Éjjeliőr vagyok és az egyetlen elfoglaltságom, hogy internetezek! Ebből Kifolyólag 8-10 órát is eltöltök a gép előtt. Ebbe beletartozik az otthoni géphasználat is.
mivel moderátor vagyok az egyik oldalon, elég sokat... körülbelül 5-6 órát naponta, ez az átlag (melózni is kell) de van úgy, amikor 10 órát is nyüvöm a vasat. :Ð
gyenes bocs de alig tudom elhinni😆 12 óra egy nap? és a munka/iskola és az alvás?😆 12 óra gép, 6 óra suli, az 18 óra😆 24-18=6 a 6 órából még lejöna fürdés meg a wc meg egyebek, mondjuk marad5 óra alvásra😆 el se merem képzelni hogy nézel ki😆
hétköznap 14:00-15:00 majd este 18:00-22:00
hétvége 09:00-22:00 és ki sem kapcsolom a gépet ha megyek valahova de általában csak wc-re megyek inni és enni is a gépnél szoktam de általában a hétvégéken kb 5-6 órát gépezek
Hétvége:12-16\óra átlagban 😀 😆
hétvége 09:00-22:00 és ki sem kapcsolom a gépet ha megyek valahova de általában csak wc-re megyek inni és enni is a gépnél szoktam de általában a hétvégéken kb 5-6 órát gépezek
Egy kicsit unalmas ezért kevesebbet!
Úgy kb.: 2-3 óra/nap
😜😀
Hétvégén: 5-6 óra/nap
De ki számolja? 😆
Hétvégén : 6-7 óra 😃 😀 😜
változó? fénykoromban, volt 18 óra is naponta, mára már, ha munkát leszámítjuk, 2-3 órát! ha a munka is számit 8-9 óra!
"változó? fénykoromban, volt" hihihi Ez csúcs ezt mondja egy sötét fej? behalok😆:Ð😆
Na én nem is nyilatkozom...😜😆