Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
nagyon jó választás nagyon jó teló
nekem is a S.E. a kedvenc márkám telókban és nemis volt még soha más telefonom csak sony ericsson 😃
0
0
0
0
no avatar
nekemis sony ericsson xperia neo van és jó telefon
0
0
0
0
no avatar
hát ha gamelni kell akkor sony ericsson xperia play vegyél
0
0
0
0
no avatar
honnan tudnám letölteni telóra a doodle jump-ot?érintő képernyős telóra egy linket küldene valaki?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Ausztriában a T-nél Galaxy S II, 30 eurós havidíjjal ingyen vihető, olyan tarifacsomagban, hogy 2000 perc EU-n belül, teljesen korlátlan netezés meg ilyesmi... Rablás ami nálunk folyik.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Osynho írta:
Persze, ez így van, okosteló csak a szolgáltatással együtt használható teljes értékűen. Ezt mondjuk érdemes lenne elmagyarázni annak a nem kis számú embernek kishazánkban, aki 100ezer Ft-os telóval rohangálnak, de visszahívó sms-t küldenek, ha akarnak valamit...

Az előző kommentemben csak azt akartam kiemelni, hogy a szolgáltató részéről egyáltalán nem olyan kiemelkedő ajánlat, hiszen leköt téged 2 évig. Szóval hűséget fogadsz, és így hosszútávon a szolgáltató ügyfele leszel, persze, hogy olcsóbb lesz a készülék. 😀 Viszont, - szerintem - nálunk még mindig aránytalanul sokat kérnek egy előfizetés mellett megvásárolt telefonért.

Nem aránytalanul sokat hanem mocskosul pofátlanul sokat. Németroszágba pl ha több évid hűséges vagy a szolgáltatóhoz ingyen kapszhatsz középkategóriás telót. Vagy pl amerikába az iphone 4s megjelenésekor kb 300 dollár volt előfizetéssel és nem törlesztő részlettel
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Osynho írta:
Persze, ez így van, okosteló csak a szolgáltatással együtt használható teljes értékűen. Ezt mondjuk érdemes lenne elmagyarázni annak a nem kis számú embernek kishazánkban, aki 100ezer Ft-os telóval rohangálnak, de visszahívó sms-t küldenek, ha akarnak valamit...

Az előző kommentemben csak azt akartam kiemelni, hogy a szolgáltató részéről egyáltalán nem olyan kiemelkedő ajánlat, hiszen leköt téged 2 évig. Szóval hűséget fogadsz, és így hosszútávon a szolgáltató ügyfele leszel, persze, hogy olcsóbb lesz a készülék. 😀 Viszont, - szerintem - nálunk még mindig aránytalanul sokat kérnek egy előfizetés mellett megvásárolt telefonért.

Hát igen az biztos hogy két évig fizetned kell. Angliában dolgozik apám régi munkatársa és azt mondta a telefonok sokkal de sokkal olcsóbbak, Galaxy S-je van és 180 fontért vette ami most kb 61 000Ft. A havi díj melletti kifizetett összeg valóban drága, 59 000Ft-os telefont 5000Ft-os havidíjjal 39900Ft.
0
0
0
0
Osynho avatar

0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Osynho írta:
Quadgame94:
Tehát kifizetsz 49ezret a telefonért, közben aláírsz 2 éves hűséget és fizeted a szolgáltatásukat, miközben 60e függetlenül. Ez azért nem olyan nagy üzlet. 😀 Max a részletfizetés, ha épp nincs rá pénzed. Tarifahűséget is vállaltál legalább? Persze, hogy olcsóbb, mint dominóban, ez előfizetés...

Igen de mit érsz a Dominoval vagy függetlennel? Egy okos telefonnak semmi értelme ha nincs rajta net, én is ezért adtam el a rág telómat. Mi csináltam vele? zene+rádió+néha játékok ezeket megtudtam vna csinálni egy sokal olcsóbbal is. Most hogy van rajta net is így már legalább kihasználom egy részét. Net nélkül szinte semmi értelme, sőt! Ja és csak a kártyára és a tarifára van 2 év, 12 hónap múlva simán eladhatom, és vehetek egy másikat, megtartva a kártyát.
0
0
0
0
Osynho avatar
Quadgame94:
Tehát kifizetsz 49ezret a telefonért, közben aláírsz 2 éves hűséget és fizeted a szolgáltatásukat, miközben 60e függetlenül. Ez azért nem olyan nagy üzlet. 😀 Max a részletfizetés, ha épp nincs rá pénzed. Tarifahűséget is vállaltál legalább? Persze, hogy olcsóbb, mint dominóban, ez előfizetés...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
nemkrisz11 írta:
Utána nézek, valamelyik biztos elnyeri a tetszésemet. Köszönöm.

szerk: A Motorola Defy jónak ígérkezik.

Jó a Motorola de nem éri meg kártyás csomagban venni egy Androidos telefont sem. Én 9900Ft-ért vettem, +x3000Ft+5000Ft havonta vagyik 18900Ft, ennyit kellett ott hagyni. Részletre vettem, havi díj+részlet. Ugyan annyit fizetsz ki. 12x3000=36 000Ft+18 900Ft=54900Ft Még kevesebb is, mint dominóba.

Ha 40000Ft-t hagysz ott akkor Galaxy S Plus, 12x3000+ailyen havicsomagotválasztassz, vagy nem! De az megint nem éri meg.

Nézz ezeknek utána!
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
nemkrisz11 írta:

Azt azért tudd róla, hogy angol nyelvű a telefon! Habár szerintem ez annyira nem nagy hátrány...
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar

0
0
0
0
tothricsi95 avatar
nemkrisz11 írta:
Szép jó estét! Eléggé le vagyok maradva a telefonok terén, ezért megkérlek titeket, hogy segítsetek.
Kéne egy telefon, maximum ár 60ezer körül (plusz 1-2 ezer), android OS, és a mini cuccokat nem szeretem. Mit ajánlotok?

Samsung Galaxy Ace, HTC Wildfire S, Motorola Defy...Hirtelen ezek jutottak eszembe.😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Szép jó estét! Eléggé le vagyok maradva a telefonok terén, ezért megkérlek titeket, hogy segítsetek.
Kéne egy telefon, maximum ár 60ezer körül (plusz 1-2 ezer), android OS, és a mini cuccokat nem szeretem. Mit ajánlotok?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Logen33 írta:
köszi a segítséget, tippeket!😃

Egyértelmű h Motorola DEFY.
0
0
0
0
Logen33 avatar
köszi a segítséget, tippeket!😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
tothricsi95 írta:
greenmelon írta:
Logen33 írta:
Sziasztok!
sajnos új telót kell vennem, na a lényeg az hogy SonyEricsson kellene, Xperia x10 mini volt az előző telóm, és ezt néztem ki magamnak:
[LINK]
Nektek mi a véleményetek erről??? ha esetleg van aki ilyet használ, vagy haverok akiknek vanak tapasztalatai ilyen telóval azok is írhatnak!
😀

Ha strapamobilt szeretnél akkor jó választás (mondjuk ezen a téren nincs túl nagy választék), egyébként az áráért lehet kapni jobb Sony-t is.

Ha strapamobilt akar vegyen Motorola Defy-t...Nagy kijelző, erős maga a teló is, és kb. minden ellen véd legyen az víz, ütés, karc...😃 És árban is kb. ugyanott vannak!😉 Annyi hátránya van, hogy angol, de ez annyira szerintem nem zavaró...😃

A Defy még egy húszassal olcsóbb is (kártyafüggetlenül).
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
greenmelon írta:
Logen33 írta:
Sziasztok!
sajnos új telót kell vennem, na a lényeg az hogy SonyEricsson kellene, Xperia x10 mini volt az előző telóm, és ezt néztem ki magamnak:
[LINK]
Nektek mi a véleményetek erről??? ha esetleg van aki ilyet használ, vagy haverok akiknek vanak tapasztalatai ilyen telóval azok is írhatnak!
😀

Ha strapamobilt szeretnél akkor jó választás (mondjuk ezen a téren nincs túl nagy választék), egyébként az áráért lehet kapni jobb Sony-t is.

Ha strapamobilt akar vegyen Motorola Defy-t...Nagy kijelző, erős maga a teló is, és kb. minden ellen véd legyen az víz, ütés, karc...😃 És árban is kb. ugyanott vannak!😉 Annyi hátránya van, hogy angol, de ez annyira szerintem nem zavaró...😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
Logen33 írta:
kösz az infókat!
am azért akarok SonyEricsson-t megint, mert pár kivételen kívűl az összes telóm SE volt! ehhez vok hozzászokva stb...
és azért kéne pont ez a példány, mert vízálló, ami jól jönne nekem, mivel az előző is úgy ment tökre, hogy beleesett a vízbe!

Ez esetben vedd meg, jó kis telefon ez.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Gyári 2.1-el 2-3 napot bírt, ha sokat hallgattam zenét és wifiztem, akkor sem merült le egy nap alatt kikapcsolásig, csak reklamált, hogy méltóztassam végre töltőre tenni.
0
0
0
0
Logen33 avatar
kösz az infókat!
am azért akarok SonyEricsson-t megint, mert pár kivételen kívűl az összes telóm SE volt! ehhez vok hozzászokva stb...
és azért kéne pont ez a példány, mert vízálló, ami jól jönne nekem, mivel az előző is úgy ment tökre, hogy beleesett a vízbe!

Az én X10 minimet is naponta töltenem kell

nálam is ugyanez volt a helyzet!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Elég gyorsan lemerült a tesztelőnek, 12 órát bírt nála. Az nem túl jó.
Az én X10 minimet is naponta töltenem kell, mióta rápakoltam a 2.3.5 -ös androidot.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Logen33 írta:
Sziasztok!
[LINK]
😀

0
0
0
0
apetit1989 avatar
Elég fura alakja van, a leírás alapján egy egyszerű androidos teló, szerintem korrekt.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Logen33 írta:
Sziasztok!
[LINK]
😀

Ha megkérdezhetem, miért kell Sony? 😀
0
0
0
0
Logen33 avatar
Sziasztok!
[LINK]
😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
tametix írta:
Ótvaros romániában még nem láttam Bladet, Acet már igen de az nagyon drága. Ezért gondolkodom a Strom-ban. De nem tudnátok valamit mondani róla?

Hát szerintem itt nem sokunknak van Blackberry-je. :/
Nézzél tesztet a neten, jobbat sajna nem tudok mondani.
0
0
0
0
tametix avatar
Ótvaros romániában még nem láttam Bladet, Acet már igen de az nagyon drága. Ezért gondolkodom a Strom-ban. De nem tudnátok valamit mondani róla?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Én is a Blade -re szavazok 😃 Black Berry-t nem éri meg venni
0
0
0
0
niteforce avatar
35-ért a samsung galaxy Mini-t? inkább ZTE blade, sokkal jobb.
0
0
0
0
tametix avatar
Sajnos romániában élek. Ezért elég nehéz még ilyen ajánlatot is kapni és ezért érdekel a véleményetek(nem vagyok nagy telefontudós).
0
0
0
0
online22 avatar
Ha az tetszik és nagyon kell akkor vedd meg!
de 35.000-ért használtam ilyen telefonokat kapsz: Samsung Galaxy Ace, Samsung Omnia II, Iphone 3G 16 gb és akár egy Iphone 4-et is találhatsz de annak lehet hogy lenne vmi baja
(és még ki tudja mit találsz... most csak mondtam 1-2őt amit én láttam)

ha újonnan akarsz 35-ért akkor a Galaxy Mini-t ajánlom!
0
0
0
0
tametix avatar
online22:Használt Black Berry 9500 stormot találtam 35.000 Ft-ért. Amibe beleszámolják a mostani telefonomat is és azért gondoltam rá. Így mit szólsz az ajánlathoz? Megéri?
0
0
0
0
online22 avatar
csak egy példa:

[LINK]

135.000 a kicsike és 3,2" képernyővel és 600 mhz-es procival meg 5 mp-es kamerával van felszerelve...

ennyiért veszel egy Samsung Galaxy S II az már csúcskategóriás telefon és 5x annyit tud
0
0
0
0
online22 avatar
tametix: legfőbbként nekem azért mert külsőre nem jön be meg szerintem egy Samsung vagy egy LG sokkal megbízhatóbb! Ár/Tudás-ban is nagyon rosszak....

hardX: egyik szolgáltatónál sem lehet kapni sztem még most jön be csak magyarországra nem?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
HTC Sensation XE-t nem tudjátok hol lehet venni? Vagy még nem lehet? Mert T-nél nem látok sehol, viszont kártyfüggettlen helyeken már van, de onnan meg nem kell...
0
0
0
0
online22 avatar
szerintem se black berry-t vegyél de te tudod
0
0
0
0
tametix avatar
Miért? Szeretném tudni mert tervezek venni egyet.
0
0
0
0
niteforce avatar
sztem ne vegyél black berry-t
0
0
0
0
tametix avatar
Tényleg nem tud segíteni senki se a Black Berryvel kapcsolatban?😕
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
[LINK]

Tudjátok, Google is your friend

[LINK]

Teszt
0
0
0
0
_AsheXp avatar
220 az melyik telóba van?
0
0
0
0
online22 avatar
akkor már megvan miért ilyen jo az ára
0
0
0
0
niteforce avatar
értem 😞

akkor vegyétek mert jó áron is van 😆
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:
nem találtam róla vidit játékokról de nem hiszem hogy jó az a GPU. az adreno 200 nagyon gyenge

A 205 fényévekkel erősebb, egy újabb generáció (ennél erősebb Adreno csak a 220 van). Szerintem a PowerVR SGX540-nel lehet egy szinten.

Egyébként a Samsung Omnia 7-ben is "csak" Adreno 200 van és mégis hasít (mondjuk az WP7). Az Ace-ben a proci harmatgyenge, inkább az nyomja rá a bélyegét az egészre.
0
0
0
0
niteforce avatar
nem találtam róla vidit játékokról de nem hiszem hogy jó az a GPU. az adreno 200 nagyon gyenge
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Eza Glaxy W nem rossz 😀 Lehet kéne nekem egy ilyen 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció