, kéretik nem fikázni tudom hogy böven van még hova fejlödjek 😆
Amugy joker, kaphatnék egy pár információt a youtube partnerséggel kapcsolatban? Mekkora nézettség mellett mennyit kapsz? Havonta küldik a pénzt a bankkártyádra? Sokkal több lett a reklám a videóid mellett azóta? Mennyire kell odafigyelni hogy levédett zenét nem szabad alávágni? Válaszodat kszi előre is 😉
Sanchez95 írta:
ezt nem értem, nem nagyon értek hozzá, ez miért van? :s
nem kell becsinálni zene miatt általában nem törlik a videót (kivétel ha az egy zenei videoklip) itt gondolom a cucc alá tettél egy zenét... világszerte elértető szóval no problem
Laciii95 írta:
Sziasztok, itt az új videóm, ha tetszett kérlek, benneteket iratkozzatok fel a csatornámra és én is visszairatkozok, kölcsönösen segítsünk egymáson 😆
Azért a szerkesztés gombot használhattad volna dupla hsz helyett.
Sziasztok, nemrég indítottam egy csatornát, amelyen számos játék tesztet megtalálhattok valamint számos izgalmas videót is dobok egy videót ide, akinek tetszett azt kérem, iratkozzon fel a csatornámra és én is visszairatkozok az ő csatornájára.😀
Sziasztok, itt az új videóm, ha tetszett kérlek, benneteket iratkozzatok fel a csatornámra és én is visszairatkozok, kölcsönösen segítsünk egymáson 😆
http://www.youtube.com/user/ForceFieldHD?feature=mhee akinek tetszik a csatorna az iratkozzon + like arra a vidire ami neki tetszik köszönöm minden kedves látogatónak 😃D ^^ 😉
Sziasztok!
Kisebb kihagyás után folytatom a videózást
Ha szeretnél végigjátszásokat, gameplayeket és a jövőben más dolgokat nézni magyar kommentárral, akkor iratkozz fel!
Köszönöm 😀
Lehet pert indítani, de a zenével kapcsolatos pereket nem hiszem, hogy megnyernéd.
Én már indítottam pert, kb. 30 napon belül válaszoltak, s meg is nyertem a pert.
Hát hogy a másik félé tulajdonában lévő dologról tettél fel vidit amiben akár a zene lehet valakié vagy ha pl játék akkor az és most megy az egyeztetés hogy az adott tulajdonosok megengedik e a vidit de nem úgy megy hogy te béla XY fölrakott egy vidit a zenénkel. Hanem a youtube robotja utána néz hogy az adott tulaj mit szabott meg a dolgaival kapcsoaltban. Általában nem lesz semmi a vidid fönn marad csak kinn lesz és nem tudsz rá reklámot rakni.
molfer98 írta:
Sziaasztok milyen formátumba kéne átkonvertálnom a videóim hogy jó minőségben legyen de ne legyen a 11 perces videó 8-9 giga? Fraps-et használok 😞
mp4,avi vagy wmw
de aviba konvertáltam és ilyen ronda lett még 720p-ben is 😞
molfer98 írta:
Sziaasztok milyen formátumba kéne átkonvertálnom a videóim hogy jó minőségben legyen de ne legyen a 11 perces videó 8-9 giga? Fraps-et használok 😞
Gameplayek,Tutorialok és egyéb hülye videók ha van kedved nézz szét és ha bejön a csatorna dobj 1 subot 😃
[LINK]
és egy bemutatkozo vidi
Amugy joker, kaphatnék egy pár információt a youtube partnerséggel kapcsolatban? Mekkora nézettség mellett mennyit kapsz? Havonta küldik a pénzt a bankkártyádra? Sokkal több lett a reklám a videóid mellett azóta? Mennyire kell odafigyelni hogy levédett zenét nem szabad alávágni? Válaszodat kszi előre is 😉
nem kell becsinálni zene miatt általában nem törlik a videót (kivétel ha az egy zenei videoklip) itt gondolom a cucc alá tettél egy zenét... világszerte elértető szóval no problem
Azért a szerkesztés gombot használhattad volna dupla hsz helyett.
http://www.youtube.com/user/ZombiKutyaDinnye?feature=mhee
kérlek titeket hogy iratkozzatok fel és vissza igazolok! 😀
Kisebb kihagyás után folytatom a videózást
Ha szeretnél végigjátszásokat, gameplayeket és a jövőben más dolgokat nézni magyar kommentárral, akkor iratkozz fel!
Köszönöm 😀
[LINK]
Ide is jöhetnek a sub-ok 😃
[LINK]
Igény esetén dobj üzit és feliratkozom én is, köszönöm! 😉
[LINK]
Ha aki akar iratkozzon fel 😀
Én már indítottam pert, kb. 30 napon belül válaszoltak, s meg is nyertem a pert.
Harmadik féltől származó tartalommal való egyezés.
Ez valójában mit is jelent.? ;o
[LINK]
Aki akar iratkozon fel és megy vissza 😃
[LINK]
Aki teheti iratkozzon fel
[LINK]
ide is lehet iratkozni 😆
ment a sub Kenji!
Vissza megy a sub. 😀
általában nekem is ronda formattal ha HD-ba nyomom ilyenkor állitsd 6-7ezerre a bitrátát!
És azt hol kell beállítani?
Itt az enyém
mp4,avi vagy wmw
de aviba konvertáltam és ilyen ronda lett még 720p-ben is 😞
mp4,avi vagy wmw
igazából van itt minden, amit kedvem van megosztani ,de elsősorban gameplayek 😀 cserébe én is sub-olok 😀😉
[LINK]
Egy kezdő videotesztelő/gameplay-es csapat, jöhetnek a sub-ok, cserébe én is sub-bolok 😀
Aki akar fel iratkozhat 😃
Itt a csatornám:[LINK]ahol COD 4 Frag Moviekat találsz gameplayeket és a közel jövőben tervezek még egyéb videókat.Megéri fel iratkozni!😀