az 1DB VGA foglalat bőven szerintem!
ezek alapján ha tudtok segíteni!!😀 még egyszer köszönöm😀!!!
U.i: persze ha valami nem stimmel vagy más ajánlatotok volna akkor írjátok le mert az eddigiekből is sokat segítettetek!
kösz lizard! akkor az a táp lesz amelyiket javasoltál az elmult napokban de akkor milyen alaplapot vegyek, mert én nem cserélném le a procim nagyon meg vagyok vele elégedve!??
[LINK]
ezt a tápot vedd amúgy szerintem, mer ez még a későbbiekben is kiszolgálna! de simán elviszi a Gigabyte superB 460 is ha szűkösebb a keret!
Alaplapra mennyit szánnál?
Na kialakítottam magamnak egy újítást ha valakinek ideje van értékelheti + adhat tanácsot!
-ami marad az a Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHZ CPU majd később kerül rá egy hűtő amivel húzhatok rajta feljebb!
-ASUS P7P55 LX alaplap
-4 GB / 1600Mhz (2*2 GB KIT2) DDR3(PC3 12800) Kingston, majd idővel + 2GB ha úgy engedi😀
-Gigabyte GTX 460 1GB DDR5 DX11 VGA
-Gigabyte Superb 550W tápegység
aki akar írhat kritikát😀
Én annyit fűznék hozzá, hogy szerintem ne vedd az 550w-os Giga tápot, mivel alig ad le többet mint a 460-as és kb 4000Huf-al többe kerül!
amúgy jó lesz ez a konfig!😀
Na kialakítottam magamnak egy újítást ha valakinek ideje van értékelheti + adhat tanácsot!
-ami marad az a Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHZ CPU majd később kerül rá egy hűtő amivel húzhatok rajta feljebb!
-ASUS P7P55 LX alaplap
-4 GB / 1600Mhz (2*2 GB KIT2) DDR3(PC3 12800) Kingston, majd idővel + 2GB ha úgy engedi😀
aki akar írhat kritikát😀
csak szólok hogy ebbe a lapba nem passzol a Q9400 asod😉
-ASUS P7P55 LX alaplap
aki akar írhat kritikát😀
szeretnék venni egy ház hűtőt, ventilátornak a csatlakozóját hova kell be dugni, illesztenem?
ilyen a házam: Thermaltake V3 Black Edition Midi Tower Black
kép van a gépemnél.
előre is köszönöm a segítséget!
Ha van hozzá átalakító,akkor tápra.(Manapság már elterjedt)
Vagy a SYS_FAN,PWR_FAN,CHA_FAN-ra kötöd rá,ezek 3 tűsek!
oda kell dugni ahova az eredeti ventillátor kábele megy?
csak ott nincsen olyan pont ahova dughatnám a következőt!??
Vagy a SYS_FAN,PWR_FAN,CHA_FAN-ra kötöd rá,ezek 3 tűsek: pontosan hova hogyan, amatő vagyok....?
köszöntem a segítséget.
Ezek az alaplapon megtalálhatóak,csak nézd át szellősebben!
ahova az eredeti csatlakozik amellett nincsen olyan csatlakozó......