Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de a 200 nagyon gyenge 😞
amúgy az 1.4 es proci ígéretes
a samsung galaxy W-nek a hardwerét kell megnézni mert minden jóval fel van szerelve, és az ára is jó csak ne legyen gyenge
Meg ami nincs odaírva: Adreno 205-ös GPU.
kösz a választ tegnap óta erre vártam 😀
remélem tuti így van ahogy írod 😃
Hát kérdezz utána más fórumokon is ha gondolod, de azzal a samuval aligha lőhetsz mellé.
remélem tuti így van ahogy írod 😃
erről a w-ről semmi nincsen a neten még magán a samsung oldalán sincs semmi... 😜 [LINK]
csak vidik a youtuon
tessék egy teszt:
[LINK]
meik lett a jobb??
Neo helyett a Galaxy W-t érdemesebb venni?? de akkor az Optimus Black jobb mind 2 nél ugye? (vagyis érdemesebb azt venni)
ezt nézzétek 😆
[LINK]
Már miért lenne jobb az Optimus?
1. Galaxy W
2. Optimus
3. Neo
Ez a sorrend. Ár/érték arányban meg főleg.
csak vidik a youtuon
tessék egy teszt:
[LINK]
meik lett a jobb??
Neo helyett a Galaxy W-t érdemesebb venni?? de akkor az Optimus Black jobb mind 2 nél ugye? (vagyis érdemesebb azt venni)
ezt nézzétek 😆
[LINK]
tudom ok az értettem! 😀 (de nem értek vele egyet az S-hez viszinyítva)
csak kíváncsiságból megkérdezem hogy mért jobb az S mint a W? 1-2 dolgot mondanál amiben tényleg olyan jó az az S
Nem mondtam, hogy jobb az S. A hardvert én igazából nem tudom összehasonlítani (főleg a grafikus gyorsító a lényeg, de fogalmam sincs, hogy az Adreno v. a PowerVR a jobb). A Galaxy S vékonyabb, a kijelzője nagyobb és szebb mint a W képernyője. A W-n van vaku, ami igencsak praktikus. Egyelőre ennyit tudok, majd egy mobilarénás tesztből több minden kiderül. De a W verhetetlen azért az árért a Telenornál.
csak kíváncsiságból megkérdezem hogy mért jobb az S mint a W? 1-2 dolgot mondanál amiben tényleg olyan jó az az S
tehát Galaxy s mindenképp? de annak csak 1 ghz-s procija van 4"-ra a W-nek 1,4 ghz-ja van 3,7"-ra jobban átgondolva még mindig az S a jobb? 😜 mondjuk lehet igazad van...
(ugye a Galaxy W jobb mint a Neo??)
Ember, írra írtam, hogy mindenképp a samu, hogy Neo vs. Galaxy W. Nem is értem hogy keverted ide az S-t. 😃
Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam, "Azért az SII-t nem, de még a sima S-t se." ezzel a kijelzőre gondoltam mert előtte az volt a téma.
(ugye a Galaxy W jobb mint a Neo??)
[LINK]
még a Galaxy S II-t is elveri
ui:bocs nem 2-ben akartam csak véletlen volt 😜
Galaxy W vagy Xperia Neo a jobb teló???
Azért az SII-t nem, de még a sima S-t se. Az a videó hatalmas nulla amiben tesztelik.
Mindenképp a Samu.
még a Galaxy S II-t is elveri
ui:bocs nem 2-ben akartam csak véletlen volt 😜
Galaxy W vagy Xperia Neo a jobb teló???
de maradok a black nél a g-gomb az nagyon megfogott és a gyönyörű NOVA kijelző 😀
[LINK]
5:50 től nézd a külömbséget szinte elképesztőő
ma rakta fel a telenor a honlapjára a samsung galaxy w-t ez jobb lenne mint a galaxy s és még olcsóbb is?? 😲 samsung oldalán sem találtam galaxy w-t csak wave de ez nem ugyan az
[LINK]
Hmm ez elég hívogató, Okostarifa 180-nal (4790Ft/hó) csak 42 990 Ft. 😀
Ennyiért nagyon megéri, olcsóbb mint az Optimus Black és még jobb is.
A külföldi tesztoldalakon jókat írnak róla.
Én a helyedben lecsapnék rá. 😀
[LINK]
am tényleg a Neo és az Arc között nem sok külömbség van csak kívülről van jelentős külömbség de belül szoftverileg szinte semmi. a bravia engine az pontosan mire is jó??
Elvileg szoftveresen javítja a színeket videók nézése közben. Inkább amolyan parasztvakítás.
amugy nekem valamiért nemtetszik....
hát a tesztekben aztmondták ugyan azt tudja....nemtom mi az igazság 😃
csak hogy kisebb változata
Belül ugyanaz de kívül az Arc fényévekkel elegánsabb telefon.
csak hogy kisebb változata
de igen láttam vékony telót képzeld és ha ennyire zavar hogy vastag ami nemis igaz akkor vedd meg a sony ericcson arc-ot az vékony teló....
Hát Sony-t sosem vennék de kösz a tanácsot. 😉
Az Arc kicsit komolyabb teló mint a Neo...
greenmelon a LG telefonokban egy rakás sz@r és a neo nemis vastag
Ezek szerint te még nem láttál vékony telefont. 😉
Mi is szar az LG telefonokban? Látom ezt már nem sikerült odaírni. 😃
greenmelon a LG telefonokban egy rakás sz@r és a neo nemis vastag
egyetértek 😀
És mennyire jó, hogy nem rak. Személy szerint jobban kedvelem, ha érzem, hogy mit nyomok meg, főleg, ha navigációs gombról van szó (vissza gomb, pl).
Kinek mi, engem az őrületbe kergettek a sima nyomógombok. 😀
Egyébként van rezgéses visszajelzés az érintőgomboknál.
Nexus S -> legfrissebb droid: most komolyan, a hóhért sem érdekli, hogy melyikre mikor jön a legfrissebb. 😃 A nívósabb főzött romokat gyakorlatilag a hivatalos megjelenítéssel egy időben kiadják minden komolyabb telefonra, és hülye aki ilyen kaliberű mobilnál a gyárit használja. Még a Nexus S-nél is visszafogja azt ami a telefon hardverében ténylegesen van.
Szerintem az LG jobb választás mint a Neo. A Neo nagyon gagyinak hat ezzel a fröccsöntött műanyag borítással és még a Defy-nál is vastagabb. Az meg egyenesen nevetséges, hogy a Sony még 2011-ben se tud érintőgombot rakni a telefonjaira...
formásabb karakteresebb és színesebb kívűlről a Neo meg a HDMI-t sajnálom nagyon a Black-ből ez a 2 ami miatt szóba jött nálam a Neo
de kár hogy csak a vodánál van mert ott nem mutat ár-tarifa összeget 2 éves hűségre 😜
úgy érzem hogy most lebeszéltetek a 2 telóról.... 😜
direkt így akarom hogy 2 éves tarifa hűség ami nem haladja meg az 5k-t és ebbe csak a Black-van és a Neo a Nexust meg nem tudom de tuti nem ilyen a 112ezres árával 😜
karácson előtt lejjeb mennek az árak nem?
ui: a g gombra visszatérve azt mondom hogy nem rakták volna bele ha xar lenne!
Nem rakták volna bele, csak nem tesztelték eleget!😃 Biztos vannak olyan szerencsések akiknek működik, vagy lehet, hogy funkciótól függ, de akkor is értelmetlen. 😃 Ilyenek, hogy ha lefordítod a telefont akkor elhalkul az ébresztő meg ilyesmik...Reggel kómásan mást nem is csinálsz majd, minthogy keresed a G-gombot és közben fordítgatod le a telót...😆 Értelme nincs, de viszont maga a teló elég erős.
úgy érzem hogy most lebeszéltetek a 2 telóról.... 😜
direkt így akarom hogy 2 éves tarifa hűség ami nem haladja meg az 5k-t és ebbe csak a Black-van és a Neo a Nexust meg nem tudom de tuti nem ilyen a 112ezres árával 😜
karácson előtt lejjeb mennek az árak nem?
ui: a g gombra visszatérve azt mondom hogy nem rakták volna bele ha xar lenne!
A G-gomb pedig tényleg egy felesleges, ráadásul rosszul működő "extra"...A TV-re csatlakozás SE-nél megint csak zsákutca. Én még mindig a Google Nexus S-t javaslom, nemtudom, hogy Vodafonék miért adják ilyen drágán, függetlenül is MAX 80k...
semmi értelme nincs.
nexus s-t javaslom még mindig.
jah és nem ugy kell zenét váltani mint ahogy ő csinálja ha erre gondolsz 😀
csak nálam az is jó lenne ha haverokkal leülünk valahova és mutatom hogy nézd már mit tudok az Optimus Black-el (G gombra gondolok) vagy Neo-val rákötöm a tv-re és úgy játszok rajta azért az nagyon fain.. szal értitek jó lenne így kitűnni egy telóval ami tud olyat mit a másik nem...
szerintem sokkal jobb olyannal dicsekedni mint:
-Nézd, nem akad!
-Nézd nem fagyott le!
a g gomb pedig elég ratyi alig műxik.
az hogy rákötöd a TV-re nagyon jól hangzik, csak szerintem nem bír el egy teló egy full HD TV-t vagy akár egy 720 p-set sem.
nézd meg ez nem jó, ez a G alig működik
Én leszarom, hogy ki mit gondol a telefonomról és őszintén szólva fütyülök rá, hogy a haverom telója ezt meg ezt tudja.
Ettől függetlenül szerintem jól járnál mindkettővel, bár az LG-t igaziból sosem láttam.
Ez nem érvelés, ez egy béna komment.
2. a gombok nem szarok.
a G szenzor ami egy rakás szar csak lassítja a blacket, a kamerája sem olyan jó, az autofokusz olyan LG-sen szar benne.
A nexus s -re garantáltan a leghamarabb jön az új android, nagyon gyors, mert egy teljesen alap kezelőfelület van rajta. de te döntöd mit veszel. Meg hogy nem zárkózol el arról annyit hogy eddig 2 telefont tudtál felhozni mint lehetséges telókat. Amit mi mondunk le van szarva, akkor nem értem miért írsz.
Black-nél pedig csak annyi, hogy az a G-gomb sok esetben egyáltalán nem reagál semmit. Mondjuk ezt csak videóból láttam, és próbálták, de nem nagyon akart reagálni!
Szóval, egy szó, mint száz, ne azt nézd, hogy mik a különlegességek, hanem az alap specifikációkat! Egyébként nekem sem tetszik az SE kezelőfelülete, nagyon fapadosnak néz ki, vagy mintha nem használná ki a kijelzőt...LG-nek se valami nagy szám, de legalább nem olyan ronda, mint az SE-é!
DE ha választani kéne, akkor én inkább a Black-et venném, de ez a te döntésed.😉
pont ezaz hogy nem tom meiket vegyem.... azért kérdezek h hátha tudtok vmi jó érvet hozni... am lehet hogy van egy kis igazság abban amit mondasz 😜 jah és kijavítalak mert nem zárkózok el semmitől 😀
és még mindig nem értem hogy mért vagytok oda a Nexus-S ért
Talán mert a legjobb telefon azért az összegért?
Nem zárkózol el? Ahhoz képest se Motorolát se LG-t nem akarsz...
T-Mobile webshopban az LG Optimus Black 49 491 Ft, a 4990 forintos Média Mánia S díjcsomaggal:
[url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=313562&langId=-11[/url]