Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
online22 avatar
pont ezaz hogy nem tom meiket vegyem.... azért kérdezek h hátha tudtok vmi jó érvet hozni... am lehet hogy van egy kis igazság abban amit mondasz 😜 jah és kijavítalak mert nem zárkózok el semmitől 😀
és még mindig nem értem hogy mért vagytok oda a Nexus-S ért
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
csak a vodánál lehet kapni és amúgy 112.000 ft nem 60-70....
a Galaxy S is drágább sajna és én úgy akarom hogy 2 éves tarifa hűséggel meg minden én úgy nézem az árakat és ugy drága... am a Nexus S semmi különlegeset nem tud mint pl a Blacknél a G gomb a Neo-nál az Exmor-R,Bravia Engine

Teljesen fölöslegesen kérdezgetsz itt, úgy se azt fogod venni amit ajánlunk, hanem amit te jónak tartasz. Eleve értelmetlen a dolog ha a SE-n kívül mindentől elzárkózol mert mindegyik más márkával van valami bajod... Már múltkor kitárgyaltuk 1x. 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
nézd meg
ha ez neked nem férne bele akkor mindenképpen az xperia neo-t vedd, bár nekem nem tetszik a s.e kezelőfelülete, de ez magánvélemény, lényeg hogy neked tetszen
0
0
0
0
online22 avatar
ás ennél ugy van hogy max 50.000-ért elviszed és a havidíj nem haladja meg az 5.000-ret mert nekem ez a felső keret....
0
0
0
0
niteforce avatar
[LINK]

ez az. ez nagyon megéri. ezt vedd
0
0
0
0
online22 avatar
csak a vodánál lehet kapni és amúgy 112.000 ft nem 60-70....
a Galaxy S is drágább sajna és én úgy akarom hogy 2 éves tarifa hűséggel meg minden én úgy nézem az árakat és ugy drága... am a Nexus S semmi különlegeset nem tud mint pl a Blacknél a G gomb a Neo-nál az Exmor-R,Bravia Engine
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
online22 írta:
htc-ami árban megfelel az nem tud sokat....
samsung a galaxy ace kevesebbet tud mint a black vagy a neo a galaxy s meg már drága és csak ez a 2 telójuk van ami szóba jöhet vagy van rá keret... de mondom már az s tul drága amit néztem az a motorola defy de a motorolaban nem bízok... Google Nexus a másik de az is drága tehát vagy egy LG Optimus Black vagy a Xperia Neo
nehéz dönteni 😜 nagyon... a Neo-nál Exmor-R,Bravia Engine, HDMI kimenet meg faxa kék android színezés és 8mp kamera a Blacknél a G gomb az nagyon nagyot üt a Black nagyobb is meg a NOVA kijelzője az nagyon tiszta... hát nem tudom hogy meik legyen

Miért lenne a Samsung Nexus S drága? 60-70ezer ft körül már kapni.😉 Szóval annyi, mint a Black. 😃
0
0
0
0
online22 avatar
htc-ami árban megfelel az nem tud sokat....
samsung a galaxy ace kevesebbet tud mint a black vagy a neo a galaxy s meg már drága és csak ez a 2 telójuk van ami szóba jöhet vagy van rá keret... de mondom már az s tul drága amit néztem az a motorola defy de a motorolaban nem bízok... Google Nexus a másik de az is drága tehát vagy egy LG Optimus Black vagy a Xperia Neo
nehéz dönteni 😜 nagyon... a Neo-nál Exmor-R,Bravia Engine, HDMI kimenet meg faxa kék android színezés és 8mp kamera a Blacknél a G gomb az nagyon nagyot üt a Black nagyobb is meg a NOVA kijelzője az nagyon tiszta... hát nem tudom hogy meik legyen
0
0
0
0
niteforce avatar
nem egyéni vélemény, én sem szeretem az LG-t sosem vennék LG-t.
online22: nézz HTC-t vagy samsungot az jó
0
0
0
0
krutka avatar
Hát szerintem Xperia Neo. Nagyon jó telefon, jó áron. és én sony ericsonban mindig is bíztam 😀 LG nekem nem szimpatikus bár ez egyéni vélemény.
0
0
0
0
online22 avatar
nem értem mért mondják hogy a Sony Ericsson Xperia Neo mért rosszabb az LG Optimus Black-nél a Neo nak exmor-r ja van meg bravia engine neghajtó meg 8 mp kamera és hdmi csatlakozás a Blacknek meg csak a G-gomb az ami szuperál meg egy kicsit nagyobb kijelzője van.... szal szerintetek??
0
0
0
0
greenmelon avatar
molfer98 írta:
valaki valamit a sony ericsson x8-ról milyen teló? és 1 hónap múlva milyen árba lessz??

Jó telefon... volt a maga idejében. Ma már ugyanannyiért kapsz pl. Samsung Galaxy Gio-t ami jobb nála. Szerintem az ára ugyanennyi lesz egy hónap múlva is, már elég régi cucc ahhoz, hogy ne menjen lejjebb az ára.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Devis írta:
bár ha jól tom x10 minihez a cyanodgen alapból megy a "gyártó által"

Ez a mondat tökre értelmetlen...

Egyébként, egy normálisabb főzött ROM (pl. a Cyanogen Mod) előnyei: gyorsabb, személyre szabhatóbb, stabilabb. olyan funkciókat tesz lehetővé amit a gyári nem. A telefonok nagy részét nagyon nehezen tudod csak hazavágni főzött ROM telepítésével, a Galaxy S-t például sehogy sem lehet véglegesen "brickelni", mert brick állapotból is 3 kattintással visszatelepíthető rá a gyári ROM. De a Motorola Defy-t relatíve könnyű tönkrevágni a zárt bootloader miatt, azon pedig csak az alaplapcsere segít, amit a gari már nem fog finanszírozni.

Azzal kapcsolatban, hogy ugrik a gari: nem ugrik a gari, mert ha visszarakod a gyári romot + kernelt, a telefon olyan lesz mintha most jött volna ki a gyárból, a szervizben nem fogják megmondani, hogy te azt főzött rommal használtad.
0
0
0
0
Devis avatar
nem tudom rosszul 😜 a gyártó által nem a szokásosokat értettem, mint pl. samsung meg lg
0
0
0
0
molfer98 avatar
valaki valamit a sony ericsson x8-ról milyen teló? és 1 hónap múlva milyen árba lessz??
0
0
0
0
Devis avatar
akár 2.3.7-et is lehet rá rakni, persze kérdéses h azt már vki megírta-e. bár ha jól tom x10 minihez a cyanodgen alapból megy a "gyártó által"
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem csak a gyorsaság az előnye. Az X10 mini, ami nekem van, ahhoz gyárilag a 2.1-es Android elérhető. A főzött romoknak köszönhetően 2.3-asat is rá lehet tenni.
0
0
0
0
molfer98 avatar
valaki mondjon nekem egy jó androidos telót aminek az ára karácsony környékén 35.000FT-körül lessz 😀
0
0
0
0
Devis avatar
és mondanom se kell, h annak az esélye h emiatt vmi baja legyen a telefonodnak 1% 😆
0
0
0
0
online22 avatar
magyarul akkor ne piszkáljam... 😀
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
online22 írta:
mi az a főzött rom??? nem nagyon vagyok jártas az ien telefonos kifejezésekben... 😜

Főzött ROM...hogy is magyarázzam el. 😃 Olyan, mint amikor PC-nél a Windows 7-ből csinálnak egy olyan verziót, teszem fel Gamer Edition vagy ilyesmi, nem a hivatalos rendszer, de azon nyugszik. Szóval egy hackelt Android op.rendszer! Általában gyorsabb, mint a gyári ROM-ok, csakhát kockázatos, és olyannak ajánlott ROM-ot telepiteni, aki jártas az ilyenekben. És hát azt mondanom sem kell, hogy garivesztéssel jár.😃
0
0
0
0
online22 avatar
mért az android nem elég jó hogy más op rendszert rak bele vki ami nem is megbízható???
és simán a rom akkor mit is jelent???
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Telefonokhoz készített nem hivatalos operációs rendszer.
0
0
0
0
Devis avatar
nem a gyártó által csinált rom. vki megfogta és "átírta", kivette belőle a gyártó baromságait, jobb esetben + extrákat rakott bele, jobban optimalizálta a romot ami így gyorsabb lett (mármint a telefon)
0
0
0
0
online22 avatar
mi az a főzött rom??? nem nagyon vagyok jártas az ien telefonos kifejezésekben... 😜
0
0
0
0
R0x0r avatar
Hát az lesz hogy megveszem az Ipodot és késöbb egy ZTE-t 😜 Most van egy Nokia 5310 XpressMusic-om 😜
0
0
0
0
niteforce avatar
Sztem csináld úgy hogy veszel egy ipod touch-ot, az tud mindent a telefonáláson kívül, és veszel egy csövestelefont, nagyon olcsón, amivel telefonálni meg SMS-ezni tudsz
0
0
0
0
R0x0r avatar
Vagy előbb veszek egy Ipod Touch-ot és utána egy ZTE-t 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
R0x0r írta:
Sztetek használt vagy új ZTE Blade-t vegyek? Mert az új az akciós harmincért, de nem tom hogy mit adnak hozzá? Szerintetek?

És mi lenne, ha a ZTE új árából vennél egy jobb, használt telefont?😃
Amúgy ha jó állapotban van, és minden tartozékkal adja az illető, akkor persze használtan...Mégis jobb, ha olcsóbban jutsz hozzá.😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
Sztetek használt vagy új ZTE Blade-t vegyek? Mert az új az akciós harmincért, de nem tom hogy mit adnak hozzá? Szerintetek?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
online22 írta:
szerintetek egy Sony Ericsson Xperia Neo vagy egy LG Optimus Black.et érdemesebb venni????

Black...Pláne, hogy 28.-án jön rá a hivatalos Gingerbread.
0
0
0
0
online22 avatar
szerintetek egy Sony Ericsson Xperia Neo vagy egy LG Optimus Black.et érdemesebb venni????
0
0
0
0
no avatar
miket ki nem találnak
0
0
0
0
online22 avatar
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Pz17lbjOFn8&feature=player_embedded#![/url]
valamennyire kapcsolodik a telefonokhoz
0
0
0
0
no avatar
okés megnézem köszi
0
0
0
0
no avatar
mobile9-ről tudsz hozzá letölteni játékokat, képeket, témákat és egyebeket.
0
0
0
0
no avatar
hello vettem egy sony erricson Xperia neo-t valaki nemtudja hogy kell rá letölteni játékokat pl dead space, bfbc2,nfs hot pursuit,assassins creed?mert láttam youtuben hogy ilyen játékokkal játszottak ezen a telón...
0
0
0
0
no avatar
köszi a válaszokat 😃
0
0
0
0
Bl0ck avatar
jaja, s plus jobb, ahogy mondták már...
0
0
0
0
no avatar
Csak azért kérdezem, mert láttam, hogy van game ami akad rajta de a sima s-en meg nem
0
0
0
0
maniacc avatar
midnight írta:
Szerintetek a samsung galaxy s vagy az s plus a jobb teló?

A nevén és az árán is látszik, hogy az s plus jobb telefon..
Erősebb hardver + frissebb op rendszer van rajta.
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek a samsung galaxy s vagy az s plus a jobb teló?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
D4V1D írta:
mit szóltok a sony ericsson Xperia Neo hoz?

Igazából szerintem drága. Jó telefon, sokat tud, de nem éri meg annyiért.
Telenornál 76 000Ft, másik kettőnél nem is láttam.
0
0
0
0
no avatar
mit szóltok a sony ericsson Xperia Neo hoz?
0
0
0
0
online22 avatar
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4b39izRZCy8&feature=related[/url]
csak azért jó mert kinyírhatatlan 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Köszi, de már min1. Ma el adtam a telómat, ésmeg is vettem a Motorola DEFY-t. Nagyon jó teló!!! Csak angol, de az engem nem zavar.
0
0
0
0
Devis avatar
biztos h nem
én telómba is 600 mhz alapból, van 1ghz is oc-zva
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ezt honnan veszed? különben is a procin múlik akármit akármilyen jól megírnak a procin múlik mit bír. egyébként szerencsés esetben szerintem 730-750 bírhatja
0
0
0
0
Devis avatar
hát ez érdekes kérdés. jó kernel +ha az oc-t jól írják meg akkor 1ghz is lehet az eredmény
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció