Gondoltam, hogy a gyengébb órajelek nagyobb hatással lesznek s elnyomják a mennyiséget 😃 Köszönöm a megerősítést 😀 Haverom ramjai, Ő most vett 2x4 GB-t Ez meg felesleg neki. EGyenlőre FX 6100 szeretném leváltani előbb 😃
Van 2x4 GB 1600 DDR3 kit ramom dualban gépben. Ha raknék mellé + 2x2 GB 1333Mhz ramokat Asus M5A97 R2.0 alaplap. Összteljesítmény erősödne vagy lejebb esne nem egyforma ramok miatt?
zsoltdeak17: Ha szaga van és nem azért, mert koszos, akkor cseréld le nagyon gyorsan, mert ha elszáll viheti az alaplapot is, meg bármit, ami az alaplapban volt. Persze z függ a táptól, meg az alaplaptól is, de kockáztatni nincs értelme.
Sziasztok! Ma hazajöttem és bekapcsoltam a gépet. El is indult rendesen mint mindig de figyelmes lettem a gépházból kiáradó szagra... Úgy tűnik' hogy a tápból jön ez a szag. Szerintetek hamarosan beadja a derekát? 😕
Zoli73: Én azt szoktam csinálni, hogy FireShot-al lefotózom az egész weboldalt és annak a képét küldöm el.
Például: [LINK] Csak kattints a képre és kinagyítja.
hát a legegyszerűbb amit ajánlani tudok : chrome bővítményt telepítesz : full page screen capture a neve. ez lekapja egészben az összerakott képet, és ennyi... vagy ott van az az opció is az oldalon hogy email-ben elküldöd...
Srácok! Egy kérdés! A pcx-en a gépösszerakónál össze állítottam egy gépet hogyan tudom azt valakinek elküldeni? Mert ha a linket küldöm el akkor megkapja az üres gépösszeállító oldalt. 😕
Énis BIOS ra tippelek (Disabled - Integrated Audio)
Esetleg egy hibás telepítés is lehet, a gond.
Tehát, 1.bios 2.xp reinstall, lehető legfrissebb gyári oldalas driverek
Sziasztok 😀 a rég laptopomon újra raktam az XP-t,és felraktam a driverek töbségét,de nem tudom felrakni a hangkártya drivert,mert azt írja nem található az eszköz. Így nincs hang a laptopon :/
Az a gondom,hogy a windows 8,1nél mikor kérte,hogy parciáljam az 1 terrát el is osztottam (300-700GB) de csak a 300GB jelenik meg(C😀 ,de a (D😀 az már a lemezmeghajtó,s és a 700GB sehol sincs
Még 1k-ba se kerül, de mégis jó.Kb 3 éve van ilyenem és semmi gondja nincs.Előtte fél évente újat vettem mert mindig levált róla a szövet és úgy már az alatta lévő szivacsszerű valamin nem ment az egér rendesen.Nem túl nagy, de nekem elég.[LINK]
Sziasztok! Lenne egy kérdésem,ugyebár az r7 360 oc-nak elvileg 1200 6500mhz az órajele és nekem 1200 1650mhz mi lehet a probléma? és,hogy a cs:go lowon megy 90-110fps-el
Sziasztok,egy kérdésem lenne előbb újra indult a gépem és kék halált vagy mit dobott ki,esetleg valaki nem találkozott ilyennel? Hogy mitől van ez,mi a gond?
Itt a kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/151128/002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valami olyasmit hallottam nem mindegy milyen sorrendben vannak ilyenkor a ramok. kollégám küzdött hasonló gondokkal, de sokat tökölt velük mire megtalálta a helyes sorrendet, nem tudom mennyire egyedi probléma lehet ez 😕
Hello mindenki
Az lenne a kérdésem. hogyha 2gb ddr2 1066 os ram mellé beteszek 2gb ddr2 800 as ramot akkor kék halált kapok külön külön mennek ram teszten is mindkettő jó ha a 800 as mellé másik 800 ast teszek akkor az is jó egyik 800 as kingmax mási samsunk a 1066 kingmax
na szóval nem lehetne ezeket eggyütt használni valahogyan? ahogy terhelést kapnak a ramok pl gta 5 5-10 perc kék halál
valamit lehet ezzel tenni?
skacok több helyen is olvasgattam a múlt héten hogy az egyik Intel procira az van rábiggyesztve hogy Costa Rica a másikra Malaysia. Van különbség esetleg valamiben a kettő között vagy csak azért van az rányomva mert ott készült?
Nekem ratyi gépen Fullon 140FPS el megy.
Driverek fennvannak?
Esetleg rakd újra a winfosst meg a legfrissebb drivereket, főleg legfrissebb VGA drivert.
Sziasztok 😀 Vettem egy ilyen laptopot [LINK]
de az a nagy problémám,hogy akad rajta a Leauge of Legends(körülbelül 2-10 fps) ami azért kicsitt vicc ,mert aki ismeri tudja,hogy nincs egy nagy gépigénye(ráadásul ha a leg low-abb belállításra rakom akkor is ugyanannyi,mint full HD-ba maxon)
Milifhunter: Én egy rövid ideig i5 760-at használtam. Utána cseréltem fx 8350-re. Lappal együtt ez úgy 50+20e Ft költséget jelent. Ezt a procit most egy r9-270 es VGA-val használom, de kipróbáltam egy kölcsön r9 290-el is, így biztosan állíthatom, hogy a 280x-es kártya mellett is jól teljesítene. Jelenleg minden játékban a VGA a szűk keresztmetszet nálam és még a 290 mellet sem volt CPU limitem FHD felbontáson; igaz, azzal nem játszottam sokat, csak feltettem egy-két játékot, elindítottam, megnéztem egy-két percen keresztül, hogy hogyan teljesít és ennyi.
Mivel mára minden játék kihasználja a 8 szálat, így ebből a szempontból inkább előrelépés, mint az újabb i5.
Van 2x4 GB 1600 DDR3 kit ramom dualban gépben. Ha raknék mellé + 2x2 GB 1333Mhz ramokat Asus M5A97 R2.0 alaplap. Összteljesítmény erősödne vagy lejebb esne nem egyforma ramok miatt?
Például: [LINK] Csak kattints a képre és kinagyítja.
Ok köszi! 😀
Esetleg egy hibás telepítés is lehet, a gond.
Tehát, 1.bios 2.xp reinstall, lehető legfrissebb gyári oldalas driverek
Egy segítőkész embert keresnék! 😀
Megtudná valaki mondani nekem hogy...
i5 2400 3.1ghz
8GB ram
ASUS GeForce GTX 960 OC STRIX
ezekhez: Chiftec 450w-os táp elég-e neki?😀
Rakj alá egy papírlapot, akkor már remélhetőleg nem csinálja.
Itt a kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/151128/002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az lenne a kérdésem. hogyha 2gb ddr2 1066 os ram mellé beteszek 2gb ddr2 800 as ramot akkor kék halált kapok külön külön mennek ram teszten is mindkettő jó ha a 800 as mellé másik 800 ast teszek akkor az is jó egyik 800 as kingmax mási samsunk a 1066 kingmax
na szóval nem lehetne ezeket eggyütt használni valahogyan? ahogy terhelést kapnak a ramok pl gta 5 5-10 perc kék halál
valamit lehet ezzel tenni?
Driverek fennvannak?
Esetleg rakd újra a winfosst meg a legfrissebb drivereket, főleg legfrissebb VGA drivert.
de az a nagy problémám,hogy akad rajta a Leauge of Legends(körülbelül 2-10 fps) ami azért kicsitt vicc ,mert aki ismeri tudja,hogy nincs egy nagy gépigénye(ráadásul ha a leg low-abb belállításra rakom akkor is ugyanannyi,mint full HD-ba maxon)
Mivel mára minden játék kihasználja a 8 szálat, így ebből a szempontból inkább előrelépés, mint az újabb i5.
[url]http://www.legionhardware.com/articles_pages/intel_core_i5_750_overclocking_guide,1.html[/url]