az csak ami a processzorba van integrálva! igazából amíg nincs benne még egy 4gb-os modul, nem is használható ki a teljes kapacitása, ha dual chanell-ben megy majd a két modul, akkor lesz igazán előnye az apu-nak.
toxicity: Ha 2133Mhz-es jó képességű, alacsony késleltetésű memóriát teszel a lapba párban, akkor sima HD felbontás mellett, egész élvezhető eredményt fogsz kapni.
hát ebből nem tudom melyik adat lesz:
[url]http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Uj_4_Magos_GTA5_Gamer_Szamitogep__4X4_2Ghz_4096DDR3_320GB_AMD7660_2GB_32777421.htm?q=sz%E1m%EDt%F3g%E9p%20gamer&sp=1&o=2&ca=1_a&w=3[/url]
Végül kis utána járás után arra jutottam, hogy jön a RAM is. És mivel 1% esély van rá, hogy észrevehetően gyorsulna a gép ezért a 2x2gb 1333MHz ramokat megpróbálom majd ilyen 2000Ft körül eladni. És így 2500Ft körül lett egy zsír új picivel magasabb órajelű Ramom 😀
Igazából kicsit keresgéltem a kártyák között aza a baj, hogy egy normális amivel már lehetne kicsit hosszabb távra tervezni 40000-45.000Ft. Azt meg majd inkább ráköltöm jövő nyáron szerintem.
Köszönöm, hogy segítettél! 😃
Ha nem annyira fontosak a játékok akkor mehet az ssd. viszont ebből fakadóan nem lesz több hasznod a több ramból sem... ami játékokra használod, oda a 4gb is elég...
Hát most kapott kicsivel erősebb kártyát. És már egyre kevesebb időm is van játszani. Egy kis GTA IV vagy Mass Effect 3 még bele szokott férni de ennyi. Inkább netezés filmezés. Az SSD pedig muszáj mert valamiért ha egyszerre több helyre kell dogoznia a HDD nek belassul a gép lefagynak a programok 1-2 másodpercre stb...
Sziasztok
Arra lennék kíváncsi, hogy jól sejtem azt, hogyha most vennék a gépembe még +4GB DDR3 1600MHz ramot attól a videókártya limit miatt nem lehetne észrevenni, hogy az op. rendszer vagy a játékok kicsit is jobban mennének.
Mert kapni fog jövőhéten a gép egy 120Gb os SSD-t aztán most azon gondolkodom ha már úgy is rendelek lehet kéne még az a RAM is. Szerintetek? Videókártya csere egy éven belül szinte biztos, hogy nem lesz.
Srácok! Egy kis segítség kellene! Újra akartam rakni a víruirtót és azóta nem tudok netet csiholni a laposon. Csak korlátozott hozzáférést ír ki. Szerintem a tűzfal csinált valamit de nem tudom hogy mit és azt sem hogy hogyan tudnám vissza állítani. Légyszi aki ért hozzá segítsen.
Sziasztok!
Adott egy ASRock H61M-VG4 alaplap. Az a problémám, hogy hiába dugom be a netkábelt, egyszerűen nincs net. A dugónál a LED az világít és ennyi...
Valami ötlet?
ddkk22: Garanciális? Akkor csere! Tipikus hiba az ASUS 290(x) kártyáknál! Ha esetleg bejönne az asztal vedd vissza a memória órajelet 100MHz-el akkor elvileg menni fog! TAPASZTALAT!
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Asus R9 290 4GB DC2OC kártyám, és olyan probléma lenne, hogy a ATI Display Driver 13.251-el működik csak, amit az Asus oldaláról töltök le. Vagy is ha nem azt a drivert rakom fel, akkor fekete képernyőfogad, amikor a win7 betölti az asztalt. Valaki tud erre valami megoldást, vagy valaki tapasztalt már ilyet?
Üdv.
Nagy valószínűséggel úgy nem fog BOOT-olni arról a lemezről a gép.Legalábbis nekem az úgy kiírt telepítők nem működtek soha.Én Neroval írom ki úgy hogy a telepítő ISO-ját betolom Daemon Tools-ba és a Nero-val kiválasztva a forrás meghajtót(Amilyen meghajtóhoz van a Daemon Tools-ban a telepítő társítva)és lemezmásolást csinálok.Így még minden telepítőm működött.
Sziasztok! Valaki segítene az ügyben hogy Win 7 32bitről frissítettem Win 10 32 bitre (Azt hittem Win 10 64 bit lesz). És most letöltöttem egy Win 7 Ultimate 64 bit telepítőt. Úgy mehet a cdre írás hogy amilyen fájlok az iso-ban voltak csak belehúzom a cd-be? És nem pedig Nero-val írom ki.
MSI Afterburnerrel indítottam el a Medal of Honort ott az R5 M230 dolgozott. Hogyan tudom beállítani, hogy másik játék Pl: World of Warships-nál is az R5 M230 dolgozzon, ne a sima R5, mivel a sima R5 dolgozik nem az erősebb kártya.
Üdv!Azt szeretném megtudni hogy van egy Geil Enhance Corsa DDR3 4Gb 1333mhz ramom és nem találok ugyan ilyet azért mert bővítenék... és azt szeretném meg tudni hogyha mellé szeretnék másik ramot mit vegyek figyelembe?
[url]http://www.emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-(mb)-mb-lga1150-z97-msi-z97-pc-mate.11.html?productId=42252[/url]
[url]http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Uj_4_Magos_GTA5_Gamer_Szamitogep__4X4_2Ghz_4096DDR3_320GB_AMD7660_2GB_32777421.htm?q=sz%E1m%EDt%F3g%E9p%20gamer&sp=1&o=2&ca=1_a&w=3[/url]
Például erről: AMD A10 5800K ?
Játékra mennyire használható?
Üdv. Bemész a fórumra ott rámész Új fórumtémák és ott felül ki lesz írva hogy Új téma.Arra rámész és azt nyitsz ami neked tetszik.
Igazából kicsit keresgéltem a kártyák között aza a baj, hogy egy normális amivel már lehetne kicsit hosszabb távra tervezni 40000-45.000Ft. Azt meg majd inkább ráköltöm jövő nyáron szerintem.
Köszönöm, hogy segítettél! 😃
Arra lennék kíváncsi, hogy jól sejtem azt, hogyha most vennék a gépembe még +4GB DDR3 1600MHz ramot attól a videókártya limit miatt nem lehetne észrevenni, hogy az op. rendszer vagy a játékok kicsit is jobban mennének.
Mert kapni fog jövőhéten a gép egy 120Gb os SSD-t aztán most azon gondolkodom ha már úgy is rendelek lehet kéne még az a RAM is. Szerintetek? Videókártya csere egy éven belül szinte biztos, hogy nem lesz.
zsoltdeak: Egyéb eszközöknél nem adja ki a hardvert valamilyen hibával?
Gondolom abban a lapban is Realtek vezérlő van.
Zoli73: rendszer visszaállítás? esetleg a vírusirtó le és újra feltenni? Hálózati kártya letiltása/törlése, újra engedélyezés/telepítés.
Kábelnek pedig nincs baja.
Adott egy ASRock H61M-VG4 alaplap. Az a problémám, hogy hiába dugom be a netkábelt, egyszerűen nincs net. A dugónál a LED az világít és ennyi...
Valami ötlet?
Csökkentett módba is vissza tudom venni? Mert úgy elindul.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Asus R9 290 4GB DC2OC kártyám, és olyan probléma lenne, hogy a ATI Display Driver 13.251-el működik csak, amit az Asus oldaláról töltök le. Vagy is ha nem azt a drivert rakom fel, akkor fekete képernyőfogad, amikor a win7 betölti az asztalt. Valaki tud erre valami megoldást, vagy valaki tapasztalt már ilyet?
Üdv.