Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
0Ft-ot megér egy samsung galaxy s szerintetek? Játékokra milyen lenne?
Minden megér 0 Ft-ot 😆
játékokat elég jól viszi, erős telefon, és szép a kijelzője. Egyedül a led vaku hiányozhat a kameránál, de szerintem nélkülözhető.
Szerintetek jó vétel a Sony Ericsson Mini Pro 60k helyett 40k-ért?? 😃
Ha nem zavar h kicsi a kijelző akkor jó, de inkább ZTE Skate, vagy Blade.
A telóm Motorola DEFY.
Ráraktam egy könyvet pdfben (Megmentő) egy pdf reader progival olvastam, mert a többi nagyon akadoott, és nem nagyon töltött be, még az Adobe sem. na mind1 is, a vége felé már ez is akadozott, ha el indítottam, fekete háttér, és pár másodperc mólva kezdett csak látszani, ha scrolloztam lefelé befagyogatott, de végülis ki olvastam, most ráraktamegy másikat (bankár) hogy majd elolvasom, de már annyira lassú, és idegesítő, hogy élvezhetetlen. Kerestem, leszedtem vagy 5 progit, és mindegyiknél akadozik....Miért? És mit csináljak?
nekem is galaxy ace van, pont a játék az amire nem alkalmas.
1.HTC Wildfire S
vagy
2.LG Optimus Black
vagy
3.Samsung Galaxy Ace
Játékokra használnám. És minden hasznos infó vagy negatívum kéne,hogy meiket válasszam!!!
hát hogy kinek mi a jó telefon az egyéntől függ... mert nekem Huawei U8500-am van és teljesen meg vok vele elégedve... bár azt mondják hogy a keményebb játékok már akadnak rajta, de lesz*rom eddig még netes pókeren kívül semmit se tettem rá, az az egy bőven elég... nekem igazándiból a kijelző volt a lényeg, hogy nagy legyen és szép 😃 a másik meg hogy lehessen vele telefonálni 😀
amúgy egy nagyon jó és emellett olcsó telefon is! 😀
ui.: játék őrülteknek nem ajánlom
Haverom is szinte ugyan ezek miatt vett ugyan ilyen telefont. Gyönyörű képe van, és ennél olcsóbban jó androidos telót nem nagyon lehet találni.
amúgy egy nagyon jó és emellett olcsó telefon is! 😀
ui.: játék őrülteknek nem ajánlom
Ez a jó teló😜
Engem amúgy nem nagyon izgat a teló csak telefonálni lehessen rajta😀
Tesómnak ilyenje van, és kibírhatatlanul lassú, és kezelhetetlen....
Ez a jó teló😜
Engem amúgy nem nagyon izgat a teló csak telefonálni lehessen rajta😀
Nem nyilatkozott ilyet sajnos. Annyit mondott hogy decemberben jön ki a lista hogy mik kapják meg a frissítést.
Jó, rosszul emlékeztem. A lényeg, hogy kinyilatkozták, az Optimus csúcsmodellek meg fogják kapni.
Csak hogy az LG egy kalap szart tud összerakni azt is rohadt sok idő alatt. Én is felraktam a 2.3 mat amin fél évig ültek és lassú volt és bugos.
Hânyszor hangoztattam már itt, hogy ne a gyári romot használjuk... Egyébként ha ennyire utálod az LG-t, minek vetted meg?
lol te mindíg mindenhonnan bele próbálsz kötni. kiírod hogy de legalább jön az optimus csúcsmodellekre az ics én írom hogy az nem sokat ér mert az lg szar rendszert csinál erre rögtön téma váltás és hát nem gyári rendszert kell használni. Na most meg én mondom el bár én most először, hogy nem gyári rendszert használok úgy nem rossz az lg.
Ha meg fözöttel nem rossz akkor mi a f*sznak hisztizel? Az ICS-böl talán jó lesz a gyári is mivel mivel az kihasználja a vasat ami alatta van. Fözött ICS pedig gyakorlatilag már most van hozzá.
Valóban van ics de kb semmi se jó rajta próbáltam. Azért hisztizek mert szégyen hogy a gyártó egy rendes rendszert nem tud megírni és azon is fél évig ül mire kés és nagy szar lesz. Egyedül kinézetre jó de úgy nagyon szép a gyári lg rom
Samsung galaxy Ace telefonra van (vagy lesz) ice cream sandwich?
android fórumon olvastam azt is hogy lesz de azt is hogy nem 😕
Nem nyilatkozott ilyet sajnos. Annyit mondott hogy decemberben jön ki a lista hogy mik kapják meg a frissítést.
Jó, rosszul emlékeztem. A lényeg, hogy kinyilatkozták, az Optimus csúcsmodellek meg fogják kapni.
Csak hogy az LG egy kalap szart tud összerakni azt is rohadt sok idő alatt. Én is felraktam a 2.3 mat amin fél évig ültek és lassú volt és bugos.
Hânyszor hangoztattam már itt, hogy ne a gyári romot használjuk... Egyébként ha ennyire utálod az LG-t, minek vetted meg?
lol te mindíg mindenhonnan bele próbálsz kötni. kiírod hogy de legalább jön az optimus csúcsmodellekre az ics én írom hogy az nem sokat ér mert az lg szar rendszert csinál erre rögtön téma váltás és hát nem gyári rendszert kell használni. Na most meg én mondom el bár én most először, hogy nem gyári rendszert használok úgy nem rossz az lg.
Ha meg fözöttel nem rossz akkor mi a f*sznak hisztizel? Az ICS-böl talán jó lesz a gyári is mivel mivel az kihasználja a vasat ami alatta van. Fözött ICS pedig gyakorlatilag már most van hozzá.
Pl. A HTC-n ott a Sense és még jól is van optimalizálva 😀
AZ már megvan köszi,de hogyan lehet áthelyezni a memóriakártyára?
Vagy hol lehet beállítani,hogy máris a memóriakártyára mentse a Bluetooth dolgokat?
hosszan nyomod a cucca az ujjad, feljön kis menü, mindtha jobb klikket nyomnál, aztán edit, és copy, vagy move....kimész oda ahova be akarod, ott is ugyan így, edit, majd paste....nekem ASTROm van lehet máshogy van neked.
Az LG meg nyilatkozta, hogy asszem áprilisban adják ki az ICS-t, az összes többi gyártóval egyetemben.
Samsung Galaxy S Plus-ról van valakinek valami tapasztalata vagy véleménye?
Az X8 a bejövő Bluetooth fájlokat hova menti,meg az hogy hogyan lehetne áthelyezni a telómemóriáról a memóriakártyára a fájlokat?
Köszönöm!
Fájlkezelő, és bluetooth mappába menti....
greenmelon A galaxy s igen is jobb és sokkal lágyabban fut az android rajta nem megakadozva darabosan és ez igaz a többi nagy nevekre is pl htc. Na meg a fagyás az a legtöbb androidnál jelen van.
az LG nem híres a gyors szoftverfrissítésről...
Xperia Arc rohadtul nem éri meg mert 0 hardver azért a pénzért. Inkább Optimus 2x.
A hardver nem minden. Az optimus 2x egy lassú szaggatós szar. Nekem is az van módosított rendszerrel se megy annyira simán mint egy jobban optimalizált teló. Az optimalizálás a lényeg. Ezért is ver le egy szar kis processzorú iphone egy erős androidos telót.
Mert szerinted a Galaxy S nem egy lassú szaggatós szar? Pedig izmosabb hardvere van mint az Arcnak. Olyanokat szokott fagyni, hogy még az ősrégi HTC Hero-m is elbújhat mögötte. Egyformán szar gyári rommal/kernellel, és főzöttel is. Ha valaki androidot vesz, bele kell kalkulálnia, hogy úgyis fagyni meg szaggatni fog hardvertől függetlenül. Az Arc is ugyanúgy fagy, ha nem jobban. Az LG-nek a hardverét meg legalább kihasználja majd az ICS.
galaxy spica használtan 15-ért?? vélemények?? 😀
15-ért megéri. 😉
Xperia Arc rohadtul nem éri meg mert 0 hardver azért a pénzért. Inkább Optimus 2x.
A hardver nem minden. Az optimus 2x egy lassú szaggatós szar. Nekem is az van módosított rendszerrel se megy annyira simán mint egy jobban optimalizált teló. Az optimalizálás a lényeg. Ezért is ver le egy szar kis processzorú iphone egy erős androidos telót.
Na most sikerült végképp meggyőznöd. Nem veszek 2x-et.😆
Xperia Arc-ról mi a vélemény, megéri vagy ebben az árban inkább valami mást?
Megérni megéri, mert nagyon jó telefon. De szerintem jobban járnál egy LG Optimus 2X-el vagy LG Optimus Black-el.