Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gabor A pek avatar
Azt nem szabad használni ?
0
0
0
0
winrar avatar
Rapid módot kapcsold ki és úgy mérd le Crystal Disk Mark-al.
0
0
0
0
Bronson avatar
Mérd le mással is! mondjuk crystal discmark
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
A rapid mód lett bekapcsolva azóta "megy" így , előtte reálisabb értékeket kaptam.
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz sztem azok. Én sztem nemigazán lehet megmondani hogy mennyire fogja hosszútávon bírni, lehet gyári hibás és mondjuk bír egy honapot. Meg függ az írás olvasást mértékétől is.
Csaknem hazudik a Samsunghoz készült program 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
Az a dolga hogy bírja. Ha meg nem akkor garancia.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Kérdezném ezek az eredmények hihetők ? nekem soknak tűnik , bírni fogja az ssd hosszú távon ?
https://kepfeltoltes.hu/151107/Ssd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Krissz:Teljesen igazad van én is ezt az elvet vallom! 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Tápra meg alaplapra miért nem fordítanak pénzt az emberek?
Jó kis procikhoz pl, ratyi tápot, vagy alaplapot beraknak. Pedig mindkettő fontos hiába sporolsz ha aztán meg helloszia szép proci, jó proci.
0
0
0
0
winrar avatar
Legalább valami minőségi FSP vagy egyéb tápot.
0
0
0
0
xymano avatar
Egy kínai vacak eddig egy core 2 duoval használltam
Mellette 2gd gt610
4gb ram
320 gb hdd
A házban + 1 nagy venti
A proci hűtö meg valami nagy dög
Ma vesz asszony tápot èn sajna ma dolgozok remèlem tènyleg az a baj majd este kiderül
0
0
0
0
Kehbya avatar
Nem kellene szóval csak furcsán nézek a dolgokra.... de majd majd...
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Kehbya:Na ezen nem is nagyon csodálkozok!😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Nem kellett volna az egeret is tuningolni... 😊
0
0
0
0
Kehbya avatar
Múltkor teszteltem, hogy mit bír a gépem OC alatt, 2x lekapcsolt a tápom.... 1200-as minőségiről beszélünk. 😆

Hamisítványt is a Kínai gyártja.... ördögi körforgás.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Mindegyik kínai amelyik meg nem az, az meg hamisítvány! 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
ha valami kínai gagyi akkor érthető, de ha nem az, akkor attól még nem kéne lekapcsolnia a gépnek. más kérdés mi van mellette...
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Bronson:Egy 300-as táp egy dx 486-osba való! Nem egy xeon proci alá. Csak egy példa meghúztam a procim egy kicsit és az aida64 sebesség teszt alatt volt hogy a proci fogyasztására 220watt-ot mutogatott akkor mit akarsz egy vacak 300-as táppal?Ez persze most nagyon szélsőséges példa volt de szerintem az a proci sem 10 watt-ot eszik.
0
0
0
0
winrar avatar
xymano: Táp pontos típusa?
0
0
0
0
Bronson avatar
milyen az a táp? nem kéne hogy kevés legyen ha normális táp. szóval annyira nem tuti szerintem az...
0
0
0
0
xymano avatar
400 as elèg lenne neki?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Tuti hogy a táp kevés neki!
0
0
0
0
xymano avatar
Hello
Vettem eg alaplapot egy nègymagos intel xeon 5355 procival beszereltem a helyère majd mikor bekapcsolom a gèpet akkor egyből kikapcsol majd újrabe ki be ki folyamatosan ezt csinálja lehet a problèma a 300w as táp? A ramokat videokártyát mindent amit lehetett leszedtem de akkor is? Egy 400 as megoldaná? A lapon mikor bekapcsol a gèp akkor felvillan nègy led ha ez számít valamit.az ellemet is kicserèltem már
0
0
0
0
no avatar
Helló! Melyik a jobb alaplap? msi z97 gamer 3, vagy asus b85m g? i5 4690k-ról lenne szó, és hát olcsón kiakarok jönni, de azt mondják gamer hármat vegyek. 😃
0
0
0
0
no avatar
hát akkor nem tudom hogy tudnám megoldani,hogy műdjön. Na mindegy,azért köszönöm a segítséget 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
A g402 viszont megér annyit simán! 😀
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Piero:az alap ara eleg draga azon az oldalon....egy G402 megerne 10ezerert?
0
0
0
0
Puffin avatar
én akció meg kedvezmény nélkül vettem 22ezerért.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Piero:talan 19-20 ezer ft ba.Roman ron ban meg 245 a 409,9 rol.nagyon nem draga csak nem igazan terveztem egeret venni ameddig nem szereztem ezt a kupont.Esetleg ha valakit erdekel vagy van itt valaki Romaniabol le tudom adni mert tobb hasznalatu.A kod a pcgarage.ro oldalon talalhato osszes logitech termekre ervenyes 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
Én a G502-őt ajánlom! Február óta használom, teljesen megfelel az igényeknek. Elsőre kicsit fura volt, de könnyen megszokható.
Mennyi lenne 40% kedvezménnyel?
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Eger vasarlas elott allok.Van egy -40%os kupnom logiteches cuccokra es a G402 meg G502 kozott gondolkodom...a G502 nagyon megtetszett de meg kedvezmennyel is draga egy kicsit.Azt kerdeznem,hogy mi a velemenyetek errol a 2 egerrol meg amelett a logitechrol.Esetleg mas egeret vegyek inkabb vagy jok ezek?
Legfokepp mobazashoz hasznalnam,1st es 3rd personos jatekokhoz....neha\ ritkan meg egy egy kis shooterhez.
0
0
0
0
Puffin avatar
Ha az IDE-t átállítod ACHI-ra akkor az egyenlő a rendszer újratelepítéssel!
0
0
0
0
no avatar
Na szóval kipróbáltam,hogy a bios-ban átállítottam az ide-t ahci-re. Na de olyankor már nem indult el a gépem. Állandóan valami hibát jelzett. Szerintem nem ismerte fel a hdd-t. Akkor nem is tudok azzal semmit kezdeni,hogy működjön nekem mind az 5 sata?
0
0
0
0
Krissz avatar
Nálamis megy utorrent szépen, win 10 alatt.
0
0
0
0
csuz-li avatar
asus1650: Win10 alatt is kiválóan működik az utorrent. A többi kérdésre meg már válaszoltak...
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Lehet értem akkor a letöltött fájlokat ki lehet törölni , csak az adatokat nem. Utána meg látja hogy ott van amikor újra letölteném és csak vissza fele fog menni.
10 alatt is fut a történet ezek szerint ?
0
0
0
0
danee23 avatar
Alapesetben ha beállítod a letöltési útvonalat, fel kellene hogy ismerje hogy le van töltve, le kellene hogy ellenőrizze hogy minden meg van e és folytatnia kéne. Egyes oldalak csak a futtatási időt nézik. Ha ez a helyzet akár töltheted akár le újból is és akkor is meglesz a szükséges idő.
0
0
0
0
SMGAsusHUN avatar
Ha jól értem akkor te folytatni akarod a seed-et,rendszer frissítés után.

Én úgy csináltam régen, hogy feltettem a klienst beálítom a letöltések helyét és azt a fájlt újra letöltöm és mikor megnyitod a klienssel akkor ellenőrzi és beáll seed-be.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Kérdezném a nagyérdeműt : Ha újra rakom a rendszert ( két merevlemez van a gépemben ) akkor a még seed kötelezett "letöltéseket" utána is tudom futtatni? Tehát ha visszarakom a klienst utána ugyan úgy fog menni a feltöltés? Vagy ez nem így működik és nem is fog menni , terméseztessen csak maga a rendszer lenne legyalulva.
Köszönöm az időt amit nekem áldoztál.

U.I win 10 alatt is müködik az U torrent ?
0
0
0
0
no avatar
az alaplapomon is 5 sata van. De meglesem a biosban,azt amit írtál. Remélem cska valami rosszul van beállítva 😀 ha igazad van,akkor nagyon köszönöm a segítséget
0
0
0
0
reszler112233 avatar
htcevo3d:Ez van a lapod gyártói oldalán a specifikáció legalján:Megjegyzés
*1: A hagyományos IDE működés csak az 1–4-es SATA csatlakozókon támogatott.

Nézd emg a BIOS-ban hogy IDE módra van állítva mert szerintem ez azt sugallja hogy ha nem ACHI módban van hanem IDE-ben akkor csak 4-t kezel az 5 helyett.
0
0
0
0
Krissz avatar
gytomi: Általában van a routereken, Quick Setup, azt futtasd végig.
0
0
0
0
FekaRap avatar
gytomi: be configoltad a routert?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Nekem egy olyan gondom lenne,hogy az alaplapomon van 5sata kimenet. És az lenne a gondom,hogy nekem csak 4-et ismer fel a gép. De még a bios-ban is csak 4-et mutat. Akkor minek van rajta az az ötödik? Csak dísznek? Bármit rákötök,nem ismeri fel. Pedig nagyon kellene az nekem. Valami ötlet?
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok! Következő lenne a problémám: vettem egy routert, de a világért nem tudom bekötni, ugyanis amikor minden kábel a helyén van és bekapcsolom a gépet, nem érzékeli a netet, sárga kis háromszög jelenik meg a hálózat gombon. Valakinek valami ötlet?
0
0
0
0
no avatar
Köszi szépen, kipróbáljuk
0
0
0
0
Subaru avatar
A videóbeállításokba, ott van, hogy ignore limits a felbontás alatt, azt on-ra állítsa és akkor engedni fogja.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Egy isnerősömnek az lenne a problémája, hogy nemrég vett egy combosabb AMD alapú laptopot (Fx), egy 2gb r7 es gpu-val. A probléma: GTA V csak 1GB VRAM-ot ismer fel, és csak 800x600 ba engedi futtatni.
A hardver bírja magát a játékot, csak a VRAM miatt nem enged beállítani semmit.

Legfrissebb driver természetesen.

Ötlet?
0
0
0
0
winrar avatar
Hogy kisebb legyen neki a cpu limit 😆
Amúgy én sem értem.
0
0
0