Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
az elég jó telóó
Sajnos az a baj, hogy mostanában nézegetem a telefonokat, és vagy túl drága, vagy olcsó. A Galaxy Ace is annyira túl van árazva, az SE mini egyedül 48 000Ft mást ilyen árban nem találsz.
HTC Wildfire S-et veszi meg.
Szerk.: Meddig lehet húzni az SE X8-t? 2.3.5-s android van rajta, és wgy QualcomMSM7227 600Mhz@693Mhz. Meddig húzhatom még?
Olyan telefon kéne, ami drága dominóba, de havidíjjal, 20 000Ft. Ilyet nem nagyon találtam sehol és ez ki ábrándító.
HTC WILDFIRE S?
19900Ft, Vodafone Mátrix 3-al, 6000Ft a havidíj.
[url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=242046[/url]
főzött rommal tökéletes lesz
Sziasztok!
Havernak van 20 000Ft-ja, milyen telefont tudnátok ajánlani neki? Persze havidíjas telefon kell neki. Havidíj max: 5000Ft
[url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=290070&langId=-11[/url]
ajánlom figyelmébe ezt a telefont, haverom ilyet vett 2 hete, és k**** jó teló!
Nagy képernyő, Android 2.2, GPS, stb....
Havernak van 20 000Ft-ja, milyen telefont tudnátok ajánlani neki? Persze havidíjas telefon kell neki. Havidíj max: 5000Ft
az egy teljesen bézik (basic) partitelefon, ledobod, rálépnek, eltörik, nem érdekel, veszel másikat 😃
Ezt úgy mondom hogy nekem sanyi ericsson-om van!
jah és az LG az megbízható márka htc-ről életemben nem hallotam még csak azóta látom mióta telefont keresek a neten...
viccet félre téve nem mondtak pontos dátumot hogy mikor jönnek az LG-k hez a 2.3-as android rendszerek???
én nem értek hozzá és ezért megkérdezem hogy ez jó-e vagy rossz? 😀
nem tudom mért annyira ellenséges neked ez az optimus kiadások 😃
nagyon is jó teló sztem meg többen is írták fórumokon hogy nagyon jó telefon
Senki nem írta h nem jó, de van nála jobb is, és ahhoz képest nem jó.
nagyon is jó teló sztem meg többen is írták fórumokon hogy nagyon jó telefon
lg optimus black-ben van wifi??? 😜
van de maga a teló nem olyan jó
am minden androidos telóban van wifi
Android Froyo 2.2.2 op rendszer van benne
lg telókhoz mikor jönnek az android 2.3-as op rendszerek??
mert van 1-2 amin csak 2.2-es van és elvileg ígértek hogy lesz sok lg-hez most frissítés
nagyon lassan jönnek, van amire már nem is fog. rettenetes.
sztem a nexus s -t vedd.
hali kéen nekem valami teló ami droidos és nem drága és nem samsung 😃😃
miért nem samsung?
mert van 1-2 amin csak 2.2-es van és elvileg ígértek hogy lesz sok lg-hez most frissítés
egy 5 megapixeles kamerája van egy led fénnyel, jobb képeket készít mint az optimus black.
abban is 1 GHz proci van és 512 Mb RAM. gyors telefon, szerintem szép is.
Kijelzője S-LCD, ami kb olyan mind a NOVA kijelző.
j
a nexusnak mik a különlegességei??
a nexus s a legjobb, utána a black, és a galaxa ace alattuk, mert gyengébb a kijelzője, és a hardvere is.
Samsung Omnia 7
Motorola Defy
van kicsit drágábban
Samsung galaxy S és S+
jolvan de az 2 magos ez meg csak egy mert ugye az android 2.2 nem támogat 2 magot és azért még így is megállja a helyét + a samsungnak 1.2 ghz magonként ennek meg 1 és azért ez is majdnem olyan gyors mint a samsung de netezésnél észrevehetőbb h a samsung gyorsabb de mondom az 2 maggal ez meg 1 el majdnem olyan gyors és kevesebb mhz-val
4:58-nál nézd meg a külömbséget4 ;D
Az a baj, hogy neked annyi esik le belőle, hogy 2 magos. Az már nem érdekel (vagy nem tudsz róla), hogy hiába 2 magos, az SII 2 magja bőven erősebb, a RAM is több, az erősebb grafikus gyorsítóról nem is beszélve. Illetve nagyobb, fényévekkel szebb kijelző, USB OTG, meg egyéb sok apróság amik az LG fölé emelik. Ja és a 2.3 se támogat 2 magot, szóval ez se lehet kifogás, hogy gyorsabb az SII. Ha tetszik, ha nem, az SII jelenleg a jéghegy csúcsa Android fronton.
én csak a véleményetekre voltam kíváncsi!!
de jah... maradok az Optimusnál 😀
Miért kérsz tanácsot ha nem fogadod meg? Miért kérdezed a véleményünket amikor nem érdekel? Amúgy az SII jobb telefon, jóval erősebb hardverekkel. Ez a 3D cucc ez csak "parasztvakítás".
erről van szó
én csak a véleményetekre voltam kíváncsi!!
Miért kérsz tanácsot ha nem fogadod meg? Miért kérdezed a véleményünket amikor nem érdekel? Amúgy az SII jobb telefon, jóval erősebb hardverekkel. Ez a 3D cucc csak "parasztvakítás".
amúgy innen is egy tapsot a marketingeseknek 😂
az LG néha akad.
látszik hogy az S2 gyorsabb
meg 3:30 nál hogy akadnak már a vidik, az S2 megy tök jól...
kijelzője is jobb.
de te döntésed vedd meg mert fúúú 3d aztaaa!
szart sem ér.
Ott a pont! ÁMEN!😂😆
ha úgyis azt veszed akkor minek kérdezed meg?
4:58-nál nézd meg a külömbséget4 ;D
látszik hogy az S2 gyorsabb
meg 3:30 nál hogy akadnak már a vidik, az S2 megy tök jól...
kijelzője is jobb.
de te döntésed vedd meg mert fúúú 3d aztaaa!
szart sem ér.
LG Optimus 3D vs Samsung Galaxy S II teszt azért az optimus ugyan olyan gyors 1 magon mint a samsung 2-őn...