Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kung avatar
gyurmi írta:
Konkrétabban a laptop típusa?

HP Pavilion DV6-1110eh

Ha nem garis a laptop azt javasolnám, hogy vedd ki a merevlemezt és csatlakoztasd az asztali gépedhez, és mindjárt kiderül, hogy elszállt a HDD, vagy nem. Ha látja az asztali géped, akkor futtass le egy Hard Disk Sentinelt. Itt ha hibátlannak bizonyul, akkor szerintem a laptopnál csatlakoztatási hiba lesz.

Köszi a tippet, kipróbáltam. Most is benne van a gépben de nem látja az enyém sem. Sem a HD sentinel nem látja sem a lemezkezelő. Érdekes hogy mikor elindítottam a gépet, ugyanazt a pittyegést elkezdte mint a laptop. Ugyanazt a rövid folyamatos halk pittyegést. Akkor itt valószínűleg ez lesz a hiba nem?

Ebben az esetben, szerintem merevlemez csere.
0
0
0
0
CsehMedve avatar

HP Pavilion DV6-1110eh

Ha nem garis a laptop azt javasolnám, hogy vedd ki a merevlemezt és csatlakoztasd az asztali gépedhez, és mindjárt kiderül, hogy elszállt a HDD, vagy nem. Ha látja az asztali géped, akkor futtass le egy Hard Disk Sentinelt. Itt ha hibátlannak bizonyul, akkor szerintem a laptopnál csatlakoztatási hiba lesz.

Köszi a tippet, kipróbáltam. Most is benne van a gépben de nem látja az enyém sem. Sem a HD sentinel nem látja sem a lemezkezelő. Érdekes hogy mikor elindítottam a gépet, ugyanazt a pittyegést elkezdte mint a laptop. Ugyanazt a rövid folyamatos halk pittyegést. Akkor itt valószínűleg ez lesz a hiba nem?
0
0
0
0
kung avatar
gyurmi írta:
Sziasztok!

Milyen probléma okozhat olyan gondot egy laptopnál hogy telepíteném a windows-t de nem lát meghajtókat. Van rajta rendszer, futott is, de egyik napról a másikra már nem indult el. Azt írta:
"boot device not found. please intall an operating system on your hard disk
Hard disk (3f0)"

Valamint bekapcsolás után a gép nagyon halkan folyamatosan rövideket pittyeg. Gondoltam egy BIOS frissítés segíthet a dolgon, de nem segített az sem. Ha le akarok futtatni egy tesztet azt írja a merevlemez nem elérhető. Elszált volna a HDD?
Olvastam a HP fórumain hogy ez előforduló probléma, de a megoldást nem tudtam kifürkészni. (HP Pavilion DV6-ról van szó)

Van vmi tippetek?

[LINK]
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
gyurmi írta:
Sziasztok!

Milyen probléma okozhat olyan gondot egy laptopnál hogy telepíteném a windows-t de nem lát meghajtókat. Van rajta rendszer, futott is, de egyik napról a másikra már nem indult el. Azt írta:
Hard disk (3f0)"

Valamint bekapcsolás után a gép nagyon halkan folyamatosan rövideket pittyeg. Gondoltam egy BIOS frissítés segíthet a dolgon, de nem segített az sem. Ha le akarok futtatni egy tesztet azt írja a merevlemez nem elérhető. Elszált volna a HDD?
Olvastam a HP fórumain hogy ez előforduló probléma, de a megoldást nem tudtam kifürkészni. (HP Pavilion DV6-ról van szó)

Van vmi tippetek?

0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sziasztok!

Hard disk (3f0)"

Van vmi tippetek?
0
0
0
0
kung avatar
online22 írta:
Üdv! írtam a forum egy másik részébe hogy akadoznak a hangok videók amint átugrok egy másik fülre vagy ablakra és a játékok is akadnak egy picit. w7-w8 alatt ugyanúgy jelentkezett a tünet tehát hardwer hiba azt írták hogy hdd probléma lehet. azután jelentkeztek ezek miután át lett mozgatva a gép egy másik helyiségbe. lehetséges hogy nem érintkezik úgy egy kábel vagy végleg megsérült a hdd de akkor teljesen nem kéne működnie én úgy gondolom, nem?csak az lehet a hibás mert amúgy minden működik! Szerintetek? mi tévő legyek?

Futtass le egy Hard Disk Sentinelt.
[LINK]
0
0
0
0
online22 avatar
Üdv! írtam a forum egy másik részébe hogy akadoznak a hangok videók amint átugrok egy másik fülre vagy ablakra és a játékok is akadnak egy picit. w7-w8 alatt ugyanúgy jelentkezett a tünet tehát hardwer hiba azt írták hogy hdd probléma lehet. azután jelentkeztek ezek miután át lett mozgatva a gép egy másik helyiségbe. lehetséges hogy nem érintkezik úgy egy kábel vagy végleg megsérült a hdd de akkor teljesen nem kéne működnie én úgy gondolom, nem?csak az lehet a hibás mert amúgy minden működik! Szerintetek? mi tévő legyek?
0
0
0
0
Ronyszkusz avatar
Sziasztok, olyan gondom van, hogy pár hete olyat produkál a gép, hogy teljesítmény figyelőben a hdd 100%-os használatban van (viszont kerregés nincs, ami dolgozó vinyótól elvárható), a válaszidő pedig 2000-50000ig ugrál folyamatosan. Ismerős ajánlotta, hogy esetleg a táptól nem kap elég kakaót tegyem át másik erezetre, amit egy molex->sata átalakítóval oldottam meg, így sem volt be. Azért biztonság kedvéért screeneltem egyet. Ez lett az eredmény:
[LINK]
Kérdés: találkozott már valaki ilyennel, illetve tippre mi lehet a hiba forrása, mit kellene cserélnem? Köszönöm annak aki veszi a fáradtságot és legalább elolvasta!
szerk: Asampoo figyelővel a hdd állapota 96%ot mutat, elhanyagolható hibával....
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Hello.
Az lenne a problémám, hogy a gép bekapcsolásánál előjön a BIOS, de nem mindig. F1 Run Setup. F2 az már nem tudom mi.
Mi lehet a baj?
0
0
0
0
cseszka avatar
Mást nemtok mondani akkor.Még a 40-50fps el is menni kéne neki szépen,talán probáld resetelni a biost,hátha hejre jön.
Kül én jártam ugy h ujra raktam a wint,2-3 nap mulva megint,mert egyszerüenn annyira lassuvolt,akadozott,hibázott...,pedig ugyan ez volt fent elötte is,meg utánna is.Valamiért behalt 2-3nap alatt.?
0
0
0
0
madchief avatar
cseszka írta:
Hát ha már megvan a 60fps,akkor nemszabadna laggolni nekik,talán probálj drivert frissitni,vagy esetleg virus lehet,v huzd ujra a wint,hátha megoldja.

Nem 60fps-nél szaggat, hanem alatta. 40-50fps már játszhatatlan.....

Driver frissítés nem vált be
Vírust néztem, nincs
Nemrég lett újrarakva
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát ha már megvan a 60fps,akkor nemszabadna laggolni nekik,talán probálj drivert frissitni,vagy esetleg virus lehet,v huzd ujra a wint,hátha megoldja.
0
0
0
0
madchief avatar
Az a gép hibája lenne hogy akármilyen játék 60fps alatt szaggat?
Régi gépemmel nem volt ilyen probléma.
0
0
0
0
no avatar
https://kepfeltoltes.hu/130511/1206364685n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Van egy kis problémám 😆 bármilyen driver rakok fel,a kimenetet nem engedélyezi valami oknál fogva,mindent próbáltam már(az alalplap eve: MSI PM8M-VH ) de egyszerüen nins hang,de most úgy oldottam meg a dolgot hogy átállítottam pár dolgot és most a kék bemenetröl jön a hang,deviszont nagyon halk 😆 😆 ha tud valaki segíteni miért tiltja le a kimenetet kérem írjon 😀 😀
0
0
0
0
Payphoner avatar
Üdv!
Lenne egy problémám a VGA-mal (ENGTS450) . Bármilyen Drivert teszek a gépemre a játékok kifagynak egy kis idő után és bal alsó sarokba jön egy hiba üzenet hogy az XY VGA driver összeomlott majd sikeresen helyreált ezzel mit kezdjek?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Gondolom hallottál erről a black screen hibáról sapphirenél. Bár ahogy te írtad ez nem az. Talán a konnektor bár gondolom elosztóba megy minden. na mind1 szóval azt megnézhetnéd, hogy elosztó másik aljzatában is csinálja-e és ha nem akkor az elosztónak az az aljazata szar és akkor úgy kompletten cserélj elosztót. Ha továbbra is rossz akkor marad a többi alkatrész és azok közül a videokártyára és tápra kéne gyanakodni szerintem.
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
Nem tudom. 3 hónapos. Eddig nem volt semmi.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Talán kifogtál egy hibás 7850-t😞
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
Sziasztok! Nekem szerintem az ún. szürkehalál esete forog fenn. Eddig 3x volt,mind a 3 ezen a héten. Az a tünet hogy egyszer csak szürke csíkos lesz a képernyő aztán kampec. Se előre se hátra. Állítólag szoftveres a hiba és idáig még nincs rá megoldás. bejeveled 3 közben csinálta legutóbb ami nem egy crysis 3.
0
0
0
0
no avatar
gyurmi írta:
Vírus nincs a gépemen, mert lefuttattam a keresővel. Melegedni meg nem melegedhet túl, mivel alapból 4db 12cm-es rendszerhűtő ventilátor van a gépemben + 2db a VGA-n + processzoron, ami van. Meg amúgy se volt épp olyan futtatva, ami kicsit is igénybe venné a gépemet.
Gépem: Phenom ii x4 965 3,4GHz, 8GB RAM (2x4GB), HD 7870 2GB, 500 + 320GB HDD.
Windows 7 ultimate 64 bit.

Nem akarok hülyeséget írni de lehetséges hogy az op. rendszer miatt vannak ezek a gondok. Volt hogy Ultimate 7-et raktam fel én is és néhány alapvető programot sem akart feltelepíteni a rendszer. Állandóan hibaüzeneteket kaptam. Letöröltem mindent felraktam a Home Premium-ot, és azóta egy szál hiba nincs a gépen.

3 éve Ultit használom semmi gond nem volt vele.😜
Messze a legstabilabb rendszer...szerintem.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Vírus nincs a gépemen, mert lefuttattam a keresővel. Melegedni meg nem melegedhet túl, mivel alapból 4db 12cm-es rendszerhűtő ventilátor van a gépemben + 2db a VGA-n + processzoron, ami van. Meg amúgy se volt épp olyan futtatva, ami kicsit is igénybe venné a gépemet.

Nem akarok hülyeséget írni de lehetséges hogy az op. rendszer miatt vannak ezek a gondok. Volt hogy Ultimate 7-et raktam fel én is és néhány alapvető programot sem akart feltelepíteni a rendszer. Állandóan hibaüzeneteket kaptam. Letöröltem mindent felraktam a Home Premium-ot, és azóta egy szál hiba nincs a gépen.
0
0
0
0
ximo avatar
kobortomi írta:
ximo írta:
Az normális, hogy egy Corsair TX750m tápegység 7-8 hónap után bemondja az unalmast? (méghozzá olyan zárlatos lett, hogy levágta a házban a biztosítékot 😀 ) Nem egy olcsó vásári kacatról van szó, ezt nem vártam volna, remélem nem szállt el vele a fél gépem is, de ezt jelenleg tényleg csak remélni tudom...

Nem, egy tápnak több évig kell bírnia a szolgálatot.
Régi gépembe már 10éve húzza az igát ugyanaz a táp, az újba meg másfél éve van FSP és semmi baja.
Ha van rá garancia akkor használd ki.

Nekem is van 6 éves mercury tápom ami tényleg egy filléres vacak a mostanihoz képest, soha semmi baja nem volt...
Lehet valami az összeesküvés elméletekben miszerint minden mai elektronikai cikket arra terveznek, hogy tönkre menjen 😞
0
0
0
0
ximo avatar
Az normális, hogy egy Corsair TX750m tápegység 7-8 hónap után bemondja az unalmast? (méghozzá olyan zárlatos lett, hogy levágta a házban a biztosítékot 😀 ) Nem egy olcsó vásári kacatról van szó, ezt nem vártam volna, remélem nem szállt el vele a fél gépem is, de ezt jelenleg tényleg csak remélni tudom...
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Spartan117 írta:
Kobortomi: Ha lehet próbáld meg ha működik a másikkal akkor se dobd a kukába azt a régi processzort mert szerintem javítható(házilag is 😆😉

Ferrari : Vírust keress a gépeden!
Nézd meg hogy nem azért állt-e le mert túlmelegedett a gép.
Hogy ha végképp nem tudod mi van akkor vagy a Rendszerviszzaállítást használd vagy reseteld a biost hátha az segít. Jobb ötletem nincs!

Még valami!
Teljesen végső esetben rakd újra megint azt az operációs rendszert. Egyébként milyen gépedre raktál milyen OP-rendszert? Megfelel a követelményeknek?

0
0
0
0
no avatar
Kobortomi: Ha lehet próbáld meg ha működik a másikkal akkor se dobd a kukába azt a régi processzort mert szerintem javítható(házilag is 😆😉

Ferrari : Vírust keress a gépeden!
Nézd meg hogy nem azért állt-e le mert túlmelegedett a gép.
Hogy ha végképp nem tudod mi van akkor vagy a Rendszerviszzaállítást használd vagy reseteld a biost hátha az segít. Jobb ötletem nincs!

Még valami!
Teljesen végső esetben rakd újra megint azt az operációs rendszert. Egyébként milyen gépedre raktál milyen OP-rendszert? Megfelel a követelményeknek?
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Spartan117 írta:
Ferrari: Drivereket rakosgasd fel ferrari!

kobortomi: [LINK]
Ezt olvasgatom de ha jól fordítottam lehet a proci is a tettes. Próbáltad másik CPU-val ? Vagy visszaállíthatnád a BIOS-t .
Nem sok ötletem van keress megoldásokat a google-ban (ird be a hibát a google-be bár kétlem hogy neked ezt elkéne magyarázni 😆😉

Feltettem őket, és annak ellenére csinálta ezt. AMD CATALYST 13.4 whql van fent vga téren.
0
0
0
0
no avatar
Ferrari: Drivereket rakosgasd fel ferrari!

kobortomi: [LINK]
Ezt olvasgatom de ha jól fordítottam lehet a proci is a tettes. Próbáltad másik CPU-val ? Vagy visszaállíthatnád a BIOS-t .
Nem sok ötletem van keress megoldásokat a google-ban (ird be a hibát a google-be bár kétlem hogy neked ezt elkéne magyarázni 😆😉
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Sziasztok!

Lenne egy kis problémám!
Az van, hogy nem rég tetem újra az op-rendszert kb 3 napja és ma váratlanul csak úgy 2x megadta magát a gép..! Egyszer játék közben, másodszor pedig sima netezés közben.. maga a gép ment, de a monitor is kikapcsolt, elment a hang meg minden, de maga a gép pörgött tovább, nem állt le, majd újra indítottam és jó volt.

Valaki valami tipp/tanács ?? 😲
0
0
0
0
bybeni avatar
kobortomi írta:
kobortomi írta:
kobortomi írta:
A régi gépem bekapcsolásnál mindig ezt hozza ki:
Hardware monitor found an error. enter power setup menu for details.
Bioszba Power Setupba kipróbáltam minden engedélyezni/ letiltani de semmi sem változott. Várom az ötleteket.

Senki?

Nem akarok spamolni de látom ez a rejtély megoldatlan marad.
Több oldalon is kiírtam de sehol senki nem válaszol.t

ötletem nekem sincs de nézdd meg ezt

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Fogalmam sincs 😃 Én túlhúzáshoz nem annyira értek de ezek szerint ott lehet valami. Esetleg próbálj meg másik verziójú winrart. Vagy próbálgasd a beállításoknál mi hátráltathatja. Őszintén szólva nem igazán tudok többet mondani sajnos 😆 még neten sem lehet találni választ. És ez csak a WinRar-al van? Semmi mással? Végső esetben javaslom válts 7zip-re vagy valami másra az hátha jó.
0
0
0
0
bybeni avatar
Spartan117 írta:
Részemről nem sok ötlet jön képbe. Prioritás?
(CTRL+SHIFT+ESC) feladatkezelő-alkalmazások-jobb klikk ugrás a folyamatra-jobb klikk prioritás beállítása alacsony,normál alatti,normál,normál feletti,magas ezek közül melyik van? Állítsd magasra hátha jobb lesz.
A másik ötlet ami még valószinübb (ezt próbáld meg előbb)
Amikor a WinRAR tömörít milyen módba tömörít csak mert van több szintje is. Pl.: az alapos jóval kisebbre tömörít de sokkal több időt vehet igénybe.

köszi a segítséget, megnéztem, priorotás magason van alapból, tömörítés szintje (tömörítési mód) normál-ban van :/
most visszalőttem alapra a rendszert, sokkal gyorsabban megy ugyanaz a kitömörítés...nem szeretné a húzott rendszert? :/
0
0
0
0
no avatar
Részemről nem sok ötlet jön képbe. Prioritás?
(CTRL+SHIFT+ESC) feladatkezelő-alkalmazások-jobb klikk ugrás a folyamatra-jobb klikk prioritás beállítása alacsony,normál alatti,normál,normál feletti,magas ezek közül melyik van? Állítsd magasra hátha jobb lesz.
A másik ötlet ami még valószinübb (ezt próbáld meg előbb)
Amikor a WinRAR tömörít milyen módba tömörít csak mert van több szintje is. Pl.: az alapos jóval kisebbre tömörít de sokkal több időt vehet igénybe.
0
0
0
0
bybeni avatar
Sziasztok! hogy van az hogy overclockolt rendszerrel minden szebben, gyorsabban fut, viszont a WinRAR lassabb a kelleténél :/
ötletek?
0
0
0
0
nomad2 avatar
Na ezért szeretem ezt az oldalt😀. Teljesen új dolgokkal leptétek meg szemeimet. Akkor lehet a táp a köcsög😂. Nem hiszem hogy a lap lenne a baj, mert........mert nem tudom miért de szerintem nem az😀. Azért rendes vagy, ügyes válasz.......de valószínűbb a táp, mert amúgyis szigszalagozott egy 😊ága. Csak itt meg az a büdös hogy ha a táp lenne kontakt hibás akkor mi a frászt tud javítani rajta egy újra telepítés, még ha csak simán áramingadozása is van, akko se oldhatná ez meg, mindíg fennt kellen állnia a jelenségnek, mondom van úgy hogy 2 hónapig nincs vész. Ezért nem vittem el szervízbe, mert amikor csak elgondolkodok rajta, rögtön nem szemtelenkedik..........ez egy kicsit félelmetes😆. Nade akkor le kellen váltani a tápot??......lehet ---------Köszönöm a Válaszokat!!
0
0
0
0
kung avatar
nomad2 írta:
Ilyen problémám van hogy a gép néha kikapcsol játék alatt, és csak olyankor tudom vissza kapcsolni hogyha a tápot kikapcsolom a főkapcsolóval és vissza be. Ez valami védelem lehet valami ellen. Namost a vga-t mint hiba okát kizárhatjuk mert az előzővel is csinálta néha......ez a néha azt jelenti hogy 2-3 naponta, vagy alkalmanként. Ezt eddig megoldotta egy újratelepítés és egy darabig oké minden de egy idő után megint bombázza az idegeimet😠. Volt hogy Win 7 mellett használtam a Playclaw 4 programot arra, hogy játék alatt lássam a hőmérsékletét a CPU GPU párosnak, és a kártya 50 fok fölé semmilyen körülmények között nem megy, a proci meg 55 fok fölé nem megy normális körülmények között. Azért mondom hogy normális körülmények között, mert amikor azt látom hogy a proci 65 fok, akkor valami baj van, és utána felugrik a szám 255 fokra😲. Ez az én elképzelésem: valószínüleg a program a biosból veszi az adatokat, és akkor ott nem mér rendesen, mert elméletileg van egy hőmérséklet határ, ami felett a védelem miatt kikapcsol a gép. Mondjuk a bios mér 80 fokot igazából meg nincs a proci még 30 fokos sem, de mivel ezek csak gépek, így csak a számokat érzékelik............SZERINTETEK IS LEHET EZ A PROBLÉMA?? VAGY VAN VALAMI MÁS IS A KIKAPCSOLÁSRA?? Remélem nem baj hogy regényt írtam, de adatokat kell adjak hogy segíteni tudjatok!!

Ahogy elnézem a géped gyenge láncszeme az alaplap, ami nem nagyon szerencsés, mivel az alaplap a gép egyik legfontosabb része, azon soha sem szabad spórolni, főleg ha ilyen erős gépet állítasz össze. Szerintem, lehet, hogy az MSI 760GM-P23 lapon, mivel 95 watt TDP a maximuma és karcsú rajta a táp áramkör, így le van korlátozva, ezért elképzelhető, hogy az FX 6100 ugyan 95 watt TDP-vel rendelkezik de ha netán húznád vagy a játék megkívánja és a bekapcsol a Turbo frequency, ezzel együtt megemelkedik a TDP-je, és nem bírja a lap így lehetséges, hogy ezért kapcsol ki a géped.
0
0
0
0
PoPet avatar
Vagy esetleg a Biost kellene frissíteni, vagy az alaplap ami még elcsesződhetett..
0
0
0
0
cseszka avatar
Elég furánn hangzik.Nemhiszem h melegedés,mert akkor ha lehülne simánn bekapcsolna.Itt meg mint isrtad csak miután kihuztad a tápot,majd visszadugod a kábelt az áramba,csak akkor indul el.Én inkább tápköröl keresném a bajt,esetleg feszültség ingadozás a hálózatban...
0
0
0
0
nomad2 avatar
Ilyen problémám van hogy a gép néha kikapcsol játék alatt, és csak olyankor tudom vissza kapcsolni hogyha a tápot kikapcsolom a főkapcsolóval és vissza be. Ez valami védelem lehet valami ellen. Namost a vga-t mint hiba okát kizárhatjuk mert az előzővel is csinálta néha......ez a néha azt jelenti hogy 2-3 naponta, vagy alkalmanként. Ezt eddig megoldotta egy újratelepítés és egy darabig oké minden de egy idő után megint bombázza az idegeimet😠. Volt hogy Win 7 mellett használtam a Playclaw 4 programot arra, hogy játék alatt lássam a hőmérsékletét a CPU GPU párosnak, és a kártya 50 fok fölé semmilyen körülmények között nem megy, a proci meg 55 fok fölé nem megy normális körülmények között. Azért mondom hogy normális körülmények között, mert amikor azt látom hogy a proci 65 fok, akkor valami baj van, és utána felugrik a szám 255 fokra😲. Ez az én elképzelésem: valószínüleg a program a biosból veszi az adatokat, és akkor ott nem mér rendesen, mert elméletileg van egy hőmérséklet határ, ami felett a védelem miatt kikapcsol a gép. Mondjuk a bios mér 80 fokot igazából meg nincs a proci még 30 fokos sem, de mivel ezek csak gépek, így csak a számokat érzékelik............SZERINTETEK IS LEHET EZ A PROBLÉMA?? VAGY VAN VALAMI MÁS IS A KIKAPCSOLÁSRA?? Remélem nem baj hogy regényt írtam, de adatokat kell adjak hogy segíteni tudjatok!!
0
0
0
0
mice193 avatar
mathejocy írta:
Windows full update és a felrakott játéknál istall mappa dx fájlok és persze vcredit.exe. Ezek megvannak?

hát megkell hogy legyenek mert eredeti játék nem úgy töltöttem le
0
0
0
0
mathejocy avatar
Windows full update és a felrakott játéknál istall mappa dx fájlok és persze vcredit.exe. Ezek megvannak?
0
0
0
0
bybeni avatar
mice193 írta:
bybeni írta:
mice193 írta:
így se jó miután helyre állt minden azt írja ki hogy a "képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt"

találkoztam már ezzel én is!
mikor elindítottam a játékot egy nagy sötétség és semmi más!
nyomtam egy Alt-Tab ot és a háttérben ott volt a tűzfal hálózati blokkolás kérdése, nyomtam egy "Elérés engedélyezése"-t és ment tovább a játék...
kb az összesnél eljátsza ezt nekem a Win 7

nekem a Vista.de ha megcsinálom ezt amit mondtál utána simán megy?

nekem addig nem ment tovább jópár játék míg le nem tettem tálcára (Alt-Tab kombináció) és rá nem nyomtam a felbukkanó ablakban az "elérés engedélyezése"-re!
utána már hallottam a hangját a játéknak, tálcán rányomtam, feljött teljes képernyőbe és ment gond nélkül
0
0
0
0
mice193 avatar
bybeni írta:
mice193 írta:
így se jó miután helyre állt minden azt írja ki hogy a "képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt"

nyomtam egy Alt-Tab ot és a háttérben ott volt a tűzfal hálózati blokkolás kérdése, nyomtam egy "Elérés engedélyezése"-t és ment tovább a játék...

nekem a Vista.de ha megcsinálom ezt amit mondtál utána simán megy?
0
0
0
0
bybeni avatar
mice193 írta:

0
0
0
0
mice193 avatar
0
0
0
0
kung avatar
mice193 írta:
igen arra gondoltam hogy fekete lesz. a legkisebb felbontásnál is ugyan ez

Még azt próbáld meg, hogy a tűzfalat kapcsold ki ameddig elindítod a játékot. Lehet az a ludas.
0
0
0
0
mice193 avatar
igen arra gondoltam hogy fekete lesz. a legkisebb felbontásnál is ugyan ez
0
0
0
0
kung avatar
mice193 írta:
Sziasztok! az lenne a problémám hogy vettem új gépet és játéknál eltünik a képernyő de nem ír ki semmit. mi lehet a gond? vegyek új monitort is?(mindenféle játéknál ezt csinálja)

Ez egy kicsit rémísztőnek hallatszik "eltűnik a képernyő". A képernyő ott marad a helyén csak esetleg egy fekete képernyő köszönt be. Szerintem driver hiba lesz. Milyen vga van az új gépbe, és milyen felbontáson köszönt be a fekete képernyő, mikor elindítod a játékot?
0
0
0
0
mice193 avatar
Sziasztok! az lenne a problémám hogy vettem új gépet és játéknál eltünik a képernyő de nem ír ki semmit. mi lehet a gond? vegyek új monitort is?(mindenféle játéknál ezt csinálja)
0
0
0
0
no avatar
nekem is win7-em van vezérlőpult:kategória nézet ,ha még mindig nincs meg nézd meg így.
0
0
0
0
no avatar
cseszka írta:
Számitógép>jobb klikk>kezelés>ujablak jön be>lemezkezelés.

köszi jolett
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció