Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
R7 265-nek több stream processzorja van és 256 bites.
Simán vinné maxon is az Evil Within-t.
Amúgy ez a videókártya miben tud többet? ennyit számítana a sávszélesség?
R7 260X WindForce2 2GB 128bit DDR5?
Sziasztok! Egy VTX3D Radeon HD 6850 x edition és egy Sapphire Radeon R7 240 1GB 128bit DDR5 müködik egymással crossfireben?
Igen.valóban hibás volt a szenzor.GPU-z-n normál értéket mutatott😀
Köszönöm!😀
Szerk.: Még egy kérdés:
Egy ASUS Radeon r9 290 vidi karinak megfele egy FSP Raider 650W táp?Már mint csatlakozás szerint.
Egy NAGYON fura dologgal fordulnék hozzátok:
http://kepfeltoltes.hu/view/150307/547723985K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ezt már máskor is láttam,gondoltam csak hibás.De így jó pár hónap után kezdek parázni.Nem húztam,nem tuningoltam.
Mégis hogy lehet ez?
Közben osztottam szoroztam. Uj alaplap gigabit ga-b85-hd3+i5 4690.valahogy kihuzom majd.
Az már remélem elég lesz wot-ra is a vga-val..
A másik, amit én is inkább javaslok, az Yeti001 ajánlata, illetve még AMD oldalról egy FX-8xxx-es proci hasonló árban. Mindkettő biztosan kihajtja azt a VGA-t is, meg gyakorlatilag minden mostanit, ami emberi árban van.
3 kártyánál azért előfordult néha néha itt ott mikrolag, 4 kártya ezt teljesen eltüntette.
És átlagban olyan 5% teljesítmény növekedésről beszélnek a 4. kártyánál. De ezt eddigi tapasztalatom szerint minimumra értik az 5%.... mert volt olyan ahol +20% értem el.
Aki meg nem, az meg meg is érdemli ha CSAK játékra ilyen kártyát vesz.
Legalábbis nem az a 8GB-vel több memória okozza a nagy árkülönbséget.
Az NVIDIA Titan szériájáról igencsak megoszlanak a vélemények, hiszen rendkívül drága kártyákról van szó, melyek bizonyos esetekben nem képesek olyan teljesítménykülönbséget produkálni, mint amilyet ekkora árkülönbségre sokan elvárnának.
ttől függetlenül az NVIDIA továbbra is bízik ebben a családba, ezt a bizalmat pedig nem is mutathatnák ki jobban egy új modell bemutatásánál. Hivatalos bemutatás egyébként még nem történt, hiszen azt a kevés információt, amit eddig tudunk, azt az Unreal Engine 4 bemutatásakor közölte Jen-Hsun, a vállalat vezetője.
Jen-Hsun azt is elmondta, hogy a hivatalos bemutatóval érkező teljes specifikációra még a március közepén megrendezésre kerülő GTC 2015-ig kell várni, de néhágy fontos adatot azért már most is tudunk. Ilyen például a 12GB memória, mely több mint elég a Full HD felbontás fölötti játékhoz, illetve azt is tudni lehet, hogy az új kártya is a vállalat Maxwell architektúrájára épül.
Na nem mintha annyira hiányozna a Mantle. Talán a Thief volt az egyetlen játékom, ami támogatta, de ott sem éreztem olyan nagynak a különbséget.
Így gondolja meg mindenki 2szer a vga vásárlást.
Szerintetek megéri lecserélni az r9 290 ref. kártyát egy gtx780ra? Amd-vel hadilábon állok, nem tölti ki rendesen a képernyőt ,rákell nagyítani. Néha elmegy a kép.Újabb driverrel meg rózsaszinerse vált át a kép egy idő után....