Akkor tehát pénz kérdése, ha kevesebbet sikerul gyűjteni akkor 750ti ha tobb akkormeg 960?
Többi cucc akkor ezekszerint jó. Tudnátok esetleg linkelni?
Köszönöm szépen mindenkinek!
htcevo:
Igen, olyasmit.
Teszelési lehetőségek:
táp: nemhiszem hogy ezlenne a hiba, ha nem hallasz ilyen cirregő hangot, vagy nemindul ujra random akkor ezt kizárnám.
Háttértár: HD Sentinelel megnézheted az állapotát a hdd nek, ssd re nemtok hirtelen mit, de ez is lehet a gond forrássa ha fut rendszer az ssd rol vagy van e egyáltalán.
RAM: itt csak cserélgetni lehet a slotok között a modult
Lap: nemhiszem.
Helló,egy gondom lenne ,valahogy utóbbi időben valamiért nagyon lassan tölti be youtubon a videókat,valakinek nincs ezzel problémája? Hogy mi lehet a gond,régebben meg egy kettő betölötte,és nagyon idegesit h ilyen lassú szar 😃 úgy chrome úgy mozilla ( win 10-em van ha segit valamit)
Sziasztok!
Mi a véleményetek az általam összeállított konfigról? Megéri, jó ez így, vagy ha nem akkor mit változtatnátok rajta s miért?
Pénzhiány miatt, alkatrészenként szeretném majd megvenni, nempedig 1x1 be. Konfigom: https://gepigeny.hu/user/krissz/eszkozok/131746
Hali.GPU-z progival csináltam egy mentés a vga bios-rol.Szeretnék venti vezérlést állitani rajta,de ha megakarom nyitni h elvégezzem a moddolást,ezt dobja ki:
Miután elvégeztem,és elmentem másik névre,és azt nyitom meg,akkor már nem ir ki semmit,de nemtudom h rámerjem e tenni a VGA-ra,mivel állitolag az UEFI Disabled-re tette....
Valaki tud segiteni?
Sziasztok. A szokásos problémámmal jelentkezek. Csak most csináltam is róla videót, és már töltöm fel a youtube-ra. Évek óta azzal a problémával küszködök,hogy akadozik a gépem. Főleg ha megnyitom a böngészőt és lapozgatok. A hangon fog is lehetni hallani, mivel a háttérben direkt kapcsoltam be zenét. Ja és olyankor a procim is szépen ugrál. Nem tudok a világért sem rájönni a hibára. Már szégyen szemre szerelőhöz is fordultam,de ők sem tudják. Próbáltam millió+1 verziót a windows-ból is. Valami ötlet? Hamarosan fent lesz a videó is és küldöm a linket. Ha valaki tudna majd ebben segíteni azt nagyon megköszönném 😀 ja és itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=druwZ6RcMM4
Volna egy kérdésem.Mivel az alaplapomon nincs USB3.0 csatlakozás csak USB2.0 így a házam tetején nem tudom bekötni a 2 USB3.0 csatlakozót.Ha egy ilyet beteszek és arra kötöm be a ház USB3.0 kábelét akkor az úgy fog működni mint ha egy olyan alaplapon lenne aminek alpból van USB3.0 csatlakozó.[LINK]
ha magad rakod össze, ugyanennyiből egy minőségesebb gépet lehet összerakni... itt az alaplap/táp/hdd fapados, se vga gyártó semmi feltüntetve. nem éri meg.
Inkább rakj össze magad egy gépet. Én ilyen előre összetákolt gépekben nem bízok, ki tudja miket raknak bele. Mondjuk arról semmi infó hogy milyen táp van benne, lehet valami noname izé ami fél év után bedöglik, és viszi magával az egész gépet is. De ha mindenképp ezt akarod akkor ennyiért még talán meg is éri.
Mert úgy kellene, hogy szeretném jövöre megvenni egy audio cd-t (BSW - Amíg Bírom) meg van 1-2 lemez jelenleg ami nincs fenn sehol, és azokat szeretném FLAC ba pakolni valamivel.
Krissz : Én is nagyon rég csináltam ilyet,de akkor a Winamp pro-t használtam,az is tudott mp3-mp4-Flac-ba rippelni és a minőség is külön beállítható volt.
Tudnátok ajánlani olyan programokat, mellye gyári audio discről tudnék, MP3 makat illetve flacokat ki graberelelni? A lehető legjobb minőségben.
Mindegy ingyenes v fizetős pro.
Sziasztok.
Nem problémám lenne, hanem egy kérdésem. Tudnátok mondani olyan fejhallgatókat, amiket egy szemüveges ember is kényelmesen tud viselni, akár órákon át? Ha lehet akkor ne nagyon legyen 15 ezer forintnál drágább.
A válaszokat előre is köszönöm.
Zoli73: Boot menü, Launch CSM-et állítsd át Enabled-re, és akkor elvileg lesz olyan lehetőség hogy Boot from PCI-E/PCI Expansion Devices. Azt hiszem ezt kellene kiválasztani. Ez persze csak tipp, miután leszedtem az alaplapod kézikönyvét, és abban Az M.2 Support után van apró betűvel hogy "Supports PCIe mode only".
Jó bios van rajta csak valamit be kell állítani vagy engedélyezni hogy bootolható legyen a pciexpress meghajtó de nem tudom hogy mit és hogy hol. A win az látja a bios nem.
szerintem ezzel a problémával keresd fel az asust, nem sok topik van még erről, annyira nem elterjedtek ezek a típusú ssd-k, nem hiszem hogy itt bárki tudna segíteni...
Sziasztok srácok! Lenne egy kérdésem. Az Uefi bios-ban mit kell át állítani hogy az M.2-es foglalatú SSD-m bootolható legyen a win látja de a bios nem és így op rendszert sem tudok rá telepíteni.😕
Sasi: Hát eleve ilyen akkor van, ha túlmelegszik a gép, ráadásul a tápod is kevés. Az új játékoknál azért van gond, mert nagyobb terhelést akasztanak a gépre.
Ahoj, egy kérdésem lenne a számítógép problemammal kapcsolatban. A nagyobb teljesítmény igényű játékoknál, pl AC Syndicate vagy Unity, fogja magát a gép és kikapcsol, míg pl. Lol-nál semmi ilyen probléma nem jelentkezik, SW Battlefront 2,gta Sa, csak hogy régi klasszikusokkal pedalozzak, de a mai játékoknál már meg-meg áll.
Specifikáció: Sapphire Radeon R9 280x
Jelenleg még : amd phenom ii x4 965, nemsokára váltok fx 8320-ra
4gb ram (nem m tudom számít e)
450W_os tápom van.
Kérdésem : Mi lehet a probléma oka? Max grafikan viszi a mai címeket, de leáll.. Köszönöm előre is a válaszokat 😀
Végre megérkezett az SSD. Halottam van egy-két beállítás amit jó ha elvégzek a gépen, valaki ebben tudna segíteni, hogy mik azok ha egyáltalán szükséges az egész. Az értékek így jók?
Ha egyáltalán jár.😆
Többi cucc akkor ezekszerint jó. Tudnátok esetleg linkelni?
Köszönöm szépen mindenkinek!
htcevo:
Igen, olyasmit.
Teszelési lehetőségek:
táp: nemhiszem hogy ezlenne a hiba, ha nem hallasz ilyen cirregő hangot, vagy nemindul ujra random akkor ezt kizárnám.
Háttértár: HD Sentinelel megnézheted az állapotát a hdd nek, ssd re nemtok hirtelen mit, de ez is lehet a gond forrássa ha fut rendszer az ssd rol vagy van e egyáltalán.
RAM: itt csak cserélgetni lehet a slotok között a modult
Lap: nemhiszem.
Szerintem hardver hiba lesz. Lap, procc és táp amit jobban megvizsgálnék.
Az a 2 kártya nagyon nem egy kategória.
Krissz
Én gtx 960-ra szavazok.
Krissz: GTX750Ti attól függ, mennyi pénzed van, ha tudsz többet rákölteni, megéri a GTX950-960
És a többi az jó? 😀
Mi a véleményetek az általam összeállított konfigról? Megéri, jó ez így, vagy ha nem akkor mit változtatnátok rajta s miért?
Pénzhiány miatt, alkatrészenként szeretném majd megvenni, nempedig 1x1 be.
Konfigom: https://gepigeny.hu/user/krissz/eszkozok/131746
Nagyon köszönöm! 😀
Miután elvégeztem,és elmentem másik névre,és azt nyitom meg,akkor már nem ir ki semmit,de nemtudom h rámerjem e tenni a VGA-ra,mivel állitolag az UEFI Disabled-re tette....
Valaki tud segiteni?
Volna egy kérdésem.Mivel az alaplapomon nincs USB3.0 csatlakozás csak USB2.0 így a házam tetején nem tudom bekötni a 2 USB3.0 csatlakozót.Ha egy ilyet beteszek és arra kötöm be a ház USB3.0 kábelét akkor az úgy fog működni mint ha egy olyan alaplapon lenne aminek alpból van USB3.0 csatlakozó.[LINK]
ez meg jövőre megérni meg vennii?
Köszi mindenkinek!
Mindegy ingyenes v fizetős pro.
Köszi.
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Nem problémám lenne, hanem egy kérdésem. Tudnátok mondani olyan fejhallgatókat, amiket egy szemüveges ember is kényelmesen tud viselni, akár órákon át? Ha lehet akkor ne nagyon legyen 15 ezer forintnál drágább.
A válaszokat előre is köszönöm.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek 😀
Esetleg egy bios frissítés?
Elképzelhető hogy melegedési probléma, vagy a táp.
Milyen fajta az a táp?
Specifikáció: Sapphire Radeon R9 280x
Jelenleg még : amd phenom ii x4 965, nemsokára váltok fx 8320-ra
4gb ram (nem m tudom számít e)
450W_os tápom van.
Kérdésem : Mi lehet a probléma oka? Max grafikan viszi a mai címeket, de leáll.. Köszönöm előre is a válaszokat 😀
[LINK]
Én ez alapján szoktam beállítani: [LINK]
Persze mikor rendszert rakok akkor minden le van húzva az alaplapról, csak az SSD van rádugva.