Superlompos írta:
Ha csak 3 pines vnetid van, akkor nem fog jobban forogni, mert azok alapból 100%-on forognak. Csak azoknál működik a csutkára való tekerés amelyik 4 pines, tehát van szabályzója.
Ha csak 3 pines vnetid van, akkor nem fog jobban forogni, mert azok alapból 100%-on forognak. Csak azoknál működik a csutkára való tekerés amelyik 4 pines, tehát van szabályzója.
jtrlvksz írta:
Hát valami nagyobblyukú fémszűrő szerintem megfelelne arra a célra. Más kérdés, hogy honnan szerzel 😃 Én szúnyoghálót fogok rakni gép hátuljára meg oldalára. Csak még azt kell kitalálnom hogyan fogassam fel.
Köszi 😃
Gerdzso írta:
Lenne egy kérdésem, most vettem a gépembe egy + ventillátort, mert eléggé melegszik a gép(alapjáraton is 70-80 C) viszont a program amin nézem a ventillátorok sebességét lehet állítani, ez valós? tehát tényleg változik? nem tesz kárt benne? (A méréskor a gép 10 perce ment, és még nem is játszottam vele...)
Hát én ki próbáltam nekem nem csinált semmit 100% raktam és nem lett nagyobb az RPM baja nem lesz a gépednek, ventinek! 😃 Ki próbálod növeled pár % all és ha nagyobb az RPM akkor az és neked működik is! 😀
Lenne egy kérdésem, most vettem a gépembe egy + ventillátort, mert eléggé melegszik a gép(alapjáraton is 70-80 C) viszont a program amin nézem a ventillátorok sebességét lehet állítani, ez valós? tehát tényleg változik? nem tesz kárt benne? (A méréskor a gép 10 perce ment, és még nem is játszottam vele...)
Sziasztok 😃 Szeretném megtudni hogy mi a legjobb hőmérséklet a VGA-nak és a procinak 😃 F1 2011 High beállításokkal játszottam 1 ó 30p-t pontosan megnéztem a hőmérsékleteket és az alábbiak voltak: Proci 45 Celsius fok;VGA 65 celsius fok.
Szeretném megtudni hogy normálisak ezek az értékek avagy jobb hűtő kell vmelyikre 😃 Választ előre is köszönjöm 😃
Hát valami nagyobblyukú fémszűrő szerintem megfelelne arra a célra. Más kérdés, hogy honnan szerzel 😃 Én szúnyoghálót fogok rakni gép hátuljára meg oldalára. Csak még azt kell kitalálnom hogyan fogassam fel.
Porszűrőt akarok csinálni, mer csak a tápnál adtak a gépházamhoz. Azt hallottam dupla harisnyaréteg a legmegfelelőbb erre. Tudnátok ötleteket mondani ezzel kapcsolatban, meg, hogy egyáltalán hogy fogassam fel?
Erről a procihűtőröl vanvalakinek valami véleménye vagy tapasztalata?😀
[url]http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=32&lng=en[/url]
Előreis köszönöm😀
WackoSheep írta:
Ha felnyomom 2.8 ról 4.0 GHz re akkor elég ez a hűtő a gyári helyett?
Arctic Cooling Alpine 7 GT
nem 😀 hűtő is kevés... és hőfok is sok lenne....
a másik hogy Celeron proci való húzásra.... Pentium nem annyira...
azt nem húzod fel 4.0Ghz ig szerintem 😀
A pentium 4-eket ha jól tudom lehet húzni rendesen. Az már más tészta, hogy azok a procik ma már annyira nem aktuálisak.
Nekem volt Pentium dual core procim (E6300) az ment 2,8-ról 4 ghz-re. Nem tudom, hogy a pentium D az mennyiben tér el attól. Mondjuk nekem Artic freezer 13 hűtőm van.
CrucioIsAwesome írta:
Bad Company 2-ben az új gépemben a proci alap hűtővel 60 fok környékére felmegy (max 62-63), ez normális? Illetve nem lesz tőle baja a procinak?
Minek a hőfoka 80? Mert nem mindegy. Egyébként egy portalanítás és hűtő megigazítása segít továbbá kell azért hátulra is ventillátor ami kiszívja a meleget és hűtőzsírból kb 1-2 rizsszemnyi kell és nem több.
Helló
Van egy kis problémám, melegszik a gépem. Először raktam bele még 3 ventillátort, azzal jó lett, aztán nagyobb játékok közben elkezdett sípolni a speaker, azt mondták kevés a hűtőzsírom raktam alá egy ideig megint jó lett. Most nem is szól a speaker hanem pl futtatom a lemezkarbantartót és pár perc után kikapcsol..... a Hőfok már fel lett nyomva maximumra asszem 80 valahány fokra. Nyáron semmi gond nem volt a melegedéssel télen meg ezt csinálja. Érdekes Valami ötlet valakinek?
Amugy ha a thunderbladeből veszel 3mat akkor kijössz kb egy 5ezresböl de viszont ha ilyen enermaxból 3mat akkor 15 kb de ennél csak több... én nem szivesen adok ki ennyit pénzt a villogásokért. 😆
és ez a 80-90 C normális? terhelés nélkül??? O.o
Köszi 😃
Hát én ki próbáltam nekem nem csinált semmit 100% raktam és nem lett nagyobb az RPM baja nem lesz a gépednek, ventinek! 😃 Ki próbálod növeled pár % all és ha nagyobb az RPM akkor az és neked működik is! 😀
Szeretném megtudni hogy normálisak ezek az értékek avagy jobb hűtő kell vmelyikre 😃 Választ előre is köszönjöm 😃
Heló valaki tudna egy progit adni ami a cpu hömérsékletét méri celsius fokban win7 32 bitre kéne
HWMonitor ([LINK])
Kösz ez is jó progi ír mindent de sajnos nincs senzor a lapban ezért a procit ez sem :/ nem értem hogy lehet
OMG😲
Nem értem, miért kell mindenhova értelmetlen, egyszavas hozzászólásokat írni.
Heló valaki tudna egy progit adni ami a cpu hömérsékletét méri celsius fokban win7 32 bitre kéne
HWMonitor ([LINK])
Itt a kép
Azt megtunánd mondani nekem mi az az Aux ?
http://kepfeltoltes.hu/view/120102/2012-01-02_13h46_12_www.kepfeltoltes.hu_.png
csak Gpu-t meg HDD-t
Fuji siemens lapom van az a gond?
gugliba beütöd és az első oldalrol már lehet is tölteni
nekem pont ilyen karim van..eddig jól teljesít nem volt semmi gond vele igaz 2 honapos
Oliver: Nagyon jó 😀
[url]http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=32&lng=en[/url]
Előreis köszönöm😀
Ez normális?😲
A pentium 4-eket ha jól tudom lehet húzni rendesen. Az már más tészta, hogy azok a procik ma már annyira nem aktuálisak.
Nekem volt Pentium dual core procim (E6300) az ment 2,8-ról 4 ghz-re. Nem tudom, hogy a pentium D az mennyiben tér el attól. Mondjuk nekem Artic freezer 13 hűtőm van.
Bad Company 2-ben az új gépemben a proci alap hűtővel 60 fok környékére felmegy (max 62-63), ez normális? Illetve nem lesz tőle baja a procinak?
ez még normális 😀
Van egy kis problémám, melegszik a gépem. Először raktam bele még 3 ventillátort, azzal jó lett, aztán nagyobb játékok közben elkezdett sípolni a speaker, azt mondták kevés a hűtőzsírom raktam alá egy ideig megint jó lett. Most nem is szól a speaker hanem pl futtatom a lemezkarbantartót és pár perc után kikapcsol..... a Hőfok már fel lett nyomva maximumra asszem 80 valahány fokra. Nyáron semmi gond nem volt a melegedéssel télen meg ezt csinálja. Érdekes Valami ötlet valakinek?