Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Feki1991 avatar
gyenesmartin írta:
Az a problémám, hogy a windows live messengert nemhajlandó felrakni a gépem.Mit csinálljak?

Nekem is volt ilyen problémám! 😕..[LINK] - innen próbáltad?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Az a problémám, hogy a windows live messengert nemhajlandó felrakni a gépem.Mit csinálljak?
0
0
0
0
Tijs18 avatar
hali lenne egy olyan problémám h a gépbe van 1GB RAM és ha mellé teszek még 0,5GB-ot akkor a windows 7-nél újra indul olyan kék képergyővel h memory dumping vagy ilyesmi de ha kiveszem akkor ez megszűnik, ekkor azt hittem h hibás a RAM, de kiderült h 2 másik haveromnak is ugyan ezt csinálja egyiknek xp sp3 alatt másiknak 7 alatt nekem xp alatt nem volt ezzel gondom. esetleg a MHz-et kell valahogy beállítani a BIOS-ba vagy mi lehet a gond??? előre is köszi!!
0
0
0
0
sagesz93 avatar
thug85 írta:
Kmisi99 írta:
thug85 írta:
3.1.0-ás Fraps-ot használok.
Amikor elkezdek videót felvenni, nagyon elkezd akadni a kép. Van valami beállítási lehetőség vagy trükk, hogy ez megszűnjön, vagy nyugodjak bele?
Gondolom a játék full hdban van. És ez a gond ha bele gondolosz hogy full hd minőségű videót kell felvennie ahhoz egy átlag hdd nem nagyon elég hogy akadás mentesen vegye fel vedd lentebb a játék felbontását.

Erre egyedül is rájöttem, de azért kösz!😀
Szerettem volna minél nagyobb felbontású videót csinálni, és mivel a fraps-ban nem vagyok otthon, reméltem van valami megoldás erre! De ezek szerint nincs!

Van rá, egy atomerős gép....😢
0
0
0
0
super88 avatar
a modern warfare 2 nevű játékban
van egy olyan hogy your router nat type : strict
ezt nekem valahogy on-ba kéne kapcsolni, de ugye ezt a nem játékban kell hanem valahol ... nem vágja valaki ezeket a net beállításokat ?
0
0
0
0
gara66 avatar
oks, megpróbálkozok vele, majd írom h mivolt😜
0
0
0
0
gara66 avatar
oks, és a régi gépből meg csak húzzam ki a lapról??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mivel 40gb os gondolom ide csatlakozós. Szóval egy ide kábel kell amit az alaplaphoz általában adnak. Csak berakod bekötöd és kész.
0
0
0
0
gara66 avatar
ha van egy 40gigás vinyó egy másik gépbe, mit kell ahhoz csinűlni h átkerüljön a mostani gépembe??kell hozzá vmi eszköz v vmi??v a vinyó típusa v alaplap??help😉
0
0
0
0
Szilvexter avatar
valaki tudna segíteni abban hogy hogyan kell az NFS Most Wanteddel neten játszani?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem már a hd minőségű videó is tökéletesen elég
0
0
0
0
thug85 avatar
Kmisi99 írta:
thug85 írta:
Amikor elkezdek videót felvenni, nagyon elkezd akadni a kép. Van valami beállítási lehetőség vagy trükk, hogy ez megszűnjön, vagy nyugodjak bele?
Gondolom a játék full hdban van. És ez a gond ha bele gondolosz hogy full hd minőségű videót kell felvennie ahhoz egy átlag hdd nem nagyon elég hogy akadás mentesen vegye fel vedd lentebb a játék felbontását.

Erre egyedül is rájöttem, de azért kösz!😀
Szerettem volna minél nagyobb felbontású videót csinálni, és mivel a fraps-ban nem vagyok otthon, reméltem van valami megoldás erre! De ezek szerint nincs!
0
0
0
0
Lord107 avatar
sziasztok. én még csak 1x telepítettem újra a gépet és akkor jó is volt minden. most olyan bajom van hogy hogy hiába állítom a boot.-nál 1. helyre a meghajtót (bent van a CD) akkor nem csinál semmit sem, miután kilépek újraindul a gép és rendesen bekapcsol, pedig ezzel a cd-vel tettem újra régebben is
mi lehet a gond? pls segítsetek
0
0
0
0
Flash avatar
Én is így gondoltam, csak megerősítést szerettem volna. Kösz! 😀
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Flash írta:
Full HD monitor, vagy HD5850 vásárlása előtt állok, így az lenne a kérdésem, hogy egy HD4670 512MB Full HD felbontásban mire lenne elég? Nagyon meghalna?

nemsokra.
Föleg hogy 512mb.
De amúgy se, az 1gb meg sok, mivel a gpu nem egy erős darab.
Fullhd-hoz nem az kell, na.
0
0
0
0
no avatar
Nem,hiszem,hogy meghalna!
Szerinrtem elég jol vinné!
bár ez csak az én véleményem!!! 😆
0
0
0
0
Flash avatar
Full HD monitor, vagy HD5850 vásárlása előtt állok, így az lenne a kérdésem, hogy egy HD4670 512MB Full HD felbontásban mire lenne elég? Nagyon meghalna?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
thug85 írta:
0
0
0
0
kisember avatar
Üdv! Kicsit körülnéztem biosba és találtam egy olyat hogy:
Primary IDE Master meg Primary IDE Slave..
Nah és akkor ezek mit jelentenek?? A master a DVD meghajtó a slave meg a winyó..!! Ha ezt a 2-t megcserélem mi lesz???
Előre is kösz!
Üdv!
0
0
0
0
betroy avatar
hello lenne 1 kérdésem kezdő vok amit kinéztem karit pci expres ddr3 és az alaplapomnál azvan h pci express de semmi ddr😕
0
0
0
0
sagesz93 avatar
thug85 írta:

Hát ahhoz hogy játék közben felvegyél, kell egy erős gép 😀 , szóval bele kell törödni.
Max annyi hogy half-size-re állítod és minnél kevesebb fps-ben veszel fel.
0
0
0
0
thug85 avatar
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
és a biosban hol lehet huzni?? én eddig progival csináltam az előző gépemnél...szoval nemtudom biostban hogy lehet..
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Próbáld meg a biosban húzni a ramokat és aprocit is!! De csak finoman!!
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
sziasztok! szeretnék memóriát húzni 1333 ről 1400-1550 körülig milyen progival csinálhatom meg..mert a procit már feltudtam húzni 2,93ről 3,3ra..az az alaplapi gigabyte lemezen volt fent egy ilyen progi..
0
0
0
0
zaraki avatar
nagyon egyszerű, azzal terhelték le a gépet és a közben külön eszközzel mért fogyasztási adatot írták a grafiknba😎
0
0
0
0
Flash avatar
Én is úgy tudom, de itt a cikk, az első grafikon tetején írják, hogy FurMark-al mérték a fogyasztást! [LINK]
0
0
0
0
gara66 avatar
ez a furmark gpu tesztelő progi én úgy tom!!!
0
0
0
0
Flash avatar
Tudja valaki, hogy FurMark-al hogyan lehet fogyasztást mérni???
Én nem találok a progiban semmi ilyesmit, pedig Ipon-on egy HD5850 tesztnél ilyennel mérték a fogyasztást...😕
0
0
0
0
no avatar
hedzsooo írta:
Yas777 írta:
Szevasztok!Egy olyan problémám lenne hogy úgy 30 perce nem enged elindítani programot a gép!!!Mindik kiírja hogy A gép nem találja a D://XXXXX.valamilyen program.exe fájl
Ellenőrizze hogy helyesen írta be a címet majd próbálkozzon újra.
(pedig ott van)Nem indul se játék se program,másolás és beillesztés se megy semmi...a egyedül a w7 az elején..most is laptopról írok

1.-ore helyedben 1 csokkentett-modu W7 inditassal probalkoznek ( gep indulasat kovetoen, asszem F8-at kell hozza nyomni), majd, ha fut a W7, 1 rendszer-visszaallitast probalnek vegezni rajta, mar ha engedi. 😉

jah engedte aztán visszaállítottam régrbbit akkor loginui.exe leállt hiba jöttt aztán egy mégrégebbit csináltam meg és most már elindul a firefox!
0
0
0
0
no avatar
hedzsooo írta:
Yas777 írta:
Szevasztok!Egy olyan problémám lenne hogy úgy 30 perce nem enged elindítani programot a gép!!!Mindik kiírja hogy A gép nem találja a D://XXXXX.valamilyen program.exe fájl
(pedig ott van)Nem indul se játék se program,másolás és beillesztés se megy semmi...a egyedül a w7 az elején..most is laptopról írok

1.-ore helyedben 1 csokkentett-modu W7 inditassal probalkoznek ( gep indulasat kovetoen, asszem F8-at kell hozza nyomni), majd, ha fut a W7, 1 rendszer-visszaallitast probalnek vegezni rajta, mar ha engedi. 😉

jah engedte aztán visszaállítottam régrbbit akkor loginui.exe leállt hiba jöttt aztán egy mégrégebbit csináltam meg és most már elindul a firefox!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Yas777 írta:

0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gara66 avatar
biztos nem egy 2cm-s kábel van hozzá😀legalább egy 25-30cm sztem
0
0
0
0
MaliDual avatar
hali
venni akarok egy ledes ventit a gépbe 8 centiset. na az a kérdésem hogy milyen hosszú hozzá a kábel???
0
0
0
0
zaraki avatar
a smart security az tartalmaz tűzfalat is, és eddíg én meg vagyok elégedve vele már évek óta használom és semmi bajom nem volt vele
0
0
0
0
Flash avatar
Én Avast-ról váltottam Smart Security-re, és eddig még nem bántam meg!
0
0
0
0
sagesz93 avatar
TripplaXXX írta:
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mit rakjak föl?
Eset Smart Security 4-et vagy
Eset NOD32 Antivirus 4-et
KÖSSZ!

AZ nem ugyanaz? 😃
Mondjuk én nodot sose tennék fel.
Kaspersky sokkal többet ér.
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mit rakjak föl?
Eset Smart Security 4-et vagy
Eset NOD32 Antivirus 4-et
KÖSSZ!
0
0
0
0
gara66 avatar
nemhiszem, a kártyának egy féle verziója van, a magasabbat használja egyértelműen
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Be lehet állítani a játékban hogy Pixel Shader 2.0 vagy 3.0 használjon.
0
0
0
0
Atosz3 avatar
Nekem nem megy el a 9600XT-men de ha neki elmegy csak gratulálni tudok 😃😃
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Atosz3 írta:
Danesz1995 írta:
Vki segítsen!
Sz@r a videókártyám (ATI Radeon 9600 256mb), és most a pc guruhoz melléklet a Call of Juarez.
Elindulna nálam?

Bocs, ha rossz helyre írtam, de a game adatlapján senki sem válaszol...

Nem fog elindulni mert csak a pixel shader 2-t támogatja a kari és a call of juareznek pedig 3-as kell.
Hidd el nekem is ilyen karim van 😆 De gondolom neked is 9600 XT 😀

Nekem is ilyen VGA-m volt és kétszer kijátszottam vele call of juarezt ! Szóval menne...
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
450-500 W Chieftech, vagy Gigabyte
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Egy ilyen géphez milyen tápot ajánlotok ? Hány Wattosat ?

Alaplap : Gigabyte GA-MA770-US3
Videókártya : Sapphire Radeon HD4850
Processzor : AMD Athlon II X2 250
Memória : 1066MHz DDR2 RAM Kingmax 2x1Gb
Merevlemez : 500GB Samsung HD502IJ SATAII 16MB
0
0
0
0
Atosz3 avatar
Danesz1995 írta:
Vki segítsen!
Sz@r a videókártyám (ATI Radeon 9600 256mb), és most a pc guruhoz melléklet a Call of Juarez.
Elindulna nálam?

Nem fog elindulni mert csak a pixel shader 2-t támogatja a kari és a call of juareznek pedig 3-as kell.
Hidd el nekem is ilyen karim van 😆 De gondolom neked is 9600 XT 😀
0
0
0
0
no avatar
Vki segítsen!
Elindulna nálam?

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció