Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
slyy08 avatar
Corsair TX650 . Es ez a kartya az amit belinkeltel .
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Természetesen igen, dugd be! Szerinted dísznek van ott?😃
0
0
0
0
slyy08 avatar
2 8 tus csatlakozom van . A tapbol jovo kabel vegen van 6 tu egyben es 2 kulon . En a ket kabel 6 tus reszet dugtam be . Dugjam be a ket-ket megmaradt tut is ?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor ez? [LINK] Corsair milyen 650 Wattos? Nehéz lett volna elsőre leírni a teljes nevét?😃
0
0
0
0
slyy08 avatar
Szia . A tapom Corsair 650 wattos . Es a karin tenyleg 2 8tus hely van . Akkor az lehet a baj ? A monitor azt ira hogy No Signal . A kartya His HD7970 Ghz Edition .
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem írtad milyen 7970 sajnos😃 Tudod nem 1 db HIs 7970 létezik😀 De ha két darab 8 tűs tápcsatlakozó van ott akkor két darab 8 tűs tápcsatlakozót kell rádugni. Két 6-os ide kevés. Van olyan amire 1 8a-s és 1 6-os kell de ha neked két 8-as van akkor neked 8-as kell. De két 6-os nincs is. Sajnos géped sincs kitöltve így nem tudom milyen tápod van de egy ilyen kéne neked ha két darab 6 tűs tápcsatlakozód van. Rádugsz egyet egyet a csatikra ezekből és mennie kéne akarinak bár azért jó lenne tudni milyen tápod van. http://i pon.hu/webshop/product/kolink_6_tus___8_tus_vga_tapkabel/486081
0
0
0
0
slyy08 avatar
Hello mindenkinek . Nemreg vettem egy HD7970-et a HIS ceg altal gyartottat . Beraktam a gepbe es nem megy , vagyis aramot tuti kap mert a ventik forognak rajta , de nem latja a monitort . A vezerlopultban sem latja a gep a kartyat . A drivert felraktam , de semmi . Az alaplap MSI z77a-g45 . Aramot ket 6pines kabelrol adtam neki . Kell meg valamit bekotnom esetleg ? Kerlek segitsetek mert kurvara idegesit a dolog . Koszi .
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Rulegends18:először cserélj szerintem egy elemet az alaplapon!ha akkor se jó akkor próbáld meg másik karival és ha azzal sem jó akkor a táp lesz szerintem nekem is ez volt!
0
0
0
0
no avatar
Mi baj lehet? Amikor a a gépemle van terhelve,akkor miért ad ki csikorgó hangokat? (amikor megy zene) Van alaplapi hangkártyám is de az nem jó,ezért raktam bele egy PCI-os hangkártyát( Sound Blaster PCI) amióta új hangkártya van folyton ezt csinája 😞 Miért csinálhatja ezt? 😃 😆
0
0
0
0
Rulegends18 avatar
Sziasztok Srácok valaki segítsen nekem van egy 6950 dc 2 hűtővel kártyám és olyan bajom van hogy benne van a gépembe egy b55 ös procival meg 500w os fps hexával és egyszerűen nem ad jelet a monitoromnak tök fekete a képernyő pörög minden és nem tudok eljutni a bioszig se nem hogy a windowsba valaki kérem segítsen nekem előre is köszönöm
0
0
0
0
Underworld avatar
TaylorXIII:Előbb próbáld meg egy másik HDMI kábellel szerintem. DVI nem játszik?
Azt mondod az lehet a gond? DVI az nem! Akk holnap megnézem! Jó lenne ha ez lenne gond!! 😃
0
0
0
0
Coach avatar
Sziasztok!

Nem tudom hogy ide kellene-e irnom eztet de már pár napja szurja a szememet ez a 3 mappa:

https://kepfeltoltes.hu/130808/Dwm_2013-08-08_18-50-40-27_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hogyan lehetne ezeket letörölni?És mi okoza eztet?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az természetes, hogy ugrál ha nincs limitálva.
0
0
0
0
CucuMester avatar
és az nálam mért van hogy ugrál az fps-em?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Előbb próbáld meg egy másik HDMI kábellel szerintem. DVI nem játszik?
0
0
0
0
Underworld avatar
Sziasztok!
Az miért van,hogy összekötöm a gépet a nagy 107cm tévével sima vga csatival,akkor tökéletesen megy,ha hdmi-vel kötöm össze akkor meg rosszabb a kép,épp fordítva kéne lenni,meg hdminél egy idő múlva elszíneződik a képernyő,de control centerbe állítgatok,akkor visszajön,pl leveszem 1024-768,és utána vissza 1920x1080,akkor utána megint jó egy dbig,ez vmi vga hiba vagy állítani kell?? Most akarok venni saját tv-t és azon parázok,h merjek-e olyan tvt venni amin csak hdmi van h nem-e lesz-e ugyanúgy elszíneződés annál is,vagy ne kockáztassak,és vegyem azt amin van vga csati is?
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Nah, úgy látszik nemcsak nekem vannak ilyen problémáim.
0
0
0
0
no avatar
valószínüleg a monitor vezetékével van gond ugyanis ezt a szöveget akkor szokta kiírni mikor a számítógépből kihúzod a vezetéket úgy hogy a monitor áram alatt van. Szerintem nézd meg azt előbb. Üdv: Virsli
Suvinak ment a hozzászólás
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Néhány esetben működik a sütés.
De az sem örökre szól. Csak meghosszabbítja az élettartamát egy kicsivel.
Viszont megoldottam a problémát.
Jelenleg hibátlanul működik a kártya. Már vagy 3 órája nyúzom de eddig okés.
A lényeg hogy a ventit fel kellett vennem 100%-ra mert különben túlmelegedik és akkor jelentkeznek a problémák.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Pedig elvileg tényleg segíthet. Esély van rá.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Szerintetek az segít ha megsütöm sütőben?

Most ez komoly? 😲 Megsütni sütőben? Én is ilyenről még életemben nem hallottam! Nehogy az mondjátok hogy az segít a videokártyákon mert rögtön leesek a székről! 😀
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
De nem mindig csinálja ezeket.
Van amikor simán megy, minden hiba nélkül.
De néha rájön a hülyeség aztán meg villog a képernyő, stb.
Viszont mivel ennek a kártyának semmi esélye megpróbálom a sütős módszert.
Hátha azzal helyrejön. Ha nem is örökre, de legalább addig amíg veszek egy újat.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Eddig bírta a kártyád. Az, hogy segít e a sütés, a szerencsétől függ... 10 esetből 1-2-szer bejön.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Van egy kis gond a vidikarimmal (Inno3D 8800gt 512mb)
Régebben az volt vele a baj hogy kb 5 percenként villant a képernyő, majd ezt írta ki:
A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt.
Ha beléptem egy játékba akkor meg kékhalált kaptam és újraindult a gép.
Elvileg az volt a baja hogy túlmelegedett, és leesett róla két kis hűtő borda.
A lényeg hogy most az eredeti hűtő van rajta. Újra lett pasztázva.
Egy napig bírta és azóta ugyanazt csinálja. 5 percenként villanás, hibaüzenet, aztán meg lefagy a gép....
A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt.
Kérem aki tud az segítsen. Mert a mostanival semmi játék nem fut.... (8400gs)
Előre is köszönöm!
Szerk.: Szerintetek az segít ha megsütöm sütőben?
0
0
0
0
no avatar
Helló nekem olyan kérdésem lenne hogy miért akadoznak a játékok mindegy milyen beállításon vannak. Az összes programból a legfrisebbet szedtem le de mégis.
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
Hello nekem annyi baja lenne a gépnek, hogy ha játszani akarok 1 akármilyen játékkal fps csökkenésem van(föleg multiba ) (gondolok most cod4 re full lowon van hogy 50 fps sincs meg cod 2 be meg a 250 se akad..... singlebe (FC3 C2, C3) 10-20 frame esést észlelek de az se mindig.. MI lehet a baj??? meg az egerem is szarakszik (a4tech x7 747h) hogy nyomom és 1/2 másodpercel késöbb érzi hogy megnymotam a görgölye meghülyült.. valami ötlet ???(esetleg tudtok szervizet az egérre?) Ja és a rendszer 1 napos tehát tuti friss Köszi!
0
0
0
0
Conoren avatar
Sziasztok, már megint szerencsétlen vagyok, kéne egy kis segítség. Feltelepítettem az aiont, de amikor elindítom, ezt adja be: A Monitor Program has been found running in your system.Please, unload it from memory and restart your program. EZ MI?? Semmit nem tudok tenni ellene, kilőttem a túzfalat, az antivírust, mindent, és nem megy.
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Akkor jó.
Ha hardveres problémám lenne FurMark alatt, 1280x720-ban milyen beállításokkal és idő után jönne elő az a probléma, hogy játék közben 1-2 óra után A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt hiba üzenettel dob ki, de elötte a monitor újrakapcsol, a játékok meg belaggolnak?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Furmarknál a 83 az nem gázos.
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Csak az a baj hogy jól hűtené, cask rosszul szellőzik a házam és a szoba sarkában van bezárva...
A mostani driverem 13.4. Tegyem helyette 13.3 betat vagy frissebbet a 13.4-nél?
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Szóval.
Van egy Gigabyte HD 7790 1 GB OC-m.
Problémám:1 óra játék után:
"A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyre állt."
Néha még kék halál is volt, de az már nincs egy ideje.
Most lefuttattam Furmarkot 1280x720-as felbontáson 2x Anti-analisinggel 17 perc után nem volt semmi.
Futtassam le nagyobb anti-analisinggel vagy ez már azt mutatja, hogy nem hardveres a probléma?
Amúgy a végén 83 °C lett a max.
0
0
0
0
devil035 avatar
hdavid: alaplap holt be havernak
0
0
0
0
devil035 avatar
haverom gépe tegnap beadta az unalmast mert mikor bekapcsolja akor a gép elindul de nem ad képet se a videó karirol se az integráltrol szét szedtem meg tisztitotam bios resit csináltam de semmi ugyan ugy nem ad képet mi lehet a baja?

amd athlon(tm) II x2 2.79 ghz
mem: 2gb
HD 5450 512MB DDR3
Win 7
ASRock N68PV-GS
codegen 400w
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Talán 1 hete lett újratelepítve, szerintem ehhez a videókártyához nem igazán lesz beta verzió, de megnézem 😃 Böngészőt nem szeretnék váltani.
A probléma még akkor is fenn áll amikor megy a Firefox és egy olyan oldalon vagyok épp ahol sok a szemétbe való animációs reklám és ez mellett videót nézek (gépről)
0
0
0
0
sudosu avatar
Krinya15: Próbáld meg béta NVIDIA driverrel is. Lehetséges hogy már egy rendszertelepítés se ártana, nem tudom mikor lett utoljára újrarakva. Ha csak Youtube-nál jelentkezik a probléma akkor próbáld ki másik böngészővel. Chrome-al próbáld, szerintem annak a legjobb a flash támogatottsága.

Ha így sem oldódik meg a probléma akkor nyisd meg chrome-ba a chrome://gpu címet és nézd meg hogy hardware-esen tudja e gyorsítani a flash-t.
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Adott egy gép 1.5GB rammal, Geforce 7300GT 256MB-os videókártya, AMD Athonlon 3200+ -os procival. Gond az, hogy a videókat szaggatva játsza le, youtube-on zenét hallgatni képtelenség mert a képpel együtt a hang is akadozik. Win7 van telepítve a gépre, XP-vel kicsivel rosszabb a helyzet. Minden driverből a legfrissebb van telepítve. Valaki tudna ebben segíteni hogy hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbőlni? Esetleg tudja a probléma forrását?
Ha valaki kondi bajokra hivatkozna akkor az már kiesett, ugyanis az összes kondenzátort lecseréltem az alaplapon és a videókártyán. (csere előtt is ugyan ilyen volt)
3 táppal is tesztelve (300W-ossal, 400W-ossal és 550W-ossal is)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
A monitor zúg? Hogy elsőre nem lehet leírni normálisan semmit és ilyen faxságot kell kérdezgetni az embernek😃
0
0
0
0
no avatar
helló nekem olyan bajom lenne hogy amikor bekapcsolom a gépet nemsokkal utána elmegy a kép és elkezd zúgni nem tudjátok mi lehet a baj?
0
0
0
0
madchief avatar
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy Trust GTX25 egeret, és az vele a gond, hogy a görgő valamikor működik valamikor nem..és az egér mozgása is néha olyan furcsa mintha be lenne lassulva :/
Próbáltam már több USB bemenetbe is, de mindig ugyan az a hiba...

szerk.:Közben rájöttem, hogy a bal és jobb gombok változtatják a dpi-t, és a dpi gomb nem való semmire
furcsa
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
bybeni szerint nem elég de én már akkor is mondtam h elég és továbbra is ezt mondom:
adatai:[LINK]
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Igen olyanom, de mostmár be is írtam, meglehet nézni!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jó de 7790ről beszélünk. valami Delta DPS tápja van. Sajnos nem vette a fáradtságot és írta be gépéhez. Pedig ha már egyszer megnézte nem tudom miért nem írta be be és én meg nem emlékszem már rá pontosan.
0
0
0
0
bybeni avatar
öreg táp...öreg táp...
kondi kiszárad, de ami a legfontosabb az nem mindíg a watt, hanem a 12voltos ág terhelhetősége, manapság minimum legyen 22A! de ez a minimum...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Már megbeszéltük, hogy a táp jó táp és nem az a lényeg, hogy 350 Wattos. Igaz lehet öreg már😞
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Igazábol a tápom 350 W, de a VGA-nak minimum 450W kell.
Szóval remélem a táp a baj, csaknem a videókártyával van valami.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem tudom. A tápnak ez nem nagy terhelés szerintem. De vehetsz új tápot ha gondolod. Az végülis ártani nem árthat. Vegyél egy Chieftec CTG 500-80P tápot. De ha nem a táp a baj akkor meg nem tudom. Talán a kártyával van valami.
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Ja, jól futnak. Oké, nem baj. 😃
Amúgy szerinted ha lenne új tápom nem lenne kék halál meg az amit a másik topicba írtam?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Múltkori hiba kiírás ellenére jól futnak a játékok? Az biztosan baj volt, hogy hibát írt ki csak azt ne m tudtam, hogy mi a megoldás ezért nem írtam. De az, hogy kiírta sz természetesen baj.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció