Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
Az érdekes összefüggés, tegnap néztem meg a Yamato movie-t, hazajövök ma iskolából és az fogad hogy a Musashi romjait megtalálta a Microsoft társalapítója Paul Allen. A Fülöp szigeteknél találták meg a csatahajót.
A Musashi-ról annyit ildomos tudni hogy egy Yamato osztájú csatahajó 263 méter hosszú 36 méter a szélessége és 72800 tonna a súlya. A lövegei 42 KM-re tudtak előnni hasonlóan a kategória legjobbjához. Az amerikai haderő süllyesztette el a 2. világháború során 1944-ben.
0
0
0
0
soko avatar
Az a baj dispPap hogy a Heni Zemi nekem annyira nem stílusom 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Valaki nem tudja honnan lehet beszerezni a Shonan Junai Gumi!-t? (GTO előzmény OVA-k) Sehol nincs seed 😞

sudosu: esti zenéket nem raksz már? :C osu! ba unalmas már mind, nincs új 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Ha élőszereplős movie, akkor én semmi kép nem javasolnám a Space Battleship Yamato filmet! Ez a tipikus CGI film, az 1974-es első évadot dolgozza fel a film, de akkora különbségekkel hogy már ez szánalmas. A legtöbb modern Science Fiction klisét elsütötték a filmben! Tudjuk jó helyről lopni nem bűn, de ez a film nagyon nem tudja tartani a megfelelő balanszot szinte semmiben!

Pár példával szeretném azért megmagyarázni a dolgot (spoiler nélkül)
A Gamilion-ok úgy néznek ki a filmbe, mint ha fogták volna az Alien antológiát és a csillagkapu Asgardait és átemelték volna. Jó ez rendben is lenne, ha az eredeti sorozatban nem humanoid-ok lennének!

Szintén Gamilion, nem tudunk meg róluk semmit a filmben, csak azt, hogy ők a gonoszok, akik el akarják pusztítani a Földet!

Karakter nem transzformáció: Miért? Olyan karakterekből csináltak nőt, mint Sado és Aihara.

Analyzer szerepe, szinte nulla. Van egy jelenet ahol R2D2-t játszik egy mellesleg X-wing-re picit hajazó járműben. Megjegyezném egyszemélyes hadsereg, mint Arnold Schwarzenegger.

Egyéb problémák:
A sztori egyes helyzetekben teljesen máshogyan alakul, mint az eredeti sorozatban. Oké hogy újítani akartak, de akkor miért nem álltak elő egy brand new sztorival?

A timeline pocsék! Olyan szereplők jelennek meg a filmben, akiket csak a 2. és 3. évadban ismerhettünk meg! Ebből adódóan a sorsuk teljesen máshogy alakult.

Volt 3 csatajelenet benne, ami semmilyen mértékben nem tesz hozzá a sztorihoz, olyan, mint ha Star Wars-t néztem volna. Hiányoznak azok a csaták, amelyeknek volt is értelmük!

Mori Yuki teljesen más jellem. Ez nem tűrhető el egy ilyen fontos karakternél.

A végjáték egyszerűen felháborító volt. Újabb sci-fi-s és háborús film klisé. Bár akár lehetne történelmi "klisé" is!
És még sorolhatnám a problémákat, viszont ahhoz spoilereznem kellene!

Konklúzió:
Egy tipikus CGI filmet láttam, nem volt se több se kevesebb. Az én szemembe az eredeti anime árnyékában marad örökre! Majd megnézem a remake-jét is a 74-es évadnak, de a film után abszolút nincsenek nagy elvárásaim! Megértem teljes mértékben hogy 2 órába nem lehet belezsúfolni 25 rész eseményeit, de a legfontosabb eseményeket 3-4-ről beszélünk beleférhetett volna a játékidőbe!

https://i.imgur.com/0toQ7Gk.pnghttps://i.imgur.com/tVJNgNH.png
0
0
0
0
dispPaP avatar
Akit érdekel, írtam a három Rurouni Kenshin Élőszereplős mozifilmről. Egész jók lettek:
[LINK]
[LINK]
[LINK]

flyaway: Stílusfüggő... amúgy:
Berserk, Lain, Dairinin, Rainbow, Kiseijuu, Devilman Lady, Code Geass, Hellsing Ultimate, Monster - ezeket semmiképp ne hagyd ki ha szereted az összetettebb seineneket. (Sőt még kicsit a Death Note-t is ide mondanám)

TTGL, Kenshin, KenIchi, Gintama, - ha szereted a shouneneket, és most megemlíteném hogy akárhogy van 25 millió shounen, pár fajta stílus váltakozik minimális változással. 😜 Ha a hosszabbakat szereted akkor a Hunter x Hunter (2011) és a One Piece a legjobb választás, Naruto jóval mögötte, és még a Naruto mögé mondanám a Fairy Tail-t mert végülis elmegy.

FMA, bár kb ez egy külön kategória.

Ha szereted a fantasyt és nem láttad még a Juuni Kokki-t, akkor nem láttál még jó fantasyt animében, kiemelten ajánlom, mert sokkal kidolgozottabb, mint a mai Fantasyk.

Drama-sol-stb: Ano Hana-t, Haibane-t és az Angel Beats-et nagyon ajánlom. Clannad-ot is, bár igazából a Clannadban 40 rész alatt van egy igazán jól szál, a többi elég átlagos. Romantikus animéknél meg nálam a Yojouhan Shinwa Taikei viszi a prímet, bár nem mindenapi darab elég egyedi.

Azért nem szeretek ajánlgatni így, mert nem tudom hogy mit szeretsz, például számomra a Berserk, vagy a Code Geass sokkal emlékezetesebb mint a shounenek legtöbbje valaha is lesz. Például nekem a Tokyo Ghoul shounen, még ha a mangája nem is az, az animét és nem nevezném komolynak, ahogy az Akame-t, sem és még sok más olyan animét aminek körülbelül dísznek használják a seinen jelzőt, vagy ha az is baromi komolytalan. (Black Bullet, Gokukoku no Brynhilrd, stb.) Ha szereted a komoly animéket, akkor az első bekezdésben amit leírtam kb "kötelező jelleggel" ajánlanám.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valaki egy mondjon egy animét amit bűn kihagyni plíz.😃 MAL-on a legtöbb be van írva amit láttam.
Akkor se sértődök meg ha több fajtából 1et 1et írtok.😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Semennyire, amúgy el se kezd, befejezetlen, sőt a 12 részben van olyan ami saját magát recapeli, ami enyhén vicces. Nézd meg a Hen Zemi-t, be fogsz rajta szarni.

Spoiler!
Az események középpontjában a Meshiya Kenji professzor által tartott Perverz Pszichológiai Szeminárium és annak hallgatói állnak. Mint neve is mutatja, ez a csoportosulás él-hal mindenféle szexuális szélsőségért, aka perverzitásért. Ezt még megfűszerezték egy viszonylag normálisnak mondható lány, Matsutaka jelenlétével, aki a viszonyítási alapot képviseli az animében és csupán azért került ezen eszelősök közé, mert történetesen az egyik bejön neki. A sorozat tehát széles skáláját vonultatja fel az aberráltságoknak, mindezt elsősorban vígjáték körítésben.

-Egyébként elég beteg, teljesen más mint a Seitokai Yakuindomo, mert itt meg is csinálják 😜
0
0
0
0
soko avatar
Látom megjavult az oldalt .
Vissza térve egy kicsit az animere megint egy kis élmény beszámoló .
Még hozzá az outbreak company -ról nos lényegében számomra az anime-nek egy semmit mondó storyja van helyesbítek nem semmit mondó hanem egyszerűen idióta sztorija van .
Számomra kicsit vontatott volt az egész anime nem túl sok akcióval nem túl sok poénnal és hát mint ahogy mondtam a storyse volt jó.
Lényegében a grafika az ami nagyon jó volt jól ki voltak dolgozva a karakterek de ennyi .
Most mondhatnám hogy ajánlom aki szereti az ilyet DE nem nem ajánlom 😆 szerintem nem hagy ki semmit az illető aki nem látta 😃
Lezárás 10 skálán 4.
Mellesleg egy kis help el szeretném kezdeni a highschool of the dead anime-t de mennyire elvetemült ? 😃 (ha lehet spoiler nélkül )
0
0
0
0
xoki avatar
Na látom MMO a téma, legalább volt mit olvasni 😃

Ami f2p, vagy "belehet szerezni" mint a wowot szinte mind próbáltam.
Igazából 3 van ami jó és sokáig le tud kötni:
1. ugye a wow, viszont ennél csak a fun szerver, régen amikor kezdtem 70 volt benne a max szint azon a szerveren ahol játszottam, két karaktert felhúztam, nekem azóta elegem a fejlődésből mivel csak az end game érdekel, főleg a pvp mivel a pve hez jó guild vagy sok ismerős kell hogy élvezetes legyen...(ne csórják el a cuccot ugyebár 😃 )
2. a swtor, hibái ellenére mindig a kedvencem, ha nem lenne most már lezárva az endgame teljesen a f2p eknek játszanám még mindig
3. tera - ezzel az a baj hogy a fejlődés a legunalmasabb mindennél... :c end gamet ezért nem is tudom hogy milyen.

Valami jó animéset elfogadnék játszani 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
soko:
Nem kell idegeskedni, csak egy játék a CS:GO. 😃
Ha már FPS én még mindig a Wolfenstein Enemy Territory-val játszok. Megvan a GO is igazából de azt csak barátokkal jó játszani akik olyan bénák mint én 😃
0
0
0
0
soko avatar
Ha már így az online világról beszélünk akkor én is mondom számomra mi volt a legjobb .
Eddig őszintét megmondom nem sokat próbáltam DC,NeverWinter,Archage,Tera,.
De ezzek közül számomra csak kettő emelkedik ki az egyik a neverwinter ami igazából nagyon tetszett a quest-eket nem untam 2 karaktert kezdtem el egy rugót és egy magic-et de ahol számomra elbukott a játék az a pvp olyan mértékileg rossz az hogy nincs gearscore alapján történő macthmaking hogy az hihetetlen te bemész 20 szinten ami még kicsit és amikor egy másik 18 szintűnek a gs 2x annyi és egy skill vagy neki nah az kellemes ....
Nem volt egy rossz játék egy ideig el van az ember .
A másik a tera : Maga a grafika az irányítás szóval nem ez a kijelölöm és úgy ölöm az enemy-t ez tetszik a class-ok is jók voltak benne de egy 20+ szint felett számomra unalmassá vált az hogy ezt öld meg azt öld meg és ennyi .
Ami online világomba eddig a legjobbak voltak és nem feltétlen mmo-ról beszélek az egyik a
WOT akkor még nem volt szét hypolva és nagyon jó is volt 1 évig elvoltam vele de egy adott szinten érezhetted azt hogy kellene a prémium acc .
A másik a Warframe hihetetlen jó játék volt de számomra egy idő után ami szintén egy év volt majdnem . Ott bukott meg hogy amikor egy patch jött mindig el is rontottak valami sok volt a bug ami már idegesítő volt de a társaság miatt akiket ott ismertem meg és mái napig tartom a kapcsolatot velük ezért megérte. 😃
szerk: Most a cs go-t élem egy ideje igaz agyf*szt tudsz kapni ha szerencsétlen team-et fogol ki illetve a csíterek is fel tudnak idegelni de ha már 3 emberrel mész akit ismersz akkor már egész jó a játék .
0
0
0
0
dispPaP avatar
A TESO nem f2p lesz hanem b2p. Szerintem sok minden nem változik, de amúgy is tetszik a világa, és inkább kipróbálom így, valahogy az offline nem jön be, így online jobbnak néz ki. 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
Én csak egy veterán MMO játékos vagyok egy Silkroad nevezetű játékban. Már 3 éve nem játszok vele aktívan. De előtte Koreai megjelenés kezdete óta Angol patch-el játszottam 😃
A Legend 3-mas szervereken eltöltött idők voltak életem legszebb játékos napjai 😀. Utána már egyre gagyibb lett a játék, viszont még most is vannak retro privát szerverek amiken lehet játszani, meg is kaptam hozzá a kedvet! 😜

TESO-ra meg szerintem ne akarj beruházni, úgyis Pay To Win-é válik mikor Free To Play lesz. Bár nem tudom hogy áll ez a project, elvileg már nem lehet venni féléves kulcsokat, csak havi előfizetés van. De lehet értesüléseim nem korrektek, csak régebben láttam cikkeket amelyek azt hangoztatták hogy F2P lesz.
Őszintén mondva, engem nem igazán győzött meg a TESO, igaz csak akkor játszottam amikor ingyenes volt egy hétvégére. Az első pár küldi egész jó volt, utána kezdtek megjelenni ezek a tipikus semmitmondó MMO-s questek, menj ide ölj meg belőle X-et, gyere vissza kapsz pénzt.

Mondjuk pont én beszélek Silkroad-ba aki quest-et csinál elég buta (90-140 között van 4 quest amit illdomos megcsinálni) . Vagy a Silkroad-R-nél már adnak annyi EXP-et a Quest-ek amennyit kéne, de ugyanolyan semmitmondó mint az előző változatokban.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Mára már van pár olyan játék ami sokmindent megpróbált, de megbukott, esélye sincs a wow mellett. A Wow maga jó, csak mára már én is inkább utálom a blizzardot, csak a pénzt szívják, és egy-egy kis újításon ülnek félévig. Csak az az igazság, hogy egy piacon lévő sem bír olyan csapatmunkát igénylő endgame contentel mint a wow. Ami enyhén durva... pedig a recept egyszerű lenne, Wildstar majdnem megcsinálta, csak az embereket ott kötelezték egy bizonyos szint teljesítésére amit nagyon nehéz megcsinálni. És igazából a WS-en kívül más játékot sem tudok mondani ami legalább egy 10-20 bossos komoly raid contentel működik.

Mert nálam a PvP az alap, de a PvEn könnyen elbuknak sokan. Lásd Tera, a formula jó volt, lehetett fejleszteni a cuccokat, jók voltak az 5 fősök, ám endgame content nélkül az egész egy vicc lett. Egyébként pont ettől félek a B&S-ban, hogy ugyan ez lesz vele is. Én most a TESO-ra akarok beruházni, tetszik alapból a Skyrim, de egyedül unalmas. 😜

Amúgy, szerintem előbb lesz WoWnak 25. kiegészíttője, mint normális VR sisak. Az Oculus Rift meg minden csak nem normális. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Én is kizártnak tartom, hogy best MMO-ról beszélhetünk! Azért mert egy ilyen újítás van benne, a játékélményhez hozzátesz, viszont ha belegondoltok az alapkoncepció eddig ugyanaz, mint egy tipikus MMO-nál. Valami forradalmi újításra lenne szükség szerintem, amely tényleg fejre tudná állítani az egész piacot. Elég lenne "csak" ha ezt a koncepciót átvinnék VR-ra ilyen grafikával, de a technológia jelenlegi állása szerint elég kevés rá az esély!

A low-budget miatt elég kevés lehetőségük van a Koreaiknak. Attól tartok ez a játék csak egy jó techdemója lesz a karakter készítés új generációjának. Ha lehetne specializálni arra, hogy ezeket a modelleket, lehessen exportálni külső programba .OBJ (globálisan) vagy esetleg 3DS max-be, és ezeket lehetne animálni is Bone-by-bone, az is egy megoldás. Ennek azért elég kicsi a valószínűsége, mivel játékról van szó! Ha ez beteljesülne, akkor el is lelehetne felejteni a mára technikailag elavult MMD (MikuMikuDance) és MMM (MikuMikuMove) környezeteket animés vonalon.

Igaz egy béta fázisban lévő játékról nem illendő ilyet írni, mert lehetnek azért még olyan újítások benne, hogy eldobod az agyad! Majd meglátjuk!

A legtöbb ilyen játék köztudottan a WOW árnyékában él, én személy szerint nem kedvelem a Blizzard ezen termékét, de azt el kell ismerni, hogy az legjobb MMO-t tették le az asztalra!
0
0
0
0
dispPaP avatar
Best MMO? Azért ezzel megkéne várni, legalább a megjelenést. Gw2-re worldwide ezt mondták, nem rossz, de max szinten unható. Wildstar szintén, hardcore, de buggos. ArcheAge is jött, azt Eu-ban csináltak belőle egy szép ki P2W-t! Amúgy a Black Desert mire európában megjelenik... tekintve hogy még a Blade And Soul is már jó 2 éve csúszik, odébb van még nagyon. Mondjuk én is várom, de nem hinném hogy akkora elvárások elé kéne állíttani egy Keleti MMO-t hogy "best" legyen. Lévén a legtöbb ilyen keleti mmo egy grindfest minimális end game-el, ezért is marad jó ideig még trónon a wow, főleg most hogy jön az ingame gametime. Tera is hypelve volt, még fizettem is érte, aztán maximum szinten semmi másból nem állt, csak ha akarsz valami gear-t, farmolj napi 5 órákat, Raid Content meg PvP nélkül az első időkben.

Amúgy Xoki, az Onizuka egy hatalmas állatság, majdnem akkora barom Onizuka mint Gintoki. 😃
Spoiler!
https://static.minitokyo.net/downloads/44/10/355544.jpg
0
0
0
0
Axon95 avatar
Ha páran elkezdünk játszani én is szívesen jövök😃
0
0
0
0
xoki avatar
Na Great Teacher Onizuka végignézve, jó kis anime. Érdemes mindenkinek megnézni szerintem 😃 A közepe kicsit unalmas volt, leálltam a nézésével, de szerencsére a vége is izgalmas volt. Kár hogy nincs több rész...
0
0
0
0
soko avatar
Igen nekem is szemet szúrt bár nem hiszem hogy mostanába játszunk vele 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Nem is gondoltam volna, hogy a Black Desertben ennyi dolgot lehet majd egy karakternél allítani. 😃 Sok helyen azt olvastam, hogy ha rendesen elterjed az lesz a BEST mmo.
0
0
0
0
sudosu avatar
Találtam egy érdekességet, ami talán érdekelhet titeket. Létre lehet hozni elég anime beütésű karaktert, ezzel az MMO-val. Elég sok média közölte már ezt a cikket, gondoltam én megnézem kicsit "szakmai" szemmel, hogy ez mégis miért lehet jó számunkra! 😀

[LINK]

Akinek nem tetszik a címe a blogpostnak ne olvassa, nem tudom, mi lehet a baj azzal, hogy időnként lefordítanak ilyen szavakat. Ezért kissé harapok. Általában amiket közlök mind szemantikailag és szintaktailag is helyesek! Jó fórumon időnként előfordul, hogy hibázok, de a hozzászólásomat nem olvasom 2-szer át előtte és publikálás előtt többnyire helyesírást sem ellenőrzök!

ui.: Volt ma pár esemény amelynek nem kellett volna megtörténnie, ez csak egy apróság ami utolsó csepp volt a pohárban! A részletekkel nem akarlak titeket fárasztani.
0
0
0
0
Axon95 avatar
korewa zombie desukából megnéztem most egy részt srácok szerintem ennyire még nem sűltem ki animén ez már a fájdalmas kategória
0
0
0
0
soko avatar
Mondtam 😃 ! Sajnos nálam is egyszer nézős kategória volt .
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na befejeztem a guilty crownot jó anime volt bár a vége nem tetszett annyira, nem lesz a kedvencem, de egyszer tényleg megnézhető volt.
0
0
0
0
soko avatar
Az előző hsz-em töröltem . ..
Egy kis vélemény leírás a no game no life anime-ről.
Szerintem egy nagyon jó kis anime tetszett a grafika és nagyon jók voltak a zenék pedig pont nem szoktam figyelni anime-be a zenéket de itt nagyon eltalálták .
Érdekes volt a story is egész jó volt és viszonylag teli volt fordulatokkal az anime legalább is nekem . Ugye negatívum ként azt tudom felhozni hogy egy befejezetlen anime sajnos ..
De mivel egy pár kérdést ahogy maga után az anime várom a 2 évadot .
10 skálán 8 😃 !
Ajánlom mindenkinek végre egy nem unalmas anime.
0
0
0
0
xoki avatar
Csinálgatom a myanimelistem, természetesen ez egy kész verzió volt, apróbb módositások után néz ki igy, kinek hogy tetszik? 😃 Még pár kép valószínűleg le lesz cserélve, csak azokhoz PS kell szóval nem vacakolok vele most 😃
[LINK]

Ja és a blog. Valószínűleg csinálni fogok majd egyet, igazából szintén ilyen anime véleményező lenne legfőképpen, olyan mint amiket ide szoktam irni csak bővebben. A nézettséget azért kérdeztem mert minek irjam ha nem nézi senki, akkor többet ér ide irni ahogy eddig szvsz 😃
Meg is csináltam meglátom mennyire és meddig lesz kedvem majd irkálni 😃 [LINK]
0
0
0
0
SuperPuma avatar
sudosu:
Látom elkezdesz lassan rajzolgani 😆 Én is firkálgatok. Nem profi módon, de legalább van amit néha betudok én is linkelni
pölö:
https://th08.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/300/f/b/sen___m14_ebr_by_gergely0201-d6rzjmc.jpg
0
0
0
0
dispPaP avatar
xoki:
Hát attól függ. El kell kezdeni valahol, én félévig csak úgy poénból vezettem, alacsony minőséggel, még blogspoton, és minél többet írtam, annál többet tudtam is írni egy témáról. A stílusod meg úgy is megtalálod közbe, illetve hirdetni kell az oldalt, aa-n megengedik, aztán feliratkozód meg majd lesz idővel. Engem például azért szeretnek sokan, meg útálnak mégtöbben, mert nem bírom elfogadni azt a tényt hogy lassan kevesebb az érték egy animében mint történet egy hollywoody CGI filmben. 😜 De ez lényegtelen, ha írni kezdesz azért tedd mert szórakoztat, szerintem legalább is, ha nem szórakoztatna rég hagytam volna. Olvasókra egy ideig ne számíts sokra, idő amíg felfedeznek, illetve vannak olvasottság szempontból jobb-rosszabb időszakok, például szezonvégek. Én akkor kaptam rengeteg olvasót, amikor lekaptam Tomoya-t a troll-t. 😜 Riczék még Podcastoltak is róla. 😆 Utólag meg a Wordpress-t jobban ajánlom, sokkal összetettebb szerintem mint a blogspot.
0
0
0
0
sudosu avatar
xoki:
Blogot írni nem azért szoktak hogy minél többen olvassák. Persze mindenki örül a "népszerűségnek", de ne ez legyen a célkitűzés! Lényegében magadnak írod, vagy 1-2 barátodnak , mert szeretnéd megosztani a véleményeidet, tapasztalataidat vagy esetleg valami tutorialt.

Ha meg jól csinálod, akkor elkezd terjedni a blogod. A Google dobhat ki találatokat posztjaidra.

A nyelvet meg döntsd el az alapján hogy Angolul tudsz e annyira változatosan írni! Ha simán köznyelven írod, akkor szerintem nem túl sokakat fog érdekelni.

Ugyanaz a szisztéma mint Youtube-nál, videózni ne azért kezdjél el, mert nagy nézettséget és esetleg partnership-et akarsz. Azért csináld mert szereted !

Szerintem dispPaP is megtud e dolgokban erősíteni!

Egyébként a tegnap éjszakai project-em elkészült:

https://i.imgur.com/rmcdLDI.png

Felhasznált programok: 3DS Max, Illustrator, Photoshop
És nem önerőből rajzoltam, másoltam. Egyelőre csak copy-zni fogok hogy kialakuljon a kép hogy is kéne Custom dolgokat csinálni!

Kellene már az a Wacom digitalizáló tábla 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Látom blog volt felhozva itt mint melléktéma, ebből adódóan a kérdésem:

Mennyire érdemes blogot vezetni? Gondolok itt arra hogy van olyan oldal ahol nagy az olvasók száma (legyen az angol vagy magyar)? Tehát anélkül hogy bárkivel tudatnám hogy irom, lenne e olvasó 😃 Természetesen főként animés lenne ha véletlen csinálnék 😀
0
0
0
0
matany001 avatar
Pontosan! Az Another szerintem remek kis mini sorozat volt. 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
WoW Sudosu, te programozó vagy? 😲

Mennyire éri meg 2 évet áldozni a Szoftverfejlesztőire?

Amúgy Seiyuu terén Fukuyama Jun, Lelouch, Gammon és Kishitani Shinra szerepe nagyon jól áll(t) neki. Mondjuk szvsz Okumura Yukio-ként sem volt rossz.
0
0
0
0
Sevalin avatar
sudosu: Tippelek és bízok benne, hogy jól tippelek. Steins;Gate-ből Kurisu. 😀
0
0
0
0
soko avatar
xoki jah így értem a kérdést köszike 😃
Igazat megvallva nekem nincs 😃
0
0
0
0
xoki avatar
soko Kedvenc anime karakter szinkron szinész. Kicsit hosszabb "leforditva" 😃
0
0
0
0
soko avatar
Azért én a biztonság kedvéért én meg kérdezem hogy az alábbi kérdést mit is jelent 😃 ?
(Ki/k a kedvenc seiyuu d?)
0
0
0
0
sudosu avatar
Ki/k a kedvenc seiyuu d?
Először még nem is fogtam fel a kérdést, kis google után rájöttem mire gondolsz. Szóval nekem Tomatsu Haruka, Hikasa Yoko és Noto Mamiko

matany001:
Szerintem az Another-re gondoltál.

Ha már így mindenki reklámozza a blogját (egy valaki) akkor én miért ne tehetném meg 😆 Akit érdekel a számítógépes grafika az rátalálhat a profilomon a blogomra.
Animével nem nagyon fogok foglalkozni, inkább Vocaloid-al és MMD-vel aminek van is köze Japánhoz.

Új projectem ki tudja megtippelni ki ő? 😃
Xoki nem felelhet! 😜
https://i.imgur.com/zmualGx.png
0
0
0
0
matany001 avatar
Régebben néztem egy 12-13részes Animet, ami ilyen egyszerű diákokról szólt, de kicsit véres lett a vége fele. Mindig meghalt valaki, és asszem ilyen levegőnek nézték az osztály társai a főszereplő kiscsajt, akinek egyik szeme zöld a másik kék volt talán. 😃 Már a címét nem tudom, de nagyon jó volt. 😀 Illetve a Hellsing mindkét fajta verziója, és a Soul Eater is nagyon ütött. 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Ki/k a kedvenc seiyuu d?
Yuuki Aoi, de Amamiya Sora-t is nagyon szeretem.
0
0
0
0
xoki avatar
Közvélemény-kutatás 😃

Ki/k a kedvenc seiyuu d? (ha van, ha nincs akkor legjobban eltalált karakter hang)

Nekem Taketatsu Ayana.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ott fogsz is. 😜 Jó része animés poszt, bár igazából ha akarod tudok ajánlani. 😃 A legtöbbje meg azért most futó, mert nézek párat a szezonból is, igaz, van nem egy olyan amitől elment a kedvem teljesen. :/ Egyébként, disppap helyett megteszi a Haseo is, csak ide még jó régen, őswowos koromban regisztráltam. 😃

Én amúgy újonnan rááltam a Doramakra is, elég durva hogy anime nem készült a 20th Century Boys-ból, ami egy elég epic seinen manga, de élőszereplős film 3 is. Roflmao
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Korom ellenére (17) az első animém nekem is a Dragon Ball volt 😀.
0
0
0
0
soko avatar
Mondjuk én személy szerintem nem szeretem az e féle filmeket valahogy nem stílusom 😃
Mellesleg furcsa hogy közel egy hónapja nem néztem a fairy tailt és mégis csak max 4 részt tudok megnézni 😃 !
szerk : Megint találtam magamnak pár animet dispPap a blogodról gyorsan átfutottam és megakadt a szemem egy páron 😃 csak sajna legtöbbje még fut . 😃
Mellesleg akaratlanul is ahogy vissza néztem mindig disPap-nak írtalak ki hagytam az egy p betűt azt így utólag is sajnálom 😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
Nem akarok senkit megbántani, de ezért nem nézek magyarul semmit, csak ha nagyon utolsó lehetőség. 😃

Amúgy akit érdekel, írtam a [LINK]
0
0
0
0
soko avatar
Hát megint elérkezett egy kis élmény beszámoló .
yuushibu : Ami a vicces hogy lényegében majdnem ugyan az mint a hataraku
csak itt a hősökről van szó . Számomra egy kicsit butus ez az anime gyerekes poénok , a story-se a legjobb pedig ennek is az eleje milyen jól indult .De pozitívum a grafika az tetszett .
A vége érdekes volt de kiszámítható is bár volt egy kis meglepetés még hozzá a bolt főnöke hogy milyen is .
Nah de mind1 lezáróként ha a hataraku 5,5 -ért el számomra a 10 skálán ez csak 4-5 között .
Egyszer meglehet nézni de nem hiszem hogy az emberek kedvenceibe kerülne legalább is nekem biztos nem .😃
Imre94 : Érdekes egy yt csatorna normális minőségbe és ha az a valaki te lennél szerintem az se baj 😃
Mellesleg nem valami sokat néztem az animax-et én se talán az inuyasha nálam is naruto,bleach de annyira még nem érdekelt a dolog mint most 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nekem az animax (Akkori nevén Á+) annyiban kimerült, hogy megnéztük minden este az Inuyashát.
0
0
0
0
Imre94 avatar
Sziasztok!
Nem sokat olvastam bele ebbe a fórumba, csak véletlen idetaláltam, és gondoltam megosztok veletek valamit. Youtube-on kb. 2 hónapja valaki "Anime Plus" néven elkezdte feltöltögetni azokat az animéket, amik az akkori időkben mentek(2004-2007) a Minimax után, szintén Anime Plusz (A+) nevű csatornán.
Akinek van kedve vetni rá egy pillantást, és lusta rákeresni, annak itt a csatorna linkje: https://www.youtube.com/user/koga2k/
0
0
0
0
soko avatar
xoki ezzel egyetértek 😃 Meg a dragon ball szinkronja is nagyon jó mellesleg nekem is az első animem Dragon ball 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Yu Yu hakusho az animaxon. Azon ritka animék egyike aminél nem rossz a szinkron, legalábbis szerintem 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció