mit szóltok a gépemhez? egy hete muzsikál és valami fantasztikus. nagyon jól összeválogatott konfig a tapasztalataim szerint. ajánlom minden kezdőnek aki most akar gépet venni😀
Hát proci valószínűleg használtan is jó mivel azok nem nagyon romlanak el.Viszont alaplapnál már lehet elég sok előforduló hiba.Elég egy rossz kis pici kondi és lehet hogy az egész lap rossz miatta.Én azt javaslom inkább hardveraprón nézelődj, és ott nézd mennyire megbízható az adott eladó.
toxicity:
Az AMD-s verzió lehet új, de az Intel Core2Quad procival szerelt fix hogy nem.Abban a proci és az alaplap is tuti használt, csak a VGA új ami nem egy nagy durranás.
Hát egyik sem egy nagy durranás, de ha már mindenképp a kettő közül kell, akkor az amd-s konfig. a szövegek meg finoman szólva parasztvakítások... de inkább ezt nézd!
Helló, az lenne a kérdésem, hogy ezek a gépek mire lennének képesek, ha valamelyiket megvenném?
Vinné-e pl. a GTA5-öt, ahogy azt ígéri? Megérik az árukat?
A kettő közül melyik lenne a jobb? Az inteles vagy az amds?
Intel:
[url]http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/4_Magos_GTA5_DDR5_Fullhd_Gamerpc__4X3_00Ghz_4Gb_RAM_250Gb_GT730_2Gb_38216053.htm?q=gta5&ca=1_a&w=3[/url]
Amd:
[LINK]
Előre is köszi
Az élettartamot nem befolyásolja, mivel külső forrásból gyorsít, a ramból csippent magának. Szerintem meg az alapjáraton is igencsak gyors ssd, szóval semmi szükség rá... szerintem
Spoiler!
*szőrszálhasogatás: az nem 'fűcsör' hanem fícsör... 😉
Egy hozzáértő véleményét szeretném kikérni, szóval... A történet az, hogy vettem egy Samsung SSD 850 EVO-t. Fel is telepítettem a Samsung Magician-t OS Optimization végett, és a "fűcsörök" közt érdeklődve néztem ezt a "Rapid mode" nevezetű dolgot. Kicsit utána olvastam, és elméletileg a Dramot használná fel kisebb fájlok írására és olvasására, mivel ez ugyebár nem egy lassú alkatrész, ha jól értem. Nézegettem benchmarkokat, ahol valahol remekel, valahol kevésbé a tesztek alapján a rapid mode használata. Amikre ténylegesen választ nem találtam, és érdekel, hogy
-Ez ténylegesen gyorsabbá teszi az OS működését (nem mintha már így ssd-vel ne lenne elég, de ugyebár az ember telhetetlen)
-Mennyire befolyásolja az SSD élettartamát?
Igen, mindent kitöltöttem jól.. Fogalmam sincs, hogy mi a gond. De akkor linkelem a pc-t, szerintetek milyen vas? Hamarosan megveszem: http://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm?sharelist=74646D6C6E6F697B2
widowmakermark: A lényeg a kitöltésnél az, hogy a zöld mezőket rendben kitöltsd. Magok száma és az órajel. Arra is figyelj, hoyg az órajel Mhz-ben van és nem Ghz-ben.
Pls help! Intel i5 6400-at miért jelzi kevésnek minden játéknál? Rosszul írtam be valamit? Eléggé idegesít, hogy kb 400 éves játéknál is alacsonyat ír... (eszköz: álom pc)
És esetleg úgy próbáltad, hogy másnak a telefonja fölismeri-e ? Vagy esetleg laptop kártyaolvasóba ?
Egyébként pedig vidd vissza ahol vetted és cseréltesd ki egy másikra, ha azt sem ismeri fel, akkor cseréltesd ki sony-ra ha pedig még a sony kártyát sem kezeli, akkor a telóval lesz probléma és lehet frissíteni kell rajta valamit, de ezt így láthatatlanba meg nem mondom... Esetleg egy 32 Gb-ossal is megkéne próbálni azzal mit csinál.
Mar leformaztam es ugy sem ismeri fel sajna 😞 Kingszton markaju . Amugy koszi a gyors valaszt Bud-Fckn-Spencer 😀 Szerinted sony markaju memoria kartyat kene vennem?
Szrvasztok ! Tegnap vettem eggy Sony Z3 compactot 😀 Ma pedig beletennem az SD kartyat (mellesleg 64 Gb-os) es nem ismeri fel a telefon 😞 Mit tegyek , hogy felismerje ???
Akarok venni egy bluetooth billentyűzetet (Genius LuxePad 9100 HUN) Windows telefonhoz (Nokia Lumia 925) én nem tudom, hogy kompatibilis-e a billentyűzet a telefonommal. A leírásban az írja hogy windows7-es és windows7 mobillal működik, de a telón 8.1 van és nem tudom, hogy támogatja-e. Szerintetek kompatibilis a telefonommal ?
A következő a gondom: tegnap jött ki a DIGI bekötni a netet meg a telefont, és gondolom aki jártas benne az látott már ilyen kis elosztót. A bejövő kábelt kettéosztja Rj45-re és Rj11-re. Na most az Rj45-öst rákötöttem a TP-Link routeremre, a bejövő telefont meg egyből a telefonba kötöttem. És míg az internet tökéletesen működik, addig a telefon tök süket, pittyogó hang hallatszik egyfolytában. A routeren csak Rj45 portok vannak, Rj11 nincs.
Nézd meg Bios-ban, hogy nincs-e kikapcsolva a Boost Core. Lehet az a kínja.
Illetve csak egy magra érvényes a boost. Ha szüksége van rá bekapcsolja. Mind a 4 magra nem fogja.
Kösz a tippet Bud. Akkor elgondolkozom a Windows 7-en.
Internet az van. Tettem bele egy Ethernet kártyát és azon jön, csak lassú. Tesóm gépén is van internet ami normális sebességű, szóval nem azzal van a gond.
Lehet baja a TV-nek, hogy nem ismeri fel a gép és csak 800x600-ba meg 16bit-be használhatom?
töredezettségmentesités megvolt, smart defrag-ra gondolsz?? az a progi van fent..
legujabb driver booster 3.2 pro van fent, minden driver frisitve amúgy...
windows updatenek nemtom van e köze, de pl batman originsnál stb 4*msaa-n régebben több fps-t értem el mint most sokkal.. szal lehet hogy valami szoftver gáz... legfrisebb nvidia van fent... mindig tiszta telepitést végzek ha kijön egy uj nvidia driver...
Rammstein32 próbáld meg defragmentálni a vinyódat hátha segít, frissíts drivereket (beleértve mindent, chipset, vidikari, bios update ha van) és lehet az update-ket sem ártana feltelepíteni.
Remélem valamelyik megoldja a gondot
Sziasztok nemtom mi tévő legyek de az Unrealt3-as motorú gameknél annó nem csinált ilyet mint manapság.. hiába raktam ujra windowst.. valami oknál fogva qva sokat tölt közben a vinyo és ezáltal akad a game.. bioshock infi stb batman archam city, origins.. stb.. régen sokkal jobban futottak gond nélkül kb még a nyár végén.. ötlet?? lehet hogy vmi driver gond?? jo windows updatetok nincsenek a gépen, se Service pack 1.. win 7 ultimate 64 bit amugy...
ui: más gamek nem szarakodnak csak ut3 motoruak kb...
KRZT963: Kezdetnek elég, de minden ismerősöm, aki ilyet vett játékra, előbb kezdett gyűjteni új processzorra, mint VGA-ra. Általában egy i5-re cserélték. Viszont a foglalata miatt gyakorlatilag ugyan abba az alapba később egy erőművet is fejleszthetsz, ha jól választottad meg indulásnak az alaplapot. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy elég a mai játékokhoz is kényelmesen, csak mindenki megijed, hogy "CPU limit" van, de ez inkább a HT működésének meg nem értése...
Bronson
Köszönöm a segítséget 😀
Még egy olyat kérdeznék hogy megbízható hangkártya? mert olyat olvastam hogy sok embernek volt vele problémája. Am majd egy ilyet akarok [LINK] meg egy ilyet [LINK] vagy [LINK]
Hangkártyából ezekről még rosszat nem nagyon olvastam. [LINK] [LINK]
Meg majd egy jobbfajta mikrofont akarok még.
Ui.: Van még egy problem. Valamiért nem jön adatforgalom az alaplapi ethernet kártyán vagy min. Azt írja csatlakoztatva meg minden ami kell, de nem jön a cucc...
[LINK]
Az AMD-s verzió lehet új, de az Intel Core2Quad procival szerelt fix hogy nem.Abban a proci és az alaplap is tuti használt, csak a VGA új ami nem egy nagy durranás.
[LINK]
Vinné-e pl. a GTA5-öt, ahogy azt ígéri? Megérik az árukat?
A kettő közül melyik lenne a jobb? Az inteles vagy az amds?
Intel:
[url]http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/4_Magos_GTA5_DDR5_Fullhd_Gamerpc__4X3_00Ghz_4Gb_RAM_250Gb_GT730_2Gb_38216053.htm?q=gta5&ca=1_a&w=3[/url]
Amd:
[LINK]
Előre is köszi
Spoiler!
Spoiler!
-Ez ténylegesen gyorsabbá teszi az OS működését (nem mintha már így ssd-vel ne lenne elég, de ugyebár az ember telhetetlen)
-Mennyire befolyásolja az SSD élettartamát?
Egyébként pedig vidd vissza ahol vetted és cseréltesd ki egy másikra, ha azt sem ismeri fel, akkor cseréltesd ki sony-ra ha pedig még a sony kártyát sem kezeli, akkor a telóval lesz probléma és lehet frissíteni kell rajta valamit, de ezt így láthatatlanba meg nem mondom... Esetleg egy 32 Gb-ossal is megkéne próbálni azzal mit csinál.
Akarok venni egy bluetooth billentyűzetet (Genius LuxePad 9100 HUN) Windows telefonhoz (Nokia Lumia 925) én nem tudom, hogy kompatibilis-e a billentyűzet a telefonommal. A leírásban az írja hogy windows7-es és windows7 mobillal működik, de a telón 8.1 van és nem tudom, hogy támogatja-e. Szerintetek kompatibilis a telefonommal ?
A következő a gondom: tegnap jött ki a DIGI bekötni a netet meg a telefont, és gondolom aki jártas benne az látott már ilyen kis elosztót. A bejövő kábelt kettéosztja Rj45-re és Rj11-re. Na most az Rj45-öst rákötöttem a TP-Link routeremre, a bejövő telefont meg egyből a telefonba kötöttem. És míg az internet tökéletesen működik, addig a telefon tök süket, pittyogó hang hallatszik egyfolytában. A routeren csak Rj45 portok vannak, Rj11 nincs.
Előre is köszönöm a segítséget
Illetve csak egy magra érvényes a boost. Ha szüksége van rá bekapcsolja. Mind a 4 magra nem fogja.
Talán azért mert nincs rá szüksége és anélkül is elboldogul azzal amivel kell neki.Bár ez csak egy tipp.
Internet az van. Tettem bele egy Ethernet kártyát és azon jön, csak lassú. Tesóm gépén is van internet ami normális sebességű, szóval nem azzal van a gond.
Lehet baja a TV-nek, hogy nem ismeri fel a gép és csak 800x600-ba meg 16bit-be használhatom?
legujabb driver booster 3.2 pro van fent, minden driver frisitve amúgy...
windows updatenek nemtom van e köze, de pl batman originsnál stb 4*msaa-n régebben több fps-t értem el mint most sokkal.. szal lehet hogy valami szoftver gáz... legfrisebb nvidia van fent... mindig tiszta telepitést végzek ha kijön egy uj nvidia driver...
Remélem valamelyik megoldja a gondot
ui: más gamek nem szarakodnak csak ut3 motoruak kb...
Az egész "csak" pénz kérdése.
Egy i3 4130 elég a mai játékoknak?
Köszönöm a segítséget 😀
Még egy olyat kérdeznék hogy megbízható hangkártya? mert olyat olvastam hogy sok embernek volt vele problémája. Am majd egy ilyet akarok [LINK] meg egy ilyet [LINK] vagy [LINK]
Hangkártyából ezekről még rosszat nem nagyon olvastam. [LINK] [LINK]
Meg majd egy jobbfajta mikrofont akarok még.
[LINK]
Az lehet szolgáltató vagy router/modem hiba indítsd újra.
Ui.: Van még egy problem. Valamiért nem jön adatforgalom az alaplapi ethernet kártyán vagy min. Azt írja csatlakoztatva meg minden ami kell, de nem jön a cucc...
Simán elfut alatta egy win7...