Processzor
Processzor adok-veszek-cserélek téma
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nekem edig ezekmentek
nfs run-high
dead island-high
call of juarez cartel-high
crysis 2 high/maximum
saints row 3 medium
gta 4 medium
talan a gta 4 meg a sr 3 ami csak meden megy
Egyéni szocprob, hogy ki hol milyet és kitől vesz.
Intel Core i7-2600K prockó eladó
- 3.4GHz
- 3.8GHz Max Turbo Frequency
- 4 mag + 4 HT szál
- 8MB Intel Smart Cache
- Intel HD Graphics 3000
- 32 nm
- 95W TDP
- LGA1155
- hűtő nélkül, csak a proci
- használt, hibátlan, 3 nap garit tudok adni.
Ára: 60.995ft
Akit érdekel az pü-ben jelezzen, mert azt hamarabb észre veszem.
3 nap garancia?😆DDD Hát az nagyon kevés.😕
Akkor vegyél boltban 80-ért garival, mert megérdemled...mivel nem vagy tisztában ezek szerint azzal, hogy a proci az egyik vagy talán az egyetlen olyan periféria a gépben, amit, ha csak nem baltáztál szét, vagy nem feszeltél halottra, akkor minden aggodalom nélkül megveheted, mert a legstrapabíróbb rész.
Ám...kapsz 3 nap garit, tesztelsz ezerrel, ki sem kapcsolod 3 napig, a proci szépen duruzsol...ha neked ez nem ér meg 20k spórt, akkor nem tudok mit mondani.
😆DDDD Nyugalom, nem kell idegeskedni. hardverapro-n 58-63k-ért mennek ugyanilyen procik 2-3 év garanciával.
Ám lehet jobb lenne befejezni az offolást.😲😕
...
..
.
szerintem nem cseréli mert nagyobbat akar azért adja el nem kisebre cserélni 😀 szerintem
Ez nagyon fájt 😃
Athlon 2 es AMD procik melegednek így nem a Dragon 2 es Procik ami neked van 😃
- 3.4GHz
- 4 mag + 4 HT szál
- 8MB Intel Smart Cache
- Intel HD Graphics 3000
- 32 nm
- 95W TDP
- LGA1155
Akkor vegyél boltban 80-ért garival, mert megérdemled...mivel nem vagy tisztában ezek szerint azzal, hogy a proci az egyik vagy talán az egyetlen olyan periféria a gépben, amit, ha csak nem baltáztál szét, vagy nem feszeltél halottra, akkor minden aggodalom nélkül megveheted, mert a legstrapabíróbb rész.
Ám...kapsz 3 nap garit, tesztelsz ezerrel, ki sem kapcsolod 3 napig, a proci szépen duruzsol...ha neked ez nem ér meg 20k spórt, akkor nem tudok mit mondani.
- 3.4GHz
- 4 mag + 4 HT szál
- 8MB Intel Smart Cache
- Intel HD Graphics 3000
- 32 nm
- 95W TDP
- LGA1155
- 3.4GHz
- 4 mag + 4 HT szál
- 8MB Intel Smart Cache
- Intel HD Graphics 3000
- 32 nm
- 95W TDP
- LGA1155
csere miatt adnám el! AM3 Phenom II 955 black edition procimat box-os(hűtővel együtt) elvileg még garancia is van rá, irány ár 30.000FT hibátlan 100%-os a kondíciója.
Eladó egy AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition processzor sürgősen csere miatt!!! Ára 15.000.-
Szia! Csere esetleg érdekel??? Adnék érte egy 3800+ dualos procit és egy Geforce 7300Gt videókarit!!!!
Intem Pentium Dual Core E6600 vagy 5800 at keresek
Intel Pentium D 820 at tudok adni ráfizetéssel vagy siman készpénz!
Cooler Master Hyper 412S (RR-H412-13FK-R1)
+ Eladó Athlon II X2 245 2.9Ghz (3.3Ghz alapfeszen) + gyári hűtő
9000Ft és vállalom a postát vagy személyesen átvehető Szegeden és vonzáskörzetében 😀
Üdv
Helló
Van egy kis problémám, melegszik a gépem. Először raktam bele még 3 ventillátort, azzal jó lett, aztán nagyobb játékok közben elkezdett sípolni a speaker, azt mondták kevés a hűtőzsírom raktam alá egy ideig megint jó lett. Most nem is szól a speaker hanem pl futtatom a lemezkarbantartót és pár perc után kikapcsol..... a Hőfok már fel lett nyomva maximumra asszem 80 valahány fokra. Nyáron semmi gond nem volt a melegedéssel télen meg ezt csinálja. Érdekes 😃 Valami ötlet valakinek?
ötlet van régi nagyon a géped...meg Amd eleve melegszik,de a rosz hütő érintkezés is lehet a gond vagy lassan cpu halál ami a legkisebb esélyes..rosz progi jelző hüfokra stbi okok
Van egy kis problémám, melegszik a gépem. Először raktam bele még 3 ventillátort, azzal jó lett, aztán nagyobb játékok közben elkezdett sípolni a speaker, azt mondták kevés a hűtőzsírom raktam alá egy ideig megint jó lett. Most nem is szól a speaker hanem pl futtatom a lemezkarbantartót és pár perc után kikapcsol..... a Hőfok már fel lett nyomva maximumra asszem 80 valahány fokra. Nyáron semmi gond nem volt a melegedéssel télen meg ezt csinálja. Érdekes 😃 Valami ötlet valakinek?
-2.4 GHz
533 FSB
512 cache
Ajánlatokat PM-ben 😆
Eddig világos. Te megbízol benne, de miért tenné bárki más is? Nekem vásárló részről vannak rossz tapasztalataim. A Pay Pal sztem még csak le se nyomozható, nem véletlenül részesítik előnyben a feketén működő seed szerverek például, gyakran jobb csomagokkal díjazva. Részemről óvva intek mindenkit az előre utalástól, sose tegyétek ha csak nem ismeritek az illetőt és a lakcímét.
Valamint moderátorként fogalmazhatnál diszkrétebben.
Aki mer az nyer 😃 én is már utaltam előre igaz nem 40 ezret , hanem 27ezret 😃 de én akinek küldtem meg is kaptam 😀 persze top 10 be volt a neten , a megbízhatók között 😀
Eladó egy:
Intel Core 2 Duo E7400 2.8 GHz
Ár: 14-15.000.-
Pm-ben lehet érdeklődni!
Valamint moderátorként fogalmazhatnál diszkrétebben.
Valamint nem takony kölyök, akinek ez a legfőbb pénzkereseti formája...
Sziasztok!
Kifogastalanul mukodo, jo allapotu, csak ugye az i7-esemre mar lecserelt, igy nem hasznalt az Intel Core2Quad 9550-esem. 40 ezert Ft. Barati ar szerintem. Igen, LGA775-os foglalat jo neki.
Tehat olyanoknak ajanlanam, akik anno vettek pl. egy gyengebb Intel core2Duo procit es most nem akarjak az egesz konfigot lecserelni, mert nincsen ra eleg penz pl. Ez egy nagyon eros 4 magos proci a sajat genereciojaban. 😉
Ami viszont fontos, hogy Pay Pal-on kell fizetni erte elore. Sajnos volt mar rossz tapasztaltom, ezert mukodne csak igy a dolog.
AMD Phenom II X2 545 processzor eladó
Eladva!
hedzsooo: nagyon jó proci de 50000-ért már új i5 2500K-s procit lehet venni.nem beleszólni akarok de szerintem használtan 30000 ft körül van a reális árra.bár tudom minden annyit ér amennyit adnak érte! 😉
LG775-os foglalatba nem teszed bele a 2500k-t, mert nem lehet.
Amugy persze jo proci a 2500k, csak ahhoz uj alaplap, RAM is kell. Azoknak ajanlom a procim, aki kivalo teljesitmenyt szeretne a regi konfigjaval.
Majd megnezem ujbol az arakat, eddig 40 realisnak tunt, de ellenorzom majd, THX! 😉 😀
Eladóvá vált P4 es celeron procim 2.8ghz + gyári hűtő
nem volt húzva
Ár: 5000 (alkuképes)
Érdeklődni PM-ben
Posta megoldható vevő állja !
Üdv! Eladó egy amd athlon x2 250 3Ghz
Hali, megvan még a proc? AM2+ foglalat ugye? Mennyibe kerül?
Az athlon X2 II az AM3
Üdv! Eladó egy amd athlon x2 250 3Ghz
Hali, megvan még a proc? AM2+ foglalat ugyi? Mennyibe kerül?
Kifogastalanul mukodo, jo allapotu, csak ugye az i7-esemre mar lecserelt, igy nem hasznalt az Intel Core2Quad 9550-esem. 40 ezert Ft. Barati ar szerintem. Igen, LGA775-os foglalat jo neki.
Tehat olyanoknak ajanlanam, akik anno vettek pl. egy gyengebb Intel core2Duo procit es most nem akarjak az egesz konfigot lecserelni, mert nincsen ra eleg penz pl. Ez egy nagyon eros 4 magos proci a sajat genereciojaban. 😉
Ami viszont fontos, hogy Pay Pal-on kell fizetni erte elore. Sajnos volt mar rossz tapasztaltom, ezert mukodne csak igy a dolog.
[LINK]
9300ft
max 18k ért
Debrecenben vagy környékén!
lehetőleg minnél újabb(pentium dual, celeron dual, core2duo, dual core.)
PÜ-ben jelezd!
köszi!
INTEL Core 2 Dou E8400 Processzor eladó!
Ár: 22.000Ft
Írj levelet, ha érdekel!
Sziasztok! Keresek: Intel P4 S478 processzort min: 2.6GHz, 512k vagy 1M L2 Cache-vel/533-800Mhz FSB. Köszi.
Szia!
Nekem van egy 2,4 GHz 512k procim, ha érdekel vagy kérdésed van írj nyugodtan!
Sziasztok! Keresek: Intel P4 S478 processzort min: 2.6GHz, 512k vagy 1M L2 Cache-vel/533-800Mhz FSB. Köszi.
2.26 GHz-s kevés?
(256K Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) . Érdeklődni : davidvarga10@freemail.hu
Vagy írjatok PÜt, ha esetleg valakinek van, vagy emailt (mail@x-gamer.hu)
Habár még nem komoly, egyelőre csak érdeklődés szinten 😀
Előre is köszönöm minden Gépigényesnek! 😃