Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem, de akkor tényleg ne tuningolj, ne futtass tesztprogramot, meg ilyen bénább játékokkal játssz, hogy ne legyen nagyon leterhelve a táp.
Kb. online a CoD2-vel elleszek.
Azt simán elfogja bírni meg 2hónap alatt nem fog meghalni fél év után kezd káros hatással lenni a gépre csak ne tuningolj meg ne futtass tesztprogikat ahogy Niteforce mondta 😃
nem, de akkor tényleg ne tuningolj, ne futtass tesztprogramot, meg ilyen bénább játékokkal játssz, hogy ne legyen nagyon leterhelve a táp.
Kb. online a CoD2-vel elleszek.
miért, 2 gépre van pénzed?
inkább akkorj várj a géppel addig, amíg nem lesz tápra is pénzed
Figyelj, ha nem csak a gépeimet néznéd, rájönnél, hogy a régebbi gépem meghalt.Egészen mostanáig anyám szar gépén csöveztem , amíg össze nem szedtem a pénzt az új gépre.KELL hogy működjön a gép, rengeteg dolgot azzal kell elintéznem (iskola stb..), szóval a kérdés marad: 2hónap alatt nem fogja tönkrevágni a gépem?
inkább akkorj várj a géppel addig, amíg nem lesz tápra is pénzed
Codegen tápok nagyon rosszak? Csak mert most az lesz :/
Öngyilkosság! 😆
jah Claymore akna!!!😆
Öngyilkosság! 😆
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy intel core 2 duo e8500-as procim amit szeretnék olyan 4 ghz-ig húzni. mien hűtőt vásároljak vagy hogy an tudom ezt elérni. Az LN2-őt azért kihagyom még 😀😃
Vegyél egy nagyon durva rézmagos hűtőt 😀
Ha robbantani akarsz akkor jó másra nem nagyon amúgy viccet félre téve nekem volt 400wattos codegen tápom és közel se ad le 400wattot és a merevlemezekre nagyon rossz hatással van a codegen és társai nálam 1 merevlemezt kinyírt
Tápon ne spórolj! Ez a jeslzó, bár előttem mondták, ez nagyon fontos!
Tápon ne spórolj!
Antec,Chieftec,Cooler Master,Corsair,FSP,Enermax, Gigabyte, OCZ,Raptoxx, Seasonic,Spire,Silverstone,SuperFlower,Thermaltake,Zalman,XFX
ezeket egy itteni tag ajánlotta nekem !
Tuningnálk fontos a jó táp, a jó alaplap és persze a jó proci hűtő! 😜
Superlompos: de jó féle táppal ? : D
ha adogatsz feszt, everestben ellenőrizd a stabilitásteszttel minden növelés után (szerintem)
lehet köze a rossz kis deer tápomnak ahhoz, hogyha 19-20% oc-t adok a procimra, már win7 betöltésnél kapok 1 kékhalált ? 😃
(most vettem a procira hűtőt, nem full h-tech, de jobb mint a gyári)
azt utálom amikor a videokarim orajeleit felnyomom +150-200 - al, és fél ora game után 73 fokon pontosan becsikozodik a kép 😃 LLOOLL
elegem lett belöle, szétszedtem, és bele volt száradva a paszta szilárdra 😆 😆 😆
MX-2 vel ujrapasztáztam az egész mindenséget rajta , és lőn csoda 60 foknál nem megy feljebb terhelésen sem, igy nem csikozodik a kep ugyanazon az orajelen 😆 😆 😆
a régi karikat megéri ujra pasztázni 😀
Gyári hűtővel 3350-nel ment. 😃
Nekem moist auto feszen elbírja a 25%-ot. Utána fagy meg a dolog. 😆 Felhúztam 2800-ról 3750-re, de az op.rendszer betöltött, csak a játékok szagattak egy ideig, majd leállt mindegyik. 😆 Sajnos meg kell elégedjek a 3500-zal. Pedig ezt a procit láttam már, hogy felhúzták 4500-ra is. Csak ahhoz kellene egy jobb alaplap. 😆
Az szép, főleg gyári hűtővel, nekem az e 7500-as gyári hűtő mellett nem ment 3600-at sem.
de lehet úgy talán többet tudnék oc-zni, hmm..
10-15%-ot adj rá szerintem.
Nem fagy meg a VGA? 99%-os terhelés alatt mérted? 😜 Olyan játékoknál kell tesztelni, amelyik nagyon rosszul van optimalizálva és VGA igényes! 😜
ha nem tapasztalsz rendellenességeket terhelés közben akkor meg végképp nincs gáz.
a gépház oldalán van egy kis (egy venti méretü) rácsos hely oda lehet berakni?van helye a csavaroknak is
hali, olvastam visszább, hogy alapon 47 fok a procid, terhelve 67.. nem sok az kicsit ? mennyi feszültséget adtál a procinak ?