vukci írta:
Mafia (örök...) Interstate '76 (már megint), Toca3 (ezt meg még csak most néztem meg...😀😉 Pokoli szomszédeok 1-2-3-4 😀
Honnan szedted le a Pokoli szomszédok 2-őt a 3-mat és a 4-et,mert amit próbáltam az hibás volt???!!!!!!! 😞
Egyébként Pes 2010-a magyar féle változatával... Fifa-PES 10 F1 2010 sok van F-1 -es... 😀 ( stb...
dragking írta:
én is játszottam a Sporral de én hamar meg is untam 😆
nm egy izgalmas game szentem
én azt az utolsó fázisik vittem na ott meguntam!
én elvittem a törzsfázisig és ott mondtam h ÚÚÚÚNNNNNCCCCSSSSÍÍÍÍÍÍÍÍ nm tom meguntam mert az alap elgondololás jó de szentem nincs jól megcsinálva v nm tom
Hát most amőbáztam a neten. faterom meg sakkozni szokott rajta.De most ezek vannak fent a gépemen aminek nagy részével szoktam játszani:Unreal Tournament 3,Need For Speed shift,Forged Alliance,GTAIV,SpellForce - Platinum Edition,dirt2,S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky,S.T.A.L.K.E.R. Call of prypiat,Call of Duty Modern Warfare 2 SP,Play SpellForce 2 - Shadow Wars,Command conquer Tiberium Wars,Command&Conquer 3 Kane Wrath,Command & Conquer; Red Alert 3; 3,Mirror's Edge
Mafia (örök...) Interstate '76 (már megint), Toca3 (ezt meg még csak most néztem meg...😀😉 Pokoli szomszédeok 1-2-3-4 😀
Honnan szedted le a Pokoli szomszédok 2-őt a 3-mat és a 4-et,mert amit próbáltam az hibás volt???!!!!!!! 😞
Egyébként Pes 2010-a magyar féle változatával... Fifa-PES 10 F1 2010 sok van F-1 -es... 😀 ( stb...
Pes 2010
Left 4 Dead 2
Assassin's Creed 2
és Dead Space
Colin Mcrae : Dirt 2
CoD 2--5 multi
Metro 2033
AvP😆
én elvittem a törzsfázisig és ott mondtam h ÚÚÚÚNNNNNCCCCSSSSÍÍÍÍÍÍÍÍ nm tom meguntam mert az alap elgondololás jó de szentem nincs jól megcsinálva v nm tom
Split Second
CrimeCraft
hitman blood money
KIAKASZTAVA!természetesen egy kis cheat segítségével😃😜
heló valaki nem tud egy izgalmas játékot mer nem találok semmit
Devil May Cry 3 Special Edition
vagy Devil May Cry 4
Fable The Lost Chapters
COD 6 MULTi
GTA IV Episodes From Liberty City
Starwars Jedi Knight Jedi Academy MULTI
Modern Warfare 2 Multi (CoD 6)
Prince of Persia 2008
Fable: The Lost Chapters (már 8adszor, ezzel készülök a 3-ra,ami jön PC-re is!)
És 3 napja vittem végig a Portalt
Nem unatkozok 😜
most BIA és GTI racing
gta sanandreas (széjjemoddolom 😆😉
starcraft II beta
másik gépen :
cod1-2
gta III
Huncraft
Jelenleg ezekkel felváltva.
Strike Fighters Gold
Red Alert 2