Próbáld meg a LAN kártya drivert frissiteni: [url]http://www.asrock.com/mb/AMD/870%20Extreme3%20R2.0/?cat=Download&os=Win764[/url],vagy ha igyis fentáll a probléma,akkor egy másik LAN kártyával próbáld ki.
szilvi96:Szerintem tenálad tulmelegszik a gép.KB 1óra mig annyira felmelegszik,tánna mig ujra indul a gép annyira nem hül vissza h kelljen neki megint 1 óra.Nézegesd a höfokokat.Pl Aida64 progival tudod.Reggel inditsd el a progit,majd a játékot is,és kb 50perc utánn csak tedd le asztalra a játékot és nézd meg mi hányfokos.Ha semmise (VGA,Proci)lépi nagyon át az 50C pl max 55C,akkor lehet a biosban van beállitva h ha a proci höfok eléri az 50C lekapcsoljon tulmelegedés védekezése végett.Ha ez ennyin van nyugisan felteheted 70C-ra,vagy a tápod haldoklik,esetleg többet huz a gép,mint amennyit letud adni.
sziasztok, találkozott már valaki olyannal hogy teljesen véletlen időközönként a játékokat leteszi az asztalra vagy hogy a filmeket kiveszi teljes képernyőből Win7 és Xp-n? már volt 3x újra rakva, vírusra gyanakodtam de 2 különböző program sem talált semmit és már kezdek idegileg instabil lenni... :/
Az a problémám
hogy mikor elkezdek netezni,bármelyik netező programmal,ilyenkor
lefagy a gépem 10-20 másodpercre és semmire se tudok kattintani nem
reagál,ha rákattintok egy másik porgramra hogy átváltson akkor az is
lefagy,vagy pl zenét hallgatok youtuben a zene is elhallgat azt ha
eltelik ez az idő újra elkezd szólni,ha csak játszok akkor nem
produkálja ezeket a gondokat,csak kisablak-ba néha Windows módba.
Windows már 5x ujra volt rakva több fajta is problémán nem
változtatott, jelenleg Windows 7 SP1 van fent.alaplaphoz legfrissebb
bios van,vga-hoz is legujabb driver. Azt szeretném kérdezni hogy ez a
hiba minek tudható be?
Gépem :
AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition
ASROCK 870 Extreme3 R2.0 --------> 1.80-as BIOS van rajta
Sziasztok.
Egy nagyon nagy gondba vagyok......
Valami probléma lépett fel a gépemmel.....
Elkezdek játszani most Pl az AC Black Flaget játszom és mikor játszok egy órát kb kikapcsol a gép és újrainditja magát.És mikor újraindul elkezdem játszani nem kell 5perc se és újra ezt csinálja......másnap akarok játszani rendesen birok egy órát és aztán ugyszintén újra indul...
Pls valaki hozzáértő segitsen.
Előre is köszönöm!!
ÜDV
hát de eddig nem volt baja a gyári hűtővel se:| Crysis 3 alatt se.... de, azért 10-15 fokot várok, írták, hogy csökkent ennyit...
visszavettem persze.... most perpill 41-2 fok a magok meg 25-30 fokosak... ez így f*sza 😀
miután visszavettem akkor is magas volt még, terhelési izé alatt is, de most lenyugodott 😜
nincs velük sajnos tapasztalatom de mint ahogy gondolom olvastad a véleményeket meg vannak vele elégedve a vásárlók...ne várj amúgy őrült csökkenést,inkább a hűtőt cseréld le minél előbb!egyébként visszavetted az órajeleket?mit mutat most a szenzor?
hja, de ha konkrét terméket kérdezek csak azt adják... 😆 ha nem lesz vhogy megoldom, hogy ne netről kelljen rendelni...
http://i pon.hu/webshop/product/arctic_cooling_mx_4_(4g)/166581
ezt néztem ki, nagyon jókat írnak róla... elvileg jobb, mint az MX2, szerinted?
Hát igen,a hűtés is olyan dolog hogy nem kell rá sajnálni a pénzt! 😃 szerintem nézz körül a PC boltban amiben vásárolni szoktál,kérd ki az eladó véleményét is(reméljük ért hozzá 😆 ) az Arctic Cooling pasztákkal nem járhatsz szerintem rosszul,azt sok helyen ajánlják is! De igazából olyan egetrengető különbség nincs az alsó-közép kategóriás pasztáknál...abból van olcsóbb is meg 7-8 ezerért is(nyilván nem azok használják akik 5 ezerért vették a hűtőjüket! 😂 )
: DDD de amúgy pont nem rég múlt héten fújtam ki kicsit a procihűtőt... a többi tiszta mer vagy 1 hónapja lett kitakarítva, ezt a gépet rendesen szoktam pucolni... 😀
jólvan akkor majd veszek pasztát.. még sose vettem így fogalmam nincs mi a jó mi a rossz... milyet ajánlasz? van valami jó abba az árba amit lentebb írtam? :S
hűtőt majd veszek ha több pénzem lesz 6-7k-nál... nálam minden számít kinézet is meg jó is legyen stb, és amilyen válogatós vagyok nem biztos, hogy találok 6-7k-ért olyat 😜 de előbb utóbb ez is meg lesz, remélem a paszta sokat segít, vagy legalább is a problémát megoldja...
na csak meglett a ludas! 😃 70fok az már nagyon veszélyes,azonnal tedd vissza gyári értékre!azért elég merész vagy tuningolni paszta nélkül gyári hűtővel,nem mondom! 😜 😂 szerintem ha most nincs zsetonod rá akkor egyenlőre csak tisztítsd meg tökéletesen a hűtő és a proci felületét is,majd pasztázd újra!egyébként mikor volt utoljára nagytakarítás a házban? 😊 Ha pedig tunningolni szeretnél,6-7 ezer forintokért egész korrekt kis hűtőket lehet venni,amik tuning alatt sem fognak ilyen abnormális értékeket mutatni! 😉 szóval mindent takaríts ki,és figyeld az értékeket,változott e bármi is?
Bronson: mer az aidának is van ilyen kijelző cucca? annyira nem szoktam használni, ha van is nem tudom hol kéne belőni o.O
amúgy igen húzva van 😀 megpróbálom ezt a terheléses dolgot
Szerk.: nem futattam le, de már most a procira tippelek... 35től kb 53 fokig változik a magok hőmérséklete (1-6), a magok felett van simán csak CPU ugye, na az 50-60 fok 😀
ja de ha felnyomom a ventiket egyből magok 28-32 fok CPU meg 45 környéke.... lehet még is lekéne futtatni 😆
Szerk 2.: szerencsére tudtam, hogy Tirinek van olyan videója, amiben futtat stabilitástesztet... legalább azt megtudtam hogy kell 😜 na szóval felment 69 fokig a magok és 71 fokra a CPU kb 2-3 perc alatt aztán kiírta hogy warning hardwer failed detected vagy mi és leállította, ez volt rendszerhűtőkkel együtt... szóval szerintem vissza veszem alapra😀
Szerk3.: oké proci lesz az.... alap órajelen is majdhogynem ugyan azokat a hőmérsékleteket mutatja... terhelésnél "másodpercek" alatt 70 fokon van... úgy hogy maxra nyomom fel a ventiket... játék közbe megnézem videóknál már ( NFS ) 60 felett van.. 66 körül vergődik... 68... ez még épphogy oké neki, de amint elkezdődne a játék 69 majd 70 fok és itt léptem ki 😜 gyári hűtő... de eddig még semmi baja nem volt, BF4 stb alatt se.... mondjuk gyári paszta után azt se tettem rá ( mi vel előző gépemnél se tettem még is töktéletesen működött 5 évig és még most is csak nem nálam ) .... nem tudom, új hűtőt szeretnék, de nem tellene rá, szerinted ha veszek pasztát ( mivel az nem drága, vmi 1500ért vagy mennyiért már van... ) akkor az javítana a helyzeten? úgy értem nem valami komolyabb hibából adódóan van a magas hőmérséklet, csak mondjuk lekopott az a régi paszta stb..? mert ha más baja van hiába vennék bármit is sztem 😜 azért kérdezem...
Nagy frekvenciájú csikorgó/nyikorgó hang jön a gépemből.Nem mechanikus jellegű.Olyan terminál hang féle.Korábban megszűnt,ha a Start menüben megnyitottam a legutóbb telepített programok könyvtárait.Most már ettől sem szűnik meg.Csak addig hallható,míg fut a win.Net nélkül is.
Tapasztalt már valaki ilyesmit?
csak VGA hőmérsékletet mutatja perpill az Afterburner, az nem sok.. szokásos, ha sok lenne kinyomnám a game-et azonnal : D 40-50 fokos szokott lenni a VGA pl. AC4-ben, de NFS-be amíg megy se sokkal több 50-nél, mert nézem és, hogy sok lenne olyanra nem emlékszem... gondoltam erre is:/
csak ez a 2 játék van fenn, vagy is 3... NFS, AC4 meg a CoD4 na, CoD4-be viszont eddig fagyással nem találkoztam...
na minj lekapom az aidát, meglessük 😜 remélem nem lesz semmi 😜 : D
akkor a hardveres hibát szerintem kizárhatod és indulhat a drivervadászat hogy mi okozza a galibát...😆 de próbáltál más játékokat is?minden játékban ilyen a végeredmény?valami olyat próbálj ami megizzasztja a géped,lehet terhelés alatt fagy csak ki...hőmérsékletek hogy állnak?
az új win megoldotta az akkor jelentkező problémát, hogy hihetetlen lassú lett a windows, és minden szarért megfagyott... az most nincs, alapon full jó gyors stb. NFS Rivalsnál vettem észre először a fagyást, de gondoltam biztos csak nekem szar, mármint, másnál is volt fagyás így nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget... most, hogy AC is elkezdte 40 perc után kezdtem gyanakodni itt vmi nincs rendben 😜
sajnos nem tudom kicserélni más hardverekre :/
aida64-et megpróbálhatom... és ha minden rendben lesz akkor mi van? : D
yugi lehet valami hardver hiba lesz nálad...már egy ideje látom hogy gondok vannak a gépeddel,ha az új win nem oldotta meg a problémát valami más lesz a baj.Valahogy próbáld kiszűrni,én ajánlom hogy vesd stress tesztnek alá a géped(nem tudom mennyire ajánlott,az aida 64-ben van memória,cpu és vga teszt is!)ha esetleg meg módod van rá,próbáld ki más hardverekkel a gépet hogy fennáll e akkor is a probléma...
nem tudom melyik topikba illene, így ide írom....
az 1 dolog, hogy NFS: Rivals lefagy, exe hiba vagy elsötétül monitor és villog a fénye azt VGA ventie vissza megy alapba és semmi nem tudok csinálni, de hogy már az AC4 is fagy.... mer hogy ezt csinálja 30-40 perc után megakadozik a hang mp-re és lefagyott, semmit nem tudok csinálni.... na ez miért lehet? win-t nincs egy hete se talán, hogy újra tettem driver a tegnapi 13.11 beta 9.4 de ha ugyan az a hiba, ami kiváltja NFS-nél is, akkor régebbi driver se segítene, mert ha jól emlékszem mikor a 13.11 beta 9.2 volt fenn kipróbáltam a 13.9 WHQL-el is ugyan úgy fagyott meg minden... valakinek valami ötlet??
Sziasztok. Amióta megvan a a mostani VGA-m, azóta néha kapok kékhalált, bár mondjuk jó ideje nem volt. A hibakód valami ilyesmi: 0x000005, 0x000000, 0x000000. Neten nem találtam semmiféle hasonlót. Szerintetek? A VGA a rossz vagy más? Meg a hibakód az mi?
Win7 van a gépén.
Amit leírtál próbáltam már két féle képp is. 1x hogy a gépen keressen és másodszor úgy hogy a neten keressen. Nem talált. Egyébként már letöltöttem a driver az xbox kontrollerhez, azal nincs gond. Az xbox karokat felismeri, kezeli rendesen. De ezt a Razert egyszerűen nem. Míg a mi gépeink xbox kontrollerként kezelik addig az övé nem akarja úgy...
Ezt már próbálta? Milyen oprendszer ez egyáltalán?
Windows should have the default driver installed on your computer. Otherwise, please follow the link below and install the driver from Microsoft.
If the above does not work you may need to help Windows find the driver. To do this:
1. Click on your Windows icon in the lower left corner, then Right click on Computer
2. Go to Properties
3. Click on Device Manager
4. Double click on the Unidentified Device that should be highlighted in the list by a yellow icon
5. Select ""driver"" and click on Update Driver
6. Browse my computer for driver software
7. Let me pick from a list of device drivers on my computer
8. Windows Common Controller for Window Class
9. Xbox 360 Controller for Windows
10. Update Driver Warning
11. Click Yes
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egy kollégám vett magának egy Razer Sabertooth Elite kontrollert. A gond az hogy amikor bedugjuk az usb port-ba a gép felismeri mint Razer Sabertooth, de azt írja ki hogy az illesztőprogram telepítése sikertelen volt. A tulajdonságokban az írja nem található hozzá illesztőprogram. Próbáltam keresni hozzá neten, de nem találtam.
Az érdekes az hogy nálam is, valamint egy 3. kollégánknál ha bedugjuk a gépbe akkor azonnal felismeri, de mint xbox 360 kontroller. Viszont mindkettőnknél kifogástalanul működik!
Így aztán vett 25e HUF-ért egy olyan kontrollert amit otthon nem tud használni. Érthető ha kissé dühíti a dolog.
Van valami tippetek hogyan lehetne kiküszöbölni a problémát?
Igen, legjobb megoldás az alaplapcsere, mellé DDR3 ram, használtan megússza 25k környékén.😀
S775 a proci, hozzá egy minimum P45 chipel szerelt lap 10k, legjobb egy x48 lenne, Pl: Asus P5E3 Premium X48... 4Gb DDR3 ram megint csak 10k.
Roleey98: Az alaplapod csak 4 GB DDR2 800/667 MHz ig fogad max veszel ramot ami 800MHz de az se valami csucs... max használtan venni alaplapot+ramot, de ez pénz költés.Synda Rebirth-nek igaza van kevés 2Gb 400Mhz.
Üdv! Mik a lehetőségek olyan esetben ha a BIOS megnyitásakor a gép lefagy bármilyen gombot nyomok. a BIOS reset nem segített sajnos a probléma megmaradt. A legnagyobb bajom az hogy így nem tudom beállítani a boot sorrendet windows 7 telepítéséhez. emiatt alaplapot nem szeretnék még cserélni mert anak meglehetösen nagy anyagi vonzata lenne proci, ram stb... esetleg bios frissítés de a dosos nem csinál semmit, win alatt futot pedig nem találtam. minden ötletet szivesen fogadok
Sziasztok.
Az a bajom, hogy játék közben beáll a kép és csak a resi segít. Ez azóta van, hogy az új VGA-m van.
Észrevette, hogy bármilyen játék alatt (cs 1.6, crysis 3) ugrál a kihasználtság.
Tudod valamit teeni ellene, hátha nem fog tovább beakadni?
Esetleg az a probléma, hogy az integrált videóvezérlővel próbálkozik a gép és nem a különálló videokártyával érdemes lenne kideríteni, hogy melyik az aktív.
Sziasztok! Nemrég vettem egy laptopot és nem tudom ,hogy mért , de mindent döcögve visz pedig a játékokra nagyrészt 100% 100% és teljes mértékben nem értem ,hogy ez miért van.. Én a videókarira gyanakszom , nem találok hozzá semmi drivert , amit találtam avval meg nem tudom állítgatni, azaz csak van és kész, ja meg persze volt valami béta hulladék is amit leszedtem.Valaki hasonló laptoppal mi a tapasztalat. Gépeim nép pontosan megtaláljátok. Tudom asztalit kelett volna vennem játékra , de nem az az elsődleges célom , csak kiegészítés lett volna ha unatkozom ,de ez még arra sem jó így.. Prototype 1 fullon már halott , 2 őt már nem is viszi, Battlefield 3 at meg már csak álmaimban tolom. Bocsi a hozzá nem értésemért , előre köszi mindent 😀
Hali ! lenne egy olyan problémám h a BF4 be 1 Multi pályán tök 8 meik az van 1 kis barnás pont a bal felső sarokban nos az a monitor hibája nem lehet mert ha be lépek a játék menüjébe vagy ki jövök asztalra megnyitom skypot ami fehér hátterű ott nem látszik és nem vágom h mi az alaki tipp ? toljak ScreenShot ot ?
Ki próbáltam még pár játékot és egyiknél se jelentkezik ez a probléma BF3 nál sem Mi a szösz lehet ez ? 😆
Annak van valami köze hozzá h a VGA játék alatt 72 fokos ? 😃
Már meg kaptam rá a választ máshol 😃 elvileg a játék hibája és másnál is jelentkezik ez szóval aki találkozik ezzel ne ijedjen meg 😃
Problémám a következő: Reggel Bekapcsoltam a gépet fantasztikusan ment mint mindig.. majd kikapcsoltam és kicseréltem benne a hálókártyát, visszadugtam mindent, majd visszakapcsoltam és nem történ semmi, ill. elindul pörögnek a ventik, stb de se sípolás, se kép se semmi.
Kicseréltem a tápot, az elemet is ki-be vettem, de azután se történt semmi :\
de viszont ha kiveszem a ramokat, a sípolások megvannak, de ha a videokártyát, akkor semmi se történik, mintha egyszerűen nem érzékelni :\\
valaki-valami megoldás?? vagy vigyem egyből szervizbe?
Szerintem nem(hacsak nem hibás vagy törött,és azért remeg jobban),de nem tudom pontosan...Nekem a gyári hűtők mindig hangosak voltak,ha maxon forogtak,és a 90%-os terhelésnél már tekintélyes hőt termelnek a procik,azért pörögnek a ventik.
Roger98 : szerintem jó a tipped,ha gyári procihűtőd van,de nézni kéne a hőfokot meg a venti(k) fordulatszámát is,hogy biztos legyen a dolog.A megoldás csak a gyári hűtő cseréje valami rendesebbre,illetve az sem árt,ha jól szellőzik a házad.
Az a problémám
hogy mikor elkezdek netezni,bármelyik netező programmal,ilyenkor
lefagy a gépem 10-20 másodpercre és semmire se tudok kattintani nem
reagál,ha rákattintok egy másik porgramra hogy átváltson akkor az is
lefagy,vagy pl zenét hallgatok youtuben a zene is elhallgat azt ha
eltelik ez az idő újra elkezd szólni,ha csak játszok akkor nem
produkálja ezeket a gondokat,csak kisablak-ba néha Windows módba.
Windows már 5x ujra volt rakva több fajta is problémán nem
változtatott, jelenleg Windows 7 SP1 van fent.alaplaphoz legfrissebb
bios van,vga-hoz is legujabb driver. Azt szeretném kérdezni hogy ez a
hiba minek tudható be?
Gépem :
AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition
ASROCK 870 Extreme3 R2.0 --------> 1.80-as BIOS van rajta
KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3B1K2/4G
SAMSUNG SH-S222AB/BEBE Fekete SATA
WD 750GB Caviar Green 7200rpm 64MB SATA3 WD7500AARX
SAPPHIRE 11180-03-40R HD6850 1GB GDDR5 PCIE----------> legújabb driver
Azóta cseréltem RAM-ot,HDD-t,VGA-t,de win7-en szinte 2 percenként fagy,win 8.1-en csak ritkán,egyedül alaplapot meg tápot nem cseréltem
Egy nagyon nagy gondba vagyok......
Valami probléma lépett fel a gépemmel.....
Elkezdek játszani most Pl az AC Black Flaget játszom és mikor játszok egy órát kb kikapcsol a gép és újrainditja magát.És mikor újraindul elkezdem játszani nem kell 5perc se és újra ezt csinálja......másnap akarok játszani rendesen birok egy órát és aztán ugyszintén újra indul...
Pls valaki hozzáértő segitsen.
Előre is köszönöm!!
ÜDV
visszavettem persze.... most perpill 41-2 fok a magok meg 25-30 fokosak... ez így f*sza 😀
miután visszavettem akkor is magas volt még, terhelési izé alatt is, de most lenyugodott 😜
http://i pon.hu/webshop/product/arctic_cooling_mx_4_(4g)/166581
ezt néztem ki, nagyon jókat írnak róla... elvileg jobb, mint az MX2, szerinted?
ja... abban a PC boltban LC Power tápot adtak... azért kérdezem itt : D
jólvan akkor majd veszek pasztát.. még sose vettem így fogalmam nincs mi a jó mi a rossz... milyet ajánlasz? van valami jó abba az árba amit lentebb írtam? :S
hűtőt majd veszek ha több pénzem lesz 6-7k-nál... nálam minden számít kinézet is meg jó is legyen stb, és amilyen válogatós vagyok nem biztos, hogy találok 6-7k-ért olyat 😜 de előbb utóbb ez is meg lesz, remélem a paszta sokat segít, vagy legalább is a problémát megoldja...
amúgy igen húzva van 😀 megpróbálom ezt a terheléses dolgot
Szerk.: nem futattam le, de már most a procira tippelek... 35től kb 53 fokig változik a magok hőmérséklete (1-6), a magok felett van simán csak CPU ugye, na az 50-60 fok 😀
ja de ha felnyomom a ventiket egyből magok 28-32 fok CPU meg 45 környéke.... lehet még is lekéne futtatni 😆
Szerk 2.: szerencsére tudtam, hogy Tirinek van olyan videója, amiben futtat stabilitástesztet... legalább azt megtudtam hogy kell 😜 na szóval felment 69 fokig a magok és 71 fokra a CPU kb 2-3 perc alatt aztán kiírta hogy warning hardwer failed detected vagy mi és leállította, ez volt rendszerhűtőkkel együtt... szóval szerintem vissza veszem alapra😀
Szerk3.: oké proci lesz az.... alap órajelen is majdhogynem ugyan azokat a hőmérsékleteket mutatja... terhelésnél "másodpercek" alatt 70 fokon van... úgy hogy maxra nyomom fel a ventiket... játék közbe megnézem videóknál már ( NFS ) 60 felett van.. 66 körül vergődik... 68... ez még épphogy oké neki, de amint elkezdődne a játék 69 majd 70 fok és itt léptem ki 😜 gyári hűtő... de eddig még semmi baja nem volt, BF4 stb alatt se.... mondjuk gyári paszta után azt se tettem rá ( mi vel előző gépemnél se tettem még is töktéletesen működött 5 évig és még most is csak nem nálam ) .... nem tudom, új hűtőt szeretnék, de nem tellene rá, szerinted ha veszek pasztát ( mivel az nem drága, vmi 1500ért vagy mennyiért már van... ) akkor az javítana a helyzeten? úgy értem nem valami komolyabb hibából adódóan van a magas hőmérséklet, csak mondjuk lekopott az a régi paszta stb..? mert ha más baja van hiába vennék bármit is sztem 😜 azért kérdezem...
Tapasztalt már valaki ilyesmit?
csak ez a 2 játék van fenn, vagy is 3... NFS, AC4 meg a CoD4 na, CoD4-be viszont eddig fagyással nem találkoztam...
na minj lekapom az aidát, meglessük 😜 remélem nem lesz semmi 😜 : D
sajnos nem tudom kicserélni más hardverekre :/
aida64-et megpróbálhatom... és ha minden rendben lesz akkor mi van? : D
az 1 dolog, hogy NFS: Rivals lefagy, exe hiba vagy elsötétül monitor és villog a fénye azt VGA ventie vissza megy alapba és semmi nem tudok csinálni, de hogy már az AC4 is fagy.... mer hogy ezt csinálja 30-40 perc után megakadozik a hang mp-re és lefagyott, semmit nem tudok csinálni.... na ez miért lehet? win-t nincs egy hete se talán, hogy újra tettem driver a tegnapi 13.11 beta 9.4 de ha ugyan az a hiba, ami kiváltja NFS-nél is, akkor régebbi driver se segítene, mert ha jól emlékszem mikor a 13.11 beta 9.2 volt fenn kipróbáltam a 13.9 WHQL-el is ugyan úgy fagyott meg minden... valakinek valami ötlet??
Amit leírtál próbáltam már két féle képp is. 1x hogy a gépen keressen és másodszor úgy hogy a neten keressen. Nem talált. Egyébként már letöltöttem a driver az xbox kontrollerhez, azal nincs gond. Az xbox karokat felismeri, kezeli rendesen. De ezt a Razert egyszerűen nem. Míg a mi gépeink xbox kontrollerként kezelik addig az övé nem akarja úgy...
Windows should have the default driver installed on your computer. Otherwise, please follow the link below and install the driver from Microsoft.
If the above does not work you may need to help Windows find the driver. To do this:
1. Click on your Windows icon in the lower left corner, then Right click on Computer
2. Go to Properties
3. Click on Device Manager
4. Double click on the Unidentified Device that should be highlighted in the list by a yellow icon
5. Select ""driver"" and click on Update Driver
6. Browse my computer for driver software
7. Let me pick from a list of device drivers on my computer
8. Windows Common Controller for Window Class
9. Xbox 360 Controller for Windows
10. Update Driver Warning
11. Click Yes
Az érdekes az hogy nálam is, valamint egy 3. kollégánknál ha bedugjuk a gépbe akkor azonnal felismeri, de mint xbox 360 kontroller. Viszont mindkettőnknél kifogástalanul működik!
Így aztán vett 25e HUF-ért egy olyan kontrollert amit otthon nem tud használni. Érthető ha kissé dühíti a dolog.
Van valami tippetek hogyan lehetne kiküszöbölni a problémát?
Bár azt jó tudni, hogy összefügg a RAM és a VGA memória...:\
S775 a proci, hozzá egy minimum P45 chipel szerelt lap 10k, legjobb egy x48 lenne, Pl: Asus P5E3 Premium X48... 4Gb DDR3 ram megint csak 10k.
Vegyek új RAM-ot vagy húzzam fel az MHz-t?
Az a bajom, hogy játék közben beáll a kép és csak a resi segít. Ez azóta van, hogy az új VGA-m van.
Észrevette, hogy bármilyen játék alatt (cs 1.6, crysis 3) ugrál a kihasználtság.
Tudod valamit teeni ellene, hátha nem fog tovább beakadni?
Ki próbáltam még pár játékot és egyiknél se jelentkezik ez a probléma BF3 nál sem Mi a szösz lehet ez ? 😆
Annak van valami köze hozzá h a VGA játék alatt 72 fokos ? 😃
Már meg kaptam rá a választ máshol 😃 elvileg a játék hibája és másnál is jelentkezik ez szóval aki találkozik ezzel ne ijedjen meg 😃
Problémám a következő: Reggel Bekapcsoltam a gépet fantasztikusan ment mint mindig.. majd kikapcsoltam és kicseréltem benne a hálókártyát, visszadugtam mindent, majd visszakapcsoltam és nem történ semmi, ill. elindul pörögnek a ventik, stb de se sípolás, se kép se semmi.
Kicseréltem a tápot, az elemet is ki-be vettem, de azután se történt semmi :\
de viszont ha kiveszem a ramokat, a sípolások megvannak, de ha a videokártyát, akkor semmi se történik, mintha egyszerűen nem érzékelni :\\
valaki-valami megoldás?? vagy vigyem egyből szervizbe?