Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
alpyka2 avatar
Helló. Az lenne a kérdésem hogy ha felhúzom a procim, az milyen kockázatokkal jár?
Ha egyáltalán jár.😆
0
0
0
0
Krissz avatar
Akkor tehát pénz kérdése, ha kevesebbet sikerul gyűjteni akkor 750ti ha tobb akkormeg 960?
Többi cucc akkor ezekszerint jó. Tudnátok esetleg linkelni?
Köszönöm szépen mindenkinek!

htcevo:
Igen, olyasmit.
Teszelési lehetőségek:
táp: nemhiszem hogy ezlenne a hiba, ha nem hallasz ilyen cirregő hangot, vagy nemindul ujra random akkor ezt kizárnám.
Háttértár: HD Sentinelel megnézheted az állapotát a hdd nek, ssd re nemtok hirtelen mit, de ez is lehet a gond forrássa ha fut rendszer az ssd rol vagy van e egyáltalán.
RAM: itt csak cserélgetni lehet a slotok között a modult
Lap: nemhiszem.
0
0
0
0
no avatar
vizsgálat alatt mit értetek? Próbáljak meg mindent lekötni,és utánna újbol bekötni mindent?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Egy próbát mindenképp megér.
Szerintem hardver hiba lesz. Lap, procc és táp amit jobban megvizsgálnék.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
htcevo3d: Bios frissítéssel próbálkoztál? Lehet hogy helyre tenne egy két dolgot. Csak egy kósza ötlet.
0
0
0
0
no avatar
az nem lehetséges,mivel tegnap raktam újra a rendszert. Már arra is gondoltam,hogy valami program nem tetszik neki vagy én nem tudom
0
0
0
0
no avatar
hali, srácok, ha paypal onlinera regisztrálok, kapok 5 dollárt vagy eurót kezdésként?
0
0
0
0
no avatar
Az én problémámra senki sem tudja a megoldást? Valami nagy baj lehet akkor már vele,ha a neten sem tudják,szerelő sem tudja és én sem
0
0
0
0
Kenzo avatar
Helló,egy gondom lenne ,valahogy utóbbi időben valamiért nagyon lassan tölti be youtubon a videókat,valakinek nincs ezzel problémája? Hogy mi lehet a gond,régebben meg egy kettő betölötte,és nagyon idegesit h ilyen lassú szar 😃 úgy chrome úgy mozilla ( win 10-em van ha segit valamit)
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Arno Dorian
Az a 2 kártya nagyon nem egy kategória.

Krissz
Én gtx 960-ra szavazok.
0
0
0
0
OriginalGrandpa avatar
Arno Dorian: Azért a kettő nagyon nem egy árban van...
Krissz: GTX750Ti attól függ, mennyi pénzed van, ha tudsz többet rákölteni, megéri a GTX950-960
0
0
0
0
Krissz avatar
nVidi át szeretnék 😀 750Ti vel nagyon vaccinálok, hiszen elég erős kari a mai cuccokhoz is.
0
0
0
0
Krissz avatar
VGA ból még nagyon nemtom milegyen, 750Ti amivel nagyon szemeztem, aztán lett ami bevan irva, most meg a 960, nemtudom ebből melik lenne a jó :/

És a többi az jó? 😀
0
0
0
0
OriginalGrandpa avatar
Krissz: Én személy szerint inkább GTX960-at vennék, nem sokkal drágább, és jobbak az órajelek 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Sziasztok!
Mi a véleményetek az általam összeállított konfigról? Megéri, jó ez így, vagy ha nem akkor mit változtatnátok rajta s miért?
Pénzhiány miatt, alkatrészenként szeretném majd megvenni, nempedig 1x1 be.
Konfigom: https://gepigeny.hu/user/krissz/eszkozok/131746

Nagyon köszönöm! 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.GPU-z progival csináltam egy mentés a vga bios-rol.Szeretnék venti vezérlést állitani rajta,de ha megakarom nyitni h elvégezzem a moddolást,ezt dobja ki:
https://kephost.com/images/2015/12/27/Nevtelen7b2f4.png
Miután elvégeztem,és elmentem másik névre,és azt nyitom meg,akkor már nem ir ki semmit,de nemtudom h rámerjem e tenni a VGA-ra,mivel állitolag az UEFI Disabled-re tette....
Valaki tud segiteni?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
BenjaminHun: Tudtommal nem. Email fiókhoz köti a játékokat. Ugyanúgy mint az Origin. Ha el akarod adni akkor csakis az email-eddel. 😕
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Szevasztok olyan létezik hogy aktiválva van Uplayen egy játék de azt odaszeretném adni másnak? vissza lehet vonni valahogy?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. A szokásos problémámmal jelentkezek. Csak most csináltam is róla videót, és már töltöm fel a youtube-ra. Évek óta azzal a problémával küszködök,hogy akadozik a gépem. Főleg ha megnyitom a böngészőt és lapozgatok. A hangon fog is lehetni hallani, mivel a háttérben direkt kapcsoltam be zenét. Ja és olyankor a procim is szépen ugrál. Nem tudok a világért sem rájönni a hibára. Már szégyen szemre szerelőhöz is fordultam,de ők sem tudják. Próbáltam millió+1 verziót a windows-ból is. Valami ötlet? Hamarosan fent lesz a videó is és küldöm a linket. Ha valaki tudna majd ebben segíteni azt nagyon megköszönném 😀 ja és itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=druwZ6RcMM4
0
0
0
0
Puffin avatar
Igen akkor rá tudod kötni a ház USB 3-as portját
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdvözletem!

Volna egy kérdésem.Mivel az alaplapomon nincs USB3.0 csatlakozás csak USB2.0 így a házam tetején nem tudom bekötni a 2 USB3.0 csatlakozót.Ha egy ilyet beteszek és arra kötöm be a ház USB3.0 kábelét akkor az úgy fog működni mint ha egy olyan alaplapon lenne aminek alpból van USB3.0 csatlakozó.[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
ha magad rakod össze, ugyanennyiből egy minőségesebb gépet lehet összerakni... itt az alaplap/táp/hdd fapados, se vga gyártó semmi feltüntetve. nem éri meg.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Én mondjuk pcx-en raktam össze a gépemet, 3 évvel ezelőtt és még mindig jól bírja. Olcsó is volt meg minden.
0
0
0
0
neuroflex avatar
chrono02:Köszönöm akkor lehet összerakom majd gépet 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Inkább rakj össze magad egy gépet. Én ilyen előre összetákolt gépekben nem bízok, ki tudja miket raknak bele. Mondjuk arról semmi infó hogy milyen táp van benne, lehet valami noname izé ami fél év után bedöglik, és viszi magával az egész gépet is. De ha mindenképp ezt akarod akkor ennyiért még talán meg is éri.
0
0
0
0
neuroflex avatar
nem találtam megfelelő fórumút sajnos de

ez meg jövőre megérni meg vennii? https://kepfeltoltes.hu/151226/Imperium_Diablo_FX_PC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Krissz avatar
Mert úgy kellene, hogy szeretném jövöre megvenni egy audio cd-t (BSW - Amíg Bírom) meg van 1-2 lemez jelenleg ami nincs fenn sehol, és azokat szeretném FLAC ba pakolni valamivel.

Köszi mindenkinek!
0
0
0
0
Puffin avatar
A JetAudio is tud olyat. Mindenfajta fájlformátumba tudod rippelni az audió cd-t.
0
0
0
0
sisko avatar
Krissz : Én is nagyon rég csináltam ilyet,de akkor a Winamp pro-t használtam,az is tudott mp3-mp4-Flac-ba rippelni és a minőség is külön beállítható volt.
0
0
0
0
cseszka avatar
Nagyon nem...régi lemezeimet már arhiváltam a szekrényben,a zenéket külön külön töltöm le a netröl...
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz nemtom,.. esetleg mas programot is tudsz? Köszi
0
0
0
0
cseszka avatar
audio grabber vagy [LINK]
0
0
0
0
Krissz avatar
Tudnátok ajánlani olyan programokat, mellye gyári audio discről tudnék, MP3 makat illetve flacokat ki graberelelni? A lehető legjobb minőségben.
Mindegy ingyenes v fizetős pro.

Köszi.
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
0
0
0
0
maxrobi94 avatar
Sziasztok.
Nem problémám lenne, hanem egy kérdésem. Tudnátok mondani olyan fejhallgatókat, amiket egy szemüveges ember is kényelmesen tud viselni, akár órákon át? Ha lehet akkor ne nagyon legyen 15 ezer forintnál drágább.
A válaszokat előre is köszönöm.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek 😀
0
0
0
0
Zoli73 avatar
A bios-ban kell "valahogy" engedélyezni. De annyi beállítási lehetőség van ebben a bios-ban hogy fogalmam sincs mit kell át állítani. 😕
0
0
0
0
toopa avatar
Vlodimir: Hiába migrálja rá a rendszert ha nem tudja bootolhatóvá tenni a meghajtót.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Köszi srácok de itt annyi mindent lehet állítani , hogy nem bírom kitalálni hogy mit kell engedélyezni!
0
0
0
0
toopa avatar
Zoli73: Boot menü, Launch CSM-et állítsd át Enabled-re, és akkor elvileg lesz olyan lehetőség hogy Boot from PCI-E/PCI Expansion Devices. Azt hiszem ezt kellene kiválasztani. Ez persze csak tipp, miután leszedtem az alaplapod kézikönyvét, és abban Az M.2 Support után van apró betűvel hogy "Supports PCIe mode only".
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ezen X99 Deluxe-al van, de talán segít:
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Jó bios van rajta csak valamit be kell állítani vagy engedélyezni hogy bootolható legyen a pciexpress meghajtó de nem tudom hogy mit és hogy hol. A win az látja a bios nem.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Zoli73

Esetleg egy bios frissítés?
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem ezzel a problémával keresd fel az asust, nem sok topik van még erről, annyira nem elterjedtek ezek a típusú ssd-k, nem hiszem hogy itt bárki tudna segíteni...
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Sziasztok srácok! Lenne egy kérdésem. Az Uefi bios-ban mit kell át állítani hogy az M.2-es foglalatú SSD-m bootolható legyen a win látja de a bios nem és így op rendszert sem tudok rá telepíteni.😕
0
0
0
0
Bronson avatar
ha valami noname táp, nem kell csodálkozni...
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Sasi

Elképzelhető hogy melegedési probléma, vagy a táp.
Milyen fajta az a táp?
0
0
0
0
csuz-li avatar
Sasi: Hát eleve ilyen akkor van, ha túlmelegszik a gép, ráadásul a tápod is kevés. Az új játékoknál azért van gond, mert nagyobb terhelést akasztanak a gépre.
0
0
0
0
no avatar
Ahoj, egy kérdésem lenne a számítógép problemammal kapcsolatban. A nagyobb teljesítmény igényű játékoknál, pl AC Syndicate vagy Unity, fogja magát a gép és kikapcsol, míg pl. Lol-nál semmi ilyen probléma nem jelentkezik, SW Battlefront 2,gta Sa, csak hogy régi klasszikusokkal pedalozzak, de a mai játékoknál már meg-meg áll.

Specifikáció: Sapphire Radeon R9 280x
Jelenleg még : amd phenom ii x4 965, nemsokára váltok fx 8320-ra
4gb ram (nem m tudom számít e)
450W_os tápom van.

Kérdésem : Mi lehet a probléma oka? Max grafikan viszi a mai címeket, de leáll.. Köszönöm előre is a válaszokat 😀
0
0
0
0
Thomech avatar
Hát nekem másolással lesz megoldva ez alapján.
[LINK]
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Szia!
Én ez alapján szoktam beállítani: [LINK]

Persze mikor rendszert rakok akkor minden le van húzva az alaplapról, csak az SSD van rádugva.
0
0
0
0
Thomech avatar
Végre megérkezett az SSD. Halottam van egy-két beállítás amit jó ha elvégzek a gépen, valaki ebben tudna segíteni, hogy mik azok ha egyáltalán szükséges az egész. Az értékek így jók?https://kepfeltoltes.hu/151223/Screenshot_151223161720_KINGSTON_SV300S37A120G_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció