Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Halamadrid0827 avatar
Kösz, egyik havernak kell a lap. Igen itthon lenne vásárolva. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Szerintem ez megtenné! Amúgy ha nálunk veszed, akkor ezt a boltot ajánlom, legolcsóbb, legkorrektebb! 😉

[url]http://www.emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-(mb)-mb-lga1150-z97-msi-z97-pc-mate.11.html?productId=42252[/url]
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
i5-4670K 3.4GHz 6MB LGA1150 cpu-hoz kellene 100 eu körüli deszka, milyent ajánlanátok?
0
0
0
0
toxicity avatar
ÉS ha ott lesz benne tegyük fel 2 4GB-os memóriamodul, akkor úgy már jó lenne?
0
0
0
0
Bronson avatar
az csak ami a processzorba van integrálva! igazából amíg nincs benne még egy 4gb-os modul, nem is használható ki a teljes kapacitása, ha dual chanell-ben megy majd a két modul, akkor lesz igazán előnye az apu-nak.
0
0
0
0
toxicity avatar
akkor milyen vga-t tartalmaz?
0
0
0
0
csuz-li avatar
toxicity: Ha 2133Mhz-es jó képességű, alacsony késleltetésű memóriát teszel a lapba párban, akkor sima HD felbontás mellett, egész élvezhető eredményt fogsz kapni.
0
0
0
0
toxicity avatar
hát ebből nem tudom melyik adat lesz:
[url]http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Uj_4_Magos_GTA5_Gamer_Szamitogep__4X4_2Ghz_4096DDR3_320GB_AMD7660_2GB_32777421.htm?q=sz%E1m%EDt%F3g%E9p%20gamer&sp=1&o=2&ca=1_a&w=3[/url]
0
0
0
0
Bronson avatar
nem az apu, hanem a dedikált...
0
0
0
0
toxicity avatar
Az apu-hoz a vga: AMD Radeon HD7660HM/2048DDR3-HDMI DX11 (APU)
0
0
0
0
Bronson avatar
milyen az vga pontosan? Ha van dedikált, vagy lesz fejlesztve, akkor felesleges...
0
0
0
0
toxicity avatar
Bronson: 8 GB Kingston HyperX Ram + 2 GB DDR3 128 vidikari ?
0
0
0
0
Bronson avatar
ha van mellette egy nagy órajelű dual chanell memória kombó, akkor kompromisszumokkal, de olcsón lehet kihozni egy gépet, amivel játszani is lehet!
0
0
0
0
toxicity avatar
Az apu-k (cpuban a vga) mennyire jók, mit gondoltok róluk?
Például erről: AMD A10 5800K ?
Játékra mennyire használható?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
HappyEMO:
Üdv. Bemész a fórumra ott rámész Új fórumtémák és ott felül ki lesz írva hogy Új téma.Arra rámész és azt nyitsz ami neked tetszik.
0
0
0
0
Thomech avatar
Végül kis utána járás után arra jutottam, hogy jön a RAM is. És mivel 1% esély van rá, hogy észrevehetően gyorsulna a gép ezért a 2x2gb 1333MHz ramokat megpróbálom majd ilyen 2000Ft körül eladni. És így 2500Ft körül lett egy zsír új picivel magasabb órajelű Ramom 😀
Igazából kicsit keresgéltem a kártyák között aza a baj, hogy egy normális amivel már lehetne kicsit hosszabb távra tervezni 40000-45.000Ft. Azt meg majd inkább ráköltöm jövő nyáron szerintem.
Köszönöm, hogy segítettél! 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha nem annyira fontosak a játékok akkor mehet az ssd. viszont ebből fakadóan nem lesz több hasznod a több ramból sem... ami játékokra használod, oda a 4gb is elég...
0
0
0
0
Thomech avatar
Hát most kapott kicsivel erősebb kártyát. És már egyre kevesebb időm is van játszani. Egy kis GTA IV vagy Mass Effect 3 még bele szokott férni de ennyi. Inkább netezés filmezés. Az SSD pedig muszáj mert valamiért ha egyszerre több helyre kell dogoznia a HDD nek belassul a gép lefagynak a programok 1-2 másodpercre stb...
0
0
0
0
Bronson avatar
először vga-t cserélj utána ramot, jelenleg nem lennél előbbre a rammal... meg az ssd helyett is inkább azt vennék először...
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok
Arra lennék kíváncsi, hogy jól sejtem azt, hogyha most vennék a gépembe még +4GB DDR3 1600MHz ramot attól a videókártya limit miatt nem lehetne észrevenni, hogy az op. rendszer vagy a játékok kicsit is jobban mennének.
Mert kapni fog jövőhéten a gép egy 120Gb os SSD-t aztán most azon gondolkodom ha már úgy is rendelek lehet kéne még az a RAM is. Szerintetek? Videókártya csere egy éven belül szinte biztos, hogy nem lesz.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Még 2x újratelepítettem a drivert, most már működik... 😆
0
0
0
0
no avatar
Tegyél fel egy Audio drivert 😀
0
0
0
0
Muffon avatar
Sziasztok! Feltettem egy Win 7 Ultimate 64 bitet, és most nincs hang. Mit tegyek hogy legyen? (Legújabb vga driver van csak fent).
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Bejött van net kapcsolat megint! 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Elvileg az visszavonja a tűzfal módosításait. Sajnos van egy két ilyen b*** program.

zsoltdeak: Egyéb eszközöknél nem adja ki a hardvert valamilyen hibával?
Gondolom abban a lapban is Realtek vezérlő van.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Meg próbálom a rendszer vissza állítást.
0
0
0
0
Puffin avatar
Az egy Wifi kártya... Milyen kábelt dugdosol bele?

Zoli73: rendszer visszaállítás? esetleg a vírusirtó le és újra feltenni? Hálózati kártya letiltása/törlése, újra engedélyezés/telepítés.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
https://kepfeltoltes.hu/151219/asddd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kábelnek pedig nincs baja.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Srácok! Egy kis segítség kellene! Újra akartam rakni a víruirtót és azóta nem tudok netet csiholni a laposon. Csak korlátozott hozzáférést ír ki. Szerintem a tűzfal csinált valamit de nem tudom hogy mit és azt sem hogy hogyan tudnám vissza állítani. Légyszi aki ért hozzá segítsen.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Eszközkezelőben milyen okosságot ír ki a hálócuccra?
0
0
0
0
Puffin avatar
A kábel jó? Másikkal próbáltad? Router újraindít?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Igen, feltelepítettem de semmi más csak alul a piros x...
0
0
0
0
Puffin avatar
drivert feltetted? Hálózatot érzékel?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!
Adott egy ASRock H61M-VG4 alaplap. Az a problémám, hogy hiába dugom be a netkábelt, egyszerűen nincs net. A dugónál a LED az világít és ennyi...
Valami ötlet?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Gyorsan kipróbáltam, ugyan azt csinálja, telepítőközben már elmegy a kép.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Piero
Csökkentett módba is vissza tudom venni? Mert úgy elindul.
0
0
0
0
Puffin avatar
ddkk22: Garanciális? Akkor csere! Tipikus hiba az ASUS 290(x) kártyáknál! Ha esetleg bejönne az asztal vedd vissza a memória órajelet 100MHz-el akkor elvileg menni fog! TAPASZTALAT!
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Asus R9 290 4GB DC2OC kártyám, és olyan probléma lenne, hogy a ATI Display Driver 13.251-el működik csak, amit az Asus oldaláról töltök le. Vagy is ha nem azt a drivert rakom fel, akkor fekete képernyőfogad, amikor a win7 betölti az asztalt. Valaki tud erre valami megoldást, vagy valaki tapasztalt már ilyet?
Üdv.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Nagy valószínűséggel úgy nem fog BOOT-olni arról a lemezről a gép.Legalábbis nekem az úgy kiírt telepítők nem működtek soha.Én Neroval írom ki úgy hogy a telepítő ISO-ját betolom Daemon Tools-ba és a Nero-val kiválasztva a forrás meghajtót(Amilyen meghajtóhoz van a Daemon Tools-ban a telepítő társítva)és lemezmásolást csinálok.Így még minden telepítőm működött.
0
0
0
0
Puffin avatar
Moonlight366: nem! Úgy nem csinál bootolható lemezt. Nero kellene hogy képfájlból írd meg.
0
0
0
0
Muffon avatar
Sziasztok! Valaki segítene az ügyben hogy Win 7 32bitről frissítettem Win 10 32 bitre (Azt hittem Win 10 64 bit lesz). És most letöltöttem egy Win 7 Ultimate 64 bit telepítőt. Úgy mehet a cdre írás hogy amilyen fájlok az iso-ban voltak csak belehúzom a cd-be? És nem pedig Nero-val írom ki.
0
0
0
0
winrar avatar
Minden esetben az AMD Catalyst-ben kell beállítani, az adott alkalmazás indítófájlját "nagy teljesítmény" vagy valami hasonlóra.
0
0
0
0
no avatar
MSI Afterburnerrel indítottam el a Medal of Honort ott az R5 M230 dolgozott. Hogyan tudom beállítani, hogy másik játék Pl: World of Warships-nál is az R5 M230 dolgozzon, ne a sima R5, mivel a sima R5 dolgozik nem az erősebb kártya.
0
0
0
0
winrar avatar
zsoltdeak17: Mint mondtam már neked, jó lesz. Bármilyen 1 GPU-s videokártyát elbír, de tuningot ne tervezz vele.
0
0
0
0
Puffin avatar
Jó táp! Csendes, megbízható. Múltkor unakatesómnak is olyat tettünk a gépébe.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Mi a véleményetek az FSP Raider S 550W tápról? FSP Hyper M 500W-on gondolkoztam még de inkább a Raidert rendeltem.
0
0
0
0
Bronson avatar
aminek azonos az órajele és az időzitése.
0
0
0
0
Toma97 avatar
Üdv!Azt szeretném megtudni hogy van egy Geil Enhance Corsa DDR3 4Gb 1333mhz ramom és nem találok ugyan ilyet azért mert bővítenék... és azt szeretném meg tudni hogyha mellé szeretnék másik ramot mit vegyek figyelembe?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció