Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
Adreno 200 -as van az ace-ben, nem tudom hogy a 205 mennyivel erősebb..
de a 200 nagyon gyenge 😞
amúgy az 1.4 es proci ígéretes
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:
a samsung galaxy W-nek a hardwerét kell megnézni mert minden jóval fel van szerelve, és az ára is jó csak ne legyen gyenge

https://kutyu.hu/download/viewattach/87274/2/60/278392-1170298221.jpg
Meg ami nincs odaírva: Adreno 205-ös GPU.
0
0
0
0
niteforce avatar
a samsung galaxy W-nek a hardwerét kell megnézni mert minden jóval fel van szerelve, és az ára is jó csak ne legyen gyenge
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
kösz a választ tegnap óta erre vártam 😀
remélem tuti így van ahogy írod 😃

Hát kérdezz utána más fórumokon is ha gondolod, de azzal a samuval aligha lőhetsz mellé.
0
0
0
0
tametix avatar
Helló, valaki tudna infókat(tapasztalatokat) adni a Black Berry 9500 Storma-al kapcsolatban? Előre is köszönöm😀
0
0
0
0
online22 avatar
kösz a választ tegnap óta erre vártam 😀
remélem tuti így van ahogy írod 😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
erről a w-ről semmi nincsen a neten még magán a samsung oldalán sincs semmi... 😜 [LINK]
csak vidik a youtuon

tessék egy teszt:
[LINK]
meik lett a jobb??

Neo helyett a Galaxy W-t érdemesebb venni?? de akkor az Optimus Black jobb mind 2 nél ugye? (vagyis érdemesebb azt venni)

ezt nézzétek 😆
[LINK]

Már miért lenne jobb az Optimus?

1. Galaxy W
2. Optimus
3. Neo

Ez a sorrend. Ár/érték arányban meg főleg.
0
0
0
0
online22 avatar
erről a w-ről semmi nincsen a neten még magán a samsung oldalán sincs semmi... 😜 [LINK]
csak vidik a youtuon

tessék egy teszt:
[LINK]
meik lett a jobb??

Neo helyett a Galaxy W-t érdemesebb venni?? de akkor az Optimus Black jobb mind 2 nél ugye? (vagyis érdemesebb azt venni)

ezt nézzétek 😆
[LINK]
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
tudom ok az értettem! 😀 (de nem értek vele egyet az S-hez viszinyítva)
csak kíváncsiságból megkérdezem hogy mért jobb az S mint a W? 1-2 dolgot mondanál amiben tényleg olyan jó az az S

Nem mondtam, hogy jobb az S. A hardvert én igazából nem tudom összehasonlítani (főleg a grafikus gyorsító a lényeg, de fogalmam sincs, hogy az Adreno v. a PowerVR a jobb). A Galaxy S vékonyabb, a kijelzője nagyobb és szebb mint a W képernyője. A W-n van vaku, ami igencsak praktikus. Egyelőre ennyit tudok, majd egy mobilarénás tesztből több minden kiderül. De a W verhetetlen azért az árért a Telenornál.
0
0
0
0
online22 avatar
tudom ok az értettem! 😀 (de nem értek vele egyet az S-hez viszonyítva)
csak kíváncsiságból megkérdezem hogy mért jobb az S mint a W? 1-2 dolgot mondanál amiben tényleg olyan jó az az S
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
tehát Galaxy s mindenképp? de annak csak 1 ghz-s procija van 4"-ra a W-nek 1,4 ghz-ja van 3,7"-ra jobban átgondolva még mindig az S a jobb? 😜 mondjuk lehet igazad van...
(ugye a Galaxy W jobb mint a Neo??)

Ember, írra írtam, hogy mindenképp a samu, hogy Neo vs. Galaxy W. Nem is értem hogy keverted ide az S-t. 😃

Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam, "Azért az SII-t nem, de még a sima S-t se." ezzel a kijelzőre gondoltam mert előtte az volt a téma.
0
0
0
0
online22 avatar
tehát Galaxy s mindenképp? de annak csak 1 ghz-s procija van 4"-ra a W-nek 1,4 ghz-ja van 3,7"-ra jobban átgondolva még mindig az S a jobb? 😜 mondjuk lehet igazad van...
(ugye a Galaxy W jobb mint a Neo??)
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
[LINK]
még a Galaxy S II-t is elveri
ui:bocs nem 2-ben akartam csak véletlen volt 😜
Galaxy W vagy Xperia Neo a jobb teló???

Azért az SII-t nem, de még a sima S-t se. Az a videó hatalmas nulla amiben tesztelik.
Mindenképp a Samu.
0
0
0
0
online22 avatar
[LINK]
még a Galaxy S II-t is elveri
ui:bocs nem 2-ben akartam csak véletlen volt 😜
Galaxy W vagy Xperia Neo a jobb teló???
0
0
0
0
online22 avatar
most ahogy nézem tényleg szuper telefon de arra lennék kíváncsi hogy super amoled kijelzője van-e? de am 1,4 ghz proci?? enniyért? hmmm jó kis telefon
de maradok a black nél a g-gomb az nagyon megfogott és a gyönyörű NOVA kijelző 😀
[LINK]
5:50 től nézd a külömbséget szinte elképesztőő
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
ma rakta fel a telenor a honlapjára a samsung galaxy w-t ez jobb lenne mint a galaxy s és még olcsóbb is?? 😲 samsung oldalán sem találtam galaxy w-t csak wave de ez nem ugyan az
[LINK]

Hmm ez elég hívogató, Okostarifa 180-nal (4790Ft/hó) csak 42 990 Ft. 😀
Ennyiért nagyon megéri, olcsóbb mint az Optimus Black és még jobb is.
A külföldi tesztoldalakon jókat írnak róla.
Én a helyedben lecsapnék rá. 😀
0
0
0
0
online22 avatar
ma rakta fel a telenor a honlapjára a samsung galaxy w-t ez jobb lenne mint a galaxy s és még olcsóbb is?? 😲 samsung oldalán sem találtam galaxy w-t csak wave de ez nem ugyan az
[LINK]
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
am tényleg a Neo és az Arc között nem sok külömbség van csak kívülről van jelentős külömbség de belül szoftverileg szinte semmi. a bravia engine az pontosan mire is jó??

Elvileg szoftveresen javítja a színeket videók nézése közben. Inkább amolyan parasztvakítás.
0
0
0
0
online22 avatar
am tényleg a Neo és az Arc között nem sok külömbség van csak kívülről van jelentős külömbség de belül szoftverileg szinte semmi. a bravia engine az pontosan mire is jó??
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Na, végre sikerült a kezdeti nehézségek után felpakolni az X10 minire a 2.3.5 -ös Gingerbread-et. Nagyon jó kis rom.
0
0
0
0
no avatar
deh neméri meg azt a + 20k-t vagy mennyivel is több 😀
amugy nekem valamiért nemtetszik....
0
0
0
0
greenmelon avatar
D4V1D írta:
hát a tesztekben aztmondták ugyan azt tudja....nemtom mi az igazság 😃
csak hogy kisebb változata

Belül ugyanaz de kívül az Arc fényévekkel elegánsabb telefon.
0
0
0
0
no avatar
hát a tesztekben aztmondták ugyan azt tudja....nemtom mi az igazság 😃
csak hogy kisebb változata
0
0
0
0
greenmelon avatar
D4V1D írta:
de igen láttam vékony telót képzeld és ha ennyire zavar hogy vastag ami nemis igaz akkor vedd meg a sony ericcson arc-ot az vékony teló....

Hát Sony-t sosem vennék de kösz a tanácsot. 😉
Az Arc kicsit komolyabb teló mint a Neo...
0
0
0
0
no avatar
de igen láttam vékony telót képzeld és ha ennyire zavar hogy vastag ami nemis igaz akkor vedd meg a sony ericcson arc-ot az vékony teló....
0
0
0
0
greenmelon avatar
D4V1D írta:
greenmelon a LG telefonokban egy rakás sz@r és a neo nemis vastag

Ezek szerint te még nem láttál vékony telefont. 😉
Mi is szar az LG telefonokban? Látom ezt már nem sikerült odaírni. 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
D4V1D írta:

egyetértek 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
apetit1989 írta:
És mennyire jó, hogy nem rak. Személy szerint jobban kedvelem, ha érzem, hogy mit nyomok meg, főleg, ha navigációs gombról van szó (vissza gomb, pl).

Kinek mi, engem az őrületbe kergettek a sima nyomógombok. 😀
Egyébként van rezgéses visszajelzés az érintőgomboknál.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
apetit1989 avatar
És mennyire jó, hogy nem rak. Személy szerint jobban kedvelem, ha érzem, hogy mit nyomok meg, főleg, ha navigációs gombról van szó (vissza gomb, pl).
0
0
0
0
greenmelon avatar
Nem értem mit lovagoltok ennyit a G gombon, nem kötelező használni... sokkal inkább lehet úgy tekinteni rá mint egy kiforratlan plusz funkcióra. Attól még nem lesz szarabb a telefon, hogy van valami extra tulajdonsága.

Nexus S -> legfrissebb droid: most komolyan, a hóhért sem érdekli, hogy melyikre mikor jön a legfrissebb. 😃 A nívósabb főzött romokat gyakorlatilag a hivatalos megjelenítéssel egy időben kiadják minden komolyabb telefonra, és hülye aki ilyen kaliberű mobilnál a gyárit használja. Még a Nexus S-nél is visszafogja azt ami a telefon hardverében ténylegesen van.

Szerintem az LG jobb választás mint a Neo. A Neo nagyon gagyinak hat ezzel a fröccsöntött műanyag borítással és még a Defy-nál is vastagabb. Az meg egyenesen nevetséges, hogy a Sony még 2011-ben se tud érintőgombot rakni a telefonjaira...
0
0
0
0
online22 avatar
arra jutottam hogy mostmár mindenféle képpen Blacket veszek ha az nem jön össze akkor Neo
formásabb karakteresebb és színesebb kívűlről a Neo meg a HDMI-t sajnálom nagyon a Black-ből ez a 2 ami miatt szóba jött nálam a Neo
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
online22 írta:
de kár hogy csak a vodánál van mert ott nem mutat ár-tarifa összeget 2 éves hűségre 😜
úgy érzem hogy most lebeszéltetek a 2 telóról.... 😜
direkt így akarom hogy 2 éves tarifa hűség ami nem haladja meg az 5k-t és ebbe csak a Black-van és a Neo a Nexust meg nem tudom de tuti nem ilyen a 112ezres árával 😜
karácson előtt lejjeb mennek az árak nem?
ui: a g gombra visszatérve azt mondom hogy nem rakták volna bele ha xar lenne!

Nem rakták volna bele, csak nem tesztelték eleget!😃 Biztos vannak olyan szerencsések akiknek működik, vagy lehet, hogy funkciótól függ, de akkor is értelmetlen. 😃 Ilyenek, hogy ha lefordítod a telefont akkor elhalkul az ébresztő meg ilyesmik...Reggel kómásan mást nem is csinálsz majd, minthogy keresed a G-gombot és közben fordítgatod le a telót...😆 Értelme nincs, de viszont maga a teló elég erős.
0
0
0
0
online22 avatar
de kár hogy csak a vodánál van mert ott nem mutat ár-tarifa összeget 2 éves hűségre 😜
úgy érzem hogy most lebeszéltetek a 2 telóról.... 😜
direkt így akarom hogy 2 éves tarifa hűség ami nem haladja meg az 5k-t és ebbe csak a Black-van és a Neo a Nexust meg nem tudom de tuti nem ilyen a 112ezres árával 😜
karácson előtt lejjeb mennek az árak nem?
ui: a g gombra visszatérve azt mondom hogy nem rakták volna bele ha xar lenne!
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Egyébként telefonoknál ez a 70-100k-ig skála nagyon nagy zsákutca. 😃 Alig vannak jó telefonok, az Ace 65k, de eléggé limitált spec.-el...Értem én ezt HVGA képernyőre, a GPU-ra...efölött pedig már alig vannak telók, ott a Defy, de az angol, és külsőleg csúnya, és nagyon vastag (az IP67es szabvány miatt). Ebben a kategóriában tényleg csak ezek vannak: LG Black, SE xPeria Neo, és a Ray...100körül kapni már olyan telefont amivel nem szégyenkezel...(Samsung Galaxy S, jónéhány erős HTC, SE Play)
A G-gomb pedig tényleg egy felesleges, ráadásul rosszul működő "extra"...A TV-re csatlakozás SE-nél megint csak zsákutca. Én még mindig a Google Nexus S-t javaslom, nemtudom, hogy Vodafonék miért adják ilyen drágán, függetlenül is MAX 80k...
0
0
0
0
niteforce avatar
de gondolj bele elkezded az utcán rázni a telefont azt hiszik tiszta hülye vagy.
semmi értelme nincs.
nexus s-t javaslom még mindig.
0
0
0
0
online22 avatar
ezt a tesztet 3x végig néztem mert 1 hete ugy volt hogy tuti ezt veszem 😀 de jött a Neo..
jah és nem ugy kell zenét váltani mint ahogy ő csinálja ha erre gondolsz 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
online22 írta:
csak nálam az is jó lenne ha haverokkal leülünk valahova és mutatom hogy nézd már mit tudok az Optimus Black-el (G gombra gondolok) vagy Neo-val rákötöm a tv-re és úgy játszok rajta azért az nagyon fain.. szal értitek jó lenne így kitűnni egy telóval ami tud olyat mit a másik nem...

szerintem sokkal jobb olyannal dicsekedni mint:

-Nézd, nem akad!
-Nézd nem fagyott le!

a g gomb pedig elég ratyi alig műxik.
az hogy rákötöd a TV-re nagyon jól hangzik, csak szerintem nem bír el egy teló egy full HD TV-t vagy akár egy 720 p-set sem.

nézd meg ez nem jó, ez a G alig működik

0
0
0
0
apetit1989 avatar
Heh... teljesen máshogy gondolkodunk...
Én leszarom, hogy ki mit gondol a telefonomról és őszintén szólva fütyülök rá, hogy a haverom telója ezt meg ezt tudja.
Ettől függetlenül szerintem jól járnál mindkettővel, bár az LG-t igaziból sosem láttam.
0
0
0
0
no avatar
én szerintem Neo-t vegyél nekemis az van és megvagyok vele nagyon elégedve
0
0
0
0
online22 avatar
csak nálam az is jó lenne ha haverokkal leülünk valahova és mutatom hogy nézd már mit tudok az Optimus Black-el (G gombra gondolok) vagy Neo-val rákötöm a tv-re és úgy játszok rajta azért az nagyon fain.. szal értitek jó lenne így kitűnni egy telóval ami tud olyat mit a másik nem...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Értem. Csak mindig felmegy a pumpa, mikor ilyeneket látok:
szarok a gombok, meg az egész úgy ahogy van....

Ez nem érvelés, ez egy béna komment.
0
0
0
0
niteforce avatar
nem vita ez csak személyes tapasztalatok. az mindig fontos.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ezen talán kár vitatkozni, mert én váltig az ellenkezőjét fogom állítani, minekután nekem semmi baj nem volt a SE telefonjaimmal. A mostanit meg én barmoltam szét, mert rosszl flasheltem a főzött romot. Azon kívül nem volt vele probléma.
0
0
0
0
niteforce avatar
volt már nekem is 2 s.e telóm, az egyik tényleg meghülyült, a másikban meg egy forrasztás elment, szervizben azt mondták 20K.... nekem sincsenek túl jó tapasztalataim.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
1. magától biztos, hogy nem hülyül meg.
2. a gombok nem szarok.
0
0
0
0
Master Killer avatar
Sony Ericssont senkinek sem ajánlok, nekem volt már 3 is és mindegyik " meghülyült " magátol kitöröl dolgokat, formázgatja a memóriakártyát, szarok a gombok, meg az egész úgy ahogy van....
0
0
0
0
niteforce avatar
google nexus S-t vedd

a G szenzor ami egy rakás szar csak lassítja a blacket, a kamerája sem olyan jó, az autofokusz olyan LG-sen szar benne.
A nexus s -re garantáltan a leghamarabb jön az új android, nagyon gyors, mert egy teljesen alap kezelőfelület van rajta. de te döntöd mit veszel. Meg hogy nem zárkózol el arról annyit hogy eddig 2 telefont tudtál felhozni mint lehetséges telókat. Amit mi mondunk le van szarva, akkor nem értem miért írsz.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
online22:Ne a különlegességeket nézd...Exmor-R...szerintem semmi értelme, fényképezni anélkül is lehet, nem láttam még használatban, de nem hiszem, hogy olyan nagyot javítana. A Bravia Engine pedig csak videóknál mutatkozik meg, ennek megint nem látom értelmét, ha tud javítani, akkor nem tudom, hogy alapból miért nem olyan kijelző van a telefonon ami ez nélkül is olyan látványt nyújtana...
Black-nél pedig csak annyi, hogy az a G-gomb sok esetben egyáltalán nem reagál semmit. Mondjuk ezt csak videóból láttam, és próbálták, de nem nagyon akart reagálni!
Szóval, egy szó, mint száz, ne azt nézd, hogy mik a különlegességek, hanem az alap specifikációkat! Egyébként nekem sem tetszik az SE kezelőfelülete, nagyon fapadosnak néz ki, vagy mintha nem használná ki a kijelzőt...LG-nek se valami nagy szám, de legalább nem olyan ronda, mint az SE-é!
DE ha választani kéne, akkor én inkább a Black-et venném, de ez a te döntésed.😉
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
pont ezaz hogy nem tom meiket vegyem.... azért kérdezek h hátha tudtok vmi jó érvet hozni... am lehet hogy van egy kis igazság abban amit mondasz 😜 jah és kijavítalak mert nem zárkózok el semmitől 😀
és még mindig nem értem hogy mért vagytok oda a Nexus-S ért

Talán mert a legjobb telefon azért az összegért?

Nem zárkózol el? Ahhoz képest se Motorolát se LG-t nem akarsz...

T-Mobile webshopban az LG Optimus Black 49 491 Ft, a 4990 forintos Média Mánia S díjcsomaggal:
[url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=313562&langId=-11[/url]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció