Pixx: és nincs igazad! Nekem 1350-en használhatatlan. Az a gyárilag megadott órajel. Hol van még az az 1500-tól? És sokan mások panaszkodnak erre külföldi fórumokon is.
piero86:Ez nem az ELPIDA hibája én már utána néztem ennek múltkor fórumokon hanem a rossz vram hűtés miatt és gyárilag ezek 1500mhz és 1,5v-ra vannak hitelesítve de Asus bácsi 1,6v és általában 1600mhz-n járatja őket és hűtés hiányában idővel artifacts jelentkezik de ugyan ez van a hynixnél is szóval ez nem elpida betegség és nem csak Asusnál van ez msi és sapphirenál is előfordul.
carl18:
Még mindig nem értem, hogy jön ide az fx9590, amikor a jelenlegi processzorom 115W tdp-s: [LINK]
A vga-m pedig 300W: [LINK]
Mint láthatod, nem írtam baromságot.Nem értem mit akartál a hozzászólásoddal mondani?
csenke: menőzésre vettem és a pici lankadt pöcsömön a ráncos bőrt huzogatom. 😎 Két pöcsrángatás mellett, pedig ide szoktam irogatni..😶
Pixx: anno én 35-ért vettem az FX 8320-at.
Amúgy azért akarom cserélni a kártyát mert az ASUS minőség nem a régi már. K*csög Elpida memória chipek vannak rajt amik a gyárilag megadott órajelet nem tudják. És a szervizesek a driver problémára hivatkoznak. Sok helyen olvasni erről. Úgyhogy felső kategóriás Radeon szériából az ASUS-t nem ajánlom senkinek.
Phenom ii x4-et lehet annak hívni szerintem fx-et hát nem tudom talán ha az fx8320 34 ezeről nem 41re ment volna fel hanem ilyen 30 ezerre beállt volna akkor azt mondom oké de így 😃
Azt ne mondjad már,hogy az fx széria nem sikersorozat,holott van jó fx procik is.
Nekem telne erősebb procira is,de nincs nagy igényem rá,max lecserélem 750-760K-ra és kész.
Én is szeretem az amd cuccokat 😃 HD 7770 van 😃 én is megdolgoztam azért amit vásároltam soha nem kaptam a szüleimtől semmit se.... Nem arról volt szó hogy kinek mire van pénze, a szégyent arra írtam hogy az fx széria nem egy sikersorozat.... Jöhetne már a zen kíváncsi leszek rá 😃
Én se loptam össze a gépem árát 😃 Akinek új gépet rak össze és esetleg sporolni akar annak tökéletes alternatíva az amd ! 😀 Mikor az FX 8320 34E esett az ára akkor én is elgondolkoztam megérné beruházni egyre 😃 Tény ami tény amd/intel zsír újba nekem mind kettő drága ! 😃 így lett aztán egy használt I5-3470 a gépembe! Elsőnek I5-2400-at akartam 30E-be aztán gondolkoztam hasamra csaptam és egyszer élünk úgy se fogom évenként cserélni és legyen az i5-3470 36E-be 😆 😃 Gondolkoztam nézelődtem, de zsír újba 55E+ fölött van + a szállítás, nekem ennyi már nem ér meg.
Azért meg nem kell besértődni mert rámutattam a különbségre. LOL
Sebaj majd a zen hátha meghozza a hatást 😃 én se fogok besértődni ha ne adj isten a zen földbe döngöli az I5 procimat 😃 De majd meglátjuk mit bír 😃
djsiegfried: szerintem nem is erről van szó. Nekem se a mikulás hozta a gépem. 😆 Erre tellett a pénzemből. De ezelőtt FX8320-as gépem volt. az sem volt rossz, de Intelt akartam akkor is csak nem volt hirtelen annyi pénzem. Mondjuk a VGA-t cserélném szívesen de jelenleg másra kell a lóvé...
carl18: Szégyen, nem szégyen, én szeretem az AMD cuccokat. Úgy gondolom, hogy tisztességes munkával megszerzett javaimat nem kell szégyellnem mások előtt.
Nem mondtam hogy szar, csak érdekes a háromszoros fogyasztás többlet 😃
Cinebench alatt az enyém 81 wattal beérte, az a giga fx meg befalta a 270 wattot ! 😆
De ha neki az kell hát csak hajrá 😀 amúgy ha a fogyasztás nem számít, mit tudna az enyém ha mondjuk fogyaszthatna 250 wattot igp nélkül LOL menne vagy 6 ghz-en 😃
djsiegfried majdnem 300 wattos fogyasztás mellet szégyen egy 80 wattos I5-töl vereséget szenvedni LOL, úgy hogy még árba is drágább az fx......
LOL 😆! 😃
A GTX 750TI 60 wattot fogyaszt, a FX 9590 tunning nélkül is 220 wattos tdp-vel van megáldva 😀
A GTX 980TI/TITAN X 250 wattos tdp osztályba sorolható, biztos a tunning miatt kapot egy 6 pines csatlakozót! De mindegy is a lényeg hogy ragadjon a bélyeg 😀
Azért ott közrejátszik az is, hogy az Nvidia driver oldalon is optimalizálja a 960-at. Bár ez általában így szokott lenni, hogy új széria, első szám eggyel több, második eggyel kevesebb kb. azonos teljesítményre képes. Pl.: GTX680=GTX770=GTX960.
960 és a 680 között kb semmi különbség nincs teljesítményben talán még néhol jobb is a 680 😃
witcher3 gtx 660 ti vel 24-25fpsel ment kimaxolva mostani gtx 960al 29-35kb 1920x1200ba és minden ultra még a shitworks is
Én szerintem 60-45 között ha nem számít a fogyasztás msi hd 7970 GHZ lightning
40K-ért már láttam HD7970 nem referenciahűtésest is, de GTX 760-at is találni annyiért. GTX 950-et eddig legolcsóbban 50K-ért találtam.
Gainward Phantom GTX 960? Jó kártyának tűnik, bár én Asus-ban gondolkozom 😃
Én is az újabb szériát! 😀 GTX 670-et 40E-be már láttam, gtx 680 50E körül van! De 57-60E-be már van GTX 960 ! Gondolkozok veszek inkább egy 960-at zsír újban 3 év garival és akkor nincs probléma! 😃
59E a Gainward gtx 960, de csak 2 év garancia van rá, régen 3 volt.. :S
Hát GTX 960-ra is gondoltam ! Azért az legalább nem agyon használt és garis mint a 600-as széria! 😆
Az se árt ha van rá garancia! 😀
20 watt az semmi, nincs nagy különbség fogyasztásban. De azért egy GTX 670 3 éves, és aki ilyen vett nyilván játékra szánta. Remélem sikerül kifogni egy nem agyonhasznált darabot! 😃
FSP Raider 550 nem osztott ágas, így +12V-on le tud adni max 504W-ot. Ha ezek mellé raksz egy i5/i7-et, ami terhelés alatt is 100W alatt eszik és egy R9 290-et a maga 275W-os TDP-jével, ez 375W és a többi hardver 100W alatt eszik, akkor is 500W alatt maradsz, így persze, hogy elbírja...
carl18 Sztem nem fogja elbirni, ismerosom corsair VS 550W-os tapja nem birja az r9 285-ot, pedig az is alacsonyabb TDP-vel rendelkezik. Bar erdekes mert nekem 550-es Raider birja a 280x-et, munkatarsamnak meg a 290-et is...
az Opteron játékokba hozza az FX szintjét?
Még mindig nem értem, hogy jön ide az fx9590, amikor a jelenlegi processzorom 115W tdp-s: [LINK]
A vga-m pedig 300W: [LINK]
Mint láthatod, nem írtam baromságot.Nem értem mit akartál a hozzászólásoddal mondani?
csenke: menőzésre vettem és a pici lankadt pöcsömön a ráncos bőrt huzogatom. 😎 Két pöcsrángatás mellett, pedig ide szoktam irogatni..😶
Amúgy azért akarom cserélni a kártyát mert az ASUS minőség nem a régi már. K*csög Elpida memória chipek vannak rajt amik a gyárilag megadott órajelet nem tudják. És a szervizesek a driver problémára hivatkoznak. Sok helyen olvasni erről. Úgyhogy felső kategóriás Radeon szériából az ASUS-t nem ajánlom senkinek.
Nekem telne erősebb procira is,de nincs nagy igényem rá,max lecserélem 750-760K-ra és kész.
most meg már megint 41k 😃
Én se loptam össze a gépem árát 😃 Akinek új gépet rak össze és esetleg sporolni akar annak tökéletes alternatíva az amd ! 😀 Mikor az FX 8320 34E esett az ára akkor én is elgondolkoztam megérné beruházni egyre 😃 Tény ami tény amd/intel zsír újba nekem mind kettő drága ! 😃 így lett aztán egy használt I5-3470 a gépembe! Elsőnek I5-2400-at akartam 30E-be aztán gondolkoztam hasamra csaptam és egyszer élünk úgy se fogom évenként cserélni és legyen az i5-3470 36E-be 😆 😃 Gondolkoztam nézelődtem, de zsír újba 55E+ fölött van + a szállítás, nekem ennyi már nem ér meg.
Azért meg nem kell besértődni mert rámutattam a különbségre. LOL
Sebaj majd a zen hátha meghozza a hatást 😃 én se fogok besértődni ha ne adj isten a zen földbe döngöli az I5 procimat 😃 De majd meglátjuk mit bír 😃
im out.
Cinebench alatt az enyém 81 wattal beérte, az a giga fx meg befalta a 270 wattot ! 😆
De ha neki az kell hát csak hajrá 😀 amúgy ha a fogyasztás nem számít, mit tudna az enyém ha mondjuk fogyaszthatna 250 wattot igp nélkül LOL menne vagy 6 ghz-en 😃
djsiegfried majdnem 300 wattos fogyasztás mellet szégyen egy 80 wattos I5-töl vereséget szenvedni LOL, úgy hogy még árba is drágább az fx......
VGA-d 115W TDP-s, nekem 300W"
Olvasd vissza amit írtál.........
Hogy jön ide az fx9590, ezt most nem értem..? 😕
Nem is kell neki tápcsati 😃
https://gepigeny.hu/gpu/geforce-gtx-750-ti
A GTX 750TI 60 wattot fogyaszt, a FX 9590 tunning nélkül is 220 wattos tdp-vel van megáldva 😀
A GTX 980TI/TITAN X 250 wattos tdp osztályba sorolható, biztos a tunning miatt kapot egy 6 pines csatlakozót! De mindegy is a lényeg hogy ragadjon a bélyeg 😀
És ezt írja a gyártó: [LINK]
VGA-d 115W TDP-s, nekem 300W
-------------------------------------------------------
200W vs. 415W
A további komponensek ezen felül még plusz...
A rendszer és a komponensek teljesítménycentrikusra vannak állítva így 160-180W.
Nettezéssel 55-60 watt maximum ! 😀
i7 4790k
piero86:
Szerintem nem sok, mivel megy a fájlletöltés ezerrel, közben netezek 😀
GTX 770>GTX 680>=GTX 960! Itt a tesztbe 😀
http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_960_OC/15.html
witcher3 gtx 660 ti vel 24-25fpsel ment kimaxolva mostani gtx 960al 29-35kb 1920x1200ba és minden ultra még a shitworks is
Én szerintem 60-45 között ha nem számít a fogyasztás msi hd 7970 GHZ lightning
Gainward Phantom GTX 960? Jó kártyának tűnik, bár én Asus-ban gondolkozom 😃
59E a Gainward gtx 960, de csak 2 év garancia van rá, régen 3 volt.. :S
Asus Strix GTX960-on gondolkozom 😃
Aztán a Pascal-ig már kihúznám a 960al 😃
Az se árt ha van rá garancia! 😀
20 watt az semmi, nincs nagy különbség fogyasztásban. De azért egy GTX 670 3 éves, és aki ilyen vett nyilván játékra szánta. Remélem sikerül kifogni egy nem agyonhasznált darabot! 😃
VS-ben CWT bél van, míg az FSP-ben tudtommal saját. Azért van különbség minőségben.
De a VS550 ha nem is a legminőségibb darab, azért egy 285-t el kéne bírnia:
Nekem a húzott FX8320-at egy 280X Toxic-al vitte!