Persze megbízom benne a legjobb barátom 9.éve 😀 Én csak attól paráztam h esetleg ezt látják hogy valaki más használja az accom és letiltanak. De akkor jó, köszi a választ! 😀
Arról valaki tud valaki valamit, hogy egyik barátom megvenné a Battlefrontot, de csak úgy, ha előtte letesztelte a játékot, hogyan fut stb és arra kért, hogy az Origin fiókomba ugye had léphessen be és úgy próbálná ki, hogy letöltené a gépére és kipróbálná, majd törölné. Ebből lehet valami baj? Ő már sokszor csinált ilyet, ismerőseivel és még nem volt gondja belőle, de azért én tartok az ilyenektől eléggé, most már elég sok és értékes játék van rajta ahhoz, hogy véletlen kapjak valami tiltást vagy ilyesmi.
roba1996: Elvileg elég a táp. Processzorcserénél azért érdemes újra rakni, bár lekezeli a win, de a kernelnek nem mindegy, hogy milyen a memóriavezérlés és hasonlók. Szóval a teljesítmény miatt jobb az újratelepítés, bár nem mindig szükséges.
Ha csak peocit raksz szerintem nem,bar sokan azt ajanljak hogy minden uj komponensnel erdemes ujratenni.
Szemelyes tapasztalatom:lecsereltem az amd kartyam nvidiara,amd procim intelre plusz uj alaplapot kapott,lenyegeben a ram es a vinyo maradt meg a tap ugyanugy ahogy volt.Nem raktam ujra, mindent felismert egy ket restart kellett neki es tokeletesen uzemel,hibat nem tapasztaltam eddig.Ha csak procit cserelsz es mar most is intel van szerintem meg kevesbe fogja megerezni a rendszer tehat felesleges ujrarakni.
Ha új procit teszek a gépbe akkor utána érdemes lenne újra rakni a rendszert?
És lenne még egy kérdésem ennek az elöbb említett confignak elég Chieftec 450w táp?
Alaplap: Gigabyte b75m-d2v
Proci: Intel Core i3-3220
Ram 2x4 1333 Mhz DDR3
Videókártya: Sapphire Radeon R7 260X OC 1GB 128bit DDR5
zsoltdeak17:
Lehet hogy 2. generációs i3 olcsóbb mint egy Quad proci. De szerintem ez nem véletlen van így.Nem lehetséges hogy azért mert még mindig erősebb a Quad mint a 2. generációs i3?Véleményem szerint ez az oka hogy még aránylag mindig tartják az árát a Quad procik.
Tökéletes!
Nekem volt i3 2100-am, minden játék amit próbáltam jól futott GTX 580 mellett, de HD6850-nel sem volt rossz. (Bf3-4, GTA 5, Dying Light, AC 4, Grid 2 stb.)
Hát de akkor sem tudom vele bővíteni a RAM-ot vagy csak nagyon drágán 😞 szerintem egy ilyen lap:
https://www.pcx.hu/termek/asrock-h61m-vg4-alaplap-060583
+ egy ilyen RAM (később még1 bele)
https://www.pcx.hu/termek/kingston-4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-black-hx316c10fb-4-mem-ria-045405
és majd mellé használtan egy i3 😃
Ez így jó lenne?
Teljesen osztom, reszler véleményét nem kell lenézni a Quadokat még mindig elég nagy potenciál van bennük, pedig már nem mai darabok ! 😀
Simán hozzák egy i3-as szintjét, sőt.
Az lehet de egy 2. generációs i3 15 ezer környékén mozog. Na és lehet bővíteni a lapot 2. vagy 3. generációs i7-tel is akár, már csak ezért is mindenképpen jobb vételnek tartom az i3-mat.
Azért a 9550 főleg ha meg van húzva, kényelmesen hozza egy 2. generációs i3 szintjét, sőt szerintem meg is haladja(Nemhiába 4 mag és 4 szál).Nekem bőven elég és hiába mikor vettem a jelenlegi VGA-m akkor azt mondták hogy kevés lesz hozzá a 9550,de én mégis megvettem a 660-ast és a proci 75-80% kihasználtság fölé még nem ment.Nem kell annyira leírni még a quad procikat.
Egyszer én is vettem egy Xeon E5420-at, hiába sz@rakodtam vele, nem működött rendesen. (Elvileg csak az átalakító volt rossz...) Aztán elegem lett belőle és vettem egy Quad-ot. (Amit pár nap után meg is bántam... 😂 )
Egy erősebb Quad használtan is eléggé drága. Szvsz jobban jársz ha eladod a mostani lapod + procid, hozzáteszed a Xeon-ra szánt pénzt és veszel egy használt 2. vagy 3. generációs i3-mat (vagy akár újonnan Pentium G) és hozzá egy olcsó H61-es lapot (vagy a Pentium esetében egy H81-es lapot).
Volt Q8200-am (ami tény, nem valami erős de most csak ezzel tudok példálózni) és az i3 2100 is sokkal erősebb volt.
GamerLaci:
Én is inkább quad procit vennék bele.Lehet drágább mint a Xeon viszont a Xeon szerver proci és még alakítani is kell a foglalaton miatta.A Quad viszont gond nélkül megy.
Gamer Laci: Ha már amúgy is veszel procit, vegyél egy quad-ot. Egyrészt nem kell monyákolni, másrészt a xeon "munkagép"; szerverekbe szánták és azokban teljesít jól. VGA mellett nem az igazi.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha vennék az alaplapomba egy E5440-es Xeon procit azt szeretné-e? És ha még emellé vannék úgy nagyjából 20-30e. közt használtan egy videókártyát mennyire békülne ki az idei/tavalyi game-ekkel?
BenjaminHun: ezt a procit néztem én is ki magamnak 😃 vagy egy i5-4570 vagy egy fx 8350 (<-haveromnak ilyen van, mondjuk ő neki a gépe került egy 250-be)
pontosan 200ezrem van az a gond :/ és abból csak a gépet nem akarom, egy monitort is kellene még venni ami legalább még egy 20as :/
Bronson: írja az az árat csak be kell jelölni hogy +összerakás 4990-ért és akkor adja ki a végösszeget 😃 kicsit néztem én is hogy ezt minek kellett 😃
akkor úgy néz ki inkább veszek egy Xbox one-t :/ azért köszi a válaszokat 😃
asdfiu : ez 170 és nem lesz gondod vele szerintem! (amúgy pcx új gépösszerakója elég tré, ha nem választod ki a gépösszerakást, nem hajlandó árat mutatni, meg csak listás nézet van, keresős nincs többet...)
asdfiu:
Intel Core i5-4460
Kingston Hyperx Fury 2x4GB
STRIX R9 380 DC2OC 2GD5 GAMING
Gigabyte GA-B85M-HD3
Egy ilyen már elég! Bár ez 200 000Ft! De ezzel már tudsz játszani azokkal a játékokkal miket felsoroltál!
De full grafikán sajnos nem! ArmA III, DayZ Standalone nem az optimalizáltságáról híresek! Da A DayZ-n hamarosan jön az új motor és az elvileg nagyon jól fog már futni!
Olyan problémám lenne, hogy nagyon szeretnék DayZ standalone, gta5, arma 3 breaking point játékokkal játszani. És ehhez kéne egy masszív gép. Nem kell, hogy full maxon full hd stb. persze nem esne rosszul ha igen 😀. De azért legalább mediumon stabil legalább 30-40 fpssel bírjak játszani. Voltak tervek, hogy miből mit, proci videó kártya stb. Kiváncsi lennék, hogy itt milyen speceket kapok. keret 160-180e Ft. Köszi a válaszokat!
showtekk: ha megbízol benne akkor gond nem lehet.
Szerintetek mennyit ér? 2 éves! Még van egy év garancia!
Szemelyes tapasztalatom:lecsereltem az amd kartyam nvidiara,amd procim intelre plusz uj alaplapot kapott,lenyegeben a ram es a vinyo maradt meg a tap ugyanugy ahogy volt.Nem raktam ujra, mindent felismert egy ket restart kellett neki es tokeletesen uzemel,hibat nem tapasztaltam eddig.Ha csak procit cserelsz es mar most is intel van szerintem meg kevesbe fogja megerezni a rendszer tehat felesleges ujrarakni.
És lenne még egy kérdésem ennek az elöbb említett confignak elég Chieftec 450w táp?
Ram 2x4 1333 Mhz DDR3
Ram 2x4 1333 Mhz DDR3
Intel Core i3-3220
Lehet hogy 2. generációs i3 olcsóbb mint egy Quad proci. De szerintem ez nem véletlen van így.Nem lehetséges hogy azért mert még mindig erősebb a Quad mint a 2. generációs i3?Véleményem szerint ez az oka hogy még aránylag mindig tartják az árát a Quad procik.
Köszi a válaszokat el is kezdek gyűjtögetni rá 😃
Nekem volt i3 2100-am, minden játék amit próbáltam jól futott GTX 580 mellett, de HD6850-nel sem volt rossz. (Bf3-4, GTA 5, Dying Light, AC 4, Grid 2 stb.)
https://www.pcx.hu/termek/asrock-h61m-vg4-alaplap-060583
+ egy ilyen RAM (később még1 bele)
https://www.pcx.hu/termek/kingston-4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-black-hx316c10fb-4-mem-ria-045405
és majd mellé használtan egy i3 😃
Ez így jó lenne?
Simán hozzák egy i3-as szintjét, sőt.
reszler112233: Én 20-25 ezret biztosan nem adnék ki egy Quad-ért. Akkor már inkább 4. generációs i3, 25 ezerért láttam már garisat is.
GamerLaci: 2. generációs i3 ~15k (használt), ASRock H61M-VG4 ~13 ezer (új), 4GB RAM ~5,5-6 ezer (új)
Azért ez elég jó vétel ! És az átalakítással sem kell vesződni, ennyit még talán megér.
[LINK]
Egy erősebb Quad használtan is eléggé drága. Szvsz jobban jársz ha eladod a mostani lapod + procid, hozzáteszed a Xeon-ra szánt pénzt és veszel egy használt 2. vagy 3. generációs i3-mat (vagy akár újonnan Pentium G) és hozzá egy olcsó H61-es lapot (vagy a Pentium esetében egy H81-es lapot).
Volt Q8200-am (ami tény, nem valami erős de most csak ezzel tudok példálózni) és az i3 2100 is sokkal erősebb volt.
Én is inkább quad procit vennék bele.Lehet drágább mint a Xeon viszont a Xeon szerver proci és még alakítani is kell a foglalaton miatta.A Quad viszont gond nélkül megy.
Az lenne a kérdésem hogy ha vennék az alaplapomba egy E5440-es Xeon procit azt szeretné-e? És ha még emellé vannék úgy nagyjából 20-30e. közt használtan egy videókártyát mennyire békülne ki az idei/tavalyi game-ekkel?
BenjaminHun: ezt a procit néztem én is ki magamnak 😃 vagy egy i5-4570 vagy egy fx 8350 (<-haveromnak ilyen van, mondjuk ő neki a gépe került egy 250-be)
pontosan 200ezrem van az a gond :/ és abból csak a gépet nem akarom, egy monitort is kellene még venni ami legalább még egy 20as :/
Bronson: írja az az árat csak be kell jelölni hogy +összerakás 4990-ért és akkor adja ki a végösszeget 😃 kicsit néztem én is hogy ezt minek kellett 😃
akkor úgy néz ki inkább veszek egy Xbox one-t :/ azért köszi a válaszokat 😃
[LINK]
Intel Core i5-4460
Kingston Hyperx Fury 2x4GB
STRIX R9 380 DC2OC 2GD5 GAMING
Gigabyte GA-B85M-HD3
Egy ilyen már elég! Bár ez 200 000Ft! De ezzel már tudsz játszani azokkal a játékokkal miket felsoroltál!
De full grafikán sajnos nem! ArmA III, DayZ Standalone nem az optimalizáltságáról híresek! Da A DayZ-n hamarosan jön az új motor és az elvileg nagyon jól fog már futni!
Olyan problémám lenne, hogy nagyon szeretnék DayZ standalone, gta5, arma 3 breaking point játékokkal játszani. És ehhez kéne egy masszív gép. Nem kell, hogy full maxon full hd stb. persze nem esne rosszul ha igen 😀. De azért legalább mediumon stabil legalább 30-40 fpssel bírjak játszani. Voltak tervek, hogy miből mit, proci videó kártya stb. Kiváncsi lennék, hogy itt milyen speceket kapok. keret 160-180e Ft. Köszi a válaszokat!
A Orion Lcd T16S 1366x768 Wxga
A Orion T19S Felbontás 1440 x 900-es felbontású.
A kettő közül valameik.