Egy 6850-es kártyának játék alatt mekkora üzemi hőmérsékletnek kell lennie?
Sapphire HD6850-es VGA-ról van szó. Nincs húzva,a ház hűtése szerintem jó. És játék alatt 68-70 fokig melegszik a kártya. Ez nem magas egy kicsit?
üdv. tudtok nekem ajánlani egy olcsó de viszont halk procihűtőt a(z) athlon x2 250-emre? a gyári hűtés kezd az idegeimre menni már olyan hangos.
előre is köszönöm.
Biztos hogy kifogom cserélni ! Ezt nem én választottam,én minimum FSP-t vettem volna
az tudom hogy már megbízható !De az sem cikk hogy 70-80 fokon menjen a proci!!
Mindegy addig nem kínozom .
köszi a tippeket majd megírom hogy mi volt a ludas.
stevi írta:
Persze különben bekapcs után 2mp és visítozik.
sajnos nem tudom megnézni hogy hány fokos amikor ujraindít mert nem jegyzi meg a progi
nekem is volt már ilyen gondom! semmi gond nincs szerintem a hűtéseddel, ugyanis a gyári hűtő is elég, ha alap órajelen ketyeg a processzor. tuti hogy a táp a gond
(anno nekem is az volt)
stevi írta:
Sziasztok! Core 2 Quad Q8300 2.5 Ghz-es procim van,a tápom SL-500 500W-os.
Azoknál a játékoknál amelyeknek 4 magos az ajánlott gépigénye,pár percenként ujraindul a gép (hibaüzenet nélkül).
gothic4-ben levettem a felbontást 1024x768-ra és igy nem indít ujra!Core Temp 70 fokot mért a 4.magra! BF3 2 perc után ujra indul.
Ja és gyári hűtő van fent!
Mi a véleményetek hűtőprobléma vagy táp?
S.O.S😢
Így elsőre inkább tápra tippelnék. Ha le van véve a gép oldala akkor is ezt csinálja?
Azoknál a játékoknál amelyeknek 4 magos az ajánlott gépigénye,pár percenként ujraindul a gép (hibaüzenet nélkül).
gothic4-ben levettem a felbontást 1024x768-ra és igy nem indít ujra!Core Temp 70 fokot mért a 4.magra! BF3 2 perc után ujra indul.
S.O.S😢
Sziasztok!Az lenne a peroblémám,hogy mióta megkaptam a gépemet,(Nyár közepe)nem mindig,de vannak olyan időszakok,hogy folyton túlmelegedik a gép.A preocim felszokott szökni 70-90 fokra is.(Rekord a 100 😆😉Most kezdtek el a PC-k jobban érdekelni 12 évesen és eddig nem tudtam mi a gond.Rájöttem hogy hűtőt kell venni 😆,de milyet?Kb. 10-15ezer ft.-ig mennék árban.A procim AMD Phenom 2 X2 55 3.2GHz és AM3-as foglalat.Erre kerestem a neten,eddig pár perc alatt 2-t találtam.Megtudnátok mondani,hogy ebben az áérban melyik 2 a legjobb?
Ezeket néztem ki:http://www.***/termek/cooler-master-vortex-plus-univerzalis
Gépembe(http://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=36834)szeretnék szerelni még egy 12cm-es ventilátort előre.Azt szeretném kérdezni hogy kiveszem a régi ventilátort(8cm)akkor jól fog-e működni a gépem hűtése?
És akkor az miért van, hogy a Crysis 2 megy 50 fps-el, és néha, ha olyan kedve van, hol 3, hol 15 perc után kikapcsol a gép?
A CPU venti meg egyébként, amikor ilyen magas a hőm., 5000-en pörög! 😲
Kb. nekem is ilyen gondom van, de nekem most télen is melegszik. Amióta megvettem, azóta játék közben felmelegszik a processzorom, és ha túlmelegszik akkor leáll a gép, elég aggasztó tud lenni. Mit tudnátok ez ellen ajánlani ? Proc: AMD Athlon II Dual-Core M300 2.0 GHz
Nem tudom mit lehetne csinálni, pedig van egy Cooler Master hűtőm is, segítsetek 😀 Köszönöm.
Én A50 -et használok egy i5 760-ra, gond nincs vele. Az A70 mégjobb.
90 fokig semmi bajuk a vgaknak
Sőt,azt hiszem az újabbak 110 körül kapcsolnak le 😀
Vagyis ha jól értem akkor ha túl melegszik akkor magától kikapcsol? Minden kártyában van ilyen védelem?
Legtöbben van,de azért nem biztos,hogy nem hibásodik meg,viszont elég nehéz 100fok fölé vinni,persze nem lehetetlen 😆
Vagyis ha jól értem akkor ha túl melegszik akkor magától kikapcsol? Minden kártyában van ilyen védelem?
Teljesen normális
Köszi a választ!
Van aki azt mondja hogy nem tesz neki jót. Vagyis akkor ez is olyan,hogy kinek milyen a rendszere...
Bocs ha lámának tűnök,csak nincs tapasztalatom ebben a témában,és nagyon nem szeretném ha valami baja lenne a kártyának.
Egy 6850-es kártyának játék alatt mekkora üzemi hőmérsékletnek kell lennie?
Sapphire HD6850-es VGA-ról van szó. Nincs húzva,a ház hűtése szerintem jó. És játék alatt 68-70 fokig melegszik a kártya. Ez nem magas egy kicsit?
Köszi a válaszokat előre is!
előre is köszönöm.
az tudom hogy már megbízható !De az sem cikk hogy 70-80 fokon menjen a proci!!
Mindegy addig nem kínozom .
köszi a tippeket majd megírom hogy mi volt a ludas.
Rendeltem egy CoolerMaster Hyper TX3-as hűtőt.Ha megint ujraindul Gothic4 alatt akkor táp!CSak nem nagyon van rá keret!!😕
Persze különben bekapcs után 2mp és visítozik.
sajnos nem tudom megnézni hogy hány fokos amikor ujraindít mert nem jegyzi meg a progi
nekem is volt már ilyen gondom! semmi gond nincs szerintem a hűtéseddel, ugyanis a gyári hűtő is elég, ha alap órajelen ketyeg a processzor. tuti hogy a táp a gond
(anno nekem is az volt)
Sűrített levegővel a legegyszerűbb/leghatásosabb portalanítani.
hd 6870 -es 40-50 fokos
S.O.S😢
Így elsőre inkább tápra tippelnék. Ha le van véve a gép oldala akkor is ezt csinálja?
S.O.S😢
nekem egy ilyen van és 39 fokos a proci húzva alapjáraton max 50 fokos 100% stress cpu alatt (orthos)
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1573
Vagy ilyet:
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=2499
Ezeket néztem ki:http://www.***/termek/cooler-master-vortex-plus-univerzalis
http://www.***/termek/thermaltake-cl-p0588d-contact-29-bp-4in1
Télen kirakod a gépet az udvarra azt elvan intézve a hűtés.
Hát köszi 😃 rettentő okos gyerek vagy!
AMD FX6100hoz lenne majd 😜
SZERK: felejtős, az oldal ahol láttam nagy valószínűséggel kamu
fújd ki a port a hűtőkből, és pasztázd újra a cpu-t és a vga-t
fújd ki a port a hűtőkből, és pasztázd újra a cpu-t és a vga-t
A CPU venti meg egyébként, amikor ilyen magas a hőm., 5000-en pörög! 😲
Az normális, hogy fél óra GTA4 után 70 fokos a GPU, alapjáraton pedig 50-55?
Normális. Nekem alapjáraton 49 fokos a HD 4650. 100%-on felmegy 74-re.
Nem tudom mit lehetne csinálni, pedig van egy Cooler Master hűtőm is, segítsetek 😀 Köszönöm.
A Tt Silent Boost meg gyengébb mint a gyári AMD cooler! Szal nem ajánlom!