Hoppá nem csalunk, egy alapórajeles fx-ről van szó a témában nem tunningos 200 wattos étvágyúról.... Ez a egyik a másik meg hogy ebbe a gameplay videóban vidéken játszik a srác ott meg egyértelmű hogy nem igazán rágja processzort a játék! A városba van a nagy terhelés. Ez a videó 2 részből is csalás a tunning miatt a másik meg hogy nem is megy a városba 😃 szép próbálkozás de most lássuk mit bír a igazi 😃
3:20-tól jön a High settings mód érdekes módon nem igazán megy 40 felé.
rambustibi: ahogy a képeket néztem a haverja gépéről valami régi faja 760g chipset mellet van neki az fx ami kapott fx támogatást és sztem az fogja vissza.
carl18 Nekem is limites volt a gtx 660 ti a híres haswell i3 mellet szóval én hiszek neked valamilyen szinten és én is cr3,gta5 meg ac unity alatt is előfordult.Ezért váltotta a procit most hogy gtx 960 lett mer ez alá már még jobban kevés volt.
Legalább megprobáltad húzni azt az fx et ? Szép kis teljesítmény hozható ki belőlük.( sőt arra valóak ,hogy húzd)
rambustibi: Bár tényleg..fx nél ezek fontos dolgok 😜 abszolút lehet ,hogy throttlingolt a cpu
NA jó nekem erre nincs időm. Azokkal a játékokkal amiket én próbáltam Limites volt a FX 6300.
GTA 5 is megfogta na meg a Crysis 3 és a GTA 4 is . Erről ennyi nem tehetek róla 😃
Attól függ kinek mennyi a játszható ha 30 a cél fps akkor biztos jó de akinek kell a 50-60 fps az már más 😃 Én nekem ez már fárasztó van jobb dolgom is mint itt azokat meggyőzni hogy képes voltam FX 6300-at könnyedén processzor limitba rakni. Én sokszor szeretek tesztelni, voltam emlékeim mire volt képes az E5450 a crysis 3 cpu gyilkos pályán mediumba... Na ugyan ott a FX 6300 mediumba nem szerepelt jobban ugyan úgy 30 környékén volt. Ezért írtam egy E5450-Q9650 szint.
Úgy rémlik annyi eszem még szerencsére van hogy tudom hogy egy i5 kenterbe ver egy FX-et, és hogy egy kártyának nem a vram adja az erősséget, viszont akármit is írsz hogy min, kinek, hol, hogyan, hogy fut, összességébe tuti magasabb beállításokon tudta haverod azon a konfigon nyomni amije volt, mint te.
Mert az ismerősöm az i5-ével és egy erősebb 1gb-os kártyával mint a tied, letöltötte majd 5perc után letörölte mondván hogy számára ez így évezhetetlen, a másik meg fx6300+7870 kombóval vígan nyomja high beállításon, és egyszer se panaszkodott hogy hú de nagy fps droppok lennének ami miatt inkább venne egy új procit.
De többet szerintem fölös ezen nekünk kettőnknek beszélni mert ahogy nézem nem lenne soha vége, úgyhogy részemről ennyi.Csao
Most ezt nekem írtad ,vagy ez vegyes ? Igen kell neki az egyszállon való teljesitméény mégha többet is használ (elég fura mondat).. ezért fut jobban intelen...
A korodhoz képest eléggé sötét vagy. írtam hogy hány %_on pörög a kártya ebből mi a Fa&t nem lehet érteni?
http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=34052&sub=usercomp&comp=142337
itt a gépe van róla kép semmi se kamu. Ha valamihez nem értesz akkor nem szólj bele ! Köszi előre.
Miért kéne a gta 5-nek egy szállas teljesítmény. 4 magra optimalizálták a játékot LOL 😆
Hülyeség hogy 1 mag kell neki 😃 Na látod erről beszélek 😃 Egyből a videómemoria a sorsdöntő 😆
Mert ha az én kártyám 2 giga memória kap mivel fogod többe nézni 😃 ? Szakadt GT 630 is van 4 giga memóriával még sincs egy GTX 980 szintjén .... Nincs kedvem a hülyeségedbe bele menn,i ha nem hiszel nekem hogy egy I5 3470 halálra gyepál egy FX 6300-at az már a saját hülyeséged. Miért beszélek úgy mintha én csináltam volna a spanyol viaszt? Azért mert értek valamihez és a saját szememmel láttam hogy fút attól nem fogok csendbe maradni 😜 Átlag fps úgy 45 volt minimum meg 30 az fx 6300 mellet 😃 😆
Hát igaz én csak az egyik ismerősömből indultam ki meg néhány tucat yt-videóból, azok is tuti mind csak átakarnak vágni és direkt inteles videókat raknak fel amd-s címszóval.
Másrészt ha azt irigyelte ahogy nálad fut, és neked egy 1gb-os kártyád van akkor gondolom neki se lehet jobb és egy 1gb-os kártyán, hát nem éppen a nagy grafikai beállítások használatosak.
És a stílusodra meg inkább nem írok semmit, úgy beszélsz mint ha te sz@rt@d volna a spanyol viaszt.
Ühüm? te már csak tudhatod 😃 😆 30 fps-re leesett nála videókártya kihasználtság 50-60% 😃 maximum 80. De hát a profik mások 😃 Minden tapasztalatom gyakorlati nem bithuszár stylus 😃
Ha ezt mondom kevés akkor nem a hasamra ütök és ennyi.
Azok voltak a régi szép idők 😀 😃 youtube 360P/HQ videók 😃 ezek voltak akkor a nagy számok 😃
2007 táján volt ez. 😃 2006 végén lett meg haverom gépe 😃 Celeron d 3,06 ghz 512 ddr2 ram és ati Radeon X1300pro 160gb hdd 😃 Gyorsan telik a idő 😃
Én tegnap raktam be Prime95-t, mert fáztam és a köcsög Intel nem hogy fűtene, hanem elkezd hűteni csezdmeg 😆
Na a régi Intel gyári azért messze nem olyan jó, mint a mai 😜
Én azért választottam mert a maga árába ez a legjobb vétel 😀 2500-3000 ft környékén mozog és nagyon halk mivel én nem tunningolok ezért az árért a legjobb vétel volt. Az i5 amit vettem meg nem járt hozzá hűtés, most ki akar egy porszívót hallgatni nyáron a 35-40 celciusban 😃 Ráadásul úgy hogy a proci 65-75 fokos 😃 Azt olvastam a gyári hűtő nem a legjobban hűti le a procit. Ez meg elég szépen végzi dolgát, rettentően halk. Már most hogy kezd hűvös lenni a cél hőmérséklet biosban 50 celcius szóval ott kezd kicsit rápörgetni. De Watch dogs alatt is csak 49-51 fokos jobban a videókártya ami hangosabb.
Nekem bőven elég a gyári, feketére festett hűtőbordával 😃
Ha le akarnám cserélni, egy Deepcool Gammaxx 300 váltaná. De nem akarom.
60 fok körül van játék (GTA5 alatt is pl.) közben, de ha magfeszültséget leveszem 0,9V-ra és az órajelet beállítom 3200mhz-re, akkor nem megy föl 60 fokra 😆
Most a melegben muszáj volt kicsit alulfeszelni, de most így, hogy már lehűlt a levegő, visszaraktam auto feszültségre és auto órajelre.
Ha olcsó hűtés kell, lc power cosmo cool lc-cc-95 ajánlom! Ilyen van nekem is 😀
Még a nyári melegbe is 58-60 celciuson tartotta a processzor 😃 Most meg Watch dogs alatt 49-51 celcius 😀 Artic Mx4-el van felrakva szerintem egész jó 😀 én Akcióba PCx-en 2400 ft-ért vettem meg 😀
Utánanéztem egy átcímkézett Zalman amúgy 😀
A gyári hűtő akkor hangos ha 65Wnál többet eszik a proci. Amilyened van/lesz/venni akarsz megnézed mennyi a tdpje, és abból derül ki.
winrar - nem használs custom fan profile-t a vgahoz?
Nálam a HDD és játék alatt a videokártya elnyomja a gyári hűtő hangját. Komolyan mondom, ha kihúzom a 2HDD-t és csak az SSD-t hagyom menni, a gép hangtalan lesz. Játék alatt megjön egy kicsit a VGA hangja, de csak annyira, hogy azt elnyomja a játék hangja.
Stonehouse: Az Intel gyári hűtőjéhez képest hangos. Én pár nap után megszoktam, annyira már nem is zavar mert játék közben sem a venti hangjára koncentrálok.
Nekem nem hangos. A rendszer használata közben szinte nem is lehet hallani, játékba jobban, de a játék hangja elnyomja a ventit, hangfalról és fejesről is.
bobika0422: Van Windows 10-ről minden téma. De amúgy teljesítménybe meg vagyok vele elégedve.
Stonehouse: Hát nem tudom, szerintem jó lesz húzásra, főleg ha megtudod csinálni, ha mind2-ö egyszerre működjön. Hát ha alapon hagyod, akkor szerintem elég az alap hűtő is.
Húzni nem szándékozom,nem értek hozzá.De a jelenlegi 1000 éves gépemben (AMD Phenom x4 955 3.20 Black Edition proci) egy Arctic Freezer hűtő van,az remélhetőleg jó lesz az új procihoz is.
Tudom nem ide való a kérdés....de itt tuti válaszra találok.
Milyen a windows 10???
Gondolok első sorban a hardver problémákra és arra hogy érdemes telepíteni már most vagy várjak vele kicsit??
Amúgy a ASUS B85M-G Alaplap és a MSI Z97-G43 Alaplap között van különbség?
Stonehouse: Ha húzni akarsz, akkor ajánlott egy hűtő is. Mert alapjában a CPU hűtője a CPU-nak a rendes GHz-jére van, és nagy lehet a hője, ha felhúzod. Tehát alapjában nem ajánlott, én is az én FX 4100-mat felhúztam 4,2 Ghz-re és bedobott egy kék halált, hogy engedélyezem túl forró a CPU- gyorsan reset és alapba tettem, de amúgy én nem a BIOSba tuningoltam, hanem a AMD Catalyst Control Centerbe, mert ott is lehet AMD cpu-nál.
Rántotthús vs sült oldalas....Kinek melyik kedvence és miért azt eszi ezen lehetne csámcsogni mint Amd vs intel..... AMD fan vagyok ,persze az intel jobb de én amd vel keztem és megfelelőnek találom saját céljaim elérése érdekében.Ha csak az 1-ik gyártó létezne nem lennének viták,bár szerintem így is felesleges vitázni,persze az jól jöhet ha valaki leírja a tapasztalatait mert pl én is szívesen hallom melyik intel proci milyen bivaly és mire képes manapság a technika. Igazából betegségem hogy ASUS RoG fan vagyok ha lenne ilyen proci márka tuti azt vennék, és ha az lenne a leggyengébb sem érdekelne dehát sajna nincs 😃
Igen ! Szerintem csak annyiban én is ezen gondolkoztam mikor én vettem a procimat 4440 vagy 4460 vagy volt még egy de az drága volt és csak proci órajele változik ! De nem bántam meg hogy megvettem a 4460 at jó kis proci !
De visszatérve szerintem mindegy hogy melyiket veszed különbséget nem fogsz észre venni ! Amelyikre van pénzed azt vedd meg ! 😀
Úgy értem,hogy 30e körül gondoltam alaplapra,a többi meg procira,meglepődtem,hogy elég egy 20ezres alaplap.Amúgy a K jelzés az a tuningolható proci?Sosem tuningoltam,a normál 4670-est is ajánlanád?
3:20-tól jön a High settings mód érdekes módon nem igazán megy 40 felé.
Tunnign mentes FX 6300-al játszottam.
Én már ezen túl vagyok, azonos beállításokkal.. 😃
Állítsd be, hogy egyszerre ugyanott fusson a két videó:
FX9590:
i7 5960X:
rambustibi: Bár tényleg..fx nél ezek fontos dolgok 😜 abszolút lehet ,hogy throttlingolt a cpu
Milyen alaplapban volt az fx6300?
Mennyin volt a CPU freki a CPU/NB és a HT, milyen feszültség mellet?
Milyen procihűtőt használt?
GTA 5 is megfogta na meg a Crysis 3 és a GTA 4 is . Erről ennyi nem tehetek róla 😃
Attól függ kinek mennyi a játszható ha 30 a cél fps akkor biztos jó de akinek kell a 50-60 fps az már más 😃 Én nekem ez már fárasztó van jobb dolgom is mint itt azokat meggyőzni hogy képes voltam FX 6300-at könnyedén processzor limitba rakni. Én sokszor szeretek tesztelni, voltam emlékeim mire volt képes az E5450 a crysis 3 cpu gyilkos pályán mediumba... Na ugyan ott a FX 6300 mediumba nem szerepelt jobban ugyan úgy 30 környékén volt. Ezért írtam egy E5450-Q9650 szint.
Ahány videót láttam, drop meg ilyesmi egyikben sem volt.
Mert az ismerősöm az i5-ével és egy erősebb 1gb-os kártyával mint a tied, letöltötte majd 5perc után letörölte mondván hogy számára ez így évezhetetlen, a másik meg fx6300+7870 kombóval vígan nyomja high beállításon, és egyszer se panaszkodott hogy hú de nagy fps droppok lennének ami miatt inkább venne egy új procit.
De többet szerintem fölös ezen nekünk kettőnknek beszélni mert ahogy nézem nem lenne soha vége, úgyhogy részemről ennyi.Csao
http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=34052&sub=usercomp&comp=142337
itt a gépe van róla kép semmi se kamu. Ha valamihez nem értesz akkor nem szólj bele ! Köszi előre.
Miért kéne a gta 5-nek egy szállas teljesítmény. 4 magra optimalizálták a játékot LOL 😆
Hülyeség hogy 1 mag kell neki 😃 Na látod erről beszélek 😃 Egyből a videómemoria a sorsdöntő 😆
Mert ha az én kártyám 2 giga memória kap mivel fogod többe nézni 😃 ? Szakadt GT 630 is van 4 giga memóriával még sincs egy GTX 980 szintjén .... Nincs kedvem a hülyeségedbe bele menn,i ha nem hiszel nekem hogy egy I5 3470 halálra gyepál egy FX 6300-at az már a saját hülyeséged. Miért beszélek úgy mintha én csináltam volna a spanyol viaszt? Azért mert értek valamihez és a saját szememmel láttam hogy fút attól nem fogok csendbe maradni 😜 Átlag fps úgy 45 volt minimum meg 30 az fx 6300 mellet 😃 😆
Másrészt ha azt irigyelte ahogy nálad fut, és neked egy 1gb-os kártyád van akkor gondolom neki se lehet jobb és egy 1gb-os kártyán, hát nem éppen a nagy grafikai beállítások használatosak.
És a stílusodra meg inkább nem írok semmit, úgy beszélsz mint ha te sz@rt@d volna a spanyol viaszt.
Ha ezt mondom kevés akkor nem a hasamra ütök és ennyi.
Kevés a fX 6300 neki 😃
Irigyelte hogy fút nálam a gta 5 😃
2007 táján volt ez. 😃 2006 végén lett meg haverom gépe 😃 Celeron d 3,06 ghz 512 ddr2 ram és ati Radeon X1300pro 160gb hdd 😃 Gyorsan telik a idő 😃
Na a régi Intel gyári azért messze nem olyan jó, mint a mai 😜
Még régen 2007-ben rendesen volt hangja, azzal fűtöttek fel az emeleten a kis szobáját ! 😀
AMD gyári hűtő lehet max porszívó, mert nekem tökéletes a gyári 😃
Ha le akarnám cserélni, egy Deepcool Gammaxx 300 váltaná. De nem akarom.
60 fok körül van játék (GTA5 alatt is pl.) közben, de ha magfeszültséget leveszem 0,9V-ra és az órajelet beállítom 3200mhz-re, akkor nem megy föl 60 fokra 😆
Most a melegben muszáj volt kicsit alulfeszelni, de most így, hogy már lehűlt a levegő, visszaraktam auto feszültségre és auto órajelre.
Még a nyári melegbe is 58-60 celciuson tartotta a processzor 😃 Most meg Watch dogs alatt 49-51 celcius 😀 Artic Mx4-el van felrakva szerintem egész jó 😀 én Akcióba PCx-en 2400 ft-ért vettem meg 😀
Utánanéztem egy átcímkézett Zalman amúgy 😀
winrar - nem használs custom fan profile-t a vgahoz?
Stonehouse: Hát nem tudom, szerintem jó lesz húzásra, főleg ha megtudod csinálni, ha mind2-ö egyszerre működjön. Hát ha alapon hagyod, akkor szerintem elég az alap hűtő is.
Milyen a windows 10???
Gondolok első sorban a hardver problémákra és arra hogy érdemes telepíteni már most vagy várjak vele kicsit??
Stonehouse: Ha húzni akarsz, akkor ajánlott egy hűtő is. Mert alapjában a CPU hűtője a CPU-nak a rendes GHz-jére van, és nagy lehet a hője, ha felhúzod. Tehát alapjában nem ajánlott, én is az én FX 4100-mat felhúztam 4,2 Ghz-re és bedobott egy kék halált, hogy engedélyezem túl forró a CPU- gyorsan reset és alapba tettem, de amúgy én nem a BIOSba tuningoltam, hanem a AMD Catalyst Control Centerbe, mert ott is lehet AMD cpu-nál.
De amúgy szerintem az alap elég is.
De visszatérve szerintem mindegy hogy melyiket veszed különbséget nem fogsz észre venni ! Amelyikre van pénzed azt vedd meg ! 😀
INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX 73.350 ft
Én ezt venném!