Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gabi86 avatar
Végre megvan az LG X2-m nagyon meg vagyok elégedve vle nagyon gyors egyszer se fagyot ,vagy akadt meg pedig 4 négy napja folyamatosan nyúzom! Eddig minden játék elindult rajta a grafika állati, remélem a jövőben sem lesz baja 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Akkor remélem minél hamarabb kiválthatom majd ezért a hűségpontjaim.
0
0
0
0
niteforce avatar
gyenesmartin írta:
0Ft-ot megér egy samsung galaxy s szerintetek? Játékokra milyen lenne?

Minden megér 0 Ft-ot 😆
játékokat elég jól viszi, erős telefon, és szép a kijelzője. Egyedül a led vaku hiányozhat a kameránál, de szerintem nélkülözhető.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0Ft-ot megér egy samsung galaxy s szerintetek? Játékokra milyen lenne? (Nem elírás tényleg 0ft-ért tudnék szerezni magamnak egy ilyen telefont vagy egy lcd tv-t.)
0
0
0
0
randal avatar
Na megvettem az új telómat 😀 Google Nexus S...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
BulletPr0 írta:
Szerintetek jó vétel a Sony Ericsson Mini Pro 60k helyett 40k-ért?? 😃

Ha nem zavar h kicsi a kijelző akkor jó, de inkább ZTE Skate, vagy Blade.
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek jó vétel a Sony Ericsson Mini Pro 60k helyett 40k-ért?? 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
A segítségeteket kérném srácok.

A telóm Motorola DEFY.

Ráraktam egy könyvet pdfben (Megmentő) egy pdf reader progival olvastam, mert a többi nagyon akadoott, és nem nagyon töltött be, még az Adobe sem. na mind1 is, a vége felé már ez is akadozott, ha el indítottam, fekete háttér, és pár másodperc mólva kezdett csak látszani, ha scrolloztam lefelé befagyogatott, de végülis ki olvastam, most ráraktamegy másikat (bankár) hogy majd elolvasom, de már annyira lassú, és idegesítő, hogy élvezhetetlen. Kerestem, leszedtem vagy 5 progit, és mindegyiknél akadozik....Miért? És mit csináljak?
0
0
0
0
no avatar
NEKEM A NOKIA E-Series tetszik
0
0
0
0
maniacc avatar
Játékra Sony Ericsson Xperia Play -t vegyetek 😀
0
0
0
0
international avatar
LG Optimus black az árához képest elég erős hardverekkel rendelkezik ár/érték arányban jobban megéri.
0
0
0
0
niteforce avatar
ezek közül a black a legerősebb, de én a helyedben inkább Galaxy S-t vagy Google nexus s-t vennék.

nekem is galaxy ace van, pont a játék az amire nem alkalmas.
0
0
0
0
ors11 avatar
Ez a három közül meik a jobb?
1.HTC Wildfire S
vagy
2.LG Optimus Black
vagy
3.Samsung Galaxy Ace

Játékokra használnám. És minden hasznos infó vagy negatívum kéne,hogy meiket válasszam!!!
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
Gerdzso írta:
hát hogy kinek mi a jó telefon az egyéntől függ... mert nekem Huawei U8500-am van és teljesen meg vok vele elégedve... bár azt mondják hogy a keményebb játékok már akadnak rajta, de lesz*rom eddig még netes pókeren kívül semmit se tettem rá, az az egy bőven elég... nekem igazándiból a kijelző volt a lényeg, hogy nagy legyen és szép 😃 a másik meg hogy lehessen vele telefonálni 😀

amúgy egy nagyon jó és emellett olcsó telefon is! 😀

ui.: játék őrülteknek nem ajánlom

Haverom is szinte ugyan ezek miatt vett ugyan ilyen telefont. Gyönyörű képe van, és ennél olcsóbban jó androidos telót nem nagyon lehet találni.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hát hogy kinek mi a jó telefon az egyéntől függ... mert nekem Huawei U8500-am van és teljesen meg vok vele elégedve... bár azt mondják hogy a keményebb játékok már akadnak rajta, de lesz*rom eddig még netes pókeren kívül semmit se tettem rá, az az egy bőven elég... nekem igazándiból a kijelző volt a lényeg, hogy nagy legyen és szép 😃 a másik meg hogy lehessen vele telefonálni 😀

amúgy egy nagyon jó és emellett olcsó telefon is! 😀

ui.: játék őrülteknek nem ajánlom
0
0
0
0
no avatar
Én sem ajánlom senkinek! Rohadtul semmire se való !
0
0
0
0
niteforce avatar
ez csövestelefon, pár osztálytársamnak van ilyen, nem ajánlom senkinek 😕
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
djwarp írta:
https://mobiltesztek.hu/wp-content/uploads/2011/01/Samsung-s5230.jpg

Ez a jó teló😜
Engem amúgy nem nagyon izgat a teló csak telefonálni lehessen rajta😀

Tesómnak ilyenje van, és kibírhatatlanul lassú, és kezelhetetlen....
0
0
0
0
Sicu33 avatar
https://mobiltesztek.hu/wp-content/uploads/2011/01/Samsung-s5230.jpg

Ez a jó teló😜
Engem amúgy nem nagyon izgat a teló csak telefonálni lehessen rajta😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
Nem nyilatkozott ilyet sajnos. Annyit mondott hogy decemberben jön ki a lista hogy mik kapják meg a frissítést.

Jó, rosszul emlékeztem. A lényeg, hogy kinyilatkozták, az Optimus csúcsmodellek meg fogják kapni.

Csak hogy az LG egy kalap szart tud összerakni azt is rohadt sok idő alatt. Én is felraktam a 2.3 mat amin fél évig ültek és lassú volt és bugos.

Hânyszor hangoztattam már itt, hogy ne a gyári romot használjuk... Egyébként ha ennyire utálod az LG-t, minek vetted meg?

lol te mindíg mindenhonnan bele próbálsz kötni. kiírod hogy de legalább jön az optimus csúcsmodellekre az ics én írom hogy az nem sokat ér mert az lg szar rendszert csinál erre rögtön téma váltás és hát nem gyári rendszert kell használni. Na most meg én mondom el bár én most először, hogy nem gyári rendszert használok úgy nem rossz az lg.

Ha meg fözöttel nem rossz akkor mi a f*sznak hisztizel? Az ICS-böl talán jó lesz a gyári is mivel mivel az kihasználja a vasat ami alatta van. Fözött ICS pedig gyakorlatilag már most van hozzá.

Valóban van ics de kb semmi se jó rajta próbáltam. Azért hisztizek mert szégyen hogy a gyártó egy rendes rendszert nem tud megírni és azon is fél évig ül mire kés és nagy szar lesz. Egyedül kinézetre jó de úgy nagyon szép a gyári lg rom
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

Samsung galaxy Ace telefonra van (vagy lesz) ice cream sandwich?

android fórumon olvastam azt is hogy lesz de azt is hogy nem 😕
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
Nem nyilatkozott ilyet sajnos. Annyit mondott hogy decemberben jön ki a lista hogy mik kapják meg a frissítést.

Jó, rosszul emlékeztem. A lényeg, hogy kinyilatkozták, az Optimus csúcsmodellek meg fogják kapni.

Csak hogy az LG egy kalap szart tud összerakni azt is rohadt sok idő alatt. Én is felraktam a 2.3 mat amin fél évig ültek és lassú volt és bugos.

Hânyszor hangoztattam már itt, hogy ne a gyári romot használjuk... Egyébként ha ennyire utálod az LG-t, minek vetted meg?

lol te mindíg mindenhonnan bele próbálsz kötni. kiírod hogy de legalább jön az optimus csúcsmodellekre az ics én írom hogy az nem sokat ér mert az lg szar rendszert csinál erre rögtön téma váltás és hát nem gyári rendszert kell használni. Na most meg én mondom el bár én most először, hogy nem gyári rendszert használok úgy nem rossz az lg.

Ha meg fözöttel nem rossz akkor mi a f*sznak hisztizel? Az ICS-böl talán jó lesz a gyári is mivel mivel az kihasználja a vasat ami alatta van. Fözött ICS pedig gyakorlatilag már most van hozzá.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
Gyári rom nem mindig rossz 😀

Pl. A HTC-n ott a Sense és még jól is van optimalizálva 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Quadgame94 avatar
scorpio96 írta:
AZ már megvan köszi,de hogyan lehet áthelyezni a memóriakártyára?
Vagy hol lehet beállítani,hogy máris a memóriakártyára mentse a Bluetooth dolgokat?

hosszan nyomod a cucca az ujjad, feljön kis menü, mindtha jobb klikket nyomnál, aztán edit, és copy, vagy move....kimész oda ahova be akarod, ott is ugyan így, edit, majd paste....nekem ASTROm van lehet máshogy van neked.
0
0
0
0
Bershka avatar
Van itt olyan aki ért az iPod-okhoz?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
Attól még, hogy "haverotoknál láttátok" és nem akadt meg fagyott, még nem jelenti azt, hogy az úgy van. Mikor a Media Marktban használtam kb. 2 perc erejéig akkor nekem se fagyott. Meg mikor haverjaim megtapizták az enyémet akkor se fagyott. Szóval ilyenekböl butaság lenne következtést levonni.

Az LG meg nyilatkozta, hogy asszem áprilisban adják ki az ICS-t, az összes többi gyártóval egyetemben.
0
0
0
0
randal avatar
Barátomnak Galaxy S van és nem nagyon láttam még megakadni ...
Samsung Galaxy S Plus-ról van valakinek valami tapasztalata vagy véleménye?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
scorpio96 írta:
Az X8 a bejövő Bluetooth fájlokat hova menti,meg az hogy hogyan lehetne áthelyezni a telómemóriáról a memóriakártyára a fájlokat?

Köszönöm!

Fájlkezelő, és bluetooth mappába menti....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nagy? Szerintem tök kicsi. Én az optimus 2x emet is kicsinek találom😆
0
0
0
0
no avatar
nekem az Arc csak azért nem tetszik mert rettenetesen nagy telefon
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Nincs is olyan teló ami ne akadna...S2 is akadozik, egyébként legkevésbé akkor is HTC fog akadozni, vagy a mostani Xperia sorozat, hiszen egy hardverre épül mindegyik, vagyis jól van optimalizálva.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
greenmelon:Havernak Arc-ja van,fél éve van meg neki és eddig nem fagyott..
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az optimus 2x kijött 2011.3 hó körül és 2011.10 hó körül lett meg a 2.3 rá ami egy kalap szar lett csak még lassabb lett. Bár én a prohardveres O2X topicot folyamatosan olvasom és még van remény mert az nvidia kiadja a tegra2 forráskódját így lehet már normális rendszert alkotni.

greenmelon A galaxy s igen is jobb és sokkal lágyabban fut az android rajta nem megakadozva darabosan és ez igaz a többi nagy nevekre is pl htc. Na meg a fagyás az a legtöbb androidnál jelen van.
0
0
0
0
niteforce avatar
már ha megkapja egyáltalán valamikor...
az LG nem híres a gyors szoftverfrissítésről...
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Xperia Arc rohadtul nem éri meg mert 0 hardver azért a pénzért. Inkább Optimus 2x.

A hardver nem minden. Az optimus 2x egy lassú szaggatós szar. Nekem is az van módosított rendszerrel se megy annyira simán mint egy jobban optimalizált teló. Az optimalizálás a lényeg. Ezért is ver le egy szar kis processzorú iphone egy erős androidos telót.

Mert szerinted a Galaxy S nem egy lassú szaggatós szar? Pedig izmosabb hardvere van mint az Arcnak. Olyanokat szokott fagyni, hogy még az ősrégi HTC Hero-m is elbújhat mögötte. Egyformán szar gyári rommal/kernellel, és főzöttel is. Ha valaki androidot vesz, bele kell kalkulálnia, hogy úgyis fagyni meg szaggatni fog hardvertől függetlenül. Az Arc is ugyanúgy fagy, ha nem jobban. Az LG-nek a hardverét meg legalább kihasználja majd az ICS.
0
0
0
0
greenmelon avatar
molfer98 írta:
galaxy spica használtan 15-ért?? vélemények?? 😀

15-ért megéri. 😉
0
0
0
0
molfer98 avatar
galaxy spica használtan 15-ért?? vélemények?? 😀
0
0
0
0
Bershka avatar
Heló. Tudom h nem telefon de kb. ugyan azt tudja, mondjuk telefonálni nem lehet vele 😆 na szóval, iPod Touch-ra csak olyan zenéket tudok rátenni amit iTunes-ról töltöttem le? vagy olyat is rálehet amit pl. youtube-ról vagy valamilyen ingyenes zene letöltő oldalról van?
0
0
0
0
randal avatar
Samsung galaxy s plus-ról mi a véleményetek?
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Xperia Arc rohadtul nem éri meg mert 0 hardver azért a pénzért. Inkább Optimus 2x.

A hardver nem minden. Az optimus 2x egy lassú szaggatós szar. Nekem is az van módosított rendszerrel se megy annyira simán mint egy jobban optimalizált teló. Az optimalizálás a lényeg. Ezért is ver le egy szar kis processzorú iphone egy erős androidos telót.

Na most sikerült végképp meggyőznöd. Nem veszek 2x-et.😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
greenmelon írta:

0
0
0
0
SyntaxXx avatar
hát kb ja. Sokan szerintem csak a külső miatt veszik, és nem gondolnak bele hogy konkrétan miért is fizetnek ki több mint 80k-t.
0
0
0
0
greenmelon avatar
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
BudayT írta:
Xperia Arc-ról mi a vélemény, megéri vagy ebben az árban inkább valami mást?

Megérni megéri, mert nagyon jó telefon. De szerintem jobban járnál egy LG Optimus 2X-el vagy LG Optimus Black-el.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció