Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
greenmelon avatar
international írta:
szolnokiferenc 23 írta:
greenmelon írta:
szolnokiferenc 23 írta:
Üdv. Légyszi ajánljatok nekem valami jó androidos telót max 50k-ért és légyszi fejtsétek már ki bővebben hogy miért pont ezt ajánljátok. Előre is kössz!!

Kártyásan, függetlenül, vagy előfizuval 50-ért?

Függetlenül. nem előfizetéssel.

Szerintem ZTE skate mert ekkora kijelzőt ilyen jó tulajdonságokkal, hardverrel szoftveres támogatással nem kapsz sehol 50k körül.

A hatalmas kijelző nagy pirospont a Skate-nek, bár az őskori hardver ezt is lehúzza, akárcsak a Blade-et. 50 alatt egyébként bestbuy. Az 50000 Ft pont a vízválasztó, pár ezerrel fölötte már patent hardverrel szerelt droidos telót kapni.

Szerk.: hol láttad ezt 50 körül? Függetlenül nem találtam 65 alatt.
Szerk2: 50-ért használtan HTC HD2: istenkirálycsászár. 😀
Szerk3:[LINK]
Na ez tuti vétel. Ugyan telenoros, viszont praktikummal 45k. Ha nem baj a függőség (mondjuk elég felpakolni egy custom kernelt és máris nem függ semmitől), illetve nem lényeg a TV méretű képernyő akkor ez jobban megéri mint a Skate.
0
0
0
0
international avatar
szolnokiferenc 23 írta:
greenmelon írta:
szolnokiferenc 23 írta:
Üdv. Légyszi ajánljatok nekem valami jó androidos telót max 50k-ért és légyszi fejtsétek már ki bővebben hogy miért pont ezt ajánljátok. Előre is kössz!!

Szerintem ZTE skate mert ekkora kijelzőt ilyen jó tulajdonságokkal, hardverrel szoftveres támogatással nem kapsz sehol 50k körül.
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
greenmelon írta:
szolnokiferenc 23 írta:

0
0
0
0
greenmelon avatar
szolnokiferenc 23 írta:

0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
Írtam volna valamit de ez az elb*szott oldal ismét sikeresen frissítette magát automatikusan míg írtam...
0
0
0
0
niteforce avatar
mellesleg szerintem jobb a ZTE mint az LG 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csaba77 írta:
Hát, vegye az aki akarja, nekem megvan a ZTE-ről a véleményem, egy f.o.s. Amúgy az hogy ennyibe kerül, az azért van mert egy olcsó pocsék anyagokból összecsapott hulladék. Melyet a kínai munkások percenként dobálnak le a futószalagról. Ennyi pénzért lehet venni SE X8-at, vagy Galaxy Mini-t, lehet hogy nem olyan erős, mint a Blade, de minőségesebb és jobb.

Hát te komolyan.... Ennyit arról a véleményedről hogy kínai vacak nem én írtam

Nemá! Miaz hogy Mo-n noname?!? Mi az a MO??? A világ közepe?
Ha itt nem ismerik akkor az noname? A világ 4. legnagyobb telefongyártója?
(Csak a Nokia, Samsung, LG van előtte). Akinek a telefonjait még a "nagy " Dell is forgalmazza saját név alatt?
Aki 26 éve létezik? Aki pl. a Telenor (és még több más szolgáltató) 4G hálózatát is készíti?
Tudod mit? Te inkább vegyél LG-t, és akkor majd az jó lesz neked, és az nem "nóném" hanem király brand!!!
Bírom mikor valaki úgy gondolkodik: ha ismerem régóta akkor márka, ha nem, akkor noname

nagyon idióta begyepesett megállapodás az ha valaki nem ismer valami szar.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Endeee írta:
valaki nem tudja hogyan kell játékot telepiteni x8-ra

ha marketről töltöd akkor automatikusan telepít, külső forrásból viszont fogalmam sincs. SE-m van nekem is de nem használom játékra.

Egyb már egy ideje nyomon követem az itt kialakult kis vitát, sztem mind2 felet meglehet érteni. Egyrészt én sem vennék soha ZTE-t legyen az blade vagy skate, mert nem. Ennyi az érvem 😃. Nem bízom az ismeretlenben. Viszont az hogy én nem vennék olyat, nem azt jelenti hogy sz*r lehet a teló. Akiknek az anyagi lehetőségei korlátozottak, azoknak remek választás lehet (nyilván ezt a réteget célozták meg) meg gondolom nem hiába dicsérik a tesztekben. Meg persze kinek mire van szüksége...

Nem értem miért kell itt sárral dobálózni. Úgy gondolom célszerűbb volna véleményt nyilvánítani, nem pedig szidni a másikat az esetlegesen kialakult sztereotípiái miatt.
0
0
0
0
Endeee avatar
valaki nem tudja hogyan kell játékot telepiteni x8-ra
0
0
0
0
Endeee avatar
0423mark írta:
2. hozzászolás 😃 Én a Sony Ericsson Xperia X8 at csak ajánlani tudom olyanom van 3 napja és k*rvára tetszik és nagyon jó telo 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Csaba77 írta:
Én nem a 480*800-as felbontást vagy a tulajdonságait ellenzem hanem azt, hogy ZTE. Ha mondjuk nem ZTE, hanem HTC vagy valami rendes cégtől származó mobil volna, akkor tetszene.

😆 akkor fociban is vagy sportban is mindig anak szurkolsz aki előrébbb van vagy jobb? A szőr fel ll a hátamon az ilyen divatdrukkerek, meg divatparasztoktól. Még szerencse hogy nem mindenki egyforma.

Amúgy meg a Galaxy Gio a fos telefon, ugyan az a ronda touchwiz, betekintési szöge 0. Inkább a Samsungnak kellene elgondolkogni, hogy milyen telefonokat ad ki. Hatalmas lett az arcuk mostanában. Hiába van Galaxy S, S Plus, meg S II, a 60-70 000Ft-s ártól lejebb nincs is ajánlható telefonjuk. Ace? Inkább ZTE SKate, sokkal jobb, vagy Defy ha lehet még kapni. Gio? Inkább Blade, Wildfire S. Mini? WEmberiség tévedése az a telefon, anyámnak olyanja van, és szinte olvashatatlan a képe,
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Attól, hogy valami egy kevésbé ismert gyártótól származik, még lehet jó. A ZTE Blade nagy siker lett, mivel ilyen kedvező árért nem kapsz ilyen jó androidos telefont.
0
0
0
0
no avatar
Én nem a 480*800-as felbontást vagy a tulajdonságait ellenzem hanem azt, hogy ZTE. Ha mondjuk nem ZTE, hanem HTC vagy valami rendes cégtől származó mobil volna, akkor tetszene.
0
0
0
0
international avatar
Ráadásul az az integrált gpu van a ZTE blade-ben mint a Galaxy Gio ban adreno 200-as. Tudod mi az a 800MHz fogom a 600Mhz-s blad-et és simán felhúzom egy egyszerű progival és ennyi a 800 MHz-d. Én már kipróbáltam és simán ment 800Mhz-n. 800*480 kell annál kisebb nem. Az általam említett androidos progik miatt mivel arra írják kisebbre nem nagyon. Nincs a galaxy Gio-ban HUSPA szóval a normális mobilinternetnek lőttek. Még RSS sincs benne an akkor emg a normális böngészésnek is lőttek. Na soroljam még Remélem nem kell. Én szívesen folytatnám😀
Nem győzöm kihangsúlyozni 480*800-as felbontás alatt nem éri meg telefont venni mert az androidos alkalmazásokat nagyrészt erre írják alacsonyabb felbotásra is megcsinálják de ez kicsit bizonytalan hogy megcsinálják-e. Tehát Galaxy mini kőlve meg abban csak 256MB ram van az android hogy jó fusson 512MB ram+600MHz proci.
Mondj nekem egy olyan tárgyat aminek még egy pici alkatrészét sem a kínaiak gyártják.
0
0
0
0
no avatar
Hát, vegye az aki akarja, nekem megvan a ZTE-ről a véleményem, egy f.o.s. Amúgy az hogy ennyibe kerül, az azért van mert egy olcsó pocsék anyagokból összecsapott hulladék. Melyet a kínai munkások percenként dobálnak le a futószalagról. Ennyi pénzért lehet venni SE X8-at, vagy Galaxy Mini-t, lehet hogy nem olyan erős, mint a Blade, de minőségesebb és jobb.
0
0
0
0
greenmelon avatar
international írta:
greenmelon írta:
international írta:
Csaba77 írta:
Nem tudom miért szeretik olyan sokan a ZTE-t. Szerintem egy kínai sz@r!

mondj nekem egy olyan telefont amiben 512MB-ram van és egy armv6-os Qualcomm MSM7227 600Mhz-n járó proci 480*800-as felbontású képernyője van most már kb.30000Ft-ért.
Lefogadom azt fogod válaszolni hogy szagat hát ha a késleltetés lejjeb venném akkor meg hiper gyors lenne nem is tudnád követni.
480*800-as képernyő nagyon jó hogy ekkora mert az androidos progikat általában ekkora képernyőre írják ennél kisebb felbontásra már bizonytalan az esély hogy megcsinálták(lásd galaxy mini). Nem minden telefonban van 512MB-ram a ráadásul ennyi pénzért még.A proci meg meg tökéletes.

Galaxy Gio. Ugyan nem 480x800, ellenben minőség, illetve erősebb a hardvere is. Amúgy meg b*szhatod a 480x800-at ha nincs ami meghajtsa.

a Galaxy Gio. hát az is elég drága mivel az egyik legnagyobb élményt korlátozza az alkalmak megörökítését 3 megapixel-el vaku nélkül semmi.

Szar érvelés, a Blade-nek még gyengébb a kamerája.
0
0
0
0
international avatar
greenmelon írta:
international írta:
Csaba77 írta:

mondj nekem egy olyan telefont amiben 512MB-ram van és egy armv6-os Qualcomm MSM7227 600Mhz-n járó proci 480*800-as felbontású képernyője van most már kb.30000Ft-ért.
Lefogadom azt fogod válaszolni hogy szagat hát ha a késleltetés lejjeb venném akkor meg hiper gyors lenne nem is tudnád követni.
480*800-as képernyő nagyon jó hogy ekkora mert az androidos progikat általában ekkora képernyőre írják ennél kisebb felbontásra már bizonytalan az esély hogy megcsinálták(lásd galaxy mini). Nem minden telefonban van 512MB-ram a ráadásul ennyi pénzért még.A proci meg meg tökéletes.

Galaxy Gio. Ugyan nem 480x800, ellenben minőség, illetve erősebb a hardvere is. Amúgy meg b*szhatod a 480x800-at ha nincs ami meghajtsa.

a Galaxy Gio. hát az is elég drága mivel az egyik legnagyobb élményt korlátozza a fontos alkalmak élmények megörökítését 3 megapixel-el vaku nélkül semmi. Ráadásul az az integrált gpu van a ZTE blade-ben mint a Galaxy Gio ban adreno 200-as. Tudod mi az a 800MHz fogom a 600Mhz-s blad-et és simán felhúzom egy egyszerű progival és ennyi a 800 MHz-d. Én már kipróbáltam és simán ment 800Mhz-n. 800*480 kell annál kisebb nem. Az általam említett androidos progik miatt mivel arra írják kisebbre nem nagyon. Nincs a galaxy Gio-ban HUSPA szóval a normális mobilinternetnek löttek. Na soroljam még Remélem nem kell. Én szívesen folytatnám😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csaba77 írta:
Ez igaz, de akkor is szarnak tartom ugyanis ZTE.
(Olcsó húsnak híg a leve).

Ez is tök jó magyarázat valószínűleg 0 tapasztalat 0 háttérismeret csak me új gyártó és ócsó ezé szar. Holott sikertelefon lett a blade és még ma is igen jó az áráért pedig egy éves. A zte skate meg még jobb és szintén kiváló az árcimkéje. És ott van a cseregari ráadásként ami egy plusz feature.
0
0
0
0
international avatar
Csaba77 írta:

Én csak próbáltalak meggyőzni d eugy látszik nem sikerült hát mostantól már csak a pénztárcád foglya bánni hogy a jó ár/érték arány-t amit felvetettem nem fogadod el. Nekem aztán tök mind1 mit csinálsz csak a végén nehogy pofára essél .
0
0
0
0
greenmelon avatar
international írta:
Csaba77 írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
Csaba77 írta:

akkor ne vegyél, ilyen egyszerű 😀
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
international avatar
Csaba77 írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
Csaba77 írta:

Pl. Azért, mert nagyon jó ár/érték arányú telefonokat gyárt, korrekt hardverrel.
A blade első sziériája igen rossz minőségű volt, de ma már szerintem elég jó gyártó vált belőle.
Ráadásul azt hiszem mindenre cseregarancia van, úgyhogy nem kell fosni, hogy tönkremegy,mert kicserélik 😃
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Kmisi99 írta:
Nem tudom az a prinyó kijelző miért olyan jó.

én sem tudom mire jók ezek a kis kijelzős mini telefonok. A Galaxy Ace-m 3,5 -ös kijelzője nekem kicsi, el nem tudom képzelni mit csinálnék egy 3"-os vagy az alatti
kijelzővel 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem tudom az a prinyó kijelző miért olyan jó.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
az se nagy 😀
Azért mini.
0
0
0
0
no avatar
Quadgame94 írta:
BulletPr0 írta:
Szerintetek jó vétel a Sony Ericsson Mini Pro 60k helyett 40k-ért?? 😃

Ha nem zavar h kicsi a kijelző akkor jó, de inkább ZTE Skate, vagy Blade.

Nem az X10 mini prora gondoltam, hanem az újre 1GHz es procival és 3,2" kijelzővel 😀
0
0
0
0
maniacc avatar
molfer98 írta:
maniacc írta:
molfer98 írta:
maniacc írta:
molfer98 írta:
niteforce írta:
de írta, hogy ugyanannyiba kerül 😃
A ZTE Blade valóban jobb mind a kettőnél.

azt már nem kapni a tmobile-ban 😞

Hát akkor szerintem vegyél előfizusan telót mert azok télleg nem érik meg. Vegyél pl egy Samsung Galaxy Ace -t: Kezdőrészlet: 3 790 FT és havi: 3790 FT (9x3790)
Vagy pedig egy Motorola Defy + -t: Kezdőrészlet: 14 990 FT és havi: 3750 FT (12x3750)

A Motorola jobban megéri csak abban nincs magyar nyelv azthiszem, de erősebb hardverei vannak.

nem akarok részletre venni

És használtan?
Xperia X8 ~ 16-20k
Zte Blade ~ 18-23k

ujjat akarok

Ez? [url]http://***/apro/uj_zte_blade_tok_folia_tmobile/hsz_1-50.html[/url]

SZERK: *** = hardver apro . hu (szóköz nélkül)
0
0
0
0
maniacc avatar
niteforce írta:
HTC Wildfire S
29K T-nél.

Előfizetéssel 30k. Kártyásan 47k.
0
0
0
0
molfer98 avatar
maniacc írta:
molfer98 írta:
maniacc írta:
molfer98 írta:
niteforce írta:

Hát akkor szerintem vegyél előfizusan telót mert azok télleg nem érik meg. Vegyél pl egy Samsung Galaxy Ace -t: Kezdőrészlet: 3 790 FT és havi: 3790 FT (9x3790)
Vagy pedig egy Motorola Defy + -t: Kezdőrészlet: 14 990 FT és havi: 3750 FT (12x3750)

A Motorola jobban megéri csak abban nincs magyar nyelv azthiszem, de erősebb hardverei vannak.

És használtan?
Xperia X8 ~ 16-20k
Zte Blade ~ 18-23k

ujjat akarok
0
0
0
0
maniacc avatar
molfer98 írta:
maniacc írta:
molfer98 írta:
niteforce írta:

És használtan?
Xperia X8 ~ 16-20k
Zte Blade ~ 18-23k
0
0
0
0
niteforce avatar
HTC Wildfire S
29K T-nél.
0
0
0
0
molfer98 avatar
maniacc írta:
molfer98 írta:
niteforce írta:

0
0
0
0
maniacc avatar
molfer98 írta:
niteforce írta:

0
0
0
0
molfer98 avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
molfer98 avatar
maniacc írta:
molfer98 írta:
maniacc írta:
molfer98 írta:
az x8 ujonnan megéri a 29.990FT-ot?? 😃

nem ér annyit.

és a galaxy mini ugyanennyiért?? 😃

Hát az meg méginkább nem 😃 Ennyiért inkább ZTE Blade.

vagy mini vagy x8 mert nincs több keret 😃
0
0
0
0
maniacc avatar
molfer98 írta:
maniacc írta:
molfer98 írta:

nem ér annyit.

Hát az meg méginkább nem 😃 Ennyiért inkább ZTE Blade.
0
0
0
0
Bershka avatar
Tudom h média lejátszó de nem találtam rá külön témát.
0
0
0
0
maniacc avatar
Bershka írta:
Heló. Játékokra, zenére, kép készítésre, videóra, filmekre stb. melyik lenne a jobb?
Samusng Galaxy S2
LG Optimus X2
vagy iPod Touch 4g?

Hát ha megtudod fizetni akkor egyértelműen a Samsung Galaxy S2. De amúgy amiket felsoroltál nem igazán sorolható egy kategoriába, sem tudásuk miatt, sem pedig áruk miatt. Amúgy az iPod Touch meg nem telefon hanem csak egy média lejátszó.
0
0
0
0
niteforce avatar
S2 😀
nagyon jó a kamerája, gyors, gyönyörű a kijelzője, az Asphalt 6 HD-t is jól viszi 😀 Nagyon jó telefon.
0
0
0
0
molfer98 avatar
maniacc írta:
molfer98 írta:

nem ér annyit.

0
0
0
0
Bershka avatar
Heló. Játékokra, zenére, kép készítésre, videóra, filmekre stb. melyik lenne a jobb?
Samusng Galaxy S2
LG Optimus X2
vagy iPod Touch 4g?
0
0
0
0
maniacc avatar
molfer98 írta:

nem ér annyit.
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
_AsheXp avatar
niteforce írta:
gyenesmartin írta:
0Ft-ot megér egy samsung galaxy s szerintetek? Játékokra milyen lenne?

Minden megér 0 Ft-ot 😆
játékokat elég jól viszi, erős telefon, és szép a kijelzője. Egyedül a led vaku hiányozhat a kameránál, de szerintem nélkülözhető.

Még a szar is megér 0FT-ot? Ugyértem hogy maga A SZAR , az a barna cucc 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció