Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
Flyaway2:
Hát neked is. Engem sosem izgatott ez az ünnep. A kötelező dolgokat elvégeztem utána spuri haza és gyakorlás CWC-re! Csapattársaimat se izgatták különösen ahogy észrevettem 😃
Annyi jó ebbe az ünnepbe hogy munkaszüneti nap.

Berúgáshoz meg nekem nem kell különleges alkalom. 😃

Az Absolute Duo-t elkezdtem nézni, nem rossz eddig, bár annyira nem is tudom milyen. 😃
Kicsit hasonlít a Freezing-re.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok minden nőnemű fórumolvasónak. Fiúk remélem berúgtatok. Mert én igen.😃 Ha meg nem akkor az szomorú.:😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Meg kell japánban is élni valamiből. Mondhatni "offolgatnak".
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ez WTF? [LINK]
Nemhogy csinálnának egy jó befejezést, neeeem Arima (akiről ló***t se tudunk meg az animében csak azt, hogy ő egy badass emberke.) középsulis életéről egy spin-offot. Mert arra mindenki kíváncsi...
0
0
0
0
xoki avatar
Jujj de sok jó anime kezdődött el a napokba :D
A horrible subs meg igyekezhetne már a dxd feliratával :D
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

danee23: Most fog indulni a [LINK], amit az Inuyasha alkotója ír.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ja hát autocadnél nincs ezzel probléma. Ott igazából nem is a poligon fogalmat használják, hanem inkább élnek nevezik (Ugyebár műszaki értelmiségeknek készült, nem 3d modellezőknek, az objektum is más jellegű lesz természetesen)

Papíron nálam annyi a szitu, hogy felskiccelek egy vázat, aztán ha megvan úgy, ahogy szeretném a karaktert, akkor megrajzolom a körvonalakat, utána valami katasztrófálisan gagyi "árnyékolást" csinálok, hogy első ránézésre valahogy kinézzen.
0
0
0
0
sudosu avatar
Ja azt sosem használom nekem a shortcut-ok már jobban a kezemre állnak. Ennél a 2D-s rajznál meg egyébként meg nem is releváns a nézetek közötti váltogatás. De amikor 3D-ben modellezek akkor van értelme neki természetesen!
Már igazából bármit letudok modellezni, ismerem az eszközöket, csak egy jó referencia kép kell hozzá és rengeteg idő.
Na meg persze a Polygon számmal való gazdálkodás nem az erősségem még, így szereti megzabálni a gépem! 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Gondolom majd térben akarsz rajzolni. Leginkább AutoCAD-ban vannak tapasztalataim, de hát az más. Az műszaki célokra van, a menüpontok is úgy vannak elrendezve.
Ahogy látom itt is fent van az a kis kocka meg a körgyűrű. Lehet itt is FKR-t kell majd forgatnod 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Persze ezek az extra lehetőségek, a problémámra megoldást nyújtanának. Ha meg nagyon nem menne, azért veszek Wacom-ot, hogy akár el is tudjam adni.

A titok a rajz mögött:
https://i.imgur.com/NqjmaOT.png
Vertexeket használok amelyeknek lehet állítani körívet, milyen fokban jelenjen meg 2 vertex közötti vonás stb... Egy kicsit nehéz magyarázni. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Pedig táblán is elvileg ugyanúgy kell. Csak vannak extra lehetőségeid 😆
Gyakorlással szerintem menne egész jól.
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát én szerintem nem tartozok bele abba az 1%-ba, az a baj hogy tudom hogy épülne fel egy rajz, de ha ezt papírra meg is kéne valósítani, sohase sikerül megoldani. Szóval papíron maximum a pálcikaember. Lehet azért van ez, mert túlságosan elszoktam az "Analóg" dolgoktól és inkább digitális környezetben érzem jól magam.

Világéletembe nagyon rossz voltam rajzból, sose érdekelt, csak az utóbbi pár hónapban kezdtem el érdeklődni a téma iránt!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Általában az a jellemző, hogy akinek megy gépen a rajz, annak papíron is. Biztos beletartozol abba az 1%-ba 😆 Néha tépek szét papírt én is, ha nagyon nincs ötlet, vagy rossz kedvem van.

3D-ben eddig csak Google SketchUp-al meg AutoCAD-el volt dolgom.
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát nálam a papír és ceruza 10 percen belül azt eredményezi hogy széttépem a papírt! 😃
Szóval inkább dolgozok többet 3DS Max-ben, de van türelmem végigcsinálni.

Legalább közbe gyakorlom a Spline modelling-et 3DS Max-ben. Szóval ez csak egy mellékág, ezzel fejlesztem a Perspektivikus ábrázolásomat is! Ami egy 3D modellező programba nem árt! 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Szerintem én nem is tudnék táblával rajzolni programban.
A hagyományos papír és ceruza nálam a jól bevált formula 😆
https://img09.deviantart.net/710d/i/2015/091/a/e/ryuu___stand_by_by_gergely0201-d8nyqi9.jpg
cirka 1 óra volt ez így.
Számítógépes rajzom meg nem is maradt fent.
0
0
0
0
sudosu avatar
intelIA32:
Sajnos még egérrel 3DS Max-ben, mihelyst lesz rá pénzem, veszek egy Wacom táblát.
3DS Max-ben könnyű formákat létrehozni. Mellesleg ez a rajzom is még másolat egy másik rajzról, de szerintem mindenki így kezdi! 😀
Azt szeretném elérni, hogy mihelyst lesz táblám már tudjak saját kűtfőből létrehozni rajzokat!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
sudosu: Egérrel vagy táblával rajzolsz?
0
0
0
0
danee23 avatar
Valami Inuyashaszerű, aminek lehetőleg utolsó évadja angol szinkronnal is megvan? 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Megnéztem az Air-t, hát nem volt annyira jó mint a Clannad. Azt kell mondjam, azért egy érdekes animét látttam, ebből nem érzek késztetést hogy elolvassam a Visual Novel-t.

Ha már novellek akkor a Clannad-ot játszva azt tapasztalom hogy piszok jó! Ennyire még a Steins;Gate se fogott meg hogy délután is olvassam, nálam este divat ilyeneket művelni! 😃
Nagisa-val nem nagyon találkoztam még, nem is hiányzik annyira, pedig egy egész szerethető karakterről van szó, de ahogy tapasztaltam a Novelben eddig Fujibayashi és Kyou szimpatikusabb jellemek!

Ha már Nagisa, akkor lassan kész a rajzom:
https://i.imgur.com/DyBodSM.png

Végül egy kis Death Parade opening paródia:
0
0
0
0
soko avatar
Mellesleg befejeztem az absolute duo érdekes egy anime volt .
Úgy álltam hozzá hogy majd megnézem szóval nem vártam ettől az anime-től sokat .
De nem volt rossz viszonylag jó lezárás volt ergó nem feltétlen van szükség második évadra de ugye maradtak kérdések 😃
A grafika jó a story elmegy .
Nem túlzott ecchi hál istennek 😃 De bátran ajánlom nektek csalódni nem hiszem hogy fogtok .
10/6 😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

Bicsiz ki akar mortálozni meg deádórozni ha Hackelhet is. Legalább is nekem megvan, mai napig tolom vele neten néha. Ja igen, mellesleg ez a játék.. nem játék mert egy Anime Mozi BD lemezén van rajta.

0
0
0
0
soko avatar
Valami xbox emulátoros cuccossal elvileg meg lehet ..
Most a mortal kombat X re kíváncsi leszek 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Kipróbáltam én is a Dead Or Alive 5-t. Nem rossz, csak az irányítás fura nekem, controllerel kéne játszani gondolom. Na meg nem lehet megváltoztatni a billentyű kiosztást.
https://i.imgur.com/i7O2sEG.jpg
0
0
0
0
soko avatar
Nah a noragami-ra kíváncsi leszek mivel drukkolnak majd 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Shinmao no csöcsfesztet azóta nem bírtam végignézni, pedig napok óta akarom. 😆

[LINK]

Noragami-nak jönni fog a második évada. Kíváncsi vagyok hogy változtatják meg az eglső évad végét.
0
0
0
0
soko avatar
Igazából ez e féle játékokat én is gamepad-al játszom ám 😃
Csak azért kérdeztem mert jelenleg nincs nálam a gamepad kölcsön adtam 😃
xoki valamit olvastam hogy a szar lett a portálás 😃
0
0
0
0
xoki avatar
soko: nem lehet megváltoztatni az irányitást mert sz@r a port, de egyébként jó.

"Nekem sokkal konfortosabb az irányítás játékvezérlővel. Különösen Hack And Slash és verekedős játékoknál, nem is értem hogy lehet azokat Billentyűzetre és egérre görnyedve játszani!"
Pont forditva van a válaszom. (ennyit irok rá csak mert már ismersz e téren 😃 )
0
0
0
0
sudosu avatar
Neverwinter-be nekem most egy Ranger-em van. Tegnap kezdtem eljátszani, 10-es. Igazából én azért játszok vele, mert hiányzik az a monotinitás melyet Silkroad-ba megszoktam! 😃

Egyébként nem tudom hogy milyen az irányítás Dead Or Alive-ban mert még sose játszottam vele, valószínű kontrollerel a legjobb. Bár amely játékban van X360 kontroller támogatás, én azzal játszom. Nekem sokkal konfortosabb az irányítás játékvezérlővel. Különösen Hack And Slash és verekedős játékoknál, nem is értem hogy lehet azokat Billentyűzetre és egérre görnyedve játszani!
0
0
0
0
soko avatar
OFF :
Sudosu a Neverwinter én is játszottam nagyon jó kis f2p csak sajnos a pvp része az egyik hogy nagyon unbalace a rouge ellen nem sok esély van.
Volt egy control wizard és a pvp miatt egy rouge-om 😃
Tényleg jó kis game én hamarabb bele untam a tera-ba mint a neverwinterbe mondjuk azzal se játszottam sokat 😃 kb 2 hónap 😃
Most jelenleg cs go , és fennt van az AC black flag is meg a Tomb Raider 2013 imádom az egyik legjobb game nekem mái napig nem jelent meg olyan játék ami annyira megfogott volna mint a tomb raider 😃 !
Sudosu még egy kérdés billentyűzeten mennyire jó az irányítás ? 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
soko:
Dead Or Alive 5 a játék neve.
Kérdésedre válaszolva pedig:
- Heroes 3 (nem HD verzió)
- Civilization V (aki akar multizhatunk 😀 )
- Neverwinter MMO
- Life Is Strange ep 2
- Osu!

Meg néhány Visual Novel-t:
- Hoshizora no memoria
- Clannad
0
0
0
0
soko avatar
Hát srácok megnéztem a Shinmai Maou no Testament-et és nagyon jó anime volt .
Megérte megvárni igaz hogy kicsikével több ecchi jelenet van benne 😆 amire nem számítottam hogy ennyi lesz de lényegében a story, a harcok, a zenék és a grafika is mind passzentosok voltak 😃
Ráadásul úgy olvastam hogy indulni fog második évad és van egy sejtésem hogy a fő hős csávóka koránt sem érte el a max ereje szintjét .
Várom a második évadot majd mert kíváncsi vagyok mi lesz még .
Negatívumként tényleg csak annyit tudok mondani hogy elég sok ecchi rész volt hasonlóan a d😆-hez .
Jelenleg így 10/8-as 😃
Mellesleg xoki melyik game az a DOA 5 ?
Egy kérdés ami nem feltétlen anime téma de ti mostanába játszotok valamivel ?
0
0
0
0
xoki avatar
Valaki játszik DOA 5 öt ? 😃 (most jött ki pc re 😃😉
Jó game 😃

https://www.kephost.com/images/2015/03/30/asd43dfd.png
0
0
0
0
SuperPuma avatar
dispPaP: Spoiler!
Ti meg ezt fogjátok tudni mindig minden körülmények között, hogy én felismerem mindig minden körülmények között 😊 ... ha már a többi témához elvétve böfögök be valami hülyeséget, azt vagy értelmeset mondok, vagy nem 😕
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Én az "One Summer's Day"-t ismerem fel mindig minden körülmények között
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Engem még mindig kiráz a hideg ,amikor meghallom a Kiseijuu-ból a Next To You nevű ost-t. Az animében is ,amikor ezt meghallottam ,akkor tudtam ,hogy "na most valami történni fog" .

Egy kis hir: Steins;Gate 0 visual novel bejelentve és mellé egy anime sorozat is fog készülni ugyan ezen a néven.
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

A szombati volt az utolsó filler rész, jövőhéten visszatér a story.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Amúgy vége van már a Fairy Tail fillernek?
0
0
0
0
laczy avatar
Hi!
Nekem is tetszett a Kiseijuu: Sei no Kakuritsu 10/9 😀
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

Ha minden jól megy nemsokára végzek a Shin mao... szal azzal a csöcsfesztel, meg a Nanatsu no Taizai-al, sőt egy Tündér Farok filler évadról is készíthetnék valamit. 😃

Ui: Meeh, lol most nézem folytatni fogják megint az Aquarion-t, ahj, de minek? Már az Evolt sem bírtam végignézni. Klisés az eredeti is, de hangulatos, de most még egy folytatás...? Minek? Evolból sem lett semmi, nem értem.
Ja meg ahogy látom megint lesz egy LogHorizon Copy... what the *** that nyári szezon omg?
0
0
0
0
soko avatar
Hát számomra igen 😆 😃 Annyira az se tetszett de jobb volt mint ez az tény és való nekem kicsit elvont volt 😃
0
0
0
0
soko avatar
Igen hasonló és egy fokkal valóban jobb . 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Mekaku-t én is pont ezért nem kezdtem el, Monogatari is hasonló stílis, csak kismilliószor jobb. 😃
0
0
0
0
soko avatar
Hát srácok befejeztem a Mekakucity Actors anime-t és sokat gondolkodtam hogy hogyan is írjam le milyen volt az anime .
Talán negatív irányba tudok elmenni sőt nem sok pozitív oldala van az anime-nek .
Lényegében az egész stroy keszekuszált most komolyan össze vissza haladnak a részekkel .
Próbálják bemutatni a karaktereket de ez valahogy nem sikerült nekik legalább is számomra .
A másik hogy a történetet nézzük szintén megint az van hogy kicsit idióta a story de még az el is fogadom míg végül a harmadik az hogy nem tudom milyen kategóriába tenni .
Most komolyan akció nem nagyon volt benne fantasy elem szintén nem olyan sokszor volt használva ergó egy kicsit butus anime .
DE még így is azt mondom hogy jó anime LENNE ha kicsit jobban kidolgozták volna a történetet mert alap ötletnek nem lenne rossz illetve nem húzni vonni kellene nem 12 részbe kellene belesűríteni .
A másik hogy olyan sok karaktert próbálnak be mutatni hogy én azt se tudtam már ki kicsoda...
Nah de nézzük a pozitívumot : Grafika nekem tetszett,a zene jó volt ...ÉS nyílván ennyi .
10/4 egyszer talán tudom ajánlani ..talán..talán..
😃 !
0
0
0
0
dispPaP avatar
flyaway, ezt úgy hívják hogy ctrl+c ctrl+v, bevált módszer manapság. 😃

[LINK]
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a Trinity Blood-ból Abel Nightroad és a Trigunból Vash története kb ugyanaz? Spoiler!
Mind a ketten az űrből jöttek, mind a 2-nek van testvére akik főgonoszok, mind a 2 1-1 nő miatt megfogadta, hogy nem öl meg senkit stb...
0
0
0
0
soko avatar
Látom közte van az az anime is amit megakarok nézni .
Mellesleg elkezdtem nézni a Mekakucity Actors holnapra befejezem és írok is róla 😃 !
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció