2 8 tus csatlakozom van . A tapbol jovo kabel vegen van 6 tu egyben es 2 kulon . En a ket kabel 6 tus reszet dugtam be . Dugjam be a ket-ket megmaradt tut is ?
Szia . A tapom Corsair 650 wattos . Es a karin tenyleg 2 8tus hely van . Akkor az lehet a baj ? A monitor azt ira hogy No Signal . A kartya His HD7970 Ghz Edition .
Nem írtad milyen 7970 sajnos😃 Tudod nem 1 db HIs 7970 létezik😀 De ha két darab 8 tűs tápcsatlakozó van ott akkor két darab 8 tűs tápcsatlakozót kell rádugni. Két 6-os ide kevés. Van olyan amire 1 8a-s és 1 6-os kell de ha neked két 8-as van akkor neked 8-as kell. De két 6-os nincs is. Sajnos géped sincs kitöltve így nem tudom milyen tápod van de egy ilyen kéne neked ha két darab 6 tűs tápcsatlakozód van. Rádugsz egyet egyet a csatikra ezekből és mennie kéne akarinak bár azért jó lenne tudni milyen tápod van. http://i pon.hu/webshop/product/kolink_6_tus___8_tus_vga_tapkabel/486081
Hello mindenkinek . Nemreg vettem egy HD7970-et a HIS ceg altal gyartottat . Beraktam a gepbe es nem megy , vagyis aramot tuti kap mert a ventik forognak rajta , de nem latja a monitort . A vezerlopultban sem latja a gep a kartyat . A drivert felraktam , de semmi . Az alaplap MSI z77a-g45 . Aramot ket 6pines kabelrol adtam neki . Kell meg valamit bekotnom esetleg ? Kerlek segitsetek mert kurvara idegesit a dolog . Koszi .
Rulegends18:először cserélj szerintem egy elemet az alaplapon!ha akkor se jó akkor próbáld meg másik karival és ha azzal sem jó akkor a táp lesz szerintem nekem is ez volt!
Mi baj lehet? Amikor a a gépemle van terhelve,akkor miért ad ki csikorgó hangokat? (amikor megy zene) Van alaplapi hangkártyám is de az nem jó,ezért raktam bele egy PCI-os hangkártyát( Sound Blaster PCI) amióta új hangkártya van folyton ezt csinája 😞 Miért csinálhatja ezt? 😃 😆
Sziasztok Srácok valaki segítsen nekem van egy 6950 dc 2 hűtővel kártyám és olyan bajom van hogy benne van a gépembe egy b55 ös procival meg 500w os fps hexával és egyszerűen nem ad jelet a monitoromnak tök fekete a képernyő pörög minden és nem tudok eljutni a bioszig se nem hogy a windowsba valaki kérem segítsen nekem előre is köszönöm
Sziasztok!
Az miért van,hogy összekötöm a gépet a nagy 107cm tévével sima vga csatival,akkor tökéletesen megy,ha hdmi-vel kötöm össze akkor meg rosszabb a kép,épp fordítva kéne lenni,meg hdminél egy idő múlva elszíneződik a képernyő,de control centerbe állítgatok,akkor visszajön,pl leveszem 1024-768,és utána vissza 1920x1080,akkor utána megint jó egy dbig,ez vmi vga hiba vagy állítani kell?? Most akarok venni saját tv-t és azon parázok,h merjek-e olyan tvt venni amin csak hdmi van h nem-e lesz-e ugyanúgy elszíneződés annál is,vagy ne kockáztassak,és vegyem azt amin van vga csati is?
valószínüleg a monitor vezetékével van gond ugyanis ezt a szöveget akkor szokta kiírni mikor a számítógépből kihúzod a vezetéket úgy hogy a monitor áram alatt van. Szerintem nézd meg azt előbb. Üdv: Virsli
Suvinak ment a hozzászólás
Néhány esetben működik a sütés.
De az sem örökre szól. Csak meghosszabbítja az élettartamát egy kicsivel.
Viszont megoldottam a problémát.
Jelenleg hibátlanul működik a kártya. Már vagy 3 órája nyúzom de eddig okés.
A lényeg hogy a ventit fel kellett vennem 100%-ra mert különben túlmelegedik és akkor jelentkeznek a problémák.
Most ez komoly? 😲 Megsütni sütőben? Én is ilyenről még életemben nem hallottam! Nehogy az mondjátok hogy az segít a videokártyákon mert rögtön leesek a székről! 😀
De nem mindig csinálja ezeket.
Van amikor simán megy, minden hiba nélkül.
De néha rájön a hülyeség aztán meg villog a képernyő, stb.
Viszont mivel ennek a kártyának semmi esélye megpróbálom a sütős módszert.
Hátha azzal helyrejön. Ha nem is örökre, de legalább addig amíg veszek egy újat.
Heló!
Van egy kis gond a vidikarimmal (Inno3D 8800gt 512mb)
Régebben az volt vele a baj hogy kb 5 percenként villant a képernyő, majd ezt írta ki: A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt.
Ha beléptem egy játékba akkor meg kékhalált kaptam és újraindult a gép.
Elvileg az volt a baja hogy túlmelegedett, és leesett róla két kis hűtő borda.
A lényeg hogy most az eredeti hűtő van rajta. Újra lett pasztázva.
Egy napig bírta és azóta ugyanazt csinálja. 5 percenként villanás, hibaüzenet, aztán meg lefagy a gép.... A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt.
Kérem aki tud az segítsen. Mert a mostanival semmi játék nem fut.... (8400gs)
Előre is köszönöm! Szerk.: Szerintetek az segít ha megsütöm sütőben?
Helló nekem olyan kérdésem lenne hogy miért akadoznak a játékok mindegy milyen beállításon vannak. Az összes programból a legfrisebbet szedtem le de mégis.
Hello nekem annyi baja lenne a gépnek, hogy ha játszani akarok 1 akármilyen játékkal fps csökkenésem van(föleg multiba ) (gondolok most cod4 re full lowon van hogy 50 fps sincs meg cod 2 be meg a 250 se akad..... singlebe (FC3 C2, C3) 10-20 frame esést észlelek de az se mindig.. MI lehet a baj??? meg az egerem is szarakszik (a4tech x7 747h) hogy nyomom és 1/2 másodpercel késöbb érzi hogy megnymotam a görgölye meghülyült.. valami ötlet ???(esetleg tudtok szervizet az egérre?) Ja és a rendszer 1 napos tehát tuti friss Köszi!
Sziasztok, már megint szerencsétlen vagyok, kéne egy kis segítség. Feltelepítettem az aiont, de amikor elindítom, ezt adja be: A Monitor Program has been found running in your system.Please, unload it from memory and restart your program. EZ MI?? Semmit nem tudok tenni ellene, kilőttem a túzfalat, az antivírust, mindent, és nem megy.
Akkor jó.
Ha hardveres problémám lenne FurMark alatt, 1280x720-ban milyen beállításokkal és idő után jönne elő az a probléma, hogy játék közben 1-2 óra után A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt hiba üzenettel dob ki, de elötte a monitor újrakapcsol, a játékok meg belaggolnak?
Csak az a baj hogy jól hűtené, cask rosszul szellőzik a házam és a szoba sarkában van bezárva...
A mostani driverem 13.4. Tegyem helyette 13.3 betat vagy frissebbet a 13.4-nél?
Szóval.
Van egy Gigabyte HD 7790 1 GB OC-m.
Problémám:1 óra játék után:
"A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt."
Néha még kék halál is volt, de az már nincs egy ideje.
Most lefuttattam Furmarkot 1280x720-as felbontáson 2x Anti-analisinggel 17 perc után nem volt semmi.
Futtassam le nagyobb anti-analisinggel vagy ez már azt mutatja, hogy nem hardveres a probléma?
Amúgy a végén 83 °C lett a max.
haverom gépe tegnap beadta az unalmast mert mikor bekapcsolja akor a gép elindul de nem ad képet se a videó karirol se az integráltrol szét szedtem meg tisztitotam bios resit csináltam de semmi ugyan ugy nem ad képet mi lehet a baja?
amd athlon(tm) II x2 2.79 ghz
mem: 2gb
HD 5450 512MB DDR3
Win 7
ASRock N68PV-GS
codegen 400w
Talán 1 hete lett újratelepítve, szerintem ehhez a videókártyához nem igazán lesz beta verzió, de megnézem 😃 Böngészőt nem szeretnék váltani.
A probléma még akkor is fenn áll amikor megy a Firefox és egy olyan oldalon vagyok épp ahol sok a szemétbe való animációs reklám és ez mellett videót nézek (gépről)
Krinya15: Próbáld meg béta NVIDIA driverrel is. Lehetséges hogy már egy rendszertelepítés se ártana, nem tudom mikor lett utoljára újrarakva. Ha csak Youtube-nál jelentkezik a probléma akkor próbáld ki másik böngészővel. Chrome-al próbáld, szerintem annak a legjobb a flash támogatottsága.
Ha így sem oldódik meg a probléma akkor nyisd meg chrome-ba a chrome://gpu címet és nézd meg hogy hardware-esen tudja e gyorsítani a flash-t.
Adott egy gép 1.5GB rammal, Geforce 7300GT 256MB-os videókártya, AMD Athonlon 3200+ -os procival. Gond az, hogy a videókat szaggatva játsza le, youtube-on zenét hallgatni képtelenség mert a képpel együtt a hang is akadozik. Win7 van telepítve a gépre, XP-vel kicsivel rosszabb a helyzet. Minden driverből a legfrissebb van telepítve. Valaki tudna ebben segíteni hogy hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbőlni? Esetleg tudja a probléma forrását?
Ha valaki kondi bajokra hivatkozna akkor az már kiesett, ugyanis az összes kondenzátort lecseréltem az alaplapon és a videókártyán. (csere előtt is ugyan ilyen volt)
3 táppal is tesztelve (300W-ossal, 400W-ossal és 550W-ossal is)
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy Trust GTX25 egeret, és az vele a gond, hogy a görgő valamikor működik valamikor nem..és az egér mozgása is néha olyan furcsa mintha be lenne lassulva :/
Próbáltam már több USB bemenetbe is, de mindig ugyan az a hiba...
szerk.:Közben rájöttem, hogy a bal és jobb gombok változtatják a dpi-t, és a dpi gomb nem való semmire
furcsa
Jó de 7790ről beszélünk. valami Delta DPS tápja van. Sajnos nem vette a fáradtságot és írta be gépéhez. Pedig ha már egyszer megnézte nem tudom miért nem írta be be és én meg nem emlékszem már rá pontosan.
öreg táp...öreg táp...
kondi kiszárad, de ami a legfontosabb az nem mindíg a watt, hanem a 12voltos ág terhelhetősége, manapság minimum legyen 22A! de ez a minimum...
Nem tudom. A tápnak ez nem nagy terhelés szerintem. De vehetsz új tápot ha gondolod. Az végülis ártani nem árthat. Vegyél egy Chieftec CTG 500-80P tápot. De ha nem a táp a baj akkor meg nem tudom. Talán a kártyával van valami.
Múltkori hiba kiírás ellenére jól futnak a játékok? Az biztosan baj volt, hogy hibát írt ki csak azt ne m tudtam, hogy mi a megoldás ezért nem írtam. De az, hogy kiírta sz természetesen baj.
Nem tudom hogy ide kellene-e irnom eztet de már pár napja szurja a szememet ez a 3 mappa:
Hogyan lehetne ezeket letörölni?És mi okoza eztet?
Az miért van,hogy összekötöm a gépet a nagy 107cm tévével sima vga csatival,akkor tökéletesen megy,ha hdmi-vel kötöm össze akkor meg rosszabb a kép,épp fordítva kéne lenni,meg hdminél egy idő múlva elszíneződik a képernyő,de control centerbe állítgatok,akkor visszajön,pl leveszem 1024-768,és utána vissza 1920x1080,akkor utána megint jó egy dbig,ez vmi vga hiba vagy állítani kell?? Most akarok venni saját tv-t és azon parázok,h merjek-e olyan tvt venni amin csak hdmi van h nem-e lesz-e ugyanúgy elszíneződés annál is,vagy ne kockáztassak,és vegyem azt amin van vga csati is?
Suvinak ment a hozzászólás
De az sem örökre szól. Csak meghosszabbítja az élettartamát egy kicsivel.
Viszont megoldottam a problémát.
Jelenleg hibátlanul működik a kártya. Már vagy 3 órája nyúzom de eddig okés.
A lényeg hogy a ventit fel kellett vennem 100%-ra mert különben túlmelegedik és akkor jelentkeznek a problémák.
Most ez komoly? 😲 Megsütni sütőben? Én is ilyenről még életemben nem hallottam! Nehogy az mondjátok hogy az segít a videokártyákon mert rögtön leesek a székről! 😀
Van amikor simán megy, minden hiba nélkül.
De néha rájön a hülyeség aztán meg villog a képernyő, stb.
Viszont mivel ennek a kártyának semmi esélye megpróbálom a sütős módszert.
Hátha azzal helyrejön. Ha nem is örökre, de legalább addig amíg veszek egy újat.
Van egy kis gond a vidikarimmal (Inno3D 8800gt 512mb)
Régebben az volt vele a baj hogy kb 5 percenként villant a képernyő, majd ezt írta ki:
A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt.
Ha beléptem egy játékba akkor meg kékhalált kaptam és újraindult a gép.
Elvileg az volt a baja hogy túlmelegedett, és leesett róla két kis hűtő borda.
A lényeg hogy most az eredeti hűtő van rajta. Újra lett pasztázva.
Egy napig bírta és azóta ugyanazt csinálja. 5 percenként villanás, hibaüzenet, aztán meg lefagy a gép....
A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt.
Kérem aki tud az segítsen. Mert a mostanival semmi játék nem fut.... (8400gs)
Előre is köszönöm!
Szerk.: Szerintetek az segít ha megsütöm sütőben?
Ha hardveres problémám lenne FurMark alatt, 1280x720-ban milyen beállításokkal és idő után jönne elő az a probléma, hogy játék közben 1-2 óra után A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt hiba üzenettel dob ki, de elötte a monitor újrakapcsol, a játékok meg belaggolnak?
A mostani driverem 13.4. Tegyem helyette 13.3 betat vagy frissebbet a 13.4-nél?
Van egy Gigabyte HD 7790 1 GB OC-m.
Problémám:1 óra játék után:
"A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt."
Néha még kék halál is volt, de az már nincs egy ideje.
Most lefuttattam Furmarkot 1280x720-as felbontáson 2x Anti-analisinggel 17 perc után nem volt semmi.
Futtassam le nagyobb anti-analisinggel vagy ez már azt mutatja, hogy nem hardveres a probléma?
Amúgy a végén 83 °C lett a max.
táp
amd athlon(tm) II x2 2.79 ghz
mem: 2gb
HD 5450 512MB DDR3
Win 7
ASRock N68PV-GS
codegen 400w
A probléma még akkor is fenn áll amikor megy a Firefox és egy olyan oldalon vagyok épp ahol sok a szemétbe való animációs reklám és ez mellett videót nézek (gépről)
Ha így sem oldódik meg a probléma akkor nyisd meg chrome-ba a chrome://gpu címet és nézd meg hogy hardware-esen tudja e gyorsítani a flash-t.
Ha valaki kondi bajokra hivatkozna akkor az már kiesett, ugyanis az összes kondenzátort lecseréltem az alaplapon és a videókártyán. (csere előtt is ugyan ilyen volt)
3 táppal is tesztelve (300W-ossal, 400W-ossal és 550W-ossal is)
Próbáltam már több USB bemenetbe is, de mindig ugyan az a hiba...
szerk.:Közben rájöttem, hogy a bal és jobb gombok változtatják a dpi-t, és a dpi gomb nem való semmire
furcsa
adatai:[LINK]
kondi kiszárad, de ami a legfontosabb az nem mindíg a watt, hanem a 12voltos ág terhelhetősége, manapság minimum legyen 22A! de ez a minimum...
Szóval remélem a táp a baj, csaknem a videókártyával van valami.
Amúgy szerinted ha lenne új tápom nem lenne kék halál meg az amit a másik topicba írtam?