Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SuaXu8kusvA&feature=player_embedded[/url]
nem néztem végig.
egyébként ha kérdezi a busyboxot rakja fel.
1x-ű mint az 1x1.
Letöltöd ezt: [LINK] (nem vírusos)
usb-vel rákötöd a telót a gépre, rákattolsz a rootra és uccu neki
Köszönöm szépen!😀
Letöltöd ezt: [LINK] (nem vírusos)
usb-vel rákötöd a telót a gépre, rákattolsz a rootra és uccu neki
online22: ingyenes lehet persze, feltéve ha van új android írva gyárilag. persze a sebesség az 0 lesz az op. rendszernek + minden hülyeség benne lesz.
Magyarán a gyári androidok a főzőtt romokhoz képest a sebességben a 0-hoz konvergál
angry birds meg azért szokott laggolni, mert amikor a pályát lerakja, akkor minden textúra lebeg. ha lerakja akkor ez minde leeseik, sok a mozgás és ez okozza a laggot.
főzőtt romoknak nagyon nincs meghatározott nevük (najó van de azt az adott ember írja aki törte/írta a romot. és igen általában nagyon sokat szokott gyorsítani a telón, én galaxy mini pl. gyorsabban kapcsol be mint egy s2.
Nekem X10 mini-m van, de nincs most nálam, hogy megnézzem milyen az a főzött rom... gyorsabb a gyárinál, de nekem is néha belaggol az angry birds. Én először is rootolnám a telefont. PÜ-ben küldöm a linket, ahol körülnézhetsz főzött rom után.
Köszi! 😃 háát én még nagyon új vagyok az Android témában.. fogalmam sincs mi az a Rootolás ebben az esetben 😀 de majd utána olvasok 😃
Amúgy nekem nagyon tetszik ez a kis teló, elég gyors. de játékokba hajlamos valamiért laggolni (pl Angry Birds be) ezt meglehetne oldani egy főzött rommal? mert ezen még a gyári van.
sziasztok a samsung galaxyS és a samsung galaxyS plus között mi a különbség ?
Az S-ben 1 gigás proci van, az S Plus-ban 1,4 gigás, illetve az aksi nagyobb a Plus-ban, gyakorlatilag ennyi. Az alapváltozat viszont abban az előnyben van, hogy sokkal több főzött ROM van rá, lévén, hogy régebb óta kint van.
Nekem nem a kinézete nem tetszik az Ace-nek, hanem a TouchWiz, szerintem, nagyon csúnya, és olyan kis alap. Anyám telefonja a galaxy mini-n is az van és nekem nemjön be 2 ap alatt meguntam.
De mégis az lesz, mert 10 000Ft-al olcsóbban tudom venni,és egy Launcher-el sokat kihozok belőle.
Szóval a Vodafone-nél
Mátrix 2 havidíj 4700Ft
Készülék ár: 29990Ft
Hát te tudod. T-nél egy árban van a Defy és az Ace.
De mégis az lesz, mert 10 000Ft-al olcsóbban tudom venni,és egy Launcher-el sokat kihozok belőle.
Szóval a Vodafone-nél
Mátrix 2 havidíj 4700Ft
Készülék ár: 29990Ft
nem rossz telefon, kifejezetten jó szerintem.
Az meg mit számít hogy az iphone-ra hasonlít?
nem mindegy?
Még mindig nem érted? Oké, hogy jó telefon, de ennyi pénzért jobbat is lehet venni... Nem azt magyarázom, hogy maga a telefon szar, hanem hogy ár/érték arányban az egyik legszarabb.
photoshoppolt bizonyítékokat adott a bíróságra (2x is) + a samsung adta az iphonokhoz a képernyőket. legnevetségesebb vád: az s2 ugyanakkor mint az iphone4 + ugyanúgy is néz ki -.-"
samsung- apple perről gondolom hallottál már
Ja, arra gondolsz, hogy az Apple betiltaná az összes Galaxy mobilokat? Akkor már értem.
lehetne mutogatni akkor most az apple-re is h mit csinál....
Miért mit csinál az Apple?
Az meg mit számít hogy az iphone-ra hasonlít?
nem mindegy?
Szóval akkor a Motorola Defy megér +15 000Ft-ot, a Galaxy Ace-l szemben?
Mindenképpen. Nem is értem, hogy mit esznek az egyesek az Ace-en, az egyik legrosszabb ár/érték arányú telefon, mellesleg iPhone copy az egész. 😃
Na addig vondd ezt vissza míg szépen vagyok...😉😎
Ha még nem használtad akkor inkább maradj csendben, amúgy nekem tetszik a külseje, ez a kis minimalista forma...Az iPhone feelingre pedig annyit, hogy nemhiszem, hogy ehhez a teljesen négyzetes formára copy kellett volna. 😂 Ha mondjuk lenne egy jellegzetes formája az iPhone-nak amiről lerína, hogy tényleg iPhone, teszem fel pl. hajlított kijelző vagy mittomén, azt lehetne copy-nak nevezni, mert egyedi...De ez a teljesen négyezetes forma nem. A Samu-nak volt egy elképzelése, és ez lett belőle.😀 Nem hinném, hogy a Samsung-nak ilyen kis copy-kra lenne szüksége..😊😉
Szerintem csak az Ace a copy egyedül, a többi samu nem, erről viszont üvölt, hogy az iPhone-ról másolták, csak nem fanboy szemmel kell nézni. 😉 De álljék itt egy kép is, hogy ne fölöslegesen beszéljek:
Nem tudom elképzelni mi olyan nagy eresztés ebben a telóban, már egyszer a Telenornál megtapiztam de semmi extra nem volt benne.
Nálam a kártyafüggetlen árak számítanak, és az a 60.000 amit így elkérnek érte az több mint nevetséges. Plusz 10k-ért már Nexus S, ugyanennyiért pedig Defy. Egéybként a szolgáltatónál is hasonlóak az árak, pl. a T-nél ugyanannyi a Defy meg az Ace.
hát 70k ért a google nexus s 800x480 super amoled le tud full hd vidit játszani de felvenni nem ami szerintem felesleges is. Bár hdmi je nincs így tvre nem lehet kivinni a képet.
Ha 100k-ért kaptam egy nagyobb komolyabb vékonyabb szebb telefont akkor miért választottam volna 70k-ért a fele annyi ram-al rendelkező 1920x1080 helyett 720x480 videót felvevő 1650 helyett 1500mAh aksival 8MP helyett 5MP-es kamerával és 2 magos proci helyett 1 magos procival ellátott telefont? Volt pénzem és inkább a komolyabb és jobb telefont vettem. Te miért vettél HAF 922-es házat? A konfigod egy Codegenben is elfért volna 5k-ért... 😀
Azt nem tudtam hogy te 100k ért vetted ennyiért nagyon baráti az ára. Azt hittem vagy 150k ért vetted mert amikor én láttam annyiért vesztegették. Ha lenne nekem is nagyobb felesleges pénzösszegem 100kt én is megadnék egy S2 ért
hát 70k ért a google nexus s 800x480 super amoled le tud full hd vidit játszani de felvenni nem ami szerintem felesleges is. Bár hdmi je nincs így tvre nem lehet kivinni a képet.
Ha 100k-ért kaptam egy nagyobb komolyabb vékonyabb szebb telefont akkor miért választottam volna 70k-ért a fele annyi ram-al rendelkező 1920x1080 helyett 720x480 videót felvevő 1650 helyett 1500mAh aksival 8MP helyett 5MP-es kamerával és 2 magos proci helyett 1 magos procival ellátott telefont? Volt pénzem és inkább a komolyabb és jobb telefont vettem. Te miért vettél HAF 922-es házat? A konfigod egy Codegenben is elfért volna 5k-ért... 😀
Mindenki csak addig mondja, hogy értelmetlen a drága mobil, míg nem használta. Aztán rájön, hogy rengetegszer megkönnyíti az ember életét ha egy ilyen csúcsszuper cucc fityeg a zsebében, addig viszont kár magyarázni mert úgysem hiszik el. 😀
Nem arról van szó, hogy értelmetlen a drága mobil, hanem hogy 130 ezret nem ér meg! Nem arról van szó, hogy a telefon szar.. Szerintem iszonyatosan túl vannak árazva ezek a telefonok. Amúgy 70k körül szerintem jó választás lehet az LG optimus black vagy kicsivel drágábban optimus 2x
Kinek mi-mennyit ér meg, más meg gépre ad ki 3 kilót pedig ugyanúgy sz@rt sem ér 2 év múlva mint a százezres gép. Amúgy 70-ért már telefont is kapni nem csak LG-t. 😃
Mér mi bajod az LG-vel? 😀
és teló szinten jó a kamerája, és sokmindent tud.
Mindenképpen. Nem is értem, hogy mit esznek az egyesek az Ace-en, az egyik legrosszabb ár/érték arányú telefon, mellesleg iPhone copy az egész. 😃
Na addig vondd ezt vissza míg szépen vagyok...😉😎
Ha még nem használtad akkor inkább maradj csendben, amúgy nekem tetszik a külseje, ez a kis minimalista forma...Az iPhone feelingre pedig annyit, hogy nemhiszem, hogy ehhez a teljesen négyzetes formára copy kellett volna. 😂 Ha mondjuk lenne egy jellegzetes formája az iPhone-nak amiről lerína, hogy tényleg iPhone, teszem fel pl. hajlított kijelző vagy mittomén, azt lehetne copy-nak nevezni, mert egyedi...De ez a teljesen négyezetes forma nem. A Samu-nak volt egy elképzelése, és ez lett belőle.😀 Nem hinném, hogy a Samsung-nak ilyen kis copy-kra lenne szüksége..😊😉
Mindenki csak addig mondja, hogy értelmetlen a drága mobil, míg nem használta. Aztán rájön, hogy rengetegszer megkönnyíti az ember életét ha egy ilyen csúcsszuper cucc fityeg a zsebében, addig viszont kár magyarázni mert úgysem hiszik el. 😀
Nem arról van szó, hogy értelmetlen a drága mobil, hanem hogy 130 ezret nem ér meg! Nem arról van szó, hogy a telefon szar.. Szerintem iszonyatosan túl vannak árazva ezek a telefonok. Amúgy 70k körül szerintem jó választás lehet az LG optimus black vagy kicsivel drágábban optimus 2x
Kinek mi-mennyit ér meg, más meg gépre ad ki 3 kilót pedig ugyanúgy sz@rt sem ér 2 év múlva mint a százezres gép. Amúgy 70-ért már telefont is kapni nem csak LG-t. 😃
A hetvenezres Nexus S-nek S-LCD kijelzője van, nem Super Amoled...
Hát ott vannak az olcsóbb htc-k vagy samsungok azok is jó minőségűek nem lassúak és azért már 70k körül hozzájuk lehet jutni és kb mindent tudnak mint egy S2 csak lassabbak meg pár dologban elmaradottak pl kamera
Konkrétan melyiken van 70k-ért 800x480-as 4,3" Super AMOLED kijelző melyik tud 1080p-s videókat rögzíteni és ebben a felbontásban MKV-t lejátszani és melyiket lehet HDMI-n keresztül TV-re kötni és FullHD-s médialejátszónak használni? A hálószobába pl nem kellett médialejátszót vennem hanem a telefont használom erre célra. Rendszeresen nézek filmeket telefonon és nem hátrány a nagy tűéles kijelző sem, . Mindig is ez volt a minőséget meg kell fizetni, a 70k és a 150k-s telefon nem egy kategória nem véletlenül van köztük az árkülönbség. 😀
szerintem hülyeség egy telefonért ennyit kidani sok embertől hallotam hogy megbánta hogy sokat kiadott a telóért mert gyakorlatilag egy fele annyiba kerülő is nem sokkal rosszabb viszont 1-2 évig jó és akkor megint vehet egyet ami a mostani csúcsmodellt keresztülhugyozza
2 évente egyszer veszek telefont és minden napos használatban van nálam céges csomagom van és fontos hogy ne egy megbízhatatlan vackot vegyek, nem diák vagyok aki arra használja a telefont hogy felhívja anyut vagy a haverokat ha unatkozik, a ZTE Blade-et naponta töltögettem így az két hét használat után kiesett és nekem gagyi is volt a telefon külseje és anyaghasználata. Sajnos a minőséget meg kell fizetni ez itt is így van cserébe 2 évig biztosan kiszolgál. Mutass egy telefont ami fele ennyiért nem sokkal rosszabb... 😀 Diákként nekem sem volt hiper-szuper telefonom mert nem volt rá szükségem de mivel most minden funkcióját kihasználom a telefonnak így beruháztam rá. Ez a telefon megéri az árát! 😀
Én most állok vásárlás előtt. A régi "veterán" Nokia 3410i-t lecserélem. Eddig nekem tökéletes volt, mivel zenehallgatásra ott van az MP4 és fényképezésre a camera. Viszont most összejött egy jó összeg amiből tudok venni egy új telóót. Nézegettem a t-mobile-nál a telefonokat és engem a Samsung S5830 Galaxy Ace fogott meg. Viszont lehetséges ho gy jövő hónapig gyűjtögetek és veszek egy Samsung Galaxy S II I9100. De ez még elválik.
Gyűjts! Én nem bántam meg hogy megvettem a Galaxy S2-őt de mióta megvettem 1.5x nőtt az ára a T-nél, én még 100k-ért vettem most már 150k az ára 2 év előfizetéssel nincs most a legjobb áron... Függetlenül lehet hogy olcsóbban megkapod!
Ilyen topic sztem nincs azért ide írom 😃
Van egy Nokia E51-em és nem tudtok valami olyan programot amivel lehet tuningolni a processzorát?
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok.
Mi a véleményetek a Sony Ericsson új telefonjáról, az Xperia Miniről (nem a qwerty gombos, hanem a szimpla érintőképernyős)?
Ha nem zavar, hogy olyan apró akkor nem rossz választás.
Azért annyira nem olyan pici, úgy tudom hogy 3"-os a kijelzője, míg az x10 mini-nek csak 2.55"-ös volt.
Sziasztok.
Mi a véleményetek a Sony Ericsson új telefonjáról, az Xperia Miniről (nem a qwerty gombos, hanem a szimpla érintőképernyős)?
Ha nem zavar, hogy olyan apró akkor nem rossz választás.
Bár most találtam a Vodafon-nál
Galaxy Ace Vodafone Matrix 2,
-Készülékár: 29 990 Ft, Havidíj: 4700 Ft
-150 percre és SMS-re felhasználható egység
-500MB leforgalmazható adatmennyiség
-24hónap tarifahűség
A Motorola Defy ugyan ezzel 40 000Ft.
Ennyiért is jobban megéri a Defy.
Procinál meg nem a MHz-t kell nézni, mert:
1. a Defy nem 800 hanem 850, úgy, hogy 1 gigáról van butítva (a maradék 150 főzött rommal előhozható)
2. csipkebokor vessző
3. az Ace procija egy elavult régi sz@ar, ami 800-ra fel van húzva (ugyanez van az X8-ban is csak 600-on, annyi a gyárija).
A Defy-ban egyébként is erősebb grafikus gyorsító van. Ja és a Gorilla Glass onnan se hiányzik. A néhai akadás meg belefér, a droid már csak ilyen (a Galaxym is képes rá). Azt se feledjük, hogy a Defy az Ace-hez képest 3x annyi pixelt jelenít meg a képernyőn.
Galaxy Ace Vodafone Matrix 2,
-Készülékár: 29 990 Ft, Havidíj: 4700 Ft
-150 percre és SMS-re felhasználható egység
-500MB leforgalmazható adatmennyiség
-24hónap tarifahűség
A Motorola Defy ugyan ezzel 40 000Ft.