Akkora kocka vagy hogyha kérdeznek nem tudsz válaszolni az 1 másodperces general cooldown miatt!
Akkora kocka vagy hogy a földrajz órán Kanada fővárosaként Orgrimmart nevezed meg!
akkora kocka vagy hogy a hary metal koncerten megtámadod a meleted lévő halálfejes srácot mert ki volt jelölve!
akkora kocka vagy hogyha bemész a MCdonalds-ba megkérdezed az eladót hogy hány fős ez az insta!
akkora kocka vagy hogy a tesco-ban röhögve veszed a
az élelmiszert mert nincs rajta másolásvédelem!
Akkora kocka vagy, hogy még egy temetésre is magaddal viszed a laptopod.
Akkora kocka vagy, hogy összetéveszted a bioszt a BIOS-sal
Akkora kocka vagy, hogy betűtészta helyett a billentyű betűgombjaival ízesíted levesed.
akkora kocka vagy, hogy névjegykártya helyett ip cimet kérsz!
akkora kocka vagy, hogy ha nem jutsz géphez te magad vagy a játékos és assassin's creed et játszol a buszmegálloban.
Akkora kocka vagy, hogy a melegben rögtön a processzorhűtő után nyúlsz.
Akkora kocka vagy, hogy ha bereked a torkod,hardware boltba mész új hangfalakért.
Akkora kocka vagy, hogy nem mész el otthonról billentyűzet nélkül.
Akkora kocka vagy, hogy a suliban a dolgozatodra a nickneved írod fel.
Akkora kocka vagy, hogy ha kérdeznek tőled valamit, meg kell várniuk amíg újrabootolsz.
Akkora kocka vagy, hogy ha gyorsan beszélsz, kickelnek floodolásért.
Akkora kocka vagy, hogy a mobilszámod egyszerre az ip címed is.
Akkora kocka vagy, hogy nem gondolkozol hűtő nélkül,nehogy túlmelegedj.
(igen, ezeket én találtam ki)
Akkora kocka vagy, h ha megterhelo szamodra a matek lecke, OC-uzemmodra valtasz es rogton magasabb Ghz-en kezd "porogni" a buksid. 😆
Akkora kocka vagy hogy a földrajz órán Kanada fővárosaként Orgrimmart nevezed meg!
akkora kocka vagy hogy a hary metal koncerten megtámadod a meleted lévő halálfejes srácot mert ki volt jelölve!
akkora kocka vagy hogyha bemész a MCdonalds-ba megkérdezed az eladót hogy hány fős ez az insta!
akkora kocka vagy hogy a tesco-ban röhögve veszed a
az élelmiszert mert nincs rajta másolásvédelem!
Akkora kocka vagy, hogy összetéveszted a bioszt a BIOS-sal
Akkora kocka vagy, hogy betűtészta helyett a billentyű betűgombjaival ízesíted levesed.
akkora kocka vagy, hogy ha nem jutsz géphez te magad vagy a játékos és assassin's creed et játszol a buszmegálloban.
énis most találtam ki😆
Akkora kocka vagy, hogy ha bereked a torkod,hardware boltba mész új hangfalakért.
Akkora kocka vagy, hogy nem mész el otthonról billentyűzet nélkül.
Akkora kocka vagy, hogy a suliban a dolgozatodra a nickneved írod fel.
Akkora kocka vagy, hogy ha kérdeznek tőled valamit, meg kell várniuk amíg újrabootolsz.
Akkora kocka vagy, hogy ha gyorsan beszélsz, kickelnek floodolásért.
Akkora kocka vagy, hogy a mobilszámod egyszerre az ip címed is.
Akkora kocka vagy, hogy nem gondolkozol hűtő nélkül,nehogy túlmelegedj.
(igen, ezeket én találtam ki)