Már miért ne lenne? Igencsak öreg már az az i5. Legjobb lenne ha egy újabb i5-re frissítenél! De ha nincs rá keret, akkor fx8xxx széria! Lényegében majdnem csak egy új i5 árából kijönne egy fx 8300+lap... szóval kb 55 ezerből kijönne a platform váltás. Jobban teljesítene összességében mint az az i5...
Sziasztok! Van egy ASUS Radeon R9 280x DirectCU II Top 3GB 384bit GDDR5 videó kártyám és szerintetek jó döntés lenne váltani AMD procira? Jelenleg egy Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750@ 2.66GHz 4 magos van benne . Illetve mekkora proci kellene hogy a mostani játékokat simán bírja? Köszönöm a segítséget !
Úgy is kevés volna, ha csak az egyik monitorom menne a játék? A jelenlegi 22-es mellé tervezek egy 24-es monitort. A 24-esen futnának a fő dolgok (munka/PS/játék), a másikon meg max a Chrome.
Bronson: Már amennyi maradt belőle az idők alatt 😃
Na mindegy is, akkor lehet marad a GTX960. Viiiiszont, mennyire akadna meg, mennyire csappanna meg az fps mutató, ha rá lenne kötve még egy fHD monitor? (egyre nagyobb szükség van rá munka közben is..)
r9 380 akkor már inkább! tudom hogy a 4gb ram vonzóbb, de nem lennél vele előrébb... amúgy hűtőd nem tudom mennyire hatékony, egy 3,8-3,9ghz tuning kéne alaphangon hogy menjen azzal a procival...
sszemtelen : mennyit szánnál rá? a proci egy közepes vga alá még ma is elég fullhd mellett! ez az amd mellé amd-t városi legenda, egy a megannyi hülye mítosz közül...
sszemtelen: Eről még halottam én is annyira fiatal én sem vagyok. 😀 Egyébként AMD VGAnak jobb az ár érték aránya! Állítólag sz@r driverek vannak AMD-re bár én ebben sosem részesültem mindig jól működött nálam az AMD VGA-m. Az NV drágább de több rá a támogatás.
arra a kérdésre hogy: "Mennyire "illik" még AMD procihoz AMD alapú VGA-t venni?" teljesen mindegy hogy mit veszel mi mellé! Csak az a lényeg hogy a proci ne legyen sokkal gyengébb a VGA-nál és fordítva!
Szerintem egy HD 6850/7770 vagy GTX 650/460 mellett már egész jól el lehet játszadozni. Nekem Q8200 és HD 6850-nel vannak játékok ahol elég nagy CPU Limitem van...
Én nem igazán vagyok híve annak hogy egy átalakított Xeon procit tegyek egy 775-s foglalatú gépbe.Tudom lehetséges, de az csak tákolás szerintem.Másrészt a Xeon szerver proci.Jó ugyanzt tudó Xeon proci is van mint a 9550-, de azért a 9550-nt csak beleteszed és megy.
Sziasztok 😃
Azt kérdezném hogy 1366x768-as felbontásra mit ajánlotok? Processzor kellene (775-ös foglalatba) és videókártya. 4gb RAM mellé lenne és szeretnék belenézni újabb játékokba is 😃
Valami konkrét ajánlat? 😀
Nekem olyan kérdésem lenne, hogyha teszek a gépembe 4gb 1600 MHz DDR3 as ramot akkor az csak 1333MHz fog üzemelni a már benne lévő ramok miatt? (Kingston 2GB 1333MHz DDR3+Corsair 2GB DDR3 1333MHz) Előre is köszönöm a választ! 😃
Ma hazaérek, elindítom gépet, megy kb. 10 percet, majd Windows kiírja hogy "Leállítás". Hm... örülök neki... Következő bekapcsolásnál csak annyit veszek észre, hogy ventik felpörögnek, kb megy 5 mp-ig a gép, majd utánna leáll, s ez azóta is ilyen.
Valakinek erre ötlet? Hozzá sem nyúltam közben a géphez, szóval nemértem mi lehet a baja. Alaplapon zöld led világít. Egyébként én a táp-ra gyanakszom, de gondoltam azért megkérdezem. Aki tudna segíteni előre is kössz.
RedWolf0019
Ha laptopodról van szó akkor kapcsold be rajta a Wifit.és látni is fogja a közelben lévő routereket.Azért írtam többes számban mert ha a szomszédjaidban is van wifis router lehet arra is fel tudsz csatlakozni, már ha nincs jelszóval védve.
Na mindegy is, akkor lehet marad a GTX960. Viiiiszont, mennyire akadna meg, mennyire csappanna meg az fps mutató, ha rá lenne kötve még egy fHD monitor? (egyre nagyobb szükség van rá munka közben is..)
De ha manapság már nincs ilyen korlát, akkor még jobb, talán nVidia közt találni jobb ár/érték arányút az AMD-hez viszonyítva. 😀
Mennyire "illik" még AMD procihoz AMD alapú VGA-t venni? Mekkora lenne a hátrány, ha 965-ös Phenom mellé egy combosabb nVidia kártya kerülne? 😀
Köszönöm a választ. Szerinted ezért érdemes lenne a mostani két Ramomat is lecserélni vagy a ez a MHz veszteség nem számít annyira sokat?
Egy ilyet vegyél.A lapod adatai szerint viszi a Q9550-nt:[LINK]
Azt kérdezném hogy 1366x768-as felbontásra mit ajánlotok? Processzor kellene (775-ös foglalatba) és videókártya. 4gb RAM mellé lenne és szeretnék belenézni újabb játékokba is 😃
Valami konkrét ajánlat? 😀
Két alaplap közül melyik lenne jobb?
MSI H81M-P33 vagy ASUS H81M-K
Pentium G3258-as procihoz kellene, húzni is szeretném majd.
Következő lenne a problémám:
Ma hazaérek, elindítom gépet, megy kb. 10 percet, majd Windows kiírja hogy "Leállítás". Hm... örülök neki... Következő bekapcsolásnál csak annyit veszek észre, hogy ventik felpörögnek, kb megy 5 mp-ig a gép, majd utánna leáll, s ez azóta is ilyen.
Valakinek erre ötlet? Hozzá sem nyúltam közben a géphez, szóval nemértem mi lehet a baja. Alaplapon zöld led világít. Egyébként én a táp-ra gyanakszom, de gondoltam azért megkérdezem. Aki tudna segíteni előre is kössz.
Pc-vel is lehet wifi jelet fogni.Legegyszerűbb egy USB-s vevőt betenni és már megy is:[LINK]
Vagy PCI sínbe is lehet tenni csak azt nem mozgathatod:[LINK]
Ha laptopodról van szó akkor kapcsold be rajta a Wifit.és látni is fogja a közelben lévő routereket.Azért írtam többes számban mert ha a szomszédjaidban is van wifis router lehet arra is fel tudsz csatlakozni, már ha nincs jelszóval védve.