Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ddkk22 avatar
Szerintem is az egyik legjobb vételű proci jelenleg a piacon.

Arra gondoltam, hogy minden évben, ahogy engedi a pénztálca, ugrok 1-2generációt, és csak is 7re. Szerintem jövő ilyenkorra, már a i7 4770-4790 50-60ezer között lesz, és akkor csere lesz rá.
0
0
0
0
Dani46 avatar

Azért a jó öreg 2600k még mindig ottvan,sztem még mostis a legjobb ár érték arányú i7!Valószínű kisebb felbontáson gyengébb lenne,de az meg kit érdekel?Jó procit vettél dd,mind1 hogy nem k-s,ha kevés alapon,kevés tuningolva is,de az nem mostanában lesz!
0
0
0
0
Zoli73 avatar
És ez egy régi I7 gondolj bele hogy egy mostani I7 mit tenne azzal a VGA-val! 😀
0
0
0
0
Dani46 avatar
ddkk i7 power ennyi 😃
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Egy kis tapasztalatot szeretnék írni.

Ma lett üzembe helyezve a i7 2600-as proci, egy fx 8320-at váltott.
Eddig még csak a GTA 5-el próbáltam, de ott is átlagosan 10-15fps növekedés volt a r9 290 mellett.
Nem beszélve a minimum fps-ről, az fx-el volt hogy 25fps-re is lement, az i7-el a legalacsonyabb 32fps volt. Természetes ugyan azokon a beállításokon.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Az élettartam garancia lesz igen 😆
0
0
0
0
GaboC avatar
Van egy 2x2Gb memóriám, amit szeretnék eladni. A garancialapra az van írva, hogy 999hónapra (elvileg élettartam) érvényes a garancia. Valóban eddig érvényes, vagy csak míg forgalmazzák és ilyen marketing bullshit?
Spoiler!
2014 elején még 14k volt, most meg... 😆
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Kösz, egyik havernak kell a lap. Igen itthon lenne vásárolva. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Szerintem ez megtenné! Amúgy ha nálunk veszed, akkor ezt a boltot ajánlom, legolcsóbb, legkorrektebb! 😉

[url]http://www.emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-(mb)-mb-lga1150-z97-msi-z97-pc-mate.11.html?productId=42252[/url]
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
i5-4670K 3.4GHz 6MB LGA1150 cpu-hoz kellene 100 eu körüli deszka, milyent ajánlanátok?
0
0
0
0
toxicity avatar
ÉS ha ott lesz benne tegyük fel 2 4GB-os memóriamodul, akkor úgy már jó lenne?
0
0
0
0
Bronson avatar
az csak ami a processzorba van integrálva! igazából amíg nincs benne még egy 4gb-os modul, nem is használható ki a teljes kapacitása, ha dual chanell-ben megy majd a két modul, akkor lesz igazán előnye az apu-nak.
0
0
0
0
toxicity avatar
akkor milyen vga-t tartalmaz?
0
0
0
0
csuz-li avatar
toxicity: Ha 2133Mhz-es jó képességű, alacsony késleltetésű memóriát teszel a lapba párban, akkor sima HD felbontás mellett, egész élvezhető eredményt fogsz kapni.
0
0
0
0
toxicity avatar
hát ebből nem tudom melyik adat lesz:
[url]http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Uj_4_Magos_GTA5_Gamer_Szamitogep__4X4_2Ghz_4096DDR3_320GB_AMD7660_2GB_32777421.htm?q=sz%E1m%EDt%F3g%E9p%20gamer&sp=1&o=2&ca=1_a&w=3[/url]
0
0
0
0
Bronson avatar
nem az apu, hanem a dedikált...
0
0
0
0
toxicity avatar
Az apu-hoz a vga: AMD Radeon HD7660HM/2048DDR3-HDMI DX11 (APU)
0
0
0
0
Bronson avatar
milyen az vga pontosan? Ha van dedikált, vagy lesz fejlesztve, akkor felesleges...
0
0
0
0
toxicity avatar
Bronson: 8 GB Kingston HyperX Ram + 2 GB DDR3 128 vidikari ?
0
0
0
0
Bronson avatar
ha van mellette egy nagy órajelű dual chanell memória kombó, akkor kompromisszumokkal, de olcsón lehet kihozni egy gépet, amivel játszani is lehet!
0
0
0
0
toxicity avatar
Az apu-k (cpuban a vga) mennyire jók, mit gondoltok róluk?
Például erről: AMD A10 5800K ?
Játékra mennyire használható?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
HappyEMO:
Üdv. Bemész a fórumra ott rámész Új fórumtémák és ott felül ki lesz írva hogy Új téma.Arra rámész és azt nyitsz ami neked tetszik.
0
0
0
0
Thomech avatar
Végül kis utána járás után arra jutottam, hogy jön a RAM is. És mivel 1% esély van rá, hogy észrevehetően gyorsulna a gép ezért a 2x2gb 1333MHz ramokat megpróbálom majd ilyen 2000Ft körül eladni. És így 2500Ft körül lett egy zsír új picivel magasabb órajelű Ramom 😀
Igazából kicsit keresgéltem a kártyák között aza a baj, hogy egy normális amivel már lehetne kicsit hosszabb távra tervezni 40000-45.000Ft. Azt meg majd inkább ráköltöm jövő nyáron szerintem.
Köszönöm, hogy segítettél! 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha nem annyira fontosak a játékok akkor mehet az ssd. viszont ebből fakadóan nem lesz több hasznod a több ramból sem... ami játékokra használod, oda a 4gb is elég...
0
0
0
0
Thomech avatar
Hát most kapott kicsivel erősebb kártyát. És már egyre kevesebb időm is van játszani. Egy kis GTA IV vagy Mass Effect 3 még bele szokott férni de ennyi. Inkább netezés filmezés. Az SSD pedig muszáj mert valamiért ha egyszerre több helyre kell dogoznia a HDD nek belassul a gép lefagynak a programok 1-2 másodpercre stb...
0
0
0
0
Bronson avatar
először vga-t cserélj utána ramot, jelenleg nem lennél előbbre a rammal... meg az ssd helyett is inkább azt vennék először...
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok
Arra lennék kíváncsi, hogy jól sejtem azt, hogyha most vennék a gépembe még +4GB DDR3 1600MHz ramot attól a videókártya limit miatt nem lehetne észrevenni, hogy az op. rendszer vagy a játékok kicsit is jobban mennének.
Mert kapni fog jövőhéten a gép egy 120Gb os SSD-t aztán most azon gondolkodom ha már úgy is rendelek lehet kéne még az a RAM is. Szerintetek? Videókártya csere egy éven belül szinte biztos, hogy nem lesz.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Még 2x újratelepítettem a drivert, most már működik... 😆
0
0
0
0
no avatar
Tegyél fel egy Audio drivert 😀
0
0
0
0
Muffon avatar
Sziasztok! Feltettem egy Win 7 Ultimate 64 bitet, és most nincs hang. Mit tegyek hogy legyen? (Legújabb vga driver van csak fent).
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Bejött van net kapcsolat megint! 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Elvileg az visszavonja a tűzfal módosításait. Sajnos van egy két ilyen b*** program.

zsoltdeak: Egyéb eszközöknél nem adja ki a hardvert valamilyen hibával?
Gondolom abban a lapban is Realtek vezérlő van.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Meg próbálom a rendszer vissza állítást.
0
0
0
0
Puffin avatar
Az egy Wifi kártya... Milyen kábelt dugdosol bele?

Zoli73: rendszer visszaállítás? esetleg a vírusirtó le és újra feltenni? Hálózati kártya letiltása/törlése, újra engedélyezés/telepítés.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
https://kepfeltoltes.hu/151219/asddd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kábelnek pedig nincs baja.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Srácok! Egy kis segítség kellene! Újra akartam rakni a víruirtót és azóta nem tudok netet csiholni a laposon. Csak korlátozott hozzáférést ír ki. Szerintem a tűzfal csinált valamit de nem tudom hogy mit és azt sem hogy hogyan tudnám vissza állítani. Légyszi aki ért hozzá segítsen.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Eszközkezelőben milyen okosságot ír ki a hálócuccra?
0
0
0
0
Puffin avatar
A kábel jó? Másikkal próbáltad? Router újraindít?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Igen, feltelepítettem de semmi más csak alul a piros x...
0
0
0
0
Puffin avatar
drivert feltetted? Hálózatot érzékel?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!
Adott egy ASRock H61M-VG4 alaplap. Az a problémám, hogy hiába dugom be a netkábelt, egyszerűen nincs net. A dugónál a LED az világít és ennyi...
Valami ötlet?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Gyorsan kipróbáltam, ugyan azt csinálja, telepítőközben már elmegy a kép.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Piero
Csökkentett módba is vissza tudom venni? Mert úgy elindul.
0
0
0
0
Puffin avatar
ddkk22: Garanciális? Akkor csere! Tipikus hiba az ASUS 290(x) kártyáknál! Ha esetleg bejönne az asztal vedd vissza a memória órajelet 100MHz-el akkor elvileg menni fog! TAPASZTALAT!
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Asus R9 290 4GB DC2OC kártyám, és olyan probléma lenne, hogy a ATI Display Driver 13.251-el működik csak, amit az Asus oldaláról töltök le. Vagy is ha nem azt a drivert rakom fel, akkor fekete képernyőfogad, amikor a win7 betölti az asztalt. Valaki tud erre valami megoldást, vagy valaki tapasztalt már ilyet?
Üdv.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Nagy valószínűséggel úgy nem fog BOOT-olni arról a lemezről a gép.Legalábbis nekem az úgy kiírt telepítők nem működtek soha.Én Neroval írom ki úgy hogy a telepítő ISO-ját betolom Daemon Tools-ba és a Nero-val kiválasztva a forrás meghajtót(Amilyen meghajtóhoz van a Daemon Tools-ban a telepítő társítva)és lemezmásolást csinálok.Így még minden telepítőm működött.
0
0
0
0
Puffin avatar
Moonlight366: nem! Úgy nem csinál bootolható lemezt. Nero kellene hogy képfájlból írd meg.
0
0
0
0
Muffon avatar
Sziasztok! Valaki segítene az ügyben hogy Win 7 32bitről frissítettem Win 10 32 bitre (Azt hittem Win 10 64 bit lesz). És most letöltöttem egy Win 7 Ultimate 64 bit telepítőt. Úgy mehet a cdre írás hogy amilyen fájlok az iso-ban voltak csak belehúzom a cd-be? És nem pedig Nero-val írom ki.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció