Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A telefonokhoz abszoludt nem értek, valószínüleg nagyon gyökér kérdés: Van olyan telefon ami két sim kártyás, és egyszerre elérhető vagyok mnidkét számon, vagyis két sim kártyát tényleg egyszerre lehet benne használni???
A 2. at nem értem valami gyári progit törölnél vagy mi?
A Skate függetlenül 65k, annyiért maximum egy rossz viccnek fogható fel. 😀
50 k ért is van. De attól még szerintem se éri meg😃 inkább 35 k ért a Blade 😀
Tescos újságban láttam 65-ért, de 60 alatt még nem láttam. De szerintem sem ér meg másfélszeres felárat egy nagyobb kijelzö. 😀
A Skate függetlenül 65k, annyiért maximum egy rossz viccnek fogható fel. 😀
50 k ért is van. De attól még szerintem se éri meg😃 inkább 35 k ért a Blade 😀
De ez nem kártyafüggetlen nem?
(Nem teljesen ide tartozik de nem találtam, hirtelen "megfelelőbb" topicot)
Néztem marketen az Astro file managert és azt írták róla, hogy, " a rendszer globális beállításainak módosítása" meg " teljes internet-hozzáférés".
Tehát ha én felrakom ezt a progit akkor akár magától is csatlakozhat a vodás mobilhálózatra?
Mert én csak wifit használok, tehát fontos lenne hogy ne csatlakozzon.
Nem csinál az semmi ilyet nyugi. Amúgy se tudna mit kezdeni a neten.
dzsola: én is azt kerestem először, de már szinte sehol se kapni. Újonnan meg felesleges, annak az árából veszel egy ZTE Skate-t inkább, jobban megéri 😀
Van még bőven ZTE blade, csak most a Karácsony idejében rendesen kifogytak a webshopok. Én ZTE Skatet nem találok sehol :/ megköszönném ha küldenél egy linket 😀
Néztem marketen az Astro file managert és azt írták róla, hogy, " a rendszer globális beállításainak módosítása" meg " teljes internet-hozzáférés".
Tehát ha én felrakom ezt a progit akkor akár magától is csatlakozhat a vodás mobilhálózatra?
Mert én csak wifit használok, tehát fontos lenne hogy ne csatlakozzon.
Csáó. Szerintetek a Samsung Galaxy S2 ára 1-2 hónap múlva lefog csökkenni 90-100k forintra?
Nem tartom valószínünek. Viszont hardveraprón ennyiért már tudsz venni 0 perces fóliás S2-t.
Na sziasztok...megkaptam,a HTC ChaCha telómat,és azt akarom kérdezni,hogy ennek a telefonnak mik a pro/contra,és hogy jó-e játékok futtatására,vagy mijen játékokkal lehet játszani?!
pls. 😆
Mobilaréna
A HTC ChaCha alapvetően egy kellemesre sikerült készülék. Jól néz ki, jó minőségű anyagokból van összerakva, funkcióját pedig tökéletesen betölti; ez ugyanis egy Facebookra kihegyezett telefon, melynek megfelelően trendi, jó minőségű billentyűzet és a szociális hálózattal kapcsolatos dolgok elérését megkönnyítő szoftvereket kapott. Az alapfunkciói többé-kevésbé rendben vannak, hiszen beszélgetés közben kellemes a hangminősége, lehet rajta zenét játszani és e-mailezni, ugyanakkor zavaró, hogy a kamera viszonylag gyengére sikerült.
Ha a fentieket figyelembe vesszük és körülnézünk a piacon, könnyen rájöhetünk, hogy viszonylag szerény a kínálat a QWERTY billentyűzettel szerelt androidos masinák között. Ennek fényében a 80 000 forintos bruttó végfelhasználói ár annyira nem tűnik vészesnek, nem szabad viszont elfelejteni, hogy a Wildfire S ennél pár ezressel, a sima Wildfire pedig jelentősen olcsóbb - igaz, az egy régebbi, gyengébb kijelzővel szerelt modell. Ha az S betű a nálunk járt tesztgépen makulátlanul működött volna, talán meglágyította volna a szívünket és adtunk volna neki egy ajánlott plecsnit. Ezzel a bakival viszont sok kellemetlenséget okozott, így kemények leszünk: természetesen így is tetszett.
Én
Szerintem nem rossz telefon, de játékra abszolút nem alkalmas, kicsi kijelző, meg hát nem arra van, ez fészbuk örülteknek van, aki naponta 1x 5percre fennt van annak minek? Heghát minden telóban van már facebook (android 2.2-tól) és azért felesleges egy ilyen külön. Én tuti nem venném meg. Egyébként lehet játszani vele, csak éppen nem élvezetesen. Haveromnak ehhez hasonló telója, és megbánta. ZTE Skate 100000000x jobban megérte volna. De ha megvan, akkor mit kérdezel, ne értsd félre, de tapasztald ki. Nem én fogom eldönteni hogy jó -e, hanem te, ez csak az én véleményem.
pls. 😆
LG Optimus One p500-ról vélemények???
Inkább Wildfire S, abban a kategóriában jobb, vagy ZTE Blade, még jobb
Nokia N8-ról mi a vélemény?
jó teló, de a rendszer tönkreteszi 😞
Üdv!
Hozzáértő, vagy ilyen telefonnal rendelkező emberek segítségét kérném. Melyik készülék érné meg a leginkább az alábbiak közül?
Samsung Galaxy Ace 38e HUF
SE Xperia X8 17e HUF
ZTE Skate 35e HUF (letet, hogy 25e-ért is megkapom)
Ha nem túl nagy kérés rövid érvet, vagy ellenérvet is kérnék..
Előre is köszi!
Mindegyikben őskövület hardver van de a Skate a legjobb közülük.
Ha van jobb ötleted ebben az árkategóriában, azt is szívesen meghallgatom.
Jobb sajna nincs, a Skate a legjobb ebben az árban.
Ok! Köszi!
Én is kinéztem néhány modern telefont, de azok 60-tól kezdődnek, én viszont nem adok ki annyit érte.
Hát ja, azoknak megkérik az árát. :/
Üdv!
Hozzáértő, vagy ilyen telefonnal rendelkező emberek segítségét kérném. Melyik készülék érné meg a leginkább az alábbiak közül?
SE Xperia X8 17e HUF
Előre is köszi!
Ok! Köszi!
Én is kinéztem néhány modern telefont, de azok 60-tól kezdődnek, én viszont nem adok ki annyit érte.
Üdv!
SE Xperia X8 17e HUF
Előre is köszi!
Üdv!
SE Xperia X8 17e HUF
Előre is köszi!
Felteszel egy olyan romot ami független és kész 😀
Üdv. Légyszi ajánljatok nekem valami jó androidos telót max 50k-ért és légyszi fejtsétek már ki bővebben hogy miért pont ezt ajánljátok. Előre is kössz!!
Kártyásan, függetlenül, vagy előfizuval 50-ért?
Függetlenül. nem előfizetéssel.
Szerintem ZTE skate mert ekkora kijelzőt ilyen jó tulajdonságokkal, hardverrel szoftveres támogatással nem kapsz sehol 50k körül.
A hatalmas kijelző nagy pirospont a Skate-nek, bár az őskori hardver ezt is lehúzza, akárcsak a Blade-et. 50 alatt egyébként bestbuy. Az 50000 Ft pont a vízválasztó, pár ezerrel fölötte már patent hardverrel szerelt droidos telót kapni.
Szerk.: hol láttad ezt 50 körül? Függetlenül nem találtam 65 alatt.
Szerk2: 50-ért használtan HTC HD2: istenkirálycsászár. 😀
Szerk3:[LINK]
Na ez tuti vétel. Ugyan telenoros, viszont praktikummal 45k. Ha nem baj a függőség (mondjuk elég felpakolni egy custom kernelt és máris nem függ semmitől), illetve nem lényeg a TV méretű képernyő akkor ez jobban megéri mint a Skate.
Jobban megéri mint a Skate? OMG, az a telefon egy fos, semmi walkman nincs benne, egy átnevezett Xpreia. Semmi értelme.
szolnokiferenc 23
Előszőr is mielött elkövetnéd azt a hibát h kártyásan akarsz venni most telefont, tudd hogysemmi értelme okostelefonnak kártyás csomagban. A neten jön ki a tudás. Ezt nem csak én mondom, mindenki.
ZTE Skate 15 000Ft
Havidíj, Médiamánia S 5000Ft havonta, 500MG net, és lebeszélhetzed mint az 5000Ft
Motorola DEFY+ 35 000Ft, nekem sima defy van, de nagyon jó teló!!
Havidíj, Médiamánia S 5000Ft havonta, 500MG net, és lebeszélhetzed mint az 5000Ft
LG OPTIMUS BLACK 45 000Ft
Sony Ericsson Xpera PLAY 53 000Ft
Itt keresgess, kiválaszthatod havidíj csomagot.
[url]https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSPhoneSearchCmd?langId=-11&krypto=m2u24g5uF0oetzi8qCeqgKNuvEaK2wMC7yZTDNIPin60gf2ogk3fdA%3D%3D[/url]
Nem szeretnék havidíjas telót venni mert nem magyarországon élek hanem kárpátalján és jobb lenne ha független lenne mert nálunk nagyon drágán fügetlenitik (pl:sony x 8 fügetlenítés 7k) úgyhogy 60k a plafon az itteni bérezés miatt (amúgy a fizetésem 41k és elég jó helyen dolgozom!) ugyhogy nem tudok egy vagyont kidobni egy telóra és ez a 60k is nagyon huzós nekem.
Üdv!
SE Xperia X8 17e HUF
Előre is köszi!
Üdv. Légyszi ajánljatok nekem valami jó androidos telót max 50k-ért és légyszi fejtsétek már ki bővebben hogy miért pont ezt ajánljátok. Előre is kössz!!
Szerintem ZTE skate mert ekkora kijelzőt ilyen jó tulajdonságokkal, hardverrel szoftveres támogatással nem kapsz sehol 50k körül.
A hatalmas kijelző nagy pirospont a Skate-nek, bár az őskori hardver ezt is lehúzza, akárcsak a Blade-et. 50 alatt egyébként bestbuy. Az 50000 Ft pont a vízválasztó, pár ezerrel fölötte már patent hardverrel szerelt droidos telót kapni.
Na ez tuti vétel. Ugyan telenoros, viszont praktikummal 45k. Ha nem baj a függőség (mondjuk elég felpakolni egy custom kernelt és máris nem függ semmitől), illetve nem lényeg a TV méretű képernyő akkor ez jobban megéri mint a Skate.
Jobban megéri mint a Skate? OMG, az a telefon egy fos, semmi walkman nincs benne, egy átnevezett Xpreia. Semmi értelme.
Ezt a hülyeséget amit leírtál gondold át még egyszer és te is rájössz hogy egy használhatóbb telefon a Sony.
szolnokiferenc 23
Előszőr is mielött elkövetnéd azt a hibát h kártyásan akarsz venni most telefont, tudd hogysemmi értelme okostelefonnak kártyás csomagban. A neten jön ki a tudás. Ezt nem csak én mondom, mindenki.
ZTE Skate 15 000Ft
Motorola DEFY+ 35 000Ft, nekem sima defy van, de nagyon jó teló!!
LG OPTIMUS BLACK 45 000Ft
Sony Ericsson Xpera PLAY 53 000Ft
Itt keresgess, kiválaszthatod havidíj csomagot.
[url]https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSPhoneSearchCmd?langId=-11&krypto=m2u24g5uF0oetzi8qCeqgKNuvEaK2wMC7yZTDNIPin60gf2ogk3fdA%3D%3D[/url]
És akkor max 60k-ért milyet lehet venni? A lényeg hogy ne legyen kicsi a kijelzője hanem jó nagy és ha lehet fögetlen legyen.
SE Xperia X8 17e HUF
Előre is köszi!
Ha a ZTE Skate-re gondolsz,T-mobilnál 40K webshopban, akkor nem sokkal lehet függetlenül drágább.
Igen, arra. 40k kártyásan tényleg jó ár.
Ha a ZTE Skate-re gondolsz,T-mobilnál 40K webshopban, akkor nem sokkal lehet függetlenül drágább.