Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sagesz93 avatar
thug85 írta:
Kmisi99 írta:
thug85 írta:
3.1.0-ás Fraps-ot használok.
Amikor elkezdek videót felvenni, nagyon elkezd akadni a kép. Van valami beállítási lehetőség vagy trükk, hogy ez megszűnjön, vagy nyugodjak bele?
Gondolom a játék full hdban van. És ez a gond ha bele gondolosz hogy full hd minőségű videót kell felvennie ahhoz egy átlag hdd nem nagyon elég hogy akadás mentesen vegye fel vedd lentebb a játék felbontását.

Erre egyedül is rájöttem, de azért kösz!😀
Szerettem volna minél nagyobb felbontású videót csinálni, és mivel a fraps-ban nem vagyok otthon, reméltem van valami megoldás erre! De ezek szerint nincs!

Van rá, egy atomerős gép....😢
0
0
0
0
super88 avatar
a modern warfare 2 nevű játékban
van egy olyan hogy your router nat type : strict
ezt nekem valahogy on-ba kéne kapcsolni, de ugye ezt a nem játékban kell hanem valahol ... nem vágja valaki ezeket a net beállításokat ?
0
0
0
0
gara66 avatar
oks, megpróbálkozok vele, majd írom h mivolt😜
0
0
0
0
gara66 avatar
oks, és a régi gépből meg csak húzzam ki a lapról??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mivel 40gb os gondolom ide csatlakozós. Szóval egy ide kábel kell amit az alaplaphoz általában adnak. Csak berakod bekötöd és kész.
0
0
0
0
gara66 avatar
ha van egy 40gigás vinyó egy másik gépbe, mit kell ahhoz csinűlni h átkerüljön a mostani gépembe??kell hozzá vmi eszköz v vmi??v a vinyó típusa v alaplap??help😉
0
0
0
0
Szilvexter avatar
valaki tudna segíteni abban hogy hogyan kell az NFS Most Wanteddel neten játszani?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem már a hd minőségű videó is tökéletesen elég
0
0
0
0
thug85 avatar
Kmisi99 írta:
thug85 írta:
Amikor elkezdek videót felvenni, nagyon elkezd akadni a kép. Van valami beállítási lehetőség vagy trükk, hogy ez megszűnjön, vagy nyugodjak bele?
Gondolom a játék full hdban van. És ez a gond ha bele gondolosz hogy full hd minőségű videót kell felvennie ahhoz egy átlag hdd nem nagyon elég hogy akadás mentesen vegye fel vedd lentebb a játék felbontását.

Erre egyedül is rájöttem, de azért kösz!😀
Szerettem volna minél nagyobb felbontású videót csinálni, és mivel a fraps-ban nem vagyok otthon, reméltem van valami megoldás erre! De ezek szerint nincs!
0
0
0
0
Lord107 avatar
sziasztok. én még csak 1x telepítettem újra a gépet és akkor jó is volt minden. most olyan bajom van hogy hogy hiába állítom a boot.-nál 1. helyre a meghajtót (bent van a CD) akkor nem csinál semmit sem, miután kilépek újraindul a gép és rendesen bekapcsol, pedig ezzel a cd-vel tettem újra régebben is
mi lehet a gond? pls segítsetek
0
0
0
0
Flash avatar
Én is így gondoltam, csak megerősítést szerettem volna. Kösz! 😀
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Flash írta:
Full HD monitor, vagy HD5850 vásárlása előtt állok, így az lenne a kérdésem, hogy egy HD4670 512MB Full HD felbontásban mire lenne elég? Nagyon meghalna?

nemsokra.
Föleg hogy 512mb.
De amúgy se, az 1gb meg sok, mivel a gpu nem egy erős darab.
Fullhd-hoz nem az kell, na.
0
0
0
0
no avatar
Nem,hiszem,hogy meghalna!
Szerinrtem elég jol vinné!
bár ez csak az én véleményem!!! 😆
0
0
0
0
Flash avatar
Full HD monitor, vagy HD5850 vásárlása előtt állok, így az lenne a kérdésem, hogy egy HD4670 512MB Full HD felbontásban mire lenne elég? Nagyon meghalna?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
thug85 írta:
0
0
0
0
kisember avatar
Üdv! Kicsit körülnéztem biosba és találtam egy olyat hogy:
Primary IDE Master meg Primary IDE Slave..
Nah és akkor ezek mit jelentenek?? A master a DVD meghajtó a slave meg a winyó..!! Ha ezt a 2-t megcserélem mi lesz???
Előre is kösz!
Üdv!
0
0
0
0
betroy avatar
hello lenne 1 kérdésem kezdő vok amit kinéztem karit pci expres ddr3 és az alaplapomnál azvan h pci express de semmi ddr😕
0
0
0
0
sagesz93 avatar
thug85 írta:

Hát ahhoz hogy játék közben felvegyél, kell egy erős gép 😀 , szóval bele kell törödni.
Max annyi hogy half-size-re állítod és minnél kevesebb fps-ben veszel fel.
0
0
0
0
thug85 avatar
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
és a biosban hol lehet huzni?? én eddig progival csináltam az előző gépemnél...szoval nemtudom biostban hogy lehet..
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Próbáld meg a biosban húzni a ramokat és aprocit is!! De csak finoman!!
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
sziasztok! szeretnék memóriát húzni 1333 ről 1400-1550 körülig milyen progival csinálhatom meg..mert a procit már feltudtam húzni 2,93ről 3,3ra..az az alaplapi gigabyte lemezen volt fent egy ilyen progi..
0
0
0
0
zaraki avatar
nagyon egyszerű, azzal terhelték le a gépet és a közben külön eszközzel mért fogyasztási adatot írták a grafiknba😎
0
0
0
0
Flash avatar
Én is úgy tudom, de itt a cikk, az első grafikon tetején írják, hogy FurMark-al mérték a fogyasztást! [LINK]
0
0
0
0
gara66 avatar
ez a furmark gpu tesztelő progi én úgy tom!!!
0
0
0
0
Flash avatar
Tudja valaki, hogy FurMark-al hogyan lehet fogyasztást mérni???
Én nem találok a progiban semmi ilyesmit, pedig Ipon-on egy HD5850 tesztnél ilyennel mérték a fogyasztást...😕
0
0
0
0
no avatar
hedzsooo írta:
Yas777 írta:
Szevasztok!Egy olyan problémám lenne hogy úgy 30 perce nem enged elindítani programot a gép!!!Mindik kiírja hogy A gép nem találja a D://XXXXX.valamilyen program.exe fájl
Ellenőrizze hogy helyesen írta be a címet majd próbálkozzon újra.
(pedig ott van)Nem indul se játék se program,másolás és beillesztés se megy semmi...a egyedül a w7 az elején..most is laptopról írok

1.-ore helyedben 1 csokkentett-modu W7 inditassal probalkoznek ( gep indulasat kovetoen, asszem F8-at kell hozza nyomni), majd, ha fut a W7, 1 rendszer-visszaallitast probalnek vegezni rajta, mar ha engedi. 😉

jah engedte aztán visszaállítottam régrbbit akkor loginui.exe leállt hiba jöttt aztán egy mégrégebbit csináltam meg és most már elindul a firefox!
0
0
0
0
no avatar
hedzsooo írta:
Yas777 írta:
Szevasztok!Egy olyan problémám lenne hogy úgy 30 perce nem enged elindítani programot a gép!!!Mindik kiírja hogy A gép nem találja a D://XXXXX.valamilyen program.exe fájl
(pedig ott van)Nem indul se játék se program,másolás és beillesztés se megy semmi...a egyedül a w7 az elején..most is laptopról írok

1.-ore helyedben 1 csokkentett-modu W7 inditassal probalkoznek ( gep indulasat kovetoen, asszem F8-at kell hozza nyomni), majd, ha fut a W7, 1 rendszer-visszaallitast probalnek vegezni rajta, mar ha engedi. 😉

jah engedte aztán visszaállítottam régrbbit akkor loginui.exe leállt hiba jöttt aztán egy mégrégebbit csináltam meg és most már elindul a firefox!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Yas777 írta:

0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gara66 avatar
biztos nem egy 2cm-s kábel van hozzá😀legalább egy 25-30cm sztem
0
0
0
0
MaliDual avatar
hali
venni akarok egy ledes ventit a gépbe 8 centiset. na az a kérdésem hogy milyen hosszú hozzá a kábel???
0
0
0
0
zaraki avatar
a smart security az tartalmaz tűzfalat is, és eddíg én meg vagyok elégedve vele már évek óta használom és semmi bajom nem volt vele
0
0
0
0
Flash avatar
Én Avast-ról váltottam Smart Security-re, és eddig még nem bántam meg!
0
0
0
0
sagesz93 avatar
TripplaXXX írta:
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mit rakjak föl?
Eset Smart Security 4-et vagy
Eset NOD32 Antivirus 4-et
KÖSSZ!

AZ nem ugyanaz? 😃
Mondjuk én nodot sose tennék fel.
Kaspersky sokkal többet ér.
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mit rakjak föl?
Eset Smart Security 4-et vagy
Eset NOD32 Antivirus 4-et
KÖSSZ!
0
0
0
0
gara66 avatar
nemhiszem, a kártyának egy féle verziója van, a magasabbat használja egyértelműen
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Be lehet állítani a játékban hogy Pixel Shader 2.0 vagy 3.0 használjon.
0
0
0
0
Atosz3 avatar
Nekem nem megy el a 9600XT-men de ha neki elmegy csak gratulálni tudok 😃😃
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Atosz3 írta:
Danesz1995 írta:
Vki segítsen!
Sz@r a videókártyám (ATI Radeon 9600 256mb), és most a pc guruhoz melléklet a Call of Juarez.
Elindulna nálam?

Bocs, ha rossz helyre írtam, de a game adatlapján senki sem válaszol...

Nem fog elindulni mert csak a pixel shader 2-t támogatja a kari és a call of juareznek pedig 3-as kell.
Hidd el nekem is ilyen karim van 😆 De gondolom neked is 9600 XT 😀

Nekem is ilyen VGA-m volt és kétszer kijátszottam vele call of juarezt ! Szóval menne...
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
450-500 W Chieftech, vagy Gigabyte
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Egy ilyen géphez milyen tápot ajánlotok ? Hány Wattosat ?

Alaplap : Gigabyte GA-MA770-US3
Videókártya : Sapphire Radeon HD4850
Processzor : AMD Athlon II X2 250
Memória : 1066MHz DDR2 RAM Kingmax 2x1Gb
Merevlemez : 500GB Samsung HD502IJ SATAII 16MB
0
0
0
0
Atosz3 avatar
Danesz1995 írta:
Vki segítsen!
Sz@r a videókártyám (ATI Radeon 9600 256mb), és most a pc guruhoz melléklet a Call of Juarez.
Elindulna nálam?

Nem fog elindulni mert csak a pixel shader 2-t támogatja a kari és a call of juareznek pedig 3-as kell.
Hidd el nekem is ilyen karim van 😆 De gondolom neked is 9600 XT 😀
0
0
0
0
no avatar
Vki segítsen!
Elindulna nálam?

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Hogy is kell feltelepíteni a win7-et?Ha valaki részletesen leírná a dvd írásától kezdve nagyon örülnék mert most csinálok ilyet először.Ja meg még az, hogy most kettő merevlemez van rajta és kissebbiket kivenném ami most van rajta az nemlenne baj?Állítani kell valamit a bios-on?Meg még az iso fájlt kell kiírni vagy a tartalmát?
0
0
0
0
Atosz3 avatar
abaraj írta:
Hi. Bocs h ide irom ha nem jó helyre irtam
de a Win7 minden játékot visz? még a régieket is PL Starcraft
Cod 2 , Diablo 2 ? köszi a választ 😉

Nekem eddig mindent vitt 😃 Még a nagyon régieket is 😀
0
0