Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Quadgame94 avatar
Kmisi99 írta:
Revengex írta:
iPhonet nem ajánlatos venni, mert ha valami kifingik rajta, akkor szopacs mert a cég befuccsolt, és nem tudják majd megcsinálni, kicserélni. És Steven Jobs nélkül az Apple sem Alma 😀

Világ második cége. Egy ember miatt egy több milliárods vállalkozás nem fog szétesni. Jobs már hagyta ott az applet halála előtt kis időre mégis tökéletesen megy a cég.

Nem értem mi második cége? A világ legértékesebb cége,

[LINK]

Nem lenne rossz egy iPhone Mini, 3.0-s kijelzővel, korrekt tudással ngyon jó lenne.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Revengex írta:
iPhonet nem ajánlatos venni, mert ha valami kifingik rajta, akkor szopacs mert a cég befuccsolt, és nem tudják majd megcsinálni, kicserélni. És Steven Jobs nélkül az Apple sem Alma 😀

Világ második cége. Egy ember miatt egy több milliárods vállalkozás nem fog szétesni. Jobs már hagyta ott az applet halála előtt kis időre mégis tökéletesen megy a cég.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Revengex írta:
"...iPhonet nem ajánlatos venni, mert ha valami kifingik rajta, akkor szopacs mert a cég befuccsolt, és nem tudják majd megcsinálni, kicserélni..."

Mégis honnan veszed, hogy befuccsolt az Apple? Attól még, hogy Steve Jobs elhunyt, még nem áll le se a support se a gyártás... úristen.

Amúgy az Xperia Arc S egy rossz vicc 120 000-ért. 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
D4V1D írta:
miért van az hogy van saját netem telóra mámma kaptam rá és semmit sem tudok vele csinálni?sem a youtube ra sem a facebook ra semmire sem csatlakozik csak annyit ir loading...google fiókot sem tudok létre hozni...légyszi segitsetek

Csak tölt és semmi? Nem tudom, be kapcsoltad a netet?: Milyen telód van?
0
0
0
0
no avatar
miért van az hogy van saját netem telóra mámma kaptam rá és semmit sem tudok vele csinálni?sem a youtube ra sem a facebook ra semmire sem csatlakozik csak annyit ir loading...google fiókot sem tudok létre hozni...légyszi segitsetek
0
0
0
0
molfer98 avatar
Quadgame94 írta:
niteforce írta:
molfer98 írta:
sony ericsson x8 vagy samsung galaxy mini?? 😃

x8, mininek nagyon vacak a kijelzője

a nexus s jobb mint a defy 😀

Hát a sima defy-nél jobb de a defy+nál már nem annyira.

Kinézet és menürendszer alapján dönts, és az ár is szempont

Használtak:
x8 17.000FT karc mentes
mini 18.000FT egy-két karc van rajta
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
molfer98 írta:

Hát a sima defy-nél jobb de a defy+nál már nem annyira.

Kinézet és menürendszer alapján dönts, és az ár is szempont
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:

0
0
0
0
matyu20 avatar
Szerintetek Motorola defy + vagy google nexus s?
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
Revengex avatar
Ajánlani tudom csak:
Samsung Galaxy SII
-"- S Plus
Sony Ericcson Xperia Arc/Arc S
-"- Xperia Ray

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
N82 a legjobb kamerás teló még mai napig hisz olyan óriási a kameramodulja hogy az alaplap is lyukas hogy elférjen hiába a technológia a mai telókba nem tudnak olyan jót rakni. 2007 vagy 8 legjobb kamerájú mobilja is lett európában. Ott van a xenon vaku ami sötétben nagyon jól jön és nagyon erős. Más különbség nincs is csak az hogy az n82 szarabb anyagokból van a slide ja lötyögős gagyi de a kijelzője nagyobb az n82 pár gombja és a kamera körüli rész meg kopós belsőleg ugyan az a két teló.
0
0
0
0
misikex250 avatar
szerintetek mék tlót vegyek N95 vagy N82 legfontosabb nekem a kamera n95-volt és nagyon tetszet.Szóval melyiket ajánljátok.
0
0
0
0
niteforce avatar
ha jó a WP7 akkor Samsung omnia 7
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ha nem zavar ha használt akkor LG optimus 2x én is épp most rendeltem egy ilyet használtan. Vagy itt körül van használt samsung galaxy s htc desire samsung galaxy W mind nagyon jó kis teló
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
matyu20 írta:
Tudnátok nekem egy jó telefont 60-70 ezerből
feltételek:
- Játékra alkalmas nagyobb kijelző (min. 3.5col)
- Vigye a 3D-s játékokat
- Jó proci
- Jó kamera (min. 3.2 - 5mp)
- T-mobilos vagy Független
- Új

Ha nem zavar, hogy angol, akkor Motorola Defy+, vagy (80k-ért) LG Optimus Black.
0
0
0
0
matyu20 avatar
Tudnátok nekem egy jó telefont 60-70 ezerből
feltételek:
- Játékra alkalmas nagyobb kijelző (min. 3.5col)
- Vigye a 3D-s játékokat
- Jó proci
- Jó kamera (min. 3.2 - 5mp)
- T-mobilos vagy Független
- Új
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hogyha esetleg valaki olcsó androidos telót keres érdeklődjön nálam
0
0
0
0
greenmelon avatar
Csaba77 írta:
Szerintetek melyik a jobb ?
HTC Sensation vagy Samsung Galaxy S2

A Samu olcsóbb és erösebb is, de a HTC-nek megvan a maga kisugárzása. 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Tud vki. Nokia 5130 Xpres Music-telóra (http://www.flickr.com/photos/60483937@N03/5600244284/)
Játékokat ingyen.? :D mert én nem találok sehol :( kösz!
Válaszokat pls Pm be!
0
0
0
0
Devis avatar
jó kérdés. árban htc. de egyébként alapból arra szavazok 😀
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek melyik a jobb ?
HTC Sensation vagy Samsung Galaxy S2
0
0
0
0
szucsa avatar
árukereső-n minimum 150k volt az iPhone 4, de akkor máshol biztos van 120k-ért is 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
120-ért már iPhone 4-et is lehet venni. 😃
Hülye, aki 120-ért 3GS-t vesz.
0
0
0
0
szucsa avatar
120-ért már iPhone 3GS 16gb-t is lehet venni.
0
0
0
0
greenmelon avatar
MaximumGame írta:
Sony Ericcson Arc S néztem ki, kinek mi a vélenénye...
Sajnos ilyen kategoriába szerintem ez a legjobb !

120 ezer az Arc S, 125-ért már Galaxy S II-t kapsz...
0
0
0
0
almos avatar
Kmisi99 írta:
hát azt nemtom szerintem várj valami frissítést. Egyébként honnan tudod hogy nem tudja kihasználni a 2.2?

Olvastam a neten.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
MaximumGame írta:
És én kédésemre válasz ? 😃

Hát nem tudom...Én Sony-t Android terén nem vennék...Kicsit drágábban HTC Sensation, vagy olcsóbban Samsung Galaxy S Plus...Ez csak az én véleményem, és igen, kitaláltátok nem vagyok valami nagy SE fan...Nagyon gagyi a kezelőfelület szerintem.😕 Meg sok ökörséget beletesznek telóba (pl. Exmor R, Mobile Bravia Engine), amit az ember nem fog használni, legalábbis nem tudatosan, de az SE ezzel hülyíti a népet...😃 Kövezzetek meg, de nekem ez a meglátásom!😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát azt nemtom szerintem várj valami frissítést. Egyébként honnan tudod hogy nem tudja kihasználni a 2.2?
0
0
0
0
almos avatar
Amúgy hogy kell másik oprendszert feltenni?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
És én kédésemre válasz ? 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát gondolom. De szerintem a legújabb 2.3 kell hozzá. talán 2.3.4 vagy 2.3.5
0
0
0
0
almos avatar
Akkor egy LG Optimus 3D p920-ra ha feltenném a 2.3as Androidot,akkor dolgozna mind a két mag,mert eredetileg 2.2 van rajta és azzal csak 1 magot használ egyszerre...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
már s 2.3 is kezeli és már jönnek a 4 magosok
0
0
0
0
MaximumGame avatar
almos írta:
apetit1989 írta:
Magyarul annyit tesz, hogy az android rendszernek köszönhetően teljesen személyre lehet szabni a telefont. Ha a telefon paraméterei lehetővé teszik, rá lehet pakolni egy újabb rendszert (mint a pcnél: XP -ről windows 7-re váltasz, vagy ubuntu 8.10 -ről 10.3 -asra váltasz), holott gyárilag egy régebbi verzió van rajta. Példa: Egy X10 mini-m van, gyáriag 2.1 -es android futtatható rajta. Mégis 2.3.5 van rajta a főzött rom-nak köszönhetően, ami sokkal többet tud és gyorsabb is.

és van olyan Android,mely kezeli a 2 magot?

Android 4.0 Ice Cream Sandwich
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Sony Ericcson Arc S néztem ki, kinek mi a vélenénye...
Sajnos ilyen kategoriába szerintem ez a legjobb !
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát kell hogy legyen valami fájl kezelő benne. Vannak rá moddolt android 2.3 mak amiktől tényleg gyorsabb
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, nekem 2 kérdésem lenne remélem tudtok segíteni:

-LG Optimus GT 540-en hogy lehet a memóriakártyába "belemenni"? sehogy nem bírom megnézni a memóriakártyámat :$

-Illetve GT 540-re lehetne valahogy a legújabb androidot felpakolni? tényleg gyorsabb lenne tőle?

Válaszotokat Előre is köszönöm!
0
0
0
0
greenmelon avatar
almos írta:
Quadgame94 írta:
almos írta:
70 ezerért melyek a legjobb telefonok?

70 000Ft-d van telefonra? Senki nem vesz ennyiért, gondolom okostelót akarsz, akkor egy jó kis havidíjas csomag és kész.

[LINK]

Előfizetés nem játszik,igen okostelefonra gondoltam,70ezerért melyek a legjobbak?(jó lenne egy 4-5 telefon,hogy legyen miből válogatni,nem nagyon értek én a telókhoz).

szerk.:amúgy LG Optimus 3D P920-at akartam,csak olvastam,hogy a 2.2-es Android,amit használ nem támogatja a 2 magos CPU-t,igy a telefon nem tudja kihasználni annak gyorsaságát,inkább olcsóbban valami 😀

Függetlenül 70-ért Xperia Mini Pro vagy Motorola Defy. Használtpiacon ennyiért kapsz Galaxy S-t is.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
almos írta:
apetit1989 írta:
Magyarul annyit tesz, hogy az android rendszernek köszönhetően teljesen személyre lehet szabni a telefont. Ha a telefon paraméterei lehetővé teszik, rá lehet pakolni egy újabb rendszert (mint a pcnél: XP -ről windows 7-re váltasz, vagy ubuntu 8.10 -ről 10.3 -asra váltasz), holott gyárilag egy régebbi verzió van rajta. Példa: Egy X10 mini-m van, gyáriag 2.1 -es android futtatható rajta. Mégis 2.3.5 van rajta a főzött rom-nak köszönhetően, ami sokkal többet tud és gyorsabb is.

Nincs olyan android.

De nem kell előfizetéses? akkor minek az okos telefon? net nélkül nem nyújt többet egy átlagos telefonnál. Megfogod bánni, én is megbántam ezért cseréltem. Zene+Rádió+Játékok mentek, ezeket biztosítja neked elég sok telefon.
0
0
0
0
almos avatar
apetit1989 írta:

0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
almos avatar
apetit1989 írta:
Egyébként bármilyen androidos teló megteszi, tényleg csak a külalak más. Ha nem tetszik a gyári droid, tehetsz rá főzött romot. Így lehet pl egy X10 miniből olyan telefont varázsolni, ami vetekszik egy felső kategóriás telefonnal.

Ezt most légyszíves magyarul 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Egyébként bármilyen androidos teló megteszi, tényleg csak a külalak más. Ha nem tetszik a gyári droid, tehetsz rá főzött romot. Így lehet pl egy X10 miniből olyan telefont varázsolni, ami vetekszik egy felső kategóriás telefonnal.
0
0
0
0
almos avatar
Quadgame94 írta:
almos írta:

70 000Ft-d van telefonra? Senki nem vesz ennyiért, gondolom okostelót akarsz, akkor egy jó kis havidíjas csomag és kész.

[LINK]

Előfizetés nem játszik,igen okostelefonra gondoltam,70ezerért melyek a legjobbak?(jó lenne egy 4-5 telefon,hogy legyen miből válogatni,nem nagyon értek én a telókhoz).

szerk.:amúgy LG Optimus 3D P920-at akartam,csak olvastam,hogy a 2.2-es Android,amit használ nem támogatja a 2 magos CPU-t,igy a telefon nem tudja kihasználni annak gyorsaságát,inkább olcsóbban valami 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
almos írta:

[LINK]
0
0
0
0
almos avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
looserking írta:
hali all nekem valami droidos olcsó teó kéne annyi a léyneg h sok memó mennyen bele meg jó legyen a kijelzője zenéthalgatni meg fotózni nemszoktam szal csak gamelni meg netezni ell 😃 (wifi szinte mindben van gonolom ez nem problem h kell 😃😉

Mennyit szánsz rá? Milyen konstrukcióban akarod (független, kártyás, előfizu - ennél mennyi havidíjat szánsz rá)?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció