Ajánljatok nekem filmet!
Üdv!
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni :)
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Randy Orton, djwarp: Kösz, de sajna ezeket mind láttam 😕
Akkor ne nézz TV-t😆
Van még pár:
Az Ördög benned lakozik
Az éhezők viadala
Ördög bújt beléd
Az Ördög Prédát visel‎
Csak ördögös lehet?Zombis nem jó?😀
Az éhezők viadala tudtommal márciusba jön.Az Ördög benned lakozik pedig nem nagyon van fent torrent oldalakon.Meg magyarul biztos nincs.Az Ördög bújt beléd-et felírtam, ezt még nem láttam.Az ördög Pradát viselt is felírtam.
Kösz, ha tudsz még akkor jöhet 😆
Egyébként nem nagyon vagyok oda a zombis filmekért.De ha tudsz a Legenda vagyok című filmhez hasonlót akkor jöhet az is.
Éli könyve,Hancock,Én A Robot,Bad Boys1,2😀
Randy Orton, djwarp: Kösz, de sajna ezeket mind láttam 😕
Akkor ne nézz TV-t😆
Van még pár:
Az Ördög benned lakozik
Az éhezők viadala
Ördög bújt beléd
Az Ördög Prédát visel‎
Csak ördögös lehet?Zombis nem jó?😀
Engem olyan film érdekel ami hasonló stílusú mint az Angyalok és Démonok meg az Ördög ügyvédje.Azaz misztikus meg ilyen ördögös/démonos.De ne valami "hentelös/ ész nélküli" film legyen.
Megjegyzem nagyon sok filmet láttam így remélem nem 1-2 tipp fog jönni 😜
Devil,The Rite,The Last Exorcism,Constantine - A démonvadász,
Ennyit tudok😜(Remélem segítettem)😀
Valaki ajánljon nekem egy jó fantasy/sci-fi filmet.
Alien quadrológia, 12 majom, Alien vs. Predator 1-2, Csillagközi invázió, District 9, Eredet, A Fantasztikus Négyes, A függetlenség napja, Az időgép,A kocka összes része, Legenda vagyok, Pandorum, Pitch Black, Riddick, Sötét zsaruk 1-2
Most hirtelen ennyi.
A Kocka az nem horror?😲
Horror | Mystery | Sci-Fi az imb szerint 😉
De csak 16os besorolású😉
Alien quadrológia, 12 majom, Alien vs. Predator 1-2, Csillagközi invázió, District 9, Eredet, A Fantasztikus Négyes, A függetlenség napja, Az időgép,A kocka összes része, Legenda vagyok, Pandorum, Pitch Black, Riddick, Sötét zsaruk 1-2
Most hirtelen ennyi.
A Kocka az nem horror?😲
tudnátok mondani nekem "egy" jó horror filmet? 😀
Az árva, igazából inkább thriller,de ha félni szeretnék,akkor tökéletes film 😀
Star Stek😀
ragadozók (bár ez nem 1000%ban horror)
-300,Transformers,Vasember ezeket láttammár meg 1 jópárat
almos: Romantikus film: Szeress, ha mersz
Ez nagyon jó film. 😀
Láttam egyszer egy ilyen részletet hogy a hold asszem közelebb volt a földhöz, és emiatt ilyen elektromos viharok voltak az tetszett, megnézném a filmet, valaki tudja a címét?
De sok jöhet, szeretem az ilyen filmeket.
Hát nem egyértelmű,hogy csajjal milyen filmeket szokás nézni?!
Valami nyálas romantika,de legyen jó film,mondjuk hasonló mint az 50 első randi.
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni 😀