Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
az elég jó telóó

Sajnos az a baj, hogy mostanában nézegetem a telefonokat, és vagy túl drága, vagy olcsó. A Galaxy Ace is annyira túl van árazva, az SE mini egyedül 48 000Ft mást ilyen árban nem találsz.

HTC Wildfire S-et veszi meg.

Szerk.: Meddig lehet húzni az SE X8-t? 2.3.5-s android van rajta, és wgy QualcomMSM7227 600Mhz@693Mhz. Meddig húzhatom még?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Ja igen de ott van h nincs készleten.
Olyan telefon kéne, ami drága dominóba, de havidíjjal, 20 000Ft. Ilyet nem nagyon találtam sehol és ez ki ábrándító.

HTC WILDFIRE S?
19900Ft, Vodafone Mátrix 3-al, 6000Ft a havidíj.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát igen a blade sokkal jobb attól a huaweytől vagy mitől
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem inkább ZTE Blade-t vegyél :
[url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=242046[/url]

főzött rommal tökéletes lesz
0
0
0
0
rob_B avatar
Quadgame94 írta:
Sziasztok!
Havernak van 20 000Ft-ja, milyen telefont tudnátok ajánlani neki? Persze havidíjas telefon kell neki. Havidíj max: 5000Ft

[url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=290070&langId=-11[/url]

ajánlom figyelmébe ezt a telefont, haverom ilyet vett 2 hete, és k**** jó teló!
Nagy képernyő, Android 2.2, GPS, stb....
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Sziasztok!
Havernak van 20 000Ft-ja, milyen telefont tudnátok ajánlani neki? Persze havidíjas telefon kell neki. Havidíj max: 5000Ft
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Én az LG P500-ammal megvagyok nagyon elégedve. Viszont kell hozzá a 2.3 mert anélkül a játékok és az alkalmazások nagyon rosszak egy bug miatt. De teljesen meg vagyok vele elégedve, jó telefon, én bírom az Optimus kiadásokat.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok!tudnátok nekem ajánlani egy jó telefont?ár nem nagyon számit de sok mindent tudjon 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
ahogy a GSM online-on mondják ezekre a telefonokra:
az egy teljesen bézik (basic) partitelefon, ledobod, rálépnek, eltörik, nem érdekel, veszel másikat 😃
0
0
0
0
Dani234 avatar
Simens A40 😃 jó kis teló nem is drága szinte ingyen adják 😃 ha feltöltöd pénzel talán még fel is tudsz hívni vele embereket 😆
0
0
0
0
_AsheXp avatar
online22: HTC egy kurvyjó márka, LG pedig telóba nagyon szar... szerintem 3 talómárka van amira érdemes is költeni: Samsung, HTC, Apple
Ezt úgy mondom hogy nekem sanyi ericsson-om van!
0
0
0
0
niteforce avatar
tőlem aztán vegyél amit akarsz
0
0
0
0
online22 avatar
a htc formára nem tetszik meg a logója se tetszik meg a neve sem de ez mondjuk nem lényeges 😃 a samsung ami árban ennyi az az Ace és ha már Ace vagy Black akkor már inkább a Black mert az sokkal több mindent tud a Nexus mobilt meg nem is találtam csak Samsung Nexus-S t találtam de tök mind1 már a Black mellett döntöttem és azt is veszem majd meg
jah és az LG az megbízható márka htc-ről életemben nem hallotam még csak azóta látom mióta telefont keresek a neten...
0
0
0
0
niteforce avatar
hagyd már az lg-t vegyél HTC-t vagy samsungot.
0
0
0
0
online22 avatar
ilyenem van otthon 2 is 😆 [LINK]

viccet félre téve nem mondtak pontos dátumot hogy mikor jönnek az LG-k hez a 2.3-as android rendszerek???
0
0
0
0
rob_B avatar
a wifi-vel nincs semmi gond, az jó. a smart mobilok között ez volt képes legelőször wifin keresztül kapcsolódási pont nélkül csatlakozni más telefonokra adatcsere szolgáltatásra.
0
0
0
0
online22 avatar
ilyen wifi van a telóban: 801.b/g/n
én nem értek hozzá és ezért megkérdezem hogy ez jó-e vagy rossz? 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
online22 írta:
nem tudom mért annyira ellenséges neked ez az optimus kiadások 😃
nagyon is jó teló sztem meg többen is írták fórumokon hogy nagyon jó telefon

Senki nem írta h nem jó, de van nála jobb is, és ahhoz képest nem jó.
0
0
0
0
niteforce avatar
de van jobb is annyiért...
0
0
0
0
online22 avatar
nem tudom mért annyira ellenséges neked ez az optimus kiadások 😃
nagyon is jó teló sztem meg többen is írták fórumokon hogy nagyon jó telefon
0
0
0
0
niteforce avatar
online22 írta:
lg optimus black-ben van wifi??? 😜

van de maga a teló nem olyan jó
am minden androidos telóban van wifi
0
0
0
0
online22 avatar
LG Optimus Black Red Bull Mobile-ban van wifi???
Android Froyo 2.2.2 op rendszer van benne
0
0
0
0
niteforce avatar
online22 írta:
lg telókhoz mikor jönnek az android 2.3-as op rendszerek??
mert van 1-2 amin csak 2.2-es van és elvileg ígértek hogy lesz sok lg-hez most frissítés

nagyon lassan jönnek, van amire már nem is fog. rettenetes.
sztem a nexus s -t vedd.

looserking írta:
hali kéen nekem valami teló ami droidos és nem drága és nem samsung 😃😃

miért nem samsung?
0
0
0
0
online22 avatar
lg telókhoz mikor jönnek az android 2.3-as op rendszerek??
mert van 1-2 amin csak 2.2-es van és elvileg ígértek hogy lesz sok lg-hez most frissítés
0
0
0
0
niteforce avatar
Nexus S (a samsung gyártja) egy referenciamodell, teljesen alap android van rajta, közvetlenül ami a google-től kön, nincs rajta kezelőfelület. Ez két dolog miatt jó: az egyik hogy gyors, nincs bonyolítva, lassítva hülye effektekkel, a másik hogy amint megjelenik egy új android, erre a telefonra lehet a legelősözr majd rátenni.
egy 5 megapixeles kamerája van egy led fénnyel, jobb képeket készít mint az optimus black.
abban is 1 GHz proci van és 512 Mb RAM. gyors telefon, szerintem szép is.
Kijelzője S-LCD, ami kb olyan mind a NOVA kijelző.
j
0
0
0
0
online22 avatar
és egy kis ajánlót hogy mért a nexus-t?? az Optimusban NOVA kijelző van 1 ghz-s proci és ultravékony...
a nexusnak mik a különlegességei??
0
0
0
0
niteforce avatar
pont ilyen sorrendben 😃

a nexus s a legjobb, utána a black, és a galaxa ace alattuk, mert gyengébb a kijelzője, és a hardvere is.
0
0
0
0
online22 avatar
szted Google Nexus S vagy LG Optimus Black vagy Samsung Galaxy Ace?
0
0
0
0
niteforce avatar
Google Nexus S <----- ezt ajánlom ezek körül a legjobban
Samsung Omnia 7
Motorola Defy

van kicsit drágábban
Samsung galaxy S és S+
0
0
0
0
online22 avatar
párat felsorolnátok?? 😜
0
0
0
0
online22 avatar
70.000 ft-ig milyen telót ajánlotok?? én LG Optimus Black-re gondoltam
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Ha azt látom a neten hogy nincs készleten, akkor bent a boltban sincs igaz?
0
0
0
0
philips20 avatar
LG Optimus 3D ez a kemény, lecserélem a 4g met erre 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
most nemazért de rakhatnának 20gb ramot is az se érne többet 512 nél. Az 512 őt is csak akkor lehet kiakasztani ha egyszerre vagy 20 komoly progi fut.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Egyértelmű hogy Galaxy S II. Én már kezeltem mind2-t, a 3D-t is. És semmivel nem jobb, mint a Black, csak van benne egy olyan menü h 3D, de nekem nem jön be. Ja és a 4.0-s Touchwiz sokkal szebb, mitn az LG kezelőfelülete, ja és gyorsabb is.
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
jolvan de az 2 magos ez meg csak egy mert ugye az android 2.2 nem támogat 2 magot és azért még így is megállja a helyét + a samsungnak 1.2 ghz magonként ennek meg 1 és azért ez is majdnem olyan gyors mint a samsung de netezésnél észrevehetőbb h a samsung gyorsabb de mondom az 2 maggal ez meg 1 el majdnem olyan gyors és kevesebb mhz-val
4:58-nál nézd meg a külömbséget4 ;D

Az a baj, hogy neked annyi esik le belőle, hogy 2 magos. Az már nem érdekel (vagy nem tudsz róla), hogy hiába 2 magos, az SII 2 magja bőven erősebb, a RAM is több, az erősebb grafikus gyorsítóról nem is beszélve. Illetve nagyobb, fényévekkel szebb kijelző, USB OTG, meg egyéb sok apróság amik az LG fölé emelik. Ja és a 2.3 se támogat 2 magot, szóval ez se lehet kifogás, hogy gyorsabb az SII. Ha tetszik, ha nem, az SII jelenleg a jéghegy csúcsa Android fronton.
0
0
0
0
no avatar
Vegyél Samsung Galaxy SII -t oszt kész 😃 RAM 1 GB van azért sokkal jobb az lg-nél, a bluetooth meg a WiFi miatt is.
0
0
0
0
niteforce avatar
maniacc írta:
online22 írta:
én csak a véleményetekre voltam kíváncsi!!
de jah... maradok az Optimusnál 😀

Miért kérsz tanácsot ha nem fogadod meg? Miért kérdezed a véleményünket amikor nem érdekel? Amúgy az SII jobb telefon, jóval erősebb hardverekkel. Ez a 3D cucc ez csak "parasztvakítás".

erről van szó
0
0
0
0
maniacc avatar
online22 írta:

Miért kérsz tanácsot ha nem fogadod meg? Miért kérdezed a véleményünket amikor nem érdekel? Amúgy az SII jobb telefon, jóval erősebb hardverekkel. Ez a 3D cucc csak "parasztvakítás".
0
0
0
0
niteforce avatar
te pénzed, arra költöd amire akarod.
amúgy innen is egy tapsot a marketingeseknek 😂
0
0
0
0
online22 avatar
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
niteforce írta:
az LG néha akad.
látszik hogy az S2 gyorsabb
meg 3:30 nál hogy akadnak már a vidik, az S2 megy tök jól...
kijelzője is jobb.
de te döntésed vedd meg mert fúúú 3d aztaaa!
szart sem ér.

Ott a pont! ÁMEN!😂😆
0
0
0
0
niteforce avatar
vedd meg akkor!
ha úgyis azt veszed akkor minek kérdezed meg?
0
0
0
0
online22 avatar
jolvan de az 2 magos ez meg csak egy mert ugye az android 2.2 nem támogat 2 magot és azért még így is megállja a helyét + a samsungnak 1.2 ghz magonként ennek meg 1 és azért ez is majdnem olyan gyors mint a samsung de netezésnél észrevehetőbb h a samsung gyorsabb de mondom az 2 maggal ez meg 1 el majdnem olyan gyors és kevesebb mhz-val
4:58-nál nézd meg a külömbséget4 ;D
0
0
0
0
niteforce avatar
az LG néha akad.
látszik hogy az S2 gyorsabb
meg 3:30 nál hogy akadnak már a vidik, az S2 megy tök jól...
kijelzője is jobb.
de te döntésed vedd meg mert fúúú 3d aztaaa!
szart sem ér.
0
0
0
0
online22 avatar
[LINK]
LG Optimus 3D vs Samsung Galaxy S II teszt azért az optimus ugyan olyan gyors 1 magon mint a samsung 2-őn...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ja az sII rohadt jó kis teló és strapa bíró láttam nemrég egy vidit hogy ugyan onnan leejtve az sII őn egy karc se volt az iphone 4s en meg szarrá tört az üveg
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció